Anda di halaman 1dari 5

ahsia Nombor Mungkin ramai yang tidak tahu bahawa nombor mampu mempengaruhi hidup seseorang.

Melalui nombor juga kita mampu melihat sedikit sebanyak tentang karakter seseorang. Daripada itu, kita mampu membuat perancangan. Tidak susah, kita boleh melihat daripada nombor telefon kita sendiri. Tak percaya ? Mari kita kaji dan selongkar rahsia nombor melalui kaedah metafizik ini.

Contoh : 017- 4926793

4-9 9-2 2-6 6-7 7-9 9-3 1-1 = Seorang yang tidak serius dalam melakukan sesuatu tetapi pandai berdikari. Pandai berkomunikasi dan boleh menjadi orang tengah. 1-2 = Pandai berkomunikasi . Dan memiliki suara yang baik . 1-3 = Panas baran dan tidak penyabar. Selalu sibuk, agresif dan bergerak pantas. 1-4 = Suka membuat perancangan dengan sendiri dengan baik tetapi kurang dalam pringkat perlaksanaan. 1-5 = Mempunyai pendirian dan prinsip sendiri. Sentiasa bergerak ke sana ke mari atas urusan kerja. 1-6 = Seorang yang up-to-date. Mendapat kejayaan dan kekayaan melalui usaha sendiri tanpa bergantung pada orang lain. 1-7 = Seorang ditaktor yang bagus. Berkahwin dengan pasangan yang sangat tua atau lebih muda. 1-8 = Sentiasa sibuk sehingga tertekan. Lebih banyak "memberi" daripada "menerima" .(Penderma) 1-9 = Terlibat dengan perniagaan @ kerjaya yang memerlukan bekerja sendiri. Kejayaan bergantung pada diri sendiri.

********************

2-1 = Ditaktor dan tidak pernah pedulikan perasaan orang lain. 2-2 = Hati lembut dan peramah tetapi tidak boleh menyimpan rahsia. Jika lelaki bersifat seperti "perempuan". Jika perempuan , bersifat terus-terang tapi bukan cakap kosong. Sentiasa "mengambil" dan tidak "memberi". 2-3 = Panas baran dan tidak pedulikan perasaan orang lain tanpa disedari. Mudah dihasut. 2-4 = Seorang penyampai yang baik dan bijaksana. 2-5 = Seorang yang bercakap dengan penuh yakin dan berprinsip. Mudah menarik perhatian orang lain. 2-6 = Mmepunyai cara sendiri untuk berjaya dan kaya. Sentiasa bercakap mengenai wang. 2-7 = Seorang yang berkarisma. Jika lelaki mudah menarik perhatian perempuan dan sebaliknya tetapi (perempuan) kemungkinan akan menjadi wanita simpanan jika tidak berhati-hati. 2-8 = Seorang yang sangat sibuk, banyak cakap dan sesuai untuk promosi jualan. 2-9 = Seorang yang suka bercakap mengenai hal-hal perniagaan.

******************** 3-1 = Emosional dan tiada matlamat melalui kitaran. Perlu didesak untuk menyelesaikan sesuatu perkara. 3-2 = Ucapan yang berapi hingga menimbulkan kebencian. Cakap laju dan celupar. 3-3 = Emosional, agresif dan tidak penyabar. Wang datang dan pergi dengan cepat. Seorang yang kelakar. 3-4 = Perancang yang cepat dan berfikiran dan bertindak dengan pantas. 3-5 = Emosional, sukar diramal, "mood" senang berubah dan mudah marah. 3-6 = Mmepunyai "mata" untuk pelaburan yang mudah membawa kejayaan. Tetapi terburu-buru dengan duit. 3-7 = Seorang yang menyebabkan penyokong pergi. Agresif terhadap penyokong. 3-8 = Emosional dan selalu sibuk. Kehidupan yang sukar pada permulaan. Jarang duduk di rumah atau pejabat. 3-9 = Sibuk mencari peluang perniagaan tetapi kena berhati-hati supaya tidak menjadi sia-sia.

******************** 4-1 = Merancang sesuatu kerja dengan sendirian tanpa pengetahuan orang lain. Idea mudah dicuri.

4-2 = Perancang dan penyampai yang baik. Wang diperoleh daripada penyampaian. 4-3 = Perancang yang cepat dan mampu menyiapkan kerja dalam masa yang singkat. Mendapat banyak pertolongan. 4-4 = Seorang perancang tetapi hanya sia-sia. Pintar tetapi membuat sesuatu kerja jika mendapat manfaat untuk diri sendiri. Seorang yang manja. 4-5 = Percaya pada prinsip diri sendiri yang membawa kejayaan. Mempunyai motif sendiri ketika melakukan kerja-perkara 4-6 = Sentiasa merancang untuk keuntungan. Bekerja sendiri untuk mencapai matlamat. 4-7 = Perancang yang baik dan ramai penyokong. Merancang untuk orang lain tapi akan berakhir dengan perbalahan yang remeh-temeh. 4-8 = Perancang yang sibuk dan sentiasa tertekan. Tetapi tidak akan menjadi jika tidak berhati-hati. 4-9 = Seorang yang strategik dan merancang untuk kejayaan. ********************

5-1 = Seorang lelaki yang berprinsip, selfish dan sentiasa mengembara atas urusan kerja. 5-2 = Semulajadi degil. Memiliki prinsip yang kuat tetapi berdepan dengan halangan apabila hendak bersuara tentang sesuatu perkara. 5-3 = Emosi, tidak penyabar dan mudah dihasut. 5-4 = Mempunyai prinsip dan mudah berjaya. Merancang untuk berjaya tanpa memikirkan kesan akibat. 5-5 = Degil dan emosional yang boleh membawa kepada kemusnahan sendiri. Pentingkan diri sendiri, kolot, tiada idea, suka mengambil kesempatan. Pemberi maklumat. kebiasaannya seorang yang "jahat". 5-6 = Percaya prinsip sendiri untuk mendapatkan wang. Seorang yang kedekut. 5-7 = Mempunyai peluang untuk berurusan dengan pegawai tinggi kerajaan, individu yang kaya-raya. 5-8 = Emosional yang sentiasa sibuk. Individu yang kreatif. 5-9 = Terdapat halangan dalam perniagaan. Mempunyai pemikiran yang kolot. ******************** 6-1 = Membelanjakan wang utnuk menghiburkan kawan-kawan dan diri sendiri. Seorang yang penjimat juga.

6-2 = Wang daripada jualan (percakapan) atau perkhidmatan. Yang tidak pegang janji. Suka bercakap mengenai wang. 6-3 = Boros dan terburu-buru dalam pelaburan tetapi tetap membawa kejayaan. Suka melabur. 6-4 = Berhati-hati dalam soal wang. Wang digunakan dalam pendidikan. 6-5 = Kedekut tapi bijakdalam pengurusan wang. Mudah ditipu jika tidak berhati-hati. 6-6 = Wang diperoleh secara "roller coaster". Susah menyimpan wang tuani. Cakap besar, panas baran, dan tak suke orang lain lebih daripadanya. Suka menjadi lain dari yang lain. Hanya fikirkan wang. 6-7 = Membelanjakan wang untuk menghiburkan orang berpengaruh. Boleh membantu rakan/penyokong dari segi kewangan. 6-8 = Pelaburan yang tiada pulangan dan sibuk ke sana sini untuk kehidupan. Boros dan wang diperoleh dalam jangka masa panjang. 6-9 = Pelaburan akan berjaya dan seorang yang suka mengambil risiko. ********************

7-1 = Sekeliling ramai dengan pengkhianat. 7-2 = Peramah. Lelaki akan menarik perhatian perempuan dan sebaliknya . Perempuan kemungkinan akan menjadi perempuan simpanan. 7-3 = Penyokong akan datangdan pergi dengan mudah. 7-4 = Mempunyai ramai penasihat yang bijaksana. 7-5 = Akan disabotaj oleh rakan/penyokong anda. Berhati-hati. 7-6 = Penyokong akan memberi modal untuk membuat pelaburan atau pembantu. Akan memberi atau membantu penyokong dengan wang. 7-7 = Ramai penyokong perempuan. Cenderung untuk mengambil kesempatan ke atas penyokong. Pemimpin tetapi dengan care ditaktor. Menarik perhatian daripada jantina berlainan. 7-8 = Penyokong bagi tekanan tetapi membawa kejayaan. 7-9 = Penyokong membantu untuk berjaya dan menjadi rakan perniagaan juga.

******************** 8-1 = Seorang yang rajin dan sentiasa risau tetapi tidak dapat dilihat keputusannya. Sentiasa sibuk dan tertekan. Sentiasa "memberi' daripada "menerima".

8-2 = Tekanan daripada keluarga sejak zaman kanak-kanak, banyak cakap kosong , memberi arahan tetapi akhirnya melakukan senddiri. 8-3 = Buat kerja dengan cepat. Sentiasa berhadapan halangan. Emosional, panas baran dan tidak penyabar. Jarang berada di rumah. 8-4 = Tertekan dalam membuat perancangan tetapi sia-sia. Banyak idea tetapi kurang dalam perlaksanaan. Mudah bosan dalam perniagaan 8-5 = Terdapat banyak halangan dalam melakukan sesuatu. Individu yang kreatif tetapi kerap mencipta halangan kepada diri sendiri. 8-6 = Banyak merantau dan bekerja keras untuk kehidupan. Seorang yang kreatif. Banyak merantau sebelum mendapat wang. 8-7 = Kerja keras dihargai tetapi penyokong ramai memberi tekanan. 8-8 = Sangat sibuk, tertekan, emosional dan kurang fokus. 8-9 = Perniagaan berjalan dengan baik pada permualaannya, melalui kitaran tanpa sebarang kemajuan. ******************** 9-1 = Sentiasa melakukan pekerjaan dengan kemampuan diri sendiri.

9-2 = Suka bercakap mengenai perniagaan dan mempunyai kelebihan untuk menyakinkan orang melalui percakapan. 9-3 = Semua perniagaan anda adalah jenis jangka pendek. Masih mencari perniaagaan yang sesuai. 9-4 = Sentiasa merancang perniagaan untuk berjaya. Mmepunyai pengetahuan tetapi tidak ada matlamat tujuan yang jelas dalam pemikiran. 9-5 = Perniagaan berhadapan dengan halangan. Pentingkan diri sendiri tanpa memikirkan tentang orang lain. 9-6 = Perniagaan akan mendapat pulangan yang baik. 9-7 = Seorang yang berkarisma dan menarik ramai rakan kongsi/ pelanggan di dalam perniagaan. 9-8 = Kerja yang tidak mendatangkan pulangan yang baik. Banyak menghabiskan masa ke sana sini. 9-9 = Perniagaan maju dan bagus dalam perhubungan awam. Memiliki sifat tamak. Sangat kesunyian.