Anda di halaman 1dari 21

PENERANGAN MENGENAI ONE LIFE

& ONE COIN

Latar Belakang Syarikat
 One Coin adalah sebuah syarikat berstatus Limited Liability Company
(LTD) yang berdaftar di Gibraltar
 Aktiviti utama syarikat One Coin adalah menjual dan mengedarkan pakej
belajar (One Academy Pakej) yang membolehkan ahli-ahli melombong
mata wang digital (cyryptocurrency).
 Pejabat pemasaran Asia terletak di Hong Kong, Vietnam dan Philippine.
 Mencipta jumlah jualan sebanyak USD 2 BILION pada tahun pertama
perniagaan dilancarkan
 Jumlah dagangan lebih baik berbanding dari Microsoft ( 9 Tahun
mencipta jumlah dagan 1 Bilion dan Apple mengambil masa 7 Tahun
untuk mencipta 1 Bilion jumlah dagangan)
 Melahirkan 300 jutawan pada tahun pertama perniagaan
 Keahlian mencecah 2 juta pada tahun ke - 2 perniagaan
 Jangkaan pada July 2018 : 10,000,000 pengguna
 July 2018 : 1,000,000 merchants
 Tahun 2019 akan disenaraikan menjadi syarikat awam untuk didagangkan
pada papan bursa saham utama dunia seperti Bitcoin

Apa itu One Coin?

OneCoin menggunakan langkah pengesahan identiti seperti KYC ( Know Your Customer ) dan tidak boleh disalahgunakan untuk aktiviti jenayah (Bitcoin digunakan untuk membeli dadah dan senjata di internet internet) 7.One Coin mempunyai Kumpulan Pengurusan yang bertanggungjawab untuk merangka strategi.matawang digital yang dibina menggunakan algorithms matematik  Dikeluarkan atas kejayaan Bitcoin  One Coin akan didagangkan di Papan-Papan Bursa Utama Dunia  One Coin akan menjadi salah satu matawang digital yang berjaya di dalam pasaran matawang digital seperti Bitcoin Kenapa One Coin lebih baik berbanding Bitcoin? 1.OneCoin dilombong secara mining pools (berkumpulan) 6.One Coin mempunyai OneExchange yang dibina sebagai pusat yang membolehkan kecairan yang tinggi dan kurang turun naik harga. tidak seperti Bitcoin yang mempunyai pelbagai exchanges yang menjual pada harga yang berlainan. dan menarik merchants serta membina jenama OneCoin vs pendekatan yang tidak berpusat bagi Bitcoin 5. Harga yang lebih rendah berbanding Bitcoin serta mempunyai stok 120 billion coin yang sedia menanti untuk dilombong berbanding Bitcoin yang mempunyai stok 21 Juta sahaja untuk dilombong. 3. Lebih maju dan lebih selamat 2.OneCoin masih di peringkat awal menjadikan One Coin ini satu peluang pelaburan yang menarik untuk para pelabur manakala Bitcoin sudah sangat matang – peluang pelaburan di peringkat awal sudah tamat . 4. One Coin adalah satu jenis matawang digital baharu.

Maklumat Pengasas & Pemilik One Life & One Coin Dr Ruja Ignatova Pengasas dan Pemilik One Coin  Born in Sofia. Thesis on Corporate Litigation within the European Union  • Former Associate Partner with McKinsey & Company        • While at McKinsey & Company. projects in Corporate Banking Private Equity (KKR. TPG) Asset Management Risk Management Operating and Liquidity Risk • Former CEO and CFO of one of the biggest Asset Management Funds in Bulgaria – CSIF with 250 Mio Euro assets under management . in Law from the Universities of Oxford and Konstanz.D.Jur) from the University of Oxford  • Masters Degree in Economics from the University of Konstanz  • Ph. Bulgaria  • Degree in Law (M.

.

\ .

.

.

PAKEJ-PAKEJ YANG DITAWARKAN .

Terdapat 2 Jenis Pendapatan di dalam One Life & One Coin *Pendapatan Aktif .

One Life menawarkan orang ramai untuk menyimpan One Coin sebagai pelaburan sendiri sahaja. One Life merupakan satu-satunya syarikat matawang digital tulen yang menjalankan aktiviti perniagaan berasaskan sistem networking atau lebih dikenali sebagai Multilevel Marketing kepada ahli-ahlinya. produk One Life hanyalah matawang digital iaitu One Coin sahaja. Setiap tidak perlu maintain keahlian seperti syarikat-syarikat lain yang mengamalkan perniagaan MLM. Untuk pengetahuan anda.Bonus pendapatan sampingan ini dibayar setiap minggu oleh syarikat  mengikut jumlah hasil dari tajaan anda dan lain-lain bonus.sama membuat pelaburan di dalam One Life dalam masa ahli-ahli menunggu harga atau nilai One Coin naik ke paras yang tinggi nilainya setelah diapungkan atau tersenarai di dalam bursa saham dunia tidak lama lagi. Malahan One Coin memegang ranking MLM dunia pada masa ini serta cepat berkembang ke seluruh dunia termasuk Malaysia . Ini secara tidak langsung ahli-ahli yang membuat pelaburan bersama One Coin mendapat pendapatan sampingan apabila mengajak rakan-rakan mereka untuk bersama.

.

Pendapatan Pasif .

Contoh Pengiraan untuk mendapatkan One Coin .

990  Euro didarabkan RM 5.70 bersamaan RM 11.000 token. Jumlah coin tersebut didarabkan dengan harga semasa One Coin tersebut. Token itu dihantar untuk mining. token akan digandakan menjadi 20. Jumlah SPLIT yang berlaku adalah mengikut pakej yang anda sertai kerana SPLIT  akan berlaku pada setiap 3 bulan dan berlaku 4 kali dalam setahun. Jumlahnya bersamaan 1. anggaran kesukaran melombong adalah sebanyak 103 token untuk mendapatkan 1 one coin. semakin tinggi impian anda untuk bergelar seorang jutawan. Ahli akan mendapat token sebanyak 5000 token. Tunggu split berlaku.Makin banyak jumlah coin kita simpan.344 Apabila berlaku split .Contoh harga semasa One Coin adalah bersamaan 10. Jumlah One Coin adalah bergantung kepada tahap kesukaran melombong.Jika sekarang nilainya masih rendah dan mampu milik setelah di apungkan kelak nilainya akan melambung-lambung tinggi.306.Contoh bulan December 2016. .000 token dibahagikan dengan 103 . Contohnya anda membuka akaun Trader iaitu RM3306 . Jika ahli membeli pakej Trader yang bernilai RM 3.apabila berlaku SPLIT jumlah duit akan naik sekali ganda iaitu RM3306 + RM3306 = RM6612. jumlahnya adalah sebanyak 194 coin yang akan terhasil. 20. jumlah wang yang anda sertai mengikut pakej akan menjadi berganda. Seterusnya pendapatan utama akan datang adalah dari jumlah One Coin yang kita simpan.25 euro.