Anda di halaman 1dari 9

Pancutkan Isteri

Di Internet

Sejauh mana teknik untuk pancut isteri berkesan tidaklah diketahui melainkan ia dicuba sendiri. Dalam dunia seks barat memancutkan air mazi perempuan ketika klimak dipanggil "squirting". Dari mana datangnya pancutan air mazi ini masih menjadi debat umum dikalangan pakar perubatan dan pakar seksualiti.

Persoalannya? Adakah ia boleh dilakukan.

Jawapannya. Ya tetapi tidak semua wanita.

Semua artikel ini turut disebarkan melalui email. Hantar email ke

untuk menyertai senarai email terhad pelbagai tips dan nasihat seks untuk pasangan suami isteri atau terus ke link Taman Wangi

Kamsutra Tipswanita.com

Dating Wanita Malaysia.

Tidak semua isteri boleh pancutkan air mazinya. Ia bergantung kepada banyak perkara, daripada segi biologi, kemampuan seksual dan pengetahuan tentang kehendak seks dirinya.

Jika jawapannya ya, jangan bayangkan ianya sebanyak air mani lelaki. Lempahan air yang keluar adalah lebih daripada biasa, isteri anda dapat sewaktu hubungan seks.

dan pengalaman penulis dalam memuaskan isteri. Telah mencuba pelbagai cara untuk pancutkan isteri. Urutan g-spot dan urutan jari dalam faraj telah menimbulkan kenikmatan yang tinggi seperti mana yang diceritakan dalam e-book Pancutkan Isteri. Malah isteri turut mengigil puas, terlalu puas. Sememang basah habis jari-jari dan luar faraj isteri. Seperti saya nyatakan sebelum ini, pancutkan isteri bergantung kepada bagaimana penerimaan dan pemahaman kita tentang kepuasan seks.

Rujuk gambar rajah diatas dimana perlu diurut dalam pencarian untuk pancutkan isteri.

Taman Wangi menekankan kepuasan seks yang bersandarkan kasih sayang dan cinta. Kita puaskan nafsu seks untuk hidupkan cinta dan kasih sayang. Bukan untuk gunakan kasih sayang dan cinta untuk kepuasan nafsu seks.

Penulis percaya kepada prinsip tidak terlalu kurang dan tidak terlalu lebih dalam hubungan seks. Seks suami isteri adalah penuh dengan penghormatan, pemahaman dan erti saling mengerti.

Untuk rujukan bagi yang mahu pancutkan isteri

Panduan memuaskan isteri dengan sentuhan G Spot

Melalui G-spot untuk pancutkan Isteri

G-spot isteri, untuk kepuasan seks dirinya

Female Orgasm Secrets

Female Ejaculation

Menentukan Isteri kuat seks supaya mudah untuk pancutkan isteri

Female Ejaculation Wikipedia

Carian Google

"squirting" dan "Orgasmic Expulsions of Fluid in the Sexually Stimulated Female ".

More about female "squirting"

Dibawah ini adalah terjemahan keterangan video kajian Pancutkan Isteri diatas.

Ini merupakan filem asal bagi kajian terdahulu pada “G Spot”

Menjelaskan tentang bendalir yang keluar melalui uretra wanita dan ia digambarkan oleh pembantu makmal (tidak diketahui asalnya) sebagai "air mani tanpa sperma”? Filem itu menggambarkan keadaan, menjelaskan tentang Gräfenberg Spot (merasakan melalui dinding anterior bagi vagina dan yang semasa dirangsang, kelihatan seperti mencetuskan kemuncak bagi sesetengah wanita), ia menunjukkan bagaimana bagi mencari Gräfenberg Spot, dan membincangkan tentang rasa malu yang dirasakan oleh sesetengah wanita yang mempercayai mereka kencing sepanjang kemuncak. Bendalir dikeluarkan dalam filem ini

tidak dianalisa dan berada dalam kuantiti yang lebih besar daripada bendalir yang telah dianalisis dan mendapati secara statistik telah nyata sekali ianya berbeza daripada air kencing dalam komposisi kimia. Filem itu memeriksa keterangan awal bagi kewujudan, pada masa itu penggambaran filem, satu fungsi seksual belum sepenuhnya lagi dijelaskan fungsinya dan atau ciri anatomi.

Lagi artikel untuk panduan suami isteri

Artikel Inggeris Blog Taman Wangi 2008

Posisi Seks Blog Taman Wangi Siri 3

Pecah Dara Malam Pertama

Bacaan Untuk Suami Isteri Yang Baru Mendirikan Rumah Tangga

Lain-lain artikel menarik :-

Menentukan Wanita Kuat Seks

The Use of Herb For Sex

Kamsutra Tipswanita.com

Hantar email ke tamanwangi-subscribe@yahoogroups.com untuk menyertai senarai email terhad pelbagai tips dan nasihat seks untuk pasangan suami isteri.

Wassalam.

Kumpulan penulis Taman Wangi

4 Feb 2009

Hakcipta dituntut oleh penulis dan penyumbang Kumpulan Taman Wangi dan Perempuanmelayu.info

This work is licensed under the Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Malaysia License. To view a copy of this license, visit

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/my/ or send a letter to Creative Commons, 543 Howard Street, 5th Floor, San Francisco, California, 94105, USA.

--- Iklan ---

Make Money Online For Malaysian

Dapatkan maklumat telepon bimbit dan sms

Archive