Anda di halaman 1dari 3

Overseas Christian Fellowship

Event: Speaker Session


Speaker: Gary Tucker
Topic: Teach the walk
Venue: Humanties North Lecture Theatre 1
Date: 24 July 2009 (Friday)
Time: 6:30p.m. – 9:30p.m.
Overall P.I.C: Andrew Leane (0410899239)

TIME Duration Programme Person In Charge (P.I.C) Notes/ logistics list


5:00p.m. – 6:30p.m. 1:30 hours Worship team set up and practice Joshua Li (OCF FLI) • Emphasise on punctuality.
- Arrange logistics • OHP handler to prepare
(transportation etc). PowerPoint slides; get slides
from Gary Tucker (speaker) that
night (if any) and the
announcement slides from
emcee.
6:00p.m. – 6:30p.m. 30 mins Prayer Meeting Norman (OCF AU)

6:30p.m. – 7:00p.m. 20 mins Registration & Ushering Rachel Chih • 1 registrar at registration table.
Team( Kai Ling, Wei • Ushers and registrars to set up at
Shern, UniSA) 5:45p.m and join prayer
meeting.
• Sample of registration form is
included. Change according to
need.
• Start ushering people in at
6:50p.m.
7:00p.m. – 7:10p.m. 10mins Welcoming introduction Janice Lim • Welcome newcomers (and
special welcome to guest
speaker).
• The night’s program
Overseas Christian Fellowship

7:10p.m. - 7:40 30mins Icebreaker TBA •

7:40p.m. – 8:10 p.m. 35mins Praise & Worship session Danny Wong (Worship • Worship leader to inform ushers
leader) and team when is offering to be collected
& when to off lights (if
applicable).

• Offering bags to be handed to


Andrew Leane after P&W.

8:15p.m. – 8:20p.m. 5mins Introduction of speaker Janice Lim - Get speaker’s background
information beforehand from
Andrew Leane
- (Ushers & Registrars to join the
church at this time).
8:20p.m. – 9:20p.m. 1 hour Speaker session Garry Tucker
9:15p.m. – 9:35p.m. 20mins Announcements Janice Lim - Melissa Ho to get a thank you
- THANK speaker card/gift. 3 centre chairpersons
and present speaker can sign it on behalf of OCF SA.
with thank you - Miriam Neate – to compile
card/love gift! announcements from every
centre and pass it to Janice and
any power points to Joshua Li

9:35p.m. – 9:40p.m. 5mins Closing prayer Norman


9:40p.m. – 9:50p.m. 10mins P&W session debrief Danny Wong • Worship leader to gather the
team and debrief.
9:40p.m. – 9:50p.m. 10mins Offering calculation. Treasurers • Andrew Leane to gather other
treasurers.
Overseas Christian Fellowship

9:40pm. – 10:20pm. 40mins Refreshments/ Fund raising - Selling Tee-shirts and Indian
food
10:20pm – 10:35pm 15mins Clean up/ Pack up Joshua Li & Ushering • Worship team pack up.
team PIC • Registrars & ushers check
rubbish /lost items in lecture
room
• " Refreshments/ Fund raising"
ppl help clean up.

Contact List:

Name of PIC Contact number Email


Joshua Li 0422369075 li0456@flinders.edu.au
Norman
Danny Wong 0433187737 dannywft@gmail.com
Janice Lim 0423857950 jhooi90@yahoo.com
Miriam Neate 0438095791 whatadarling@gmail.com
Melissa Ho 0423328435 melissahohoho@gmail.com
TBA
Andrew Leane 0410899239 aleane@gmail.com
Rachel Chih 0430583344 rstay@hotmail.com