Anda di halaman 1dari 6

1.

With which type of SQL Server recovery model are all database changes logged except those that cause large log entries? A. B. C. D. Differential recovery Full recovery Simple recovery Bulk-logged recovery

Answer & Explanation

Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. View Answer Workspace Report Discuss in Forum

2.

Using SQL Server 2000, which of the following symbols is used to indicate parameters in stored procedures? A. C. # & B. D. % @

Answer & Explanation

Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. View Answer Workspace Report Discuss in Forum

3.

What mode of authentication does SQL Server NOT provide? A. B. C. D. Windows-only security Both SQL Server and Windows-only security Mixed security SQL Server only security

Answer & Explanation

Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. View Answer Workspace Report Discuss in Forum

4.

The strictest transaction isolation level provided by SQL Server is called: A. B. C. D. REPEATABLE READ. SERIALIZABLE. READ COMMITTED. READ UNCOMMITTED.

Answer & Explanation

Answer: Option B Explanation: 6. Which type of SQL Server cursor concurrency places an update lock on a row when the row is read? A. C. READ_ONLY OPTIMISTIC B. D. SCROLL_LOCK READCOMMITTED

Answer & Explanation

Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. View Answer Workspace Report Discuss in Forum

7.

Which of the three possible types of triggers does SQL Server support? A. B. C. D. INSTEAD OF only AFTER only BEFORE only INSTEAD OF and AFTER only

Answer & Explanation

Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. View Answer Workspace Report Discuss in Forum

8.

Which of the following is a way to create and modify tables using SQL Server? A. B. C. D. Write SQL code using either CREATE or ALTER SQL statements only. Use the graphical facilities of SQL Server Enterprise Manager only. Both of the two methods above will work. Neither of the two methods above will work.

Answer & Explanation

Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. View Answer Workspace Report Discuss in Forum

9.

With which type of SQL Server recovery model, is no logging done? A. Differential recovery

B. C. D.

Full recovery Bulk-logged recovery Simple recovery

Answer & Explanation

Answer: Option D Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. View Answer Workspace Report Discuss in Forum

10. SQL Server 2000 stored procedures can: A. B. C. D. never be kept within the database. be kept within the database and invoked by application programs. be stored on the users' computer. support BEFORE, INSTEAD OF and AFTER types.

Answer & Explanation

Answer: Option B Explanation: 11. With this type of SQL Server cursor concurrency no lock is obtained until the user updates the data. A. C. READ_ONLY OPTIMISTIC B. D. SCROLL_LOCK PESSIMISTIC

Answer & Explanation

Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. View Answer Workspace Report Discuss in Forum

12. An SQL Server 2000 language that adds programming elements like parameters, variables, IF, WHILE loops, and so forth, to the basic capabilities of SQL is called: A. B. C. D. COBOL. VB.NET. TRANSACT SQL. Visual Basic.

Answer & Explanation

Answer: Option C Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss. View Answer Workspace Report Discuss in Forum

13. With this type of index, the data are stored in the bottom level of the index and in the same order as that index. A. C. Nonclustered Primary B. D. Clustered Secondary

Answer & Explanation

Answer: Option B Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. View Answer Workspace Report Discuss in Forum

14. In SQL Server 2000, which of the following makes a copy of the changes that have been made to the database since the last complete backup? A. B. C. D. Complete backup Transaction Log Differential backup None of the above is correct.

Answer & Explanation

Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. View Answer Workspace Report Discuss in Forum

15. With this type of index, the bottom level of an index does not contain data, but rather it contains pointers to data. A. C. Nonclustered Primary B. D. Clustered Secondary

Answer & Explanation

Answer: Option A Explanation: 16. With which type of SQL Server recovery model are all database changes logged? A. B. C. D. Differential recovery Full recovery Simple recovery Bulk-logged recovery

Answer & Explanation

Answer: Option B

Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. View Answer Workspace Report Discuss in Forum

17. SQL Server automatically creates an index on: A. B. C. D. primary keys only. foreign key only. both primary and foreign keys. SQL Server never automatically creates an index.

Answer & Explanation

Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. View Answer Workspace Report Discuss in Forum

18. Which of the following is not a factor in determining the concurrency control behavior of SQL Server? A. B. C. D. Lock level Transaction isolation level Cursor concurrency setting Locking hints

Answer & Explanation

Answer: Option A Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss. View Answer Workspace Report Discuss in Forum

19. SQL Server program code that is executed after an SQL command has been processed is called a(n): A. B. C. D. INSTEAD OF trigger. BEFORE trigger. AFTER trigger. BEGIN trigger.

Answer & Explanation

Answer: Option C Explanation: No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Workspace Report Discuss in Forum

20. Which of the following refers to the SQL Server transaction isolation level which places and holds locks on all rows that are read? A. B. C. D. REPEATABLE READ SERIALIZABLE READ COMMITTED READ UNCOMMITTED

Answer & Explanation

Answer: Option A Explanation: