Anda di halaman 1dari 8

SAP

C_HANAIMP142
SAP Certified Application Associate (Edition 2014)
- SAP HANA

http://killexams.com/exam-detail/C_HANAIMP142
DEMO
Find some pages taken from full version

Following pages are for demo purpose only. Demo pages are randomly taken from full version.
Full version can be different from the demo version.
You can request the updated Demo by contacting support@killexams.com.

For Details about Full version Click http://killexams.com/exam-detail/C_HANAIMP142


Answer: A

QUESTION: 258
Which of the following are characteristics of an agile data mart running on SAP
HANA? (Choose two)

A. Transformed application data is stored in the database.


B. Queries run on highly normalized application data.
C. Application data is transformed at query runtime.
D. Application data is transformed before loading.

Answer: A, D

QUESTION: 259
In a left outer join, the left table has one record and the right table has three records.
What is the maximum number of records that you expect in the join result?

A. 0
B. 1
C. 3
D. 4

Answer: C

QUESTION: 260
Where can you reactivate a user after too many invalid logon attempts? (Choose
two)

A. In the INVALID_CONNECT_ATTEMPS view


B. In the user-specific schema
C. In the user properties in the SAP HANA studio
D. In the SQL Console

Answer: C, D

QUESTION: 261
Which of the following is a best practice in calculation views?

82
A. Change an attribute to a measure.
B. Apply a static filter on a projection node.
C. Push calculations down to the attribute views.
D. Combine analytic views with a join node.

Answer: B

QUESTION: 262
You have loaded data into SAP HANA using SAP BusinessObjects Data Services.
Where can you view that data? (Choose two)

A. In the Catalog node of SAP HANA studio


B. In the SAP BusinessObjects Data Services job monitor
C. In the Content node of SAP HANA studio
D. In the SAP BusinessObjects Data Services table preview

Answer: A, D

QUESTION: 263
Which of the following can you set up to enable the extraction of data from SAP
Business Warehouse (BW) into SAP HANA? (Choose three)

A. SAP System Landscape Directory (SLD)


B. SAP BusinessObjects Data Services
C. SAP Landscape Transformation (SLT)
D. Open hub
E. SAP HANA Direct Extractor Connection (DXC)

Answer: B, D, E

QUESTION: 264
When table replication is suspended, what does the SAP Landscape Transformation
(SLT) server do?

A. It prevents the RFC connection from reading the source system logging tables.
B. It deletes the database triggers and the logging tables in the source system.

83
C. It stops the RFC connection and deletes the target tables in SAP HANA.
D. It keeps reading via the RFC connection from the source system but does not
load the data into SAP HANA.

Answer: A

QUESTION: 265
Which connectivity options can you use to create a SAP BusinessObjects universe
on SAP HANA? (Choose two)

A. OLAP connection using MDX


B. Relational connection using BICS
C. Relational connection using ODBC
D. Relational connection using MDX
E. Relational connection using JDBC

Answer: C, E

QUESTION: 266
What is one of the advantages of using SAP BusinessObjects Analysis, edition for
Microsoft Office?

A. Direct access to attribute views in SAP HANA


B. Direct access to column tables in SAP HANA
C. Direct connection to SAP HANA via MDX
D. Direct connection to SAP HANA via BICS

Answer: D

QUESTION: 267
You created a model on a table XYZ.PRODUCTS. You successfully activated the
model. When you run the data preview you receive an error message "Insufficient
privilege. Not authorized". Which of the following 4 statements do you execute to
resolve the error before you reactivate the model?

A. GRANT SELECT on SCHEMA XYZ to _SYS_REPO


B. GRANT SELECT on PRODUCTS to _SYS_REPO WITH GRANT OPTION
C. GRANT SELECT on SCHEMA XYZ to _SYS_BIC WITH GRANT OPTION

84
D. GRANT SELECT on PRODUCTS to _SYS_BIC

Answer: B

QUESTION: 268
What happens when you turn on replication of an SAP ERP source system using
SAP Landscape Transformation (SLT)?

A. SLT creates ABAP code in the ERP system that writes to application tables.
B. SLT creates ABAP code in the ERP system that writes to logging tables.
C. SLT creates database triggers in the ERP system that write to logging tables.
D. SLT creates database triggers in the ERP system that write to application tables.

Answer: C

QUESTION: 269
You want to test the quality of SAP HANA data by using a set of results from the
source system. How can you retrieve the required data from SAP HANA? (Choose
three)

A. Use SAP Landscape Transformation (SLT).


B. Use the data preview in SAP HANA studio.
C. Use an SAP BusinessObjects client tool (such as Explorer or Web Intelligence).
D. Use the database schema _SYS_REPO.
E. Write and execute an appropriate SQL statement.

Answer: B, C, E

QUESTION: 270
Which of the following tasks must you perform before you publish a universe
within the SAP BusinessObjects Information Design Tool (IDT) on top of SAP
HANA? (Choose two)

A. Add the INFORMATION_CONSUMER role to the user.


B. Add dimensions and measures to the business layer.
C. Add information models to the data foundation.
D. Add an information space to the business layer.

85
Answer: B, C

QUESTION: 271
You modify an existing view. How can you determine which models are affected
by this change?

A. Use the audit trail.


B. Use the History feature for the changed model.
C. Use the "Where-Used List" feature for the changed model.
D. Use the "Auto Documentation" to compare the object version of the changed
model.

Answer: C

86
For More exams visit http://killexams.com

Kill your exam at First Attempt....Guaranteed!