Anda di halaman 1dari 2

JPS/SKPP-KEW/01 (PERJALANAN RASMI)

BORANG UNTUK PEGAWAI-PEGAWAI YANG BERTUGAS RASMI DI LUAR PEJABAT (* UNTUK URUSAN PENGAWASAN PEPERIKSAAN SAHAJA) 1. 2. 3. 4. Nama Pegawai Jawatan Sektor / Unit /Sek : NUR SORFINA BINTI MUHAMAD SHAWARI : PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN SISWAZAH : SMK BANDAR BANTING

Tugas-Tugas Yang Akan Dijalankan, Tempat Dan Tarikh:


TARIKH / MASA PERIHAL TUGAS TEMPAT

9,10,11,15,16 OKTOBER 2012

PENGAWASAN PMR 2012

SMK TELOK PANGLIMA GARANG

5.
/

Cara Perjalanan { Sila tandakan ( / ) }


Kenderaan Sendiri Kapal Terbang Kereta Api Kenderaan Awam *( Bas/Teksi/ Dll ) Kenderaan Pejabat Menumpang Kereta Pegawai Lain ( Sila Sebutkan Nama Dan Tempat Bertugas Pegawai) ........................................................ . ........................................................ .

6.

Alamat tempat berhubung : NO 2, JALAN ANGKASA 1C/15, BANDAR MAHKOTA, 42700 BANTING, SELANGOR. Sokong/Tidak Disokong ......................................... Tandatangan Pemohon .................................................. Tandatangan Pegawai Yang Menyokong

Tarikh: Tarikh: ______________________________________________________________________________________________ PERAKUAN KETUA JABATAN Permohonan untuk menjalankan tugas-tugas rasmi di luar pejabat seperti di atas adalah *diluluskan/ tidak diluluskan. Tiada tuntutan dibuat oleh pegawai. Adalah disahkan pegawai ini *perlu/ tidak perlu menggunakan kenderaannya sendiri dan diperakukan bahawa beliau perlu dibayar Elaun Hitungan Batu.

Tarikh : ................................

................... Tandatangan Ketua Jabatan / Ketua Sektor Nama : Jawatan :

i) ii)

Borang ini hendaklah diisi oleh setiap pegawai sekurang-kurangnya tiga hari sebelum pegawai keluar dari ibu pejabat untuk untuk mendapatkan kelulusan dari Pengarah / Timbalan Pengarah / Ketua Sektor. Borang ini diisi di dalam dua salinan, satu salinan diserahkan ke Unit Pentadbiran dan salinan ASAL hendaklah disertakan semasa membuat tuntutan perjalanan sebagai dokumen sokongan.

Pindaan/01/2010

JPS/SKPP-KEW/01 (PERJALANAN RASMI) iii) Nota * Sila potong mana-mana yang tidak berkenaan

Pindaan/01/2010