Paguneman Basa Sunda

R: Ahmad Rifky Farhan B: Bayu Surya D: Darryl Indra Maulana I: Immanuel Manurung

R:

Assalamualaikum Wr. Wb.

B,D,I: Wa’alaikumsalam Wr. Wb. R: B: I: D: R: B: D: R: D: I: B: D: I: R: Bayu, Darryl, Nuel nuju darameul naon? Abdi sadaya nuju ngadameul PR basa Jepang Rif. PR anu kamari, nu nerjemahkeun basa Jepang. Rifky, atos ngarapihkeun PR-na? Pr-na téh loba pisan. Oh, abdi poho pisan. Pr nu nerjemahkeun basa Indonesia ka basa Jepang? Sim kuring ogé poho pisan. Lantaran minggu kamari kuring izin. Minggu kamari, abdi jeung Bayu dispensasi futsal. Ari minggu kamari aya lomba naon? Minggu kamari téh aya Turnamen Tingkat Nasional. Kumaha hasilna? Meunang atawa kalah? SMAN 9 Bekasi ngalahkeun SMAN 3 Bengkulu. SMAN 9 Bekasi asup ka babak semi final. Wah, Selamat atas keberhasilanana. Bayu, Darryl, Nuel. Kunaon urang jadi ngomongin futsal? Hayu atuh urang ngadameul PR basa Jepangna.

Paguneman Basa Sunda B.D.I: Hayu! .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful