Anda di halaman 1dari 4

PROGRAM BACATHON 2013 OBJEKTIF PROGRAM : a) Sasaran kutipan RM 10 000 b) Dana adalah untuk menempah 30 helai jubah bagi

Majlis Graduasi murid-murid. c) Membantu pihak sekolah dalam menjayakan aktiviti kecemerlangan murid. d) Membina semangat keusahawanan dalam kalangan warga sekolah. e) Membina semangat kerjasama antara PIBG dan warga sekolah.

Syarat-Syarat: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Setiap kad mempunyai nombor siri. Wajib untuk semua murid tahun 6. Murid menjalankan program dalam kalangan ahli keluarga sahaja. Kad Bacathon mesti dikembalikan pada 29 Julai 2013 kepada guru kelas. Guru kelas akan mengembalikan kepada penyelaras Aliran pada 30 Julai 2013. Majlis cabutan bertuah akan diadakan pada 18 September 2013. Hadiah akan diberikan pada perhimpunan rasmi sekolah. Bagi Kad Bacathon yang hilang murid perlu membayar RM20.00. Kutipan melebihi RM 70.00 layak menyertai cabutan bertuah Hadiah juga disediakan untuk jumlah kutipan tertinggi untuk individu dan kelas.

Pelaksanaan : 1. Perasmian akan dilakukan dengan memberikan kad Bacathon kepada guru kelas oleh Guru Besar/Yang Di Pertua PIBG pada 2 Februari 2013. 2. Kutipan akan dibuat dua kali seminggu . 3. Kaedah kutipan ialah dalam bentuk sumbangan menderma. 7. Hadiah adalah berupa barangan elektrik ,basikal / handset dan lain-lain.

BACATHON 2013 PROGRAM KECEMERLANGAN UPSR 2012 DENGAN KERJASAMA PIBG SKPA

SEK. KEB. PANGLIMA ADNAN PORT DICKSON NEGERI SEMBILAN NAMA: _________________________________________ KELAS: _________________________________________ NO SIRI KAD: ___________________

NAMA-NAMA PENDERMA KAD INI TIDAK BOLEH DIHILANGKAN Bil Tajuk Bahan Bacaan Nama Penderma Jumlah RM Tandatangan

NAMA-NAMA PENDERMA: KAD INI TIDAK BOLEH DIHILANGKAN Bil Tajuk Bahan Bacaan Nama Penderma Jumlah RM Tandatangan