Anda di halaman 1dari 1

#MesueseAurela

Rubrika:
Nj jav, nj autor
Mark Twain
(e kombinuar me nje foto me diciture shume te bukur te
Carli Caplin)

Jeta sht e shkurtr...


Thyeji rregullat.
Fal shpejt.
Puth ngadal.
Qesh shum.
Dhe mos u pendo kurr pr asgj
q t bn t buzqeshsh.
Ese Dhe Projekte Per Studentet