Anda di halaman 1dari 37

http://www.TwPass.

com

000-016
IBM
IBM Tivoli Asset Management for IT V7.1 Implementation

http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?eCode= 000-016

The 000-016 practice exam is written and formatted by Certified Senior IT Professionals working in
today's prospering companies and data centers all over the world! The 000-016 Practice Test covers all
the exam topics and objectives and will prepare you for success quickly and efficiently.
The 000-016 exam is very challenging, but with our 000-016 questions and answers practice exam,
you can feel confident in obtaining your success on the 000-016 exam on your FIRST TRY!
IBM 000-016 Exam Features
- Detailed questions and answers for 000-016 exam
- Try a demo before buying any IBM exam
- 000-016 questions and answers, updated regularly
- Verified 000-016 answers by Experts and bear almost 100% accuracy
- 000-016 tested and verified before publishing
- 000-016 exam questions with exhibits
- 000-016 same questions as real exam with multiple choice options
Acquiring IBM certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these
exams like 000-016 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.
This 000-016 test is an important part of IBM certifications. We have the resources to
prepare you for this. The 000-016 exam is essential and core part of IBM certifications and
once you clear the exam you will be able to solve the real life problems yourself.Want to take
advantage of the Real 000-016 Test and save time and money while developing your skills to pass
your IBM 000-016 Exam? Let us help you climb that ladder of success and pass your 000-016 now!

000-016

QUESTION: 1
What is a Location that contains inventory items, has a GL Account Code assigned to it, and
provides a read-only list of inventory items at that Location?

A. A Site
B. A Storeroom
C. A Courier Location
D. A Holding Location
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 2
A given discovery tool does not provide or maintain information on Sites. How can this
information be provided for an IBM Tivoli Asset Management for IT V7.1 (TAMIT)
implementation?

A. Use the Task Filters application


B. Use the Deployed Assets application
C. Set the values using an expression in a mapping
D. Run the TAMIT Site application to align the Deployed Assets to a Site
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 3
A Rotating Item is being received and held in a holding Location. It is not serialized. What is
the status of the receipt line item?

A. WINSP
B. WASSET
C. WRECPT
D. WRASSET
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 4
Which application is used to establish standard naming conventions for computer software
applications?

A. Link Rules

B. Comparison Rules
C. Software Conversion
D. Deployed Asset Conversion
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=4
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 5
Which capabilities are facilitated by associating Commodities with a contract?

A. Managing Commodity Codes


B. Managing Commodity Groups
C. Searching for Locations by Contract
D. Searching for Commodities by Contract
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 6
What must be specified before changing a contract s status to Approved (APPR)?

A. At least one site authorized


B. Contract start date and vendor terms
C. Contract start and end dates and a vendor
D. The contract associated to at least one vendor
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=6
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 7
As part of Work Order functionality, which action is used to modify Asset, Location, and
Configuration Item Specifications?

A. On a Work Order, use the Move/Swap/Modify action


B. On a Work Order, use the Specify/Modify Classification action
C. On a Work Order result list, use the Move/Swap/Modify/ action
D. On a Work Order result list, use the Specify/Modify Classification action
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=7
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 8
Where can a comment be made that explains why an Authorized Asset does not link to a
Deployed Asset?

A. Asset Link Results

B. Integration Framework
C. Asset Reconciliation Results
D. IBM Tivoli Integration Composer
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=8
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 9
When creating an Item within the Item Master application, what are two mandatory fields?
(Choose two.)

A. Item
B. Lot Type
C. Order Unit
D. Description
E. Commodity Group
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=9
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 10
Which field is required when creating a Person Group?

A. User
B. Group
C. Person
D. Person Group
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 11
In the Inventory application, how should modifications to the current balance of an Item in a
Storeroom be made?

A. Select Inventory Adjustments -> reconcile balance from the Select Action menu
B. Select Inventory Adjustments -> select Current Balance from the Select Action menu
C. Select Unit of Measure and Conversion -> add Modify Conversions from the Select
Action menu
D. Select Unit of Measure and Conversion -> add Modify Units of Measure from the
Select Action menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=11
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 12
At which level are Storeroom Records managed?

A. Site
B. System
C. Location
D. Organization
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=12
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 13
An Action can be triggered during which two events? (Choose two.)

A. Escalation point
B. Exception Group
C. Workflow control
D. Workflow process
E. Ticket management process
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=13
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 14
Which status must the Work Order have to facilitate Flow Control Use?

A. APPR
B. INPRG
C. READY
D. INITIATE
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=14
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 15
What can Item Assembly Structures be used as templates for?

A. For building multiple Item Masters


B. For building multiple Storeroom Locations
C. For building multiple Commodity Groups and Commodity Codes
D. For building multiple Asset Assembly Structures and their related Location systems
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=15
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 16
At which database level are Tax Options set?

A. Set
B. Site
C. System
D. Organization
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=16
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 17
At which level can Service Items be set?

A. Site
B. System
C. Item Set
D. Organization
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=17
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 18
If a maximo.properties file exists and contains the same property name but at a different Value
than the database is aware of, what will be the result when the application server is started?

A. The lower value defined in either themaximo.properties file or the database will be
the active value.
B. The higher value defined in either themaximo.properties file or the database will be
the active value.
C. The value maintained in themaximo.properties file will be overridden by the settings
in the database.
D. The value maintained in the database will be overridden by the settings in the
maximo.properties file.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=18
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 19
Which application is used to view data collected from a Discovery Tool?

A. Nodes
B. Assets
C. Computers
D. Item Master
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=19
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 20
Which log level must log4j.logger.maximo.sql be set to so SQL statements are printed in the
log?

A. INFO
B. ERROR
C. DEBUG
D. SQLDEBUG
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=20
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 21
If using the Issues and Transfers application, what must be in place in order to transfer an item
or tool across organizations?

A. Same Item Set and classification


B. Internal purchase order and same Item Set
C. External purchase order and same Item Set
D. Internal purchase order and same Item Master or tool
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=21
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 22
Which statement is true about the individual items that form a Kit?

A. They are considered an Asset and not managed in inventory.


B. They must always be managed in Storerooms dedicated to Kits.
C. They are tracked separately in inventory, regardless of whether they are part of a Kit.
D. They are not tracked separately in inventory, as they have been assembled into a Kit.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=22
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 23
What is one way to associate a Non-rotating Asset Record to a Location?

A. Retrieve a result list of Assets and use the Move/Modify Assets action
B. Retrieve a result list of Assets and use the Move Assets to Locations action
C. Retrieve an Asset Record, and from the Location field, enter or use the Detail menu
to select the Location
D. Insert a new Asset Record, enter needed information, save the record, and from the
Location field, enter or use the Detail menu to select the Location
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=23

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 24
When creating a purchase requisition with reference to a contract, if there is a valid vendor, and
the line item type is Item, the system automatically looks for a vendor/item combination. If it is
found, which three fields are automatically populated? (Choose three.)

A. Model
B. Category
C. Receipt Required
D. GL Debit Account
E. Conversion Factor
F. Contract Reference Revision
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=24
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 25
A business requirement is to filter by the classification s Children at their site levels.
Specifically, when the user searches on or classifies an Asset, only the classifications specific
to that organization s sites are available to the user. What are the necessary data elements?

A. On the Parent Classification Record, indicate the classification is used with the Asset
object, and for each Child classification, indicate the appropriate organization
B. On the Parent Classification Record indicate the classification is used with the Asset
object, and for each Child classification, indicate the appropriate organization and site
C. On the Parent Classification Record, indicate the classification is for a particular site
and is used with the Asset object, and for each Child classification level, indicate the
D. Appropriate organization
E. On the Parent Classification Record, indicate the classification is for a particular
organization and site and is used with the Asset object, and for each Child classification
level,
F. Indicate the appropriate organization and site
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=25
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 26
Who uses the Desktop Requisitions module?

A. Inventory, to replenish the stock of a standard desktop


B. A self-service user, to create and view purchase requisitions
C. Purchasing, for the creation of a standard desktop purchase order
D. Service Desk Personnel, to request a pick up of a desktop for disposal
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=26

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 27
Which file needs to be modified when configuring Attached Documents with WebLogic
Server?

A. web.xml
B. httpd.conf
C. server.xml
D. doclink-config.xml
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=27
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 28
When creating a purchase order (PO) to distribute the cost to different GL Debit Accounts,
which three conditions must be met? (Choose three.)

A. The PO s status is APPR (Approved).


B. None of the service lines are prorated.
C. The item typePO lines are not received items.
D. The PO line item is a direct issue item or service.
E. The PO type is REL (Release), CHG (Change), or STD (Standard).
F. The PO line items must be created from a purchase requisition that has the Cost
Distribution box checked.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=28
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 29
The maximo.log can be influenced by logging levels and types of information from which two
applications? (Choose two.)

A. Administration
B. Email Listeners
C. Cron Task Setup
D. Logging application
E. System Properties application
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=29
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 30
A Task Filter can be applied to which two data sources during a Reconciliation? (Choose two.)

A. Assets

B. Location
C. Computers
D. Item Master
E. Deployed Assets
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=30
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 31
From where is mapping executed In IBM Tivoli Integration Console (ITIC)?

A. ITIC GUI
B. A command line
C. The ITIC Task Filters application
D. The Execute Mapping application
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=31
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 32
Most Qualification Records can be associated with any Labor Record. For some qualifications,
a specific Craft and, at times, particular skill levels are required. What impact does this have
on the Labor Records?

A. Only the Labor Records that have at least one of the skill levels can be matched to a
Work Order for assignment.
B. Only those Labor Records that possess the required crafts and skill levels can be
associated with such qualifications.
C. The Labor Record cannot be updated with other crafts or skills unless they are
associated with a qualification as well.
D. Those Labor Records that possess the qualification can be assigned to a Work Order
or service request that has either the craft or skill noted.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=32
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 33
A three-part process is involed in creating an invoice that contains multiple vendors.What is
one of the processes?

A. Create an invoice that references the Company Master Record


B. Create purchase orders forthr Parent and branch companies assoicated with Parent
company.
C. Create a Company Master Record and a Company Record for each branch and
associate it with the Company Master Record.
D. Create an Invoice Record and multi-select the vendors necessary to make payments
to if they are similar to the Company Master Record.

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=33
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 34
When tuning IBM Tivoli Asset Management for IT V7.1, which property should be reviewed
to identify memory usage?

A. mxe.mbocount
B. mxe.memoryDebug
C. mxe.logSQLTimeLimit
D. mxe.db.fetchResultLogLimit
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=34
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 35
Which button must be clicked in order to stop Admin Mode from turning on?

A. Stop Admin Mode


B. Cancel Admin Mode
C. Turn Admin Mode Off
D. Cancel Last Request
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=35
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 36
Which three comparison results can be displayed in the Asset Reconciliation Results
application? (Choose three.)

A. Instances where IBM Tivoli Integration Console (ITIC) failed to run


B. All results, both successful and failed matches
C. Instances where a transform was successfully applied
D. Instances where the ITIC expressions were incorrectly formed
E. Instances where the object and attribute of the authorized Asset failed to match the
Deployed Asset
F. Instances where the object and attribute of the authorized Asset successfully match
the Deployed Asset
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=36
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 37
What is a Kit?

A. An assortment of Items with similar attributes


B. An assortment of Assets with similar attributes
C. A collection of Items that can be issued as a single unit comprising of a Parent Item
Record and associated Child Item Records
D. A collection of Assets that can be issued as a single Asset comprising of a Parent
Asset Record and associated Child Asset Records
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=37
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 38
Which action must be taken to update a Term and Condition in the Library?

A. Create an updated Term and Condition and save the record


B. Check the Editable checkbox to allow the Term and Condition to be updated
C. Change the status of the current Term and Condition, update the Term and
Condition, and click Save
D. Review the Term and Condition in the Purchase Order or Contract application, and
make the change to the Term and Condition when applying it to the purchase order or
contract
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=38
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 39
Which application manages communications from internal and external customers that report
issues, request information, or request some form of service?

A. Incident
B. Work Order
C. Service Request
D. Activities and Tasks
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=39
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 40
Which approach is used to designate users and custodians to Assets?

A. Retrieve an Asset, use the Select Owner action, designate a Person as a custodian,
user, or both
B. Retrieve a result list of Assets, use the Select Owner action,designate a Person as a
custodian, user, or both
C. Retrieve an Asset, use the Associate Users and Custodians action, designate a Person
as a custodian, user, or both
D. Retrieve a result list of Assets, use the Associate Users and Custodians
action,designate a Person as a custodian, user, or both

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=40
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 41
An organization used two different discovery tools. These two tools report the existence of
Tivoli Configuration Manager with two different versions. The organization wants to track and
report Configuration Manager with no version number. How can this be done?

A. Define an Item Master


B. Use WMI to translate the name
C. Define an Item Assembly Structure
D. Use the Software Conversion Application
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=41
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 42
The Computers application is being used to view information about Deployed Assets. It is
found that the RAM size field is empty for a particular computer. What can cause this?

A. The Computer has not been classified.


B. The Link Rule was not properly applied.
C. An Item Assembly Structure has not been applied.
D. The Discovery Tool used to gather the data did not provide this information.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=42
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 43
Which action allows the application server to remain online?

A. Applying afixpack
B. Deploying a maximo.ear file
C. Applying a change from themaximo.properties file
D. Applying changes in the Database Configuration application
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=43
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 44
Which options do Purchasing Options include?

A. Tax Options
B. Sales Options
C. Vendor Options

D. Company Options
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=44
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 45
A Service Item can be requested or ordered through the Desktop Requisitions, Purchase
Requisitions, or Purchase Order applications. What must the Line Type be set to in these
applications in order to request a Service Item?

A. ITEM
B. ASSET
C. MATERIAL
D. STDSERVICE
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=45
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 46
A failure hierarchy is comprised of failure codes. What are three possible failure codes?
(Choose three.)

A. Class
B. Issue
C. Cause
D. Remedy
E. Problem
F. Resolution
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=46
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 47
Which log is used to log verbose garbage collection (gc) information by the WebSphere
Application Server?

A. maximo.log
B. SystemOut.log
C. verbose_gc.log
D. native_stdout.log
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=47
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 48
What is one way to make an Asset Record a Rotating Asset?

A. Retrieve an Asset and use the Move/Modify Assets action


B. Retrieve an Asset and use the Associate Rotating Item action
C. Insert a new Asset Record, and from the Rotating Item field, enter or use the Detail
menutoselect the item
D. Insert a new Asset Record, save the record, and from the Rotating Item field, enter or
use the Detail menu to select the item
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=48
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 49
What must be specified when creating a Matches Found clause?

A. Attribute
B. Task Filter
C. Classification
D. Data Set Filter
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=49
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 50
Which Contract application is used to create a Service Contract?

A. Labor Contract
B. Master Contract
C. Warranty Contract
D. Purchase Contract
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=50
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 51
What must be done to apply logging changes to the application server without interrupting
users?

A. Restart the JVM to make the setting effective


B. Run the Apply Settings action in the Logging Properties application
C. Apply the Reload action in theCron Task Setup application to the LogSynch Cron
Task
D. Wait the default 15 minutes for theLogSynch Cron Task to apply the settings
automatically
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=51
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 52
Top Level IT Asset Classification is set in which application?

A. Task Filters
B. Organizations
C. Classifications
D. Database Configuration
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=52
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 53
What is the Desktop Requisition module?

A. A power module
B. A self service module
C. Asubmodule of Purchasing
D. Asubmodule of Service Desk
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=53
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 54
In order to issue inventory items or tools to a laborer, which action must be taken?

A. Create a Labor Inventory Location


B. Associate a Labor Record to a skill
C. Relate a Labor Record to a Work Order
D. Associate the tool or item to a Storeroom
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=54
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 55
What must each Exchange Rate contain?

A. Sites
B. Locations
C. Company
D. Active Date
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=55
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 56

Which file needs to be modified when configuring Attached Documents with WebSphere?

A. httpd.conf
B. config,xml
C. server.xml
D. plugin-cfg.xml
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=56
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 57
What is the Inventory application used for?

A. To create Item Records


B. To create Storeroom Records
C. To enter, display, and update information for a specific Asset at a specific Location
D. To enter, display, and update information for a specific Item at a specific Storeroom
Location
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=57
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 58
What are two requirements for using use Flow Control? (Choose two.)

A. A Workflow must be indicated.


B. Work Plan tasks must have nested Job Plans.
C. Work Plan tasks must have predecessor task(s).
D. The Under Flow Action?checkbox must be selected.
E. The Under Flow Control?checkbox must be selected.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=58
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 59
Which statement is true about creating an Item Set?

A. All item identifiers must start withan i


B. All item identifiers must be unique in the Item Set.
C. Item identifiers do not need to be used for items in the Item Set.
D. Shared item identifiers can be used as long as items are similar.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=59
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 60

Within a site or across sites, it is possible to issue items or tools directly to which three
constructs? (Choose three.)

A. Person
B. Location
C. Work Order
D. GL Account
E. Labor Record
F. Service Request
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=60
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 61
When assigning a Person to a Person Group, which field is used to determine if the Person is
the primary Person or not?

A. Site
B. Default
C. Primary
D. Sequence
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=61
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 62
In order to configure Application Server Security for IBM Tivoli Asset Management for IT
V7.1, which value must be set for mxe.useAppServerSecurity?

A. 1
B. 0
C. No
D. Yes
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=62
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 63
What are three characteristics of a Rotating Asset? (Choose three.)

A. It can be a spare item.


B. It has a Rotating Item association.
C. It can have an inventory value and issue cost.
D. It can be transferred to an Operating Type Location.
E. It can have an Item Assembly Structure applied to it.

F. Inventory balances can be updated using inventory functionality.


Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=63
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 64
A client has a business requirement to display and input a GL Account code on its Asset
Records. What meets this configuration requirement?

A. In Database Configuration, for the Asset object, on the Object tab, associate the GL
Account Domain
B. In Database Configuration, for the Asset Object, on the Attributes tab, associate the
GLACCOUNT attribute
C. In Application Designer, add a textbox control, and in the control s property,
associate the GL Object ACCOUNT attribute and the GLNAVIGATOR lookup
D. In Application Designer, add a textbox control, and in the control s property,
associate the Asset Object GLACCOUNT attribute and the GLNAVIGATOR lookup
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=64
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 65
When extending or renewing a qualification, which action is it necessary to take?

A. Change the status of the qualification to Active and enter the updated ending date
B. Change the status of the qualification to Inactive, update the end date, and change the
status back to Active
C. Change the status of the qualification to Inactive, change the validation date of the
certification, and change the status to Active
D. Select the Labor Record associated to the qualification, click on Extend or Renew
Qualification, update the validation date and extend date
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=65
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 66
Which parameter is passed in a Cron Task to run Reconciliation?

A. Name of the object


B. Name of the Link Rule
C. Name of the Comparison Rule
D. Name of the Reconciliation task
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=66
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 67

In the Comparison Rules application, an Attribute Equality clause is created and ASSETSPEC
is selected for the data set 1 object. Which field becomes mandatory based on that selection?

A. Domain
B. Class Name
C. Class Structure
D. Item Assembly Specification
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=67
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 68
Item Master allows alternate items to be specified on Item Records for items that can be used
interchangeably. How should such alternate items be specified in Item Master Records if two
items can each be used as an alternate for the other?

A. The Alternate Item checkboxes should be checked on each of the Item Records.
B. Each Item Record should specify the other item as an alternate in the Alternate Item
table window.
C. The Alternate Item checkboxes should be checked, and the alternate item should be
referenced as a Child Record on each Item Record.
D. One item should specify the other item as an alternative in the Alternate Item table
window, and the relationship will be automatically reciprocated.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=68
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 69
In which contract type can coverage percentage and amount be found?

A. Master Contract
B. Warranty Contract
C. Labor Rate Contract
D. Lease Rental Contract
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=69
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 70
A business requirement is that when classifying an Asset only the classification s attributes that
are specific to an Asset s organization are copied over to its Specifications table. What arethe
necessary data elements?

A. On the Classification Record, indicate the classification is used with the Asset object,
and for each attribute, indicate the appropriate organization

B. On the Classification Record, indicate the classification is used with the Asset object,
and for each attribute, indicate the appropriate organization and site
C. On the Classification Record, indicate the classification is for a particular
organization and site and is used with the Asset object, and for each attribute, indicate
the appropriate
D. Organization
E. On the Classification Record, indicate the classification is for a particular
organization and is used with the Asset object, and for each attribute indicate the
appropriate
F. Organization and site
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=70
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 71
Which application is used to define a subset of data on which to perform a Reconciliation?

A. Link Filters
B. Task Filters
C. Asset Filters
D. Comparison Filters
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=71
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 72
How many company sets can be applied to each organization?

A. 1
B. 3
C. 5
D. 7
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=72
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 73
If a purchase order (PO) exists and the quantity of receipts is less than the quantity ordered,
how might the order be completed?

A. By selecting Complete Receipts from the Select Action menu at the header of thePO
B. By manually completing receipts on a line, when the amount received is less than
ordered
C. By selecting the Complete Receipts action from the Receiving application for a
particularPO
D. By selecting the Partial Fulfillments action from the Select Action menu on the
header of thePO

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=73
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 74
What is the Limits and Tolerances tab in the Security Groups application used to set approval
limits for? (Choose three.)

A. Invoices
B. Contracts
C. Labor Rates
D. Item Master Cost
E. Workflow Activities
F. Purchase Requests
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=74
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 75
A client reports that an Asset is not linked to a Deployed Asset. What is a possible reason for
this?

A. The Asset has the Do Not Reconcile box checked.


B. The Deployed Asset has the Do Not Reconcile box checked.
C. The serial number of the Asset does not match the Deployed Asset.
D. The Rotating Item associated with the Asset has the Do Not Reconcile box checked.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=75
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 76
Which statement is true when a new Role is created?

A. E-mail is defaulted to Yes.


B. Broadcast is defaulted to No.
C. Type is defaulted to Custom Class.
D. Site is defaulted to the site of the creator of the Role.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=76
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 77
When setting up Location hierarchies and systems, which type of Location is required?

A. Holding
B. Operating

C. Operational
D. In Commission
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=77
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 78
How is a Ticket Template applied to a Service Request Record?

A. By using the Ticket Templates application


B. By using Apply Service Request Template checkbox
C. By using the Apply SLA option from the Select Action menu
D. By using the Apply Service Request Template option from the Select Action menu
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=78
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 79
As part of Work Order functionality, which method is used for building a Work Plan and what
must be the Work Order status in order to add resources?

A. Associate a Job Plan in the Job Plan field on a PEND Work Order
B. Associate a Job Plan in the Job Plan field on a WSCH Work Order
C. Associate a Job Plan in the Job Plan field on a READY Work Order
D. Associate a Job Plan in the Job Plan field on a WAPPR Work Order
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=79
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 80
Why can an item not be classified as both Rotating and a Spare Part?

A. Because Rotating Items and Spare Part Items can share the same Storeroom Location
B. Because Rotating Items and Spare Part Items cannot share the same Storeroom
Location
C. Because Rotating Items are maintained, and Spare Part Items are consumed or used
once
D. Because Rotating Items are consumed or used once, and Spare Part Items are
maintained
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=80
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 81
When an employee leaves the organization, and the returned computer is re-imaged, what
inventory activities must take place?

A. Alter user / custodian, move hardware to Storeroom which will move the software to
the Storeroom
B. alter User / custodian, by using the Move/Modify action return the hardware and
software to the disposed Location
C. Alter user /custodian, move the software licenses to a Software Library Storeroom
and move hardware to Storeroom
D. Alter user / custodian, return the software licenses to the Software Library Storeroom
and return hardware to the original issuing Storeroom
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=81
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 82
When creating items within the Item Master application, how can items be grouped to be used
by organizations?

A. Item Kits
B. Item Sets
C. Rotating Item Sets
D. Commodity Groups
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=82
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 83
When setting up Location hierarchies and systems, which type of Location is required?

A. Ready
B. Holding
C. Operating
D. Operational
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=83
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 84
Besides Receiving, which two applications allow the functionality to apply Item Assembly
Structure? (Choose two.)

A. Assets
B. Location
C. Purchasing
D. Software Contract
E. Purchase Contract
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=84

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 85
Which is a valid calendar type?

A. Labor
B. Tools
C. Asset
D. Location
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=85
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 86
As part of a Work Order functionality, what is done on a Work Order result list to designate
ownership? (Choose two.)

A. Use the Select Owner action, designate a Person or Person Group as the owner
B. Use the Take Ownership action, designate a Person or Person Group as the owner
C. Use the Move/Swap/Modify/ action, designate a Person or Person Group as the
owner
D. Use the Select User and Custodian action, designate a Person or Person Group as the
owner
E. Use the Assign Owner and Custodian action, designate a Person or Person Group as
the owner
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=86
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 87
When creating a Master Contract and associating other contract types to the master, how is the
total cost calculated?

A. Manually entered by the user


B. Calculated by line items from the Master Contract
C. Calculated by the total line items from Purchase and Software Contracts associated
to the master
D. Automatically updated, based on the line items that consist of Item Masters, such as
Rotating Assets (not materials or services)
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=87
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 88
Which statement is true about Tax Options?

A. A tax code is a percentage.


B. A Tax Type can have many tax codes.
C. An organization can have up to ten Tax Types.
D. Tax Options must be set up to generate invoices.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=88
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 89
Which two fields are required when creating a Role? (Choose two.)

A. Role
B. Type
C. E-mail
D. Person
E. Sequence
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=89
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 90
Which three failure codes can comprise a failure hierarchy? (Choose three.)

A. Issues
B. Classes
C. Causes
D. Problems
E. Remedies
F. Resolutions
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=90
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 91
Which two approaches are used to designate users and custodians to Assets? (Choose two.)

A. Retrieve an Asset, use the Select Owner action, designate a Person as a custodian,
user, or both.
B. retrieve a result list of Assets, use the Select Owner action, designate a Person as a
custodian, user, or both.
C. Retrieve a result list of Assets, use the Move/Modify Assets action,designate a
Person as a custodian, user, or both.
D. Retrieve an Asset, use the Associate Users and Custodians action,designate a Person
as a custodian, user, or both.
E. Retrieve a result list of Assets, use the Associate Users and Custodians
action,designate a Person as a custodian, user, or both.

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=91
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 92
Which application provides the capability to manage generic or standardized ticket input for
common or high volume types of tickets?

A. Classifications
B. Service Request
C. Ticket Templates
D. Communication Templates
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=92
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 93
What is used to limit the scope of a task filter?

A. Link
B. Node
C. iNode
D. Attribute
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=93
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 94
Information for individuals, such as vacation, sick, and personal time, as well as extra time
worked (i.e., a double shift) is not stored on the main Calendar Record. Where is it entered?

A. The shift calendar, for a particular Person Record


B. The Person Record, using Person Availability action
C. The Labor Record, using the Labor Availability action
D. The Person Record, using the Define/Apply Non Working Time
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=94
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 95
How can it be determined if an activated Cron Task for Reconciliation has been run?

A. View the Deployed Asset Record


B. View the History tab in theCron Task Setup application
C. Examine the Enterprise Java Bean property for theCron Task
D. Open the System Properties application and view the Control Log

Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=95
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 96
Craft Records can have multiple premium pay codes. Which three default rate types can the
pay codes have? (Choose three.)

A. Hourly
B. Holiday
C. Overtime
D. Weekend
E. Multiplier
F. Increment
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=96
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 97
Before an invoice can be approved, the system checks that it meets which condition?

A. The prices on the invoice must be an exact match to the prices on the purchase order.
B. Standard service costs added to the invoice (such as freight charges or installation
fees) must fall within set limits.
C. Line items with the ReceiptRequired checkbox (on the receiving line item lines tab)
selected must be received before invoice approval.
D. If the invoice will be paid in the base currency, there must be at lease one active
exchange rate for that foreign currency that is noted in the invoice.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=97
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 98
At which level are Service Request tickets managed with IBM Tivoli Asset Management for IT
V7.1?

A. Site
B. System
C. Location
D. Organization
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=98
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 99
As part of Work Order functionality, which method is used for building a Work Plan and what
must be the Work Order status in order to add resources?

A. On a PEND Work Order, use the Plans tab to add tasks and resources
B. On a WSCH Work Order, use the Plans tab to add tasks and resources
C. On a READY Work Order, use the Plans tab to add tasks and resources
D. On a WAPPR Work Order, use the Plans tab to add tasks and resources
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=99
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 100
If Active Directory is being used as the Directory Server, which synchronization Cron Task is
used when setting up Application Server Security?

A. VMMSYNC
B. LDAPSYNC
C. TIVOLISYNC
D. GlobalSecuritySync
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=100
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 101
Which type of information is contained in the Company Record?

A. Vendor
B. Security
C. Default Contract
D. Organizational Structure
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=101
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 102
What should be done when creating Rotating Item Master Records for IT items?

A. Assign the item to a Site


B. Assign the item to an Organization
C. Enter a value in the Classification field, because it is a required field
D. Enter a value in the Classification field, so that the system can filter for IT Assets
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=102
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 103
In a Lease and Rental contract, when is it possible to cancel (CAN) or close (CLOSE) a
contract?

A. When there are no invoices awaiting approval for payment


B. When there are no planned payment schedules that reference the contract
C. When there are no waiting approval release purchase orders (POs) that reference the
contract
D. When there are no outstanding payment schedules or approved POs that reference
the contract
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=103
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 104
What are two characteristics of a Non-rotating Asset? (Choose two.)

A. Inventory balances can be tracked.


B. It can be moved to a Storeroom Location.
C. It cannot have a Rotating Item applied to it.
D. It can be transferred to a Storeroom Location.
E. It cannot have an Item Assembly Structure applied to it.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=104
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 105
Which statement is true about the Matches Found clauses in Comparison Rules?

A. An AND or an OR operator can be used to relate two clauses.


B. A Matches Found clause has only one required field called Object.
C. Only one Matches Found clause can be created per Comparison Rule.
D. During Reconciliation, a Matches Found clause is applied before any filters.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=105
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 106
What is a Rotating Item?

A. An item that has a classification


B. An item that is not held in an operating Location
C. An item that is consumed or used once rather than maintained
D. An item that is maintained rather than consumed or used once
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=106
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 107

What are the two types of System Properties? (Choose two.)

A. Site
B. Global
C. Server
D. Cluster
E. Instance
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=107
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 108
How are link rules used in IBM Tivoli Asset Management for IT V7.1?

A. To link Assets to People


B. To link Assets to Locations
C. To link Assets to Deployed Assets
D. To link Configuration Items to Assets
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=108
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 109
Which button is used in the Admin Mode dialog to change any property values?

A. Change Values
B. Update Properties
C. Reload Properties
D. Apply Changed Values
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=109
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 110
What are two ways to set Limits and Tolerances? (Choose two.)

A. Amount
B. Quantity
C. Percentage
D. GL Account
E. Organization
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=110
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 111

In Contract Options, what can be associated to a contract?

A. Items
B. Vendors
C. Organizations
D. Terms and Conditions
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=111
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 112
When a Craft and a Skill Level have standard rates, and a Labor Record is associated to a Craft
Record, which rate overwrites all others?

A. Craft Rate
B. Labor Rate
C. Skill Level Rate
D. Premium Pay Code Rate
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=112
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 113
How many Item Sets can be specified for an organization?

A. 1 only
B. 2 only
C. Multiple, any time
D. Multiple, as long as they are unique to that organization
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=113
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 114
How many base currencies can an organization have?

A. 0
B. 1
C. 2
D. 5
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=114
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 115
From which two contract types can the functionality of Release Purchase Order be used?

(Choose two.)

A. Master Contract
B. Software Contract
C. Purchase Contract
D. Labor Rate Contract
E. Lease/Rental Contract
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=115
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 116
What is one way to make an Asset Record a Rotating Asset?

A. Retrieve an Asset and use the Move/Modify Assets action


B. Retrieve an Asset and use the Change Item Number action
C. Retrieve the Asset and use the Create Rotating Asset action
D. Retrieve a result list of Assets and use the Move/Modify Assets action
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=116
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 117
When creating an Action, the Value field is only valid when the Type is what?

A. Type is Action Group, Action Status,Object.


B. Type is Application Action, Organization,Action Status.
C. Type is Application Action, Change Status, Action Group.
D. Type is Application Action, Change Status,Action Status.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=117
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 118
Commodity Codes can be defined and managed using the Add/Modify Commodity Codes
action available from the Select Action menu of which two applications? (Choose two.)

A. Assets
B. Locations
C. Companies
D. Item Master
E. Classifications
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=118
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 119
For which action would the IBM Tivoli Asset Management for IT V7.1 application need to be
taken offline?

A. Deploying the maximo.ear file


B. Changing theMaxadmin password
C. Apply configuration changes to the database
D. Applying a new Logger from the Logging Application
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=119
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 120
When setting up organizational data about Labor Records and rules, how is future labor
transaction tolerance noted?

A. In days
B. In rates
C. In hours
D. with a percentage
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=120
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 121
A client has a business requirement to manually input a GL Account code on its Asset Records.
What meets this configuration requirement?

A. In Database Configuration, use the Configure GL Account action


B. In Database Configuration, on the Object tab, associate the GL Account Domain to
the Asset object
C. in Application Designer,add a textbox control, and in the control property, associate
the GL Object ACCOUNT attribute and the GLNAVIGATOR lookup
D. In Application Designer, add a textbox control, and in the control property associate
the Asset Object GLACCOUNT attribute and the GLNAVIGATOR lookup
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=121
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 122
A client has a business requirement to monitor and track a grouping of licenses for a specific
product. How should the non-named user software licenses be set up in the Item Master?

A. Set up as a Spare Part in the Storeroom and issued to an Asset


B. Set up as a Rotating Item in the Storeroom and issued as an Asset

C. Set up as a Spare Part in the Storeroom and attached to Parent on issue


D. Set up using software conversion, manufacturer conversion and a KPI set up for
inventory
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=122
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 123
At which data level are Terms and Conditions created?

A. Site
B. Type
C. Vendor
D. Organization
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=123
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 124
When tuning IBM Tivoli Asset Management for IT V7.1, where is garbage collection
configured for analysis?

A. Report Server
B. Database Server
C. Web Application Server
D. HTTP Server / Apache Server
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=124
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 125
There is an attribute called RAMSIZE that defines the amount of RAM in an Asset. Where is
this attribute best used?

A. Link Rules
B. Comparison Rules
C. Software Compatibility Rules
D. Operating System Conversion Rules
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=125
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

QUESTION: 126
What is a valid rule when using the Create PO dialog box to create a purchase order (PO) from
a Purchase Requisition (PR) Record?

A. The PR line items must have valid GL Debit Accounts.


B. The PR must have at least one line item that has been approved.
C. The PR must have at least one line item that has not been assigned to a PO.
D. The PR must have been authorized, and at least one line item must be for a type of
item.
Answer: http://www.twpass.com/twpass.com/exam.aspx?ecode=000-016&qno=126
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TwPass Certification Exam Features;


-

TwPass offers over 2500 Certification exams for professionals.


More than 98,800 Satisfied Customers Worldwide.
Average 99.8% Success Rate.
Over 120 Global Certification Vendors Covered.
Services of Professional & Certified Experts available via support.
Free 90 days updates to match real exam scenarios.
Instant Download Access! No Setup required.
Price as low as $19, which is 80% more cost effective than others.
Verified answers researched by industry experts.
Study Material updated on regular basis.
Questions / Answers are downloadable in PDF format.
Mobile Device Supported (Android, iPhone, iPod, iPad)
No authorization code required to open exam.
Portable anywhere.
Guaranteed Success.
Fast, helpful support 24x7.

View list of All Exams (AE);


http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

Download Any Certication Exam DEMO.


http://www.twpass.com/twpass.com/vendors.aspx

To purchase Full version of exam click below;


http://www.TwPass.com/