Anda di halaman 1dari 1

KALANGKANG

Mungguhing dina impenan


geuning sakitu deudeuhna
kanyaah nu wening bersih
satia jadi kakasih

Mungguhing dina impenan


geuning sakitu leahna
pameunteu marahmay manis
teu isin ka ambung damis

Rambut panjang nu ngarumbay


disangka panangan ngambay
lalaunan raray tanggah
rangkulan karaos pageuh

Luhur pasir tepung deudeuh


perlambang asih nu mekar
kabagjaan nu duaan
nu duaan

Hanjakal.. hanjakal teuing


endah ngan ukur kalangkang
harepan.. harepan diri
sing nyanding jeung kanyataan