Anda di halaman 1dari 17

TIRTONADI

DIDI KEMPOT

NALIKANE ING TIRTONADI


NGENTENI TEKANE BIS WAYAH WENGI
TANGANMU TAK KANTHI
KOWE NGUCAP JANJI LUNGO MESTHI BALI
RASANE NGETUNG NGANTI LALI
WIS PIRANG TAHUN ANGGONKU NGENTENI
NGENTENI SLIRAMU NENG KENE TAK TUNGGU
NGANTI SAK ELINGMU
MONGSO RENDENG WIS NGANTI KETIGO
OPO KOWE RA KROSO
YEN KOWE ISIH SENENG LAN TRISNA
KUDUNE KOWE KROSO

LIRIKCAMPURSARINAN.BLOGSPOT.COM

WIS SUWE (3X) KANGEN SING TAK RASAKKE


RASANE (3X) RASANE KOYO NGENE
NENG KENE (3X) AKU NGENTENI KOWE
AKU KANGEN, KANGENKU MUNG KANGGO KOWE

TERLENA

TANSAH KAGAWA JRONING ATIKU


SETYA TRESNAMU
LILO LEGAWA KABEH TRESNAKU
OH MRING SLIRAMU
TERLENA KUTERLENA
TANSAH KELINGAN TAN BISA LALI
SETYA LAN JANJI
LINTANG REMBULAN KANG DADI SEKSI
OH ANYEKSENI
TERLENA OH TERLENA
NANGING KABEH TANDHA TRESNA
NORA NATE DADI RENA
MALAH SLIRAMU GAWE CIDRA
BIYEN JARE KANDHA SETYA
NORA BAKAL GAWE GELA
MALAH SAIKI SAJAK LELEWA
ADHUH KANGMAS
GAWE CUWA ATIKU
NADYAN KUCIWA RASA ATIKU
MARANG SLIRAMU
NORA KUWAWA PANCEN TRESNAKU
AMUNG SLIRAMU
TERLENA KU TERLENA
TERLENA KU TERLENA

PRAU LAYAR
CIPT: KI NARTO SABDO

YO KONCO NING NGGISIK GEMBIRO


ALERAP LERAP BANYUNE SEGORO
ANGLIYAK NUMPAK PRAU LAYAR
ING DINO MINGGU KEH PARIWISOTO
ALON PRAUNE WIS NENGAH
BYAK BYUK BYAK BANYU BINELAH
ORA JEMU JEMU KARO MESEM NGGUYU
NGILANGAKE ROSO LUNGKRAH LESU
ADIK NJAWIL MAS, JEBUL WIS SORE
WITING KLOPO KATON NGAWE AWE
PRAYOGANE BECIK BALIK WAE
DENE SESUK ESUK
TUMANDANG NYAMBUT GAWE

SIDO RONDO
CIPT: CAK DIQIN
VOKAL: CAK DIQIN F. DINI ADITAMA

PA:
BIYEN MULO SLIRAMU WIS TAK ATURI,
GOLEK BOJO SING TRESNO WELAS SEJATI,
PUNGKASANE SLIRAMU DIGAWE LORO,
ORA WURUNG SAIKINE DADI RONDHO
PI:
NANGING PIYE KABEH IKI WIS KEBACUT
IBARAT BUBUR RA BAKAL DADI SEGO
MULO GETUNKU IKI TANPO UPOMO
NGERTI NGONO LAMARANMU SING TAK TOMPO

LIRIKCAMPURSARINAN.BLOGSPOT.COM
REFF:
PA:
KABEH IKI ORA PERLU DIGETUNI,
JANJIKU BIYEN AKU SAGUH NGENTENI..
DUET : KOWE LAN AKU MUGO DADI JODONE
LK : RA KENO PRAWANE TAK ENTENI RANDANE
PA:
ORA NYONO SAMPEYAN SABAR NGENTENI,
ING NYATANE TRESNOMU TULUS LAN SUCI,
SING TAK SUWUN, SING GEDE PANGAPURANE
ANDHUM TRESNO BEBOJOAN SELAWASE

JOKO MLARAT
VOKAL: SODIQ

WIWIT BUYEN MULO AKU RAK WIS KONDHO


AKU WONG NISTO TANPA BONDHO DUNYO

JOKO MLARAT WONG TUWOMU PANGKAT


AKU REKOSO URIPMU WIS MULYO
IKI WIS WANCINE KOWE DI DAUPKE
KARO PRIO BAGUS SING PODHO SUGIHE
ORA NYONO LAN ORA NGLEGEWO
YEN SLIRAMU TEGO POLO KROMO

LIRIKCAMPURSARINAN.BLOGSPOT.COM
SRENGENGE NGULON PARANE
YEN BENGI REMBULAN JENENGE
KOYO NGENE RASANE WONG ORA NDUWE
TRESNO TENAN KOK ANGGEP SEPELE
SRENGENGE NGULON PARANE
YEN BENGI REMBULAN JENENGE
ISUK TEMPE SORENE DADI DHELE
TRESNAMU MUNG ABANG ABANG LAMBE

ANGGE ANGGE ORONG ORONG


VOKAL: DIDI KEMPOT & DEWI ANGIN ANGIN
CIPT: JHONI SAYEKTI/RAGIL SURO BANGKIT

PA:
NETES BANYUNE MOTO
AKU NANGIS KETIBAN ONDHO
RONDO TAK KIRO PERAWAN

BARAENG WIS KAWIN ANAKE SAK KANDANG

PI:
PANCEN AKU WIS RONDO
AKU RONDO ANAKKU LIMO
NANGING AKU SIH BISO
DIWOLAK WALIK KOYO NGGORENG TELO
SAPI MANAK LARANG REGANE
ANAK LIMO BEDO BAPAK E

PA:
ANGGE-ANGGE ORONG-ORONG
ORA MELOK NGGAWE MELOK MOMONG
RONDO RANDANE OMPONG
NDUWE ANAK SAK GEDE KINGKONG
ANGGE-ANGGE ORONG-ORONG
ORA MELOK NGGAWE MELOK MOMONG

PI:
ANAK LIMO AKEH MANGANE
PENTING MBOKE ENAK RASANE

REFF :
PA:
ELING JAMAN SEMONO
WAYAH KAWIN NANGGAP BAL-BALAN
TAMUNE RAME TENAN
NGANTI SING NDELOK AKEH SING PINGSAN

PI:
AMPLOP E AKEH TENAN
OLEH DUIT KARUNG-KARUNGAN
WONG SING PODO KONDANGAN
NGANTI AKEH SING PODO KELANGAN
PERAWAN RONDO PODO WAE
NADYAN OMPONG ENAK RASANE

PA:
ANGGE-ANGGE ORONG-ORONG
ORA MELOK NGGAWE MELOK MOMONG
RONDO RANDANE OMPONG
NDUWE ANAK SEGEDE KINGKONG
ANGGE-ANGGE ORONG-ORONG
ORA MELOK NGGAWE MELOK MOMONG

LIRIKCAMPURSARINAN.BLOGSPOT.COM
PI:

PITIK KARO ANAK E


KABEH MAU DADI RESIKONE

JAMBU ALAS
VOKAL: DIDI KEMPOT & NUNUNG ALVI

PA:
KELINGAN MANIS ESEME
TRUS KELINGAN RAMAH GEMUYUNE
TRESNO LAN KASIH KASIH SAYANGE
KAREP ATIKU KLAKON DADI BOJONE
SAYANGE WES DUWE BOJO
NANGING AKU AKU WES KADONG TRESNO
NELONGSO RASA NENG ATI
YEN AKU RA KLAKON MELU NDUWENI

REFF:
JAMBU ALAS KULITE IJO
SING DI GAGAS WES DUWE BOJO
ADA GULA ADA SEMUT
DURUNG RONDO OJO DI REBUT

LIRIKCAMPURSARINAN.BLOGSPOT.COM
PI:
SUMPAH NENG BATIN
YEN KULO TIDAK DI KAWIN
TEKATING ATI ORA BAKAL LURU GANTI
SUMPAH WES JANJI AREP SEHIDUP SEMATI
SENENG LAN SEDIH
BARENG BARENG DI LAKONI

PA:
JAMBU ALAS NDOK MANIS RASANE
SNAJAN TILAS TAK ENTENI RONDONE

JAKET IKI
(PRAPATAN MASTRIP)
CIPT: NDARU BRENG
VOKAL: NOVITA

LANGIT MENDHUNG TUMIYUNG


MUDUN NGEBIS UDAN GRIMIS
ESEMU WIS MAPAK AKE AKU
MBOK LEPAS JAKETMU NJUR MLAYONI AKU
KANGEN TAK SUNTEK ING RANGKULANMU
PRAPATAN JALAN MASTRIP SAKSI KETEMUAN IKI
NADYAN TANPO UCAP AKU NGERTI
SOROTING MRIPATMU KEBAK KANGEN RINDU

GERIMIS SOYO DERES


NGANTI PODHO ORA NGERTENI

REFF:
NGANGGO JAKETMU IKI
UDAN GERIMIS MBOK PAYUNGI
TONDHO KATRESNANMU
SAK TENANE AKU NGERTI
NGANGGO JAKETMU IKI
UDAN GERIMIS MBOK PAYUNGI
MERGO JAKET IKI
TRESNAKU TAN SOYO GATI
PRAPATAN JALAN MASTRIP SAKSI KETEMUAN IKI
NADYAN TANPO UCAP AKU NGERTI
SOROTING MRIPATMU KEBAK KANGEN RINDU
GERIMIS SOYO DERES
NGANTI PODHO ORA NGERTENI

LIRIKCAMPURSARINAN.BLOGSPOT.COM
REFF :
KEMBALI KE ATAS..LANGIT MENDHUNG
GERIMIS SOYO DERES
NGANTI PODHO ORA NGERTENI

PACOBANING URIP
VOKAL : NOVITA
CIPTAAN : NDARU BRENG

KOK KOYO NGENE ABOT SANGGANE


YEN LAGI DADI WONG ORA NDUWE
TAK REWANGI BENDINO NYAMBUT GAWE REKOSO
NANGING KAYANE RA SEPIRO
TANSAH NELONGSO RASANE ATIKU
YEN AKU KELINGAN MARANG SLIRAMU
WIS SEMONO SUWENE ANGGONKU MIKIR KOWE
TANSAH AGAWE BINGUNG ATIKU

LIRIKCAMPURSARINAN.BLOGSPOT.COM
RINO KLAWAN WENGI AKU TANSAH MEMUJI
MEMUJI MARANG KERSANE GUSTI

MUGO KANG KUWOSO ENGGAL MARINGI MARGO


KOWE LAN AKU BISO URIP MULYO

CAPING GUNUNG
VOKAL: NURHANA
CIPTAAN: GESANG

DHEK JAMAN BERJUANG, NJUR KELINGAN ANAK LANANG


BIYEN TAK OPENI, NING SAIKI ONO NGENDI..
JARENE WIS MENANG, KETURUTAN SING DIGADANG
BIYEN NINGGAL JANJI, NING SAIKI OPO LALI
NENG NGGUNUNG, TAK CADHONGI SEGO JAGUNG
YEN MENDHUNG, TAK SILIHI CAPING NGGUNUNG
SUKUR BISO NYAWANG, GUNUNG NDESO DADI REJO
BENE ORA ILANG, NGGONE PODHO LORO LOPO

LUNTUR
VOKAL: NURHANA
CIPT: GESANG

YEN LUNTURO WENTERANE


ORA KOYO YEN LUNTUR TRESNANE
TEKAN TEKANE ATINE
KOYO KOYO MUNG SAK SIRE DEWE
ORA SEMBODHO MBIYENE
SABEN DINO MUNG TANSAH METUKKE
SABEN KEPETUK TEMBUNGE
ANGGREREPO DADIYO DUWEKE

LIRIKCAMPURSARINAN.BLOGSPOT.COM
ORA MAIDO KOLO MONGSO

MUNG SOK GAWE GELO


EWO SEMONO NGANTI BISO
NGLUNTURKE TRESNO
DITAMBAKNO MRONO MRENE
TIWAS TIWAS NDEDOWO LARANE
NANGING TOMBO SEJATINE
ORA LIYO MUNG AWAKE DEWE

LEYEH LEYEH
VOKAL: ARUM KHOTIFAH WS

KADHUNG DAPUK PENGANGGURAN


THENGAK THENGUK NING EMPERAN
LEYEH-LEYEH PENAK TENAN
MOTO NGANTUK RA KARUAN
WETENG KLURUK KERONCONGAN
LEYEH LEYEH PENAK TENAN
MIKIR SESUK RA KETEKAN
MIKIR MBESUK KEJENGKELAN
LEYEH LEYEH PENAK TENAN
ORA NJALUK ORA KEDUMAN
ORA NGANTUK JARE KARIPAN
LEYEH-LEYEH PENAK TENAN
PENGANGGURAN,
PENGANGGURAN ALAH PENGANGGGURAN

ORA KEDUMAN GAWEAN


PENGANGGURAN,
PENGANGGURAN ALAH PENGANGGGURAN
ORA KEDUMAN GAWEAN
PENGANGGURAN,
PENGANGGURAN PENGANGGGURAN
NGEBAK NGEBAKI JALANAN
LEYEH-LEYEH PENAK TENAN

TRESNO WARANGGONO
CIPTAAN : NUR BAYAN
VOKAL : NUR BAYAN F. IMAS SETYO RINI
PRODUKSI : AGLIES RECORD
LK:
NELONGSO ROSO RASANE NANGIS JRONING ATIKU,
YEN KELINGAN ESEM GEMUYUMU..
LARAS SWORO GENDING TRESNO GAWE KANGENE ATIKU,
TANSAH ELING AKU RO SLIRAMU..
PR:

DUH KANGMAS SAK TENANE AKU NGERTI ATIMU,


NENG WIS PESTINE AKU DU JODOMU..
PANCEN ROSO KARI ROSO, KUDU LILO NGGONMU NERIMO
LILAKNO AKU NYANDING PRIYO LIYO..
LK:
RA KEROSO WIS SEWINDU NGGONKU ORA KETEMU,
KEGUGAH ATIKU KRUNGU SUARAMU..

AKU MUNG BISO NDEDUNGO WARANGGONO SING TAK TRESNO,


MUGO BISO URIP TENTREM MULYO..
PR:

TAK TULIS LAKON TRESNAMU ING GENDING KATRESNANKU,


TAK TEMBANGNE SABEN KANGEN SLIRAMU..
SAK TENANE AKU NANGIS NANGING TRESNO WIS GINARIS,
TAK LAKONI KANTI IKHLAS ATI..
LK:
WUYUNGKU NGELAYUNG NGAMBORO ING AWANG-AWANG,
TANPO BISO NYANDING AKU MUNG BISO NYAWANG..
TUMETES ELUHKU DERES MILI ONO PIPI,
OPO TRESNO IKU PANCEN RA KUDU NDUWENI..
PR:

WIS LILAKNO AKU KANGMAS, WIS CUKUP LALEKNO


LELAKON TRESNO IKI BAKAL DADI CRITO,
TRESNO WARANGGONO..
REFF:
LK:
RA KEROSO WIS SEWINDU NGGONKU ORA KETEMU,
KEGUGAH ATIKU KRUNGU SUARAMU..
AKU MUNG BISO NDEDUNGO WARANGGONO SING TAK TRESNO,
MUGO BISO URIP TENTREM MULYO..
PR:

TAK TULIS LAKON TRESNAMU ING GENDING KATRESNANKU,


TAK TEMBANGNE SABEN KANGEN SLIRAMU..
SAK TENANE AKU NANGIS NANGING TRESNO WIS GINARIS,
TAK LAKONI KANTI IKHLAS ATI..
LK:
WUYUNGKU NGELAYUNG NGAMBORO ING AWANG-AWANG,
TANPO BISO NYANDING AKU MUNG BISO NYAWANG..
TUMETES ELUHKU DERES MILI ONO PIPI,
OPO TRESNO IKU PANCEN RA KUDU NDUWENI..
PR:

WIS LILAKNO AKU KANGMAS, WIS CUKUP LALEKNO


LELAKON TRESNO IKI BAKAL DADI CRITO,
TRESNO WARANGGONO..

ILAT TANPO BALUNG


PANAS MONGSO KETIGO, WAWAS SING TAK KROSO
TIWAS AKU TEKO, MBOK TINGGAL LUNGO..
TEGANING ATIMU, NINGGALAKE AKU
KEBANGETEN, KEBANGETEN AWAKMU..
BARENG SING TAK RASAKE, ILAT TANPO BALUNG
JANJI MLAKU MLAKU, MBOK TINGGAL MLAYU..
NIBO TANGI AKU, AKU NGOYAK AWAKMU
TULUNG, ENTENONO AKU..
OPO RA KELINGAN, BIYEN KOWE KUWI SOPO
LORO TAK OBATI, BARENG MARI KOWE LALI..
PARIBASAN PEKSI, MABUR DHUWUR ELING BALI
AKU KOK APUSI, SAK TENANE AKU NGERTI..
ILAT TANPO BALUNG, WIS DITULUNG MALAH MENTHUNG
SAK KAREPMU, TUTUGNO LAKUMU..
REFF :
BARENG SING TAK RASAKE, ILAT TANPO BALUNG
JANJI MLAKU MLAKU, MBOK TINGGAL MLAYU..
NIBO TANGI AKU, AKU NGOYAK AWAKMU
TULUNG, ENTENONO AKU..

OPO RA KELINGAN, BIYEN KOWE KUWI SOPO


LORO TAK OBATI, BARENG MARI KOWE LALI..
PARIBASAN PEKSI, MABUR DHUWUR ELING BALI
AKU KOK APUSI, SAK TENANE AKU NGERTI..
ILAT TANPO BALUNG, WIS DITULUNG MALAH MENTHUNG
SAK KAREPMU, TUTUGNO LAKUMU..
SAK KAREPMU, TUTUGNO LAKUMU

PEPELING
LIRIK LAGU CAMPURSARI SPESIAL RAMADHAN
PEPELING
CIPTAAN : KI.H.ANOM SUROTO
VOKAL : WIWID & MARATUS & IDA AYU
PRODUKSI : CHGB RECORD
WIS WANCINE TANSAH DIELINGKE,
WIS WANCINE PODO NINDAAKE..
ADZAN WUS KUMANDHANG, WAYAHE SEMBAHYANG
NETEPI WAJIB DAWUHE PANGERAN..
SHOLAT DADI CAGAK ING AGOMO,
LIMANG WEKTU KUDU TANSAH DIJOGO..
KANTI ISTIQOMAH LAN SING TUMANINAH,
LUWIH SAMPURNO YEN BERJAMAAH..
SUBUH LUHUR LAN ASAR,
SHOLAT SAYEKTI NGADOHKE TINDAK MUNGKAR..
MAGHRIB LAN ISYA JANGKEPE,
PRAYOGANE DITAMBAH SHOLAT SUNATE..
JO SEMBRONO IKU PRINTAH AGOMO,
NGELINGONO NENG NDONYA MUNG SEDELO..
SABAR LAN TAWAKAL PASRAH SING KUOSO,
YEN KEPENGIN MBESOK MUNGGAH SUARGO..

REFF :
KEMBALI KE ATAS..WIS WANCINE TANSAH

SEKUNTUM MAWAR MERAH


SEKUNTUM MAWAR MERAH
YANG KAU BERIKAN KEPADAKU
DI MALAM ITU
KU MENGERTI APA MAKSUDMU
SAMPAI KINI KUSIMPAN
BUNGA PEMBERIAN DARIMU
TIAP KULIHAT
KU TERKENANG PADA DIRIMU
BUNGA MAWAR MERAH SUATU TANDA CINTA
YANG BERARTI BAHWA KAU CINTA PADAKU
DENGAN SENANG HATI KUTERIMA CINTAMU
KARENA AKU JUGA CINTA KEPADAMU
OH BAHAGIA
DUA HATI TELAH BERPADU
SEKUNTUM MAWAR MERAH
YANG KAU BERIKAN KEPADAKU
DI MALAM ITU
KU MENGERTI APA MAKSUDMU
BUNGA MAWAR MERAH SUATU TANDA CINTA
YANG BERARTI BAHWA KAU CINTA PADAKU

DENGAN SENANG HATI KUTERIMA CINTAMU


KARENA AKU JUGA CINTA KEPADAMU
OH BAHAGIA
DUA HATI TELAH BERPADU
SEKUNTUM MAWAR MERAH
YANG KAU BERIKAN KEPADAKU
DI MALAM ITU
KU MENGERTI APA MAKSUDMU