Anda di halaman 1dari 4

Act.

4: Listening Comprehension (Units 1 to 7)


Question1
Puntos: 2

According to the Listening Symptoms What is a proper advice for the narrator in this situation: Seleccione una respuesta. a. You need to go to the hospital b. You ought to go to the hospital c. "You had better go to the hospital d. You should go to the hospital

Question2
Puntos: 3

According to the Listening Symptoms How often should the narrator take the medicine the doctor prescribes? Seleccione una respuesta. a. 6 hours a day b. 4 times a day c. Every 40 minutes d. After 2 hours

Question3
Puntos: 2

According to the Listening The Weather Report Which season does this report take place in: Seleccione una respuesta.

a. Winter b. Spring c. Fall d. Summer

Question4
Puntos: 2

According to the audio Game Show, answer the following question In which year was the Statue of Liberty built? Seleccione una respuesta. a. 1896 b. 1888 c. 1986 d. 1886

Question5
Puntos: 3

Listen to the audio Supermarket and answer the question Which item did NOT the man buy? Seleccione una respuesta. a. Some cans of tuna b. Tomato Juice. c. A carton of orange juice d. A package of cookies

Question6
Puntos: 3

According to the Listening Symptoms What is the main matter with the narrator?

Seleccione una respuesta. a. He has a headache b. He has appendicitis c. He has a stomachache d. He has a pain in his back

Question7
Puntos: 2

According to the audio Game Show, answer the following question The contestants are: Seleccione una respuesta. a. Jack, Susan and John. b. Jill, Susan and Jonathan. c. Jack, Susie and Jonathan d. Jack, Susan and Jonathan.

Question8
Puntos: 3

According to the audio Game Show, answer the following question Which country is the largest? Seleccione una respuesta. a. Colombia b. Canada c. China d. The U.S

Question9
Puntos: 3

According to the Listening The flight announcement According to the passage all of the following statements are true EXCEPT: Seleccione una respuesta. a. The passengers cant use internet b. The passengers cant eat c. The event is occurring after midday d. The passengers cant smoke

Question10
Puntos: 2

According to the audio Game Show, answer the following question In which year was the Eiffel Tower built? Seleccione una respuesta. a. 1898 b. 1989 c. 1889 d. 1886