Anda di halaman 1dari 25

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

Question: 1 You work as the enterprise exchange administrator at examways.com. the company.com network consists of an active directory forest that contains a single domain named company.com. company.com has an exchange server 2010 organization. for the future, you envisage to add a new domain to the forest as well as deploying the exchange server 2010 servers in the domain. A company.com employee named andy reid that is a member of an active directory group. you have received instructions from the cio to allow andy reid to install exchange server 2010 servers in the new domain. you thus need to identify the appropriate group to which andy reid should be assigned. what should you do?

A. you should add andy reid to the server operators group.

B. you should add andy reid to the domain admins group.

C. you should add andy reid to the enterprise admins group.

D. you should add andy reid to the exchange install domain servers group.

Answer: D

Question: 2 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. ompany.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The ompany.com network is configured to run exchange server 2010. the servers atcompany.com are configured as follows:

server role exchange server ersions ite -ex11 mailbox client ccess exchange server 2007 service pack 2 (sp2) sitea -ex12 mailbox client access exchange server 2010 siteb -ex13 hub transport exchange server 2007 service pack 2 (sp2) sitec -ex14 hub transport exchange server 2010 sited

(sp2) site c -ex14 hub transport exchange server 2010 sited you are planning to make use

you are planning to make use of a distribution groups in the company.com domain. however, you have to propose the changes that you want to make to back you plan of action. what should you propose?

A. the best proposal is to use -ex14 as an expansion server which will hosts the distribution groups.

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

B. the best proposal is to change the distribution groups with dynamic distribution groups.

C. the best proposal is to upgrade -ex13 to exchange server 2010.

D. the best proposal is to make use of a windows server 2008 r2 global catalog servers.

Answer: C

Question: 3 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. company.com contains two global catalog servers and one dns server. during the course of the day you receive an instruction from the cio to deploy exchange server 2010 into the environment. in order to accomplish this you need to propose a dns implementation that will provides redundancy in the event of a dns server failure. what should you do?

A. the best option is to use multiple mx records.

B. the best option is to use integrated dns and wins.

C. the best option is to use active directory integrated dns server.

D. the best option is to use dns forwarding.

Answer: C

Question: 4 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. company.com is configured to run in an exchange server 2010 environment. you are planning to design the installation of numerous mailbox servers. company.com service level agreement (sla) requires the following: * the servers need to support 1,500 concurrent connections to mailboxes. * the servers need to maintain a latency of less than 20 milliseconds. you to ensure deployment success you need to ensure that your design comply with the service level agreement (sla) of company.com. what should you do?

A. the best option is to use the exchange server user monitor (exmon) tool to check if your design meets the requirements.

B. the best option is to use the exchange server load generator (loadgen) 2010 tool to check if your design meets the requirements.

C. the best option is to use the exchange server remote connectivity analyzer (exrca) tool to check if your design meets the requirements.

D. the best option is to use the exchange server jetstress 2010 tool to check if your design meets the requirements.

Answer: B

Question: 5 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. company.com has its headquarters in chicago

and branch offices in dallas and miami. there is an active directory site for every office namely:

* chicago office- sitec

* dallas office-sited

* miami office- sitem

You are in the process of deploying exchange server 2010 servers in sitec. in the near future you

plan to deploy exchange server 2010 servers in sited as well as sitem. during the course of the day you receive an instruction from the cio to propose a solution that will connect the exchange server 2010 servers to the exchange server 2003 servers whilst ensuring that: * the e-mail

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

messages that come from the exchange server 2010 server mailboxes to the exchange server 2003 server mailboxes should come from a server in sited. * the e-mail messages that come from the exchange server 2003 server mailboxes to the exchange server 2010 server mailboxes should come from a server in sitec what should you do?

A. the best option would be to set up an x400 connector to sitec as well as changing the cost value for the original routing group connector.

B. the best option would be to set up a new routing group connector as well as changing the default routing group connector.

C. the best option would be to combine the exchange server 2003 servers and exchange server 2010 servers into one routing group.

D. the best option would be to set up one active directory smtp site link as well as two smtp connections.

Answer: Pending

explanation:

pending. send your suggestion to feedback@company.com

Question: 6 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. company.com is configured to run in an exchange server 2003 environment. at present the internet e-mail messages are sent to an exchange server 2003 server. A new company.com policy states that all e-mail messages from the internet be delivered to an exchange server 2010 hub transport server. to accomplish this yu need to design a transition plan for the delivery of e-mail messages from the internet. what should you do?

A. the best option is to change the recover connectors.

B. the best option is to change the e-mail address policies.

C. the best option is to change the address lists.

D. the best option is to change the accepted domains.

Answer: D

Question: 7 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of

microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of an active directory forest that contains a single domain named company.com. company.com has its headquarters in chicago and 15 branch offices around the globe, which are configured as active directory sites. the branch offices of .com are connected to the chicago offices and directly to the internet. for the future, all the branch offices should have exchange server 2010 hub transport server that has the following characteristics:

1. the internet connections of the branch offices should be used to send e-mail.

2. the e-mail messages from the branch offices to the chicago offices should go via a wan link.

3. the branch offices should not use the wan link to send e-mail to via the internet.

4. administrative overhead should be reduceD. what should you do?

A. the best option is to use 10 send connectors at every office.

B. the best option is to use one smtp site link at every office.

C. the best option is to use one send connector at every office.

D. the best option is to use two send connectors at every office.

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

Answer: D

Question: 8 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. company.com is configured to run in an exchange server 2010 environment. company.com contains an exchange server 2010 hub transport server named -ex10 and a third party server named -ex11 that host a mission critical application. however, during a routine monitoring you become aware of that the mission critical application is not able to authenticate to remote servers. you have received instructions from the cio to make sure that the mission critical application can send e-mail messages with the use of -ex10. what should you do?

A. the best option is to create a new receive connector and put the tcp/ip address of -ex11 to the receive connector. thereafter, change the receive connector's permissions.

B. the best option is to add the tcp/ip address of -ex11 to the default receive connector. thereafter you need to set up a message classification and a transport rule.

C. the best option is to add the tcp/ip address of -ex11 to the client receive connector. thereafter you need to set up a remote domain and a transport rule.

D. the best option is to create a new send connector and put the tcp/ip address of -ex11 to the send connector. thereafter, change the send connector's permissions.

Answer: A

Question: 9 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. company.com is configured to run in an exchange server 2010 environment. due to company growth, company.com has bought two other companies named courseware publishers and stanford finance. you have received instructions from the cio to make sure that the users from both of these companies have their own respective e-mail address that correspond to their company. what should you do?

A. the best option is to create and configure two receive connectors and two address lists.

B. the best option is to create and configure two transport rules and two address remote entries.

C. the best option is to create and configure two accepted domains and two e-mail address policies.

D. the best option is to create and configure two remote domains and two accepted domains.

Answer: C

Question: 10 you work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of two offices that are configured as an active directory site named site a and site B. you are planning to configure an exchange server 2010 environment in both sites. A direct internet connection resides from both sites with a direct link. the connection between these two sites is via a high speed wan link. you have received instructions from the cio to install exchange server 2010 mailbox servers in both sites. you thus need to ensure that the hub transport server is automatically load balanced at every site as well as ensuring that outbound e-mail messages is delivered in the event of a single server failure. you should also ensure that the least amount of servers is deployed. what should you do?

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

A. the best option is to install two hub transport servers and create and configure one send connector.

B. the best option is to install one edge transport server and create and configure two send connectors.

C. the best option is to install two edge transport servers and create and configure two send connectors.

D. the best option is to install one hub transport server and create and configure one send connector.

Answer: B

Question: 11 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. the company.com network is configured to run in an exchange server 2003 environment. the employees use microsoft office outlook 2003 and outlook web access to access the public folders. you have received instructions from the cio to upgrade the network to exchange server 2010. to ensure productivity you need to ensure that employees still is able to access the public folders after the mailboxes is moved to the exchange server 2010 environment. what should you do?

A. the best option is to use an exchange server 2003 server and run the Microsoft exchange inter-organization application tool from it.

B. the best option is to use an exchange server 2010 server and create public folder replicas.

C. the best option is to enable public folder referrals.

D. the best option is to use the new organization relationship wizarD.

Answer: C

Question: 12 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. thecompany.com network consists of a single

active directory domain named company.com. company.com is configured to run in an exchange

server 2010 environment.

objects of every department resides in a separate organizational unit (ou). all company.com employees are a member of a separate exchange distribution group for their respective department. during the course of the day you receive an instruction from the cio to assign administrative rights to the managers in the various departments. you need to ensure that the managers are not permitted to charge the mail flow settings or e-mail address of a group. however, they should be permitted to alter the distribution group membership of the department in their department. what should you do?

.com consists of different departments, where the active directory user

A. the best option is to assign the my distribution group membership management role for each department manager.

B. the best option is to change the managed by settings for each department distribution group.

C. the best option is to assign the department manager the charge permissions for each department manager.

D. the best option is to change the message moderation settings for each department distribution group.

Answer: A

Question: 13

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. company.com is configured to run in an exchange server 2010 environment. company.com makes mostly use of remote users. you have received instructions from the cio to install microsoft office outlook and mobile devices for these users. you thus decide to plan the deployment of client access servers that will be utilized for the automatic configuration of outlook profiles?

A. the best option is to make use of remote access server.

B. the best option is to make use of unified messaging auto attendant.

C. the best option is to make use of autodiscover.

D. the best option is to make use of mailtips.

Answer: C

Question: 14 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. you are responsible for managing the exchange server 2010 environment. you are in the process of devising a plan to install a monitoring solution for the exchange server 2010 environment. you receive notification to propose a solution to management for tracking of the usage of activesync clients as well as analyzing the usage trends. what should you do? (choose two)

A. the best option is to include the exchange server performance troubleshooter in the solution.

B. the best option is to include the internet information server log files in the solution.

C. the best option is to include the microsoft system control configuration manager in the solution.

D. the best option is to include the exchange server mail flow troubleshooter in the solution.

Answer: B, C

Question: 15 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. company.com is configured to run in an exchange server 2010 environment. You have received instructions from the cio to minimize the amount of e-mail messages for company executives, which are usually sent to the distribution groups. what should you do?

A. the best option is to include sharing policies in the plan.

B. the best option is to include outlook protection rules in the plan.

C. the best option is to include custom mailtips in the plan.

D. the best option is to include dynamic distribution groups in the plan.

Answer: C

Question: 16 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. company.com is configured to run in an exchange server 2010 environment. a new company.com security policy requires that only approved mobile devices can connect via the exchange active sync. you have received instructions from the cio to stop specified mobile devices to connect to the exchange servers. what should you do?

A. the best option is to create a new exchange active sync device access role.

B. the best option is to create a new exchange actives ync policy.

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

C. the best option is to create a new client throttling policy.

D. the best option is to create a new microsoft server active sync virtual directory.

Answer: B

Question: 17 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. company.com is configured to run in an exchange server 2010 environment. The users at company.com use microsoft office outlook 2010 to access the public folders. company.com has joined with another company that also uses microsoft office outlook 2010. you are now busy with a sharing solution for both companies. you have received instructions from the cio to propose a sharing information strategy that ensures cross- organizational access to user contacts as well as free/busy information. what should you do?

A. the best option is to implementing microsoft modify lifecycle manager (ilm) 2007.

B. the best option is to create cross forest trusts.

C. the best option is to use the microsoft exchange inter-organization replication tool.

D. the best option is to implementing federated sharing.

Answer: D

Question: 18 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The ompany.com network consists of a single active directory domain named ompany.com. the company.com network contains two subnets, sub neta and sub netb, which is separated by a firewall. Sub neta is configured to host all the servers and sub netb the user workstations. half the user workstations make use of outlook anywhere to connect and the other half mapi. during the course of the day you receive an instruction from the cio to install the following exchange server 2010 servers as follows:

* -ex11 with a mailbox role

* -ex12 with a hub transport role

* -ex13 with a client access role. to ensure productivity you need to ensure that .com users

utilizes microsoft office outlook to access their public folders and mailboxes. what should you do?

A. you should consider using tcp ports 80 and 443 from the client subnet to -ex13. you should also open tcp port 1024 to 65535 from the client subnet to -ex11.

B. you should consider using tcp ports 80, 135 and 1024 to 65535 from the client subnet to -ex11. you should also open tcp port 25 to -ex12.

C. you should consider using tcp ports 441, 135, and 1024 to 65535 from the client subnet to - ex11. you should also open tcp port 135 and 1024 to 65535 from the subnet to -ex13.

D. you should consider using tcp ports 80, 443, 135 and 1024 to 65535 from the client subnet to - ex13. you should also open tcp port 25 to -ex13.

Answer: A

Question: 19 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. company.com is configured to run in an exchange server 2010 environment. Some of the mobile uses at company.com use windows mobile 6.1. during the course of the day you receive an instruction from the cio to make certain users in the admin department is able to remove data from a stolen mobile device and ensuring that only

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

administrators is able to execute remote wipes on all other mobile devices. what should you do? (choose all that apply.)

A. your best option would be to make use of active directory rights management services (ad rms).

B. your best option would be to setup multiple outlook web app (owa) mailbox policies.

C. your best option would be to setup multiple exchange activesync policies.

D. your best option would be to upgrade all mobile devices to windows mobile 6.5.

Answer: B, C

Question: 20 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. company.com is configured to run in an exchange server 2007 environment. The employees of company.com use microsoft office outlook 2003 to connect to their mailboxes. you have received instructions from the cio to change the network to exchange server 2010. however, the cio wants you to propose a solution for mailboxes access that will keep the support and software cost to a minimum as well as ensuring access to the public folders. what should you do?

A. this can be accomplished using personal archive and forms-based authentication.

B. this can be accomplished by upgrading all client computers to outlook 2010 and use autodiscover.

C. this can be accomplished using outlook anywhere and changin the outlook rpc encryption settings.

D. this can be accomplished using pop3 and imap4 access.

Answer: C

Question: 21 you work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. company.com is configured to run in an exchange server 2010 environment. company.com contains two data centers, each consisting of a

perimeter network. you have received instructions from the cio to install exchange server 2010 edge transport servers in every perimeter network that has the following characteristics:

* it should allocate inbound email messages to all edge transport servers.

* in the case of an edge transport server or a single data center network failure, you need to make sure the employees received their inbound email.

* the costs should be kept to a minimum. what should you do?

A. you should consider deploying two edge transport servers in the perimeter network. thereafter a mail exchange (mx) record should be configured for every server.

B. you should consider deploying two an edge transport server in the perimeter network. thereafter a mail exchange (mx) record should be configured for every server.

C. you should consider deploying an edge transport server in the perimeter network. thereafter failover clustering needs to be implemented.

D. you should consider deploying two edge transport servers in the perimeter network. thereafter failover clustering needs to be implemented.

Answer: B

Question: 22

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. company.com has its headquarters in chicago and

a branch office in dallas. both offices are an active directory site that is connected to each other via a wan link. You receive an instruction from management to plan the installation of exchange server 2010 in both offices. you need to ensure that user access is maintained in the event of

a server failure as well as keeping the amount of exchange servers in both active directory sites to a minimum. what should you do?

A. the best option is to install four servers in every active directory site.

B. the best option is to install three servers in every active directory site.

C. the best option is to install two servers in every active directory site.

D. the best option is to install one server in every active directory site.

Answer: C

Question: 23 you work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory forest that contains two domains and one site. the functional level of the forest is set at windows server 2003. company.com has a headquarters and two offices that are connected to each other via a wan link. furthermore, all these three offices have a direct link to the internet. the domain controllers are configured as global catalog servers and runs windows server 2003 r2. all these three offices contain two global catalog servers. during the course of the day you receive an instruction to install mailbox, client access and hub transport exchange server 2010 servers in all these offices. one local server will be utilized at every office to send e-mail to the internet. to ensure productivity you need to propose the necessary modifications to the active directory environment in order to support the installation. what should you do?

A. this can be accomplished by ensuring that the site link building for the forest is disabled.

B. this can be accomplished by ensuring that the cost values for the default ip site link are changed.

C. this can be accomplished by ensuring that an active directory subnet as well as a site object is created for every office.

D. this can be accomplished by ensuring that one global catalog server in every office is upgraded to windows server 2008.

Answer: C

Question: 24 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of

microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory forest.the company.com network contains the following:

* exchange server 2007 service pack 1 (sp1) servers. * exchange server service pack 2 (sp2)

servers.

* domain controllers running windows server 2003 service pack 1 (sp1). you need to install

exchange server 2010 to the company.com network; however, you need to changes to the existing servers for the installation of the exchange server 2010 servers. what should you do?

A. you should consider having the exchange server 2007 sp1 servers upgraded to exchange server 2007 sp2.

B. you should consider having the domain controllers upgraded to windows server 2003 (x64)

sp2.

C. you should consider having the domain controllers to windows server 2008 (x86).

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

D. you should consider having the exchange server 2003 servers upgraded to exchange server 2007 sp2.

Answer: A

Question: 25 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory forest.company.com has a headquarters and two offices. each of these offices contains an active directory. the headquarters contain six domain controllers that are configured to run windows server 2004 (x64). the other two offices contain one windows server 2008 read only domain control (rodc). the domain controllers in the forest are all configured as global catalog servers. You are planning to install an exchange server 2010 server at every office. you have received instructions to change the active directory to make sure that the exchange servers' branch office site is able to make a connection to their respective domain controllers. what should you do?

A. the best option is to use a writable domain controller in the two offices.

B. the best option is to disable site link bridging for the forest and configure exchange specific casts.

C. the best option is to upgrade all rodcs to windows server 2008 (x64) rodcs.

D. the best option is to use a dns zone for each office.

Answer: A

explanation:

an active directory site exists in each office.windows server 2008 (x64).

Question: 26 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. company.com has its headquarters in chicago and

a branch office in dallas. Both offices are an active directory site that is connected to each other

via a high speed wan link. the employees in these offices connect locally to the servers in these offices. you are planning to install exchange server 2010; however, you need to plan the installation of the mailbox servers with the following criteria:

* it should maintain user access to mailboxes from a server in their site, if a mailbox server fails.

* remote mailboxes should be accessible if a site fails.

* use the minimum amount of servers. what should you do?

A. the best option is to install six mailbox servers.

B. the best option is to install four mailbox servers.

C. the best option is to install three mailbox servers.

D. the best option is to install two mailbox servers.

Answer: B

Question: 27 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory forest with one domain. the internal network of .com contains a perimeter network. you have received instructions from the cio to install 15 edge transport servers on the perimeter network with the following criteria:

* the edge transport servers should have a security policy, applied by the administrators.

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

* the minimization of the administrative overhead towards the servers.

* the minimization the attack surface of the perimeter network. what should you do?

A. the best option is to set up a new active directory domain in the internal forest and then join all edge transport servers to the new domain.

B. the best option is to make use of active directory federation services (ad fs).

C. the best option is to make use of network policy and access services (npas).

D. the best option is to set up a new active directory domain in the perimeter network and then join all edge transport servers to the new domain.

Answer: C

Question: 28 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. company.com has its headquarters in chicago and branch offices around the globe. all the offices of .com have a direct link to the internet. the chicago office connects to the other offices via a wan link. you have received instructions from the cio to install exchange server 2010 servers at every office. You need to ensure that your design maintain user access to mailboxes in the event of a domain controller failure as well as ensuring that user is able to send e-mail messages if a wan link failure should occur. what should you do?

A. your best option should be to create an active directory site for every office. there after one domain controller and two read only domain controllers should be deployed in every site.

B. your best option should be to create an active directory site for every office. thereafter two domain controllers should be deployed for every site.

C. your best option should be to create an active directory site for every office. thereafter a single domain controller should be deployed in every site and site link bridging enabled.

D. your best option should be to create an active directory site for every office. thereafter a single domain controller and a read only domain controller should be deployed in every site.

Answer: C

Question: 29 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. you have received instructions from the cio to install exchange server 2010 that has the following servers:

* two edge transport servers named -sr24 and -sr25

* two hub transport servers named -sr26 and -sr27 however, e-mail messages from the internet

should be delivered to internal recipients, in the case of a single edge transport server failure. what should you do?

A. the best option is to set up two srv resource records.

B. the best option is to set up two mail exchange (mx) records.

C. the best option is to set up two remote domains.

D. the best option is to set up two edgesync subscriptions.

Answer: B

Question: 30 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. the company.com network contains the following:

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

* exchange 2000 server service pack 3 (sp3) servers.

* exchange server 2003 service pack 2 (sp2) servers.

* exchange server 2007 service pack 1 (sp1) servers. you need to install exchange server 2010 to the company.com network; however, you need to changes to the existing servers for the installation of the exchange server 2010 servers. what should you do?

A. you should consider removing all exchange 2000 server servers. thereafter all exchange server 2007 servers should be upgraded to sp2.

B. you should consider removing all exchange server 2007 sp1 servers.

C. you should consider removing all exchange server 2003 servers. thereafter all exchange server 2007 servers should be upgraded to sp2.

D. you should consider removing all exchange 2000 server as well as all exchange server 2003 servers.

Answer: A

Question: 31 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. a firewall at .com separates the internal network

and a perimeter network. The perimeter network contains an exchange server 2010 edge transport server. you have received instructions from the cio to install an internal exchange server 2010 with the following criteria:

1. the support of edgesync synchronization and encrypted delivery of outbound e-mail messages

to the edge transport server.

2. the minimization of the attack surface of the internal network what should you do?

A. the best option is to use port 3309 and 25 from the internal network to the perimeter network.

B. the best option is to use port 3309 and 636 from the internal network to the perimeter network.

C. the best option is to use port 50636 and 25 from the internal network to the perimeter network.

D. the best option is to use port 50636 and 135 from the internal network to the perimeter network.

Answer: C

Question: 32 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single active directory domain named company.com. company.com is configured to run in an exchange server 2010 environment. You have received instructions from the cio to deploy a public folder access solution. To accomplish this task you need to ensure that the admin department is able to send e-mail messages to public folders as well as prohibiting them from using outlook web app (owa) to read any document in the public folders. what should you do?

A. this can be achieved by using owa segmentation and send as permissions.

B. this can be achieved by using mail-enabled public folders and editor permissions.

C. this can be achieved by using mail-enabled public folders and contributor permissions.

D. this can be achieved by using owa segmentation and reviewer permissions.

Answer: C

Question: 33 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. The company.com network consists of a single

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

active directory domain named company.com. company.com is configured to run in an exchange server 2010 environment. company.com contains 30 offices that consist of 1,500 users. at present company.com users make use of microsoft exchange server to access their e-mail messages. during the course of the day you receive an instruction from the cio to ensure that users in their respective offices is only able download the list of recipients for their office as well as ensuring that they are able to communicate to any other user in the organization via e-mail. what should you do?

A. the best option is to set up 30 new managed folder mailbox policies and 20 e-mail address policies.

B. the best option is to set up 30 new mailbox databases and then move the mailboxes from each office to a separate mailbox database.

C. the best option is to set up 30 new address lists and 30 offline address books (oabs).

D. the best option is to set up 30 new dynamic distribution groups and then create 20 new global address lists (gals).

Answer: C

Question: 34 You work as the enterprise exchange administrator at company.com. company.com makes use of microsoft exchange server messaging solution. company.com is configured to run in an exchange server 2010 environment. You have received instructions from the cio to install public folder access that will ensure that users in the admin department is able send e-mail messages to public folders as well as post documents in the public folders using outlook web app (owa). to accomplish this task you need to recommend the appropriate changes to management. what should you do?

A. you should consider changing the owa segmentation settings.

B. you should consider changing the public folder client permissions.

C. you should consider changing the public folder administrative permissions.

D. you should consider changing the mailbox permissions.

Answer: B

Question: 35 You work as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange server 2010 organization. you are responsible for managing the exchange network for company.com. the organization contains three exchange server 2010 edge transport servers and seven exchange server 2010 hub transport servers. the edge transport servers is used to transfer e-mail from your organization to the internet. during the course of the day you receive an instruction from the cio to ensure that all clients is able to send encrypted messages to other organizations over the internet as well as ensuring that communications between the hub transport servers and the edge transport servers is encrypted. what should you do?

A. your best option would be to deploy smtp over ssl.

B. your best option would be to implement security/multipurpose internet mail extensions (s/mime)

C. your best option would be to deploy ipseC.

D. your best option would be to implement domain security.

Answer: B

Question: 36

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

You work as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange server 2010 organization. you are responsible for managing an active directory management services server named -ex01. company.com users currently make use of outlook web app (owa) to access their mailboxes. during the course of the day you receive an instruction from management to devise a security solution plan for the organization. Management wants you to ensure that e-mail messages are stored in an encrypted format and that the administrator defined templates are used to secure messages. what else should you incorporate?

A. you should consider incorporating domain security into the plan.

B. you should consider incorporating secure/multipurpose internet mail extensions (s/mime) into the plan.

C. you should consider incorporating a legal hold into the plan.

D. you should consider incorporating outlook protection rules into the plan.

Answer: B

Question: 37 You are employed as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange 2010 organization. company.com has its headquarters in stockholm where you are locateD. the company.com network contains a database availability group (dag). you receive an instruction from the management to devise a mailbox database security solution for the organization. management wants the read/write performance to be maximized as well as ensuring that any access to the database files is prohibited in the event of theft. what should you do?

A. you should recommend that management make use of dag network encryption.

B. you should recommend that management make use of encrypted file system (efs).

C. you should recommend that management make use of windows bittlocker drive encryption.

D. you should recommend that management make use of rights management service (rms).

Answer: C

Question: 38 You are employed as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange server 2010 organization. you are responsible for managing the exchange network for company.com. you are in the process of enabling journaling within the company.com organization. during the course of the day you receive an instruction from the cio to stop administrators from reading classified e-mail messages that is sent between senior management. what should you do?

A. your best option would be to deploy an x.509 certificate from an enterprise certification authority (ca) to all senior management. then inform senior management to connect to the exchange servers using smtp over tls.

B. your best option would be to deploy active directory rights management services (ad rms) templates. thereafter outlook protection rules should be created.

C. your best option would be to deploy an x.509 certificate from a trusted third-party certification authority (ca) to all senior management. thereafter you can inform senior management to encrypt e- mail messages using security/multipurpose internet mail extensions (s/mime).

D. your best option would be to deploy active directory rights management services (ad rms) templates. thereafter transport protection rules should be created.

Answer: C

Question: 39

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

You are employed as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange server 2010 organization. company.com has its headquarters in chicago and a branch office in dallas. During the course of the day you receive an instruction from the cio to ensure that confidential data is not forwarded on the internet. what should you do?

A. your best option would be to include transport protection rules in your plan.

B. your best option would be to include a custom send connector in your plan.

C. your best option would be to include custom mailtips in your plan.

D. your best option would be to include role based access control (rbac) role entries in your plan.

Answer: A

Question: 40 company.com has employed you as their exchange administrator. The company.com network contains an exchange server 2010 organization. the active directory rights management services (ad rms) is installed within the organization. you receive an instruction from the cio to recommend a messaging security solution that will make sure that a disclaimer is applied to all e-mail messages and that all e-mail messages from the finance department is unable to be printed. what should you do?

A. you should recommend that secure/multipurpose internet mail extensions (s/mime) be included in the system.

B. you should recommend that transport protection rules be included in the system.

C. you should recommend that retention policies be included in the system.

D. you should recommend that journal report decryption be included in the system.

Answer: B

Question: 41 You are employed as the enterprise exchange administrator at

microsoft exchange server messaging solution. you are responsible for managing the exchange network for company.com. all servers on the company.com network are configured to run exchange server 2010. at present the network is separated from the internet by means of a firewall. You receive an instruction from management to ensure that customers from the internet to use outlook anywhere, outlook web app (owa), exchange activesync as well as imap4 over secure sockets layer (ssl). you thus need to determine the tcp ports that you need to open. what should you do?

company.com.

.com makes use of

A. you should consider opening port 25, port 80, port 143 as well as port 3269.

B. you should consider opening port 25, port 443 as well as port 993.

C. you should consider opening port 80, port 143, port 443 as well as port 389.

D. you should consider opening port 26, port 443 as well as port 995.

Answer: B

Question: 42 You work as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an internal network as well as a perimeter network. the perimeter network contains an exchange server 2010 edge transport server named -ex01. during the course of the day you receive an instruction from the cio to formulate a remote management solution for -ex01 based on the set criteria below: you need to ensure that management traffic is encrypted. you need to ensure that remote administration is permitted from the internet network. you need to ensure that exchange management console (emc) is supported. what should you do?

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

A. you should recommend that windows management instrumentation command-line (wmic) be used.

B. you should recommend that lightweight directory access protocol (ldap) over secure socket layer (ssl) be used.

C. you should recommend that windows remote management (winrm) over ssl be used.

D. you should recommend that remote desktop protocol (rdp) over secure socket layer (ssl) be used.

Answer: C

Question: 43 You work as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange server 2010 organization that contains a number of hub transport servers. during the course of the day you receive an instruction from management to recommend a messaging hygiene solution. your recommendation should ensure that that severs known to send spam is blocked and that the administrative efforts are reduced. what should you do?

A. you should recommend to management recipient filtering.

B. you should recommend to management an ip block list.

C. you should recommend to management ip block list providers.

D. you should recommend to management sender filtering.

Answer: B

Question: 44 You are employed as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange 2010 organization. company.com has its headquarters in stock holm where you are located. the exchange organization contains a hub transport server that has anti-spam agents installed. you receive an instruction from management to assign the administration of the exchange 2010 organization to a group named king security. To ensure productivity you need to make sure that users belonging to this group are able to manage anti-spam setting in the organization. you should thus ensure that your solution reduces the number of permissions that are assigned to king security. what should you do?

A. you should consider assigning the organization management role group.

B. you should consider assigning the server management role group

C. you should consider assigning the hygiene management role group

D. you should consider assigning the records management role group

Answer: D

Question: 45 You are employed as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange server 2010 organization. you are responsible for managing the exchange network for company.com. you are in the process of deploying an edge transport server named - ex01 into the organization. during the course of the day you receive an instruction from management to implement a messages hygiene solution. management wants you to: * ensure that -ex01 blocks e-mails sent to invalid address in the organization. * ensure that clients receive e-mail from external recipients that is added to their sage senders lists. what should you do?

A. your best option would be to create send connectors.

B. your best option would be to configure edge sync synchronization.

C. your best option would be to enable sender filtering.

D. your best option would be to configure real time block lists (rbls).

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

Answer: B

Question: 46 You are employed as the exchange administrator at company.com. the company.com exchange server network has just been migrated to exchange server 2010. you are responsible for managing the exchange network for company.com. the organization contains two exchange server 2010 edge transport servers and six hub transport servers that are located in two active directory sites. the edge transport servers receive all e-mail messages that are sent to the network. You receive an instruction from exam ways to configure anti-spam filtering. you should make sure that the anti-spam filtering configurations are applied to the edge transport servers. this should be accomplished with the least amount of administrative effort. what should you do?

A. you should consider configuring the setting on the one edge transport server manually and export it to the other one.

B. you should consider configuring edge sync synchronization.

C. you should consider joining both edge transport servers to an active directory domain. thereafter a forest trust should be created for the internal forest.

D. you should consider implementing the active directory federation services (ad fs).

Answer: A

Question: 47 You are employed as the enterprise exchange administrator at

microsoft exchange server messaging solution. you are responsible for managing the exchange server 2010 organization. company.com makes use of an edge transport server to send and receive e-mail messages. you discover that a number of servers on the internet classify e-mail messages from your organization as spam. you receive an instruction from management to reduce the likelihood of e-mails sent by the organization to be classified as spam. what should you do?

company.com.

.com makes use of

A. you should consider installing a server certificate from a trusted third-party certification authority (ca).

B. you should consider implementing microsoft forehead security for exchange server.

C. you should consider creating senderid txt records for the edge transport servers.

D. you should consider configuring the edge transport servers to make use of a real-time block list (rbl).

Answer: C

Question: 48 You work as the exchange administrator at company.com. the company.com network has an exchange server 2003 organization and consists of a windows server 2003 active directory forest that contain a windows server 2003 enterprise certification authority (ca) all company.com users access their mailboxes using windows mobile 5.0 and windows mobile 6.1. you are in the process of planning the transition the exchange server 2003 organization to exchange server 2010. during the course of the day you receive an instruction from the cio to devise a certificate solution for the deployment of exchange server 2010. you need to connect all the mobile devices to the organization with the least amount of administrative effort. what should you do?

A. your plan should encompass acquiring a wildcard certificate from a trusted third-party cA. thereafter you need to install it on the client access server.

B. your plan should encompass acquiring a certificate that contains multiple names from a trusted third-party cA. thereafter you need to install it on the client access server.

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

C. your plan should encompass creating a self-signed certificate. thereafter you need to install it on the client access server.

D. your plan should encompass acquiring a certificate that contains multiple names. thereafter you need to install it on the client access server

Answer: B

Question: 49 You work as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange server 2010 organization. a new company.com security policy requires that smart card authentication be used for all connections to outlook web app (owa). during the course of the day you receive an instruction from the cio to recommend a solution to management that will comply with the new security policy. what should you do? (choose all that apply.)

A. you should recommend that an edge transport server be deployed. thereafter windows integrated authentication should be disabled.

B. you should recommend that a certificate-based authentication be required for all internet-facing client access servers.

C. you should recommend that a server that is configured to run microsoft internet security and acceleration (isa) server be deployed. thereafter kerberos constrained delegation should be enabled.

D. you should recommend that windows integrated authentication be compulsary for all internet- facing client access servers.

Answer: B, C

Question: 50 You work as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange server 2003 organization. the exchange server 2003 organization contains a front end server named -ex01 as well as a back end server named -ex02 that is accessible from the internet using mail.company.com. company.com wants to migrate the exchange server 2003 organization to exchange server 2010. you receive an instruction to deploy a mailbox server named -sr01 and a client access server named -sr02. management also want all users to access outlook web access and outlook web app (owa) using the https://mail.company.com url. you need to determine the dns configuration for the external name of mail.company.com. what should you do?

A. you should link -ex01 to mail.company.com.

B. you should link -ex02 to mail.company.com.

C. you should link -sr01 to mail.company.com.

D. you should link -sr02 to mail.company.com.

Answer: D

Question: 51 you work as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an

exchange server 2010 organization. the organization consists of 40 servers is configured to run exchange server 2010. a new company.com security policy requires that approved sever patches of exchange and windows as well as security updates be applied to servers within seven days of it being releaseD. during the course of the day you receive an instruction from management to:

* ensure that only approved patches and security updates are installeD.

* ensure that only administrators are allowed to approve patches and security updates manually.

* ensure that the deployment casts is reduceD.

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

* ensure that the administrative effort of deploying patched is reduceD. you are instructed to recommend a solution that will comply with the set criteriA. what should you do?

A. you should recommend that microsoft system center configuration manager be included in your solution.

B. you should recommend that windows update be included in your solution

C. you should recommend that windows server update services be included in your solution

D. you should recommend that microsoft update be included in your solution

Answer: C

Question: 52

You work as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an

exchange server 2010

solution. during the course of the day you receive an instruction from the cio to deploy two mailbox servers that will be members of the database availability group (dag). You are instructed to recommend a hard disk configuration for the deployed servers. however, you need to ensure that the write performance is reduces as well as stopping a switchover in the event of a single disk failure. what should you do?

organization.

.com makes use of microsoft exchange server messaging

A. this can be accomplished by recommending raid 1 array.

B. this can be accomplished by recommending raid 10 array.

C. this can be accomplished by recommending raid 0.

D. this can be accomplished by recommending raid 5 array.

Answer: B

Question: 53 You are employed as the exchange administrator at

exchange server messaging solution. you are responsible for managing the exchange network for company.com. company.com plans to deploy exchange server 2010 on your network. you decide to deploy the configured servers as displayed in the table below:

company.com.

.com makes use of microsoft

in the table below: company.com. .com makes use of microsoft company.com wants the servers to maintain

company.com wants the servers to maintain redundancy in the event of a single disk failure or a single server failure. they also want to ensure that the hardware costs are kept to a minimum. you are instructed to recommend a solution to management on how you plan to deploy the mailbox servers. what should you do?

A. you should recommend that a database availability group (dag) be deployed that contains three members. thereafter every member should be configured to make use of jdco.

B. you should recommend that a two-node network load balancing cluster be deployeD. thereafter every server should be configured to have a raid 5 array.

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

C. you should recommend that a three-node network load balancing cluster be deployeD. thereafter every server should be configured to connect to a fiber channel (fc) storage area network.

D. you should recommend that two mailbox servers be deployeD. thereafter every server should be configured to have a raid 5 array.

Answer: D

Question: 54 You are employed as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange 2010 organization. company.com has its headquarters in stockholm where you are locateD. you are responsible for managing the exchange network for company.com. the exchange organization contains two client access servers. you are in the process of deploying a microsoft internet security and acceleration (isa) server. during the course of the day you receive an instruction from the cio to recommend a high availability solution for the client access servers for management. Management wants owa connections to be available in the event of one client access server failing as well as ensuring that the client access services is accessible if a service fail on the client access server. what should you do?

A. you should recommend the deployment of windows network load balancing.

B. you should recommend publishing every client access server in a separate publishing rule.

C. you should recommend publishing the two client access servers in a single publishing rule as a web server farm.

D. you should recommend the deployment of a hardware load balancer.

Answer: C

Question: 55 You are employed as the enterprise exchange administrator at company.com. the company.com

network consists of a single active directory

messaging solution. you are in the process of planning the deployment of exchange server 2010.

the cio provides you with the set criteria needed to deploy the exchange server 21010

servers. company.com wants you to ensure that: * the mailbox servers belong to the database availability group (dag). * the users are able to send and receive e-mail in the event of a single server failure.

* the minimization of the amount of servers deployed.

* the load balancing of mapi connections from outlook clients using hardware load balancer.

you need to plan the deployment of the exchange server 2010 servers to meet the above criteria.

what should you do?

suite.

.com makes use of microsoft exchange server

A. your plan should include deploying four servers. the mailbox server role as well as the hub transport server role should be configured on two servers and the client access server role on the remaining two. thereafter a client access server array should be configured.

B. your plan should include deploying two servers. the mailbox server role, the client access server role as well as the hub transport server role should be deployed on the two servers. thereafter a client access server array should be configured.

C. your plan should include deploying four servers. the mailbox server role should be deployed on two servers and the client access server role and the hub transport server role on the remaining two. thereafter outlook anywhere should be enabled on both client access servers.

D. your plan should include deploying two servers. the mailbox server role, the client access server role as well as the hub transport server role should be deployed on the two servers. thereafter outlook anywhere should be enabled on both client access servers.

Answer: D

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

Question: 56 You are employed as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange server 2010 organization. company.com has its headquarters in chicago and a branch office in dallas. you are responsible for managing a mailbox server named -ex01. - ex01 is configured to host two mailbox databases as well as one public folder database. Company .com wants you to recommend a high availability solution for -ex01. you solution needs to ensure that the mailboxes and the public folders are accessible in the event of a single mailbox server failing. you should also minimize the amount of servers being deployed. what should you do?

A. you should recommend that failover clustering be installed on both servers. then a single copy cluster (scc) should be configured. thereafter a new server named -ex04 should be deployed and configured as a dedicated public folder server.

B. you should recommend that failover clustering be installed on both servers. then cluster continuous replication should be configured. thereafter the public folders should be replicated to -ex03.

C. you should recommend that a database availability group (dag) be created and configured. then -ex01 and -ex03 should be added to the dag. thereafter copies of the database should be created. lastly the public folder should be replicated to -ex03.

D. you should recommend that a database availability group (dag) be created and configured. then -ex01 and -ex03 should be added to the dag. thereafter a new server named -ex04 should be deployed. lastly database copies should be created and -ex04 configured as a dedicated public folder server.

Answer: C

Question: 57 You work as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange server 2010 organization. the active directory forest of company.com contains two sites named exam waysa and exam ways b. you are planning the deployment of exchange server 2010 servers in exam Waysa and exam waysb. during the day you receive an instruction from the cio to plan a high availability subnet for the mailbox servers. the cio wants you to ensure that all users are capable of accessing their mailboxes remotely when a site becomes unavailable and in the event of a single server failure. what should you do?

A. your plan should include deploying two mailbox servers in every site. thereafter continuous cluster replication (ccr) should be installed and configured.

B. your plan should include deploying two mailbox servers in every site. then two database availability groups (dags) named daga and dagb should be created. thereafter the mailbox server from exam waysa should be added to daga and the mailbox servers from exam waysb to dagb.

C. your plan should include deploying two mailbox servers in every site. then two database availability groups (dags) named daga and dagb should be created. thereafter the mailbox servers should all be added to daga.

D. your plan should include deploying one mailbox server in exam waysa and other one in exam waysB. thereafter continuous cluster replication (ccr) should be installed and configured.

Answer: B

Question: 58 You work as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an

exchange server 2010

solution. during the course of the day you receive an instruction from the cio to deploy a database

organization.

.com makes use of microsoft exchange server messaging

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

availability group (dag) within the organization. you thus decide to recommend disk configuration for the servers in the organization whilst keeping the costs to a minimum. what should you do?

A. you should recommend 15000 rpm sas hard disks in a fiber channel (fc) storage area network (san).

B. you should recommend 7200 rpm sata hard disks in a direct attach storage (das).

C. you should recommend 15000 rpm sas hard disks in a network attached storage (nas).

D. you should recommend 7200 rpm sata hard disks in a network attached storage (nas).

Answer: B. D

Question: 59 You work as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an active directory forest. you are planning the deployment of two edge transport servers as well as two hub transport servers. you decide to recommend changes to the organization in order to make sure that users are able to send e-mail messages to the internet in the event of a transport server failing. what should you do?

A. you should recommend that the edge transport servers are configured as source servers for a send connector.

B. you should recommend that shadow redundancy be configured for the hub transport servers.

C. you should recommend that one mail exchange (mx) record and one srv record be created for every edge transport server in the internal dns zone.

D. you should recommend failover clustering be implemented on both hub transport servers.

Answer: B

Question: 60 You work as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains two active directory sites named examways1 and examways2. examways1 and examways2 are connected to each other by means of a wan link. you receive notification during the day to plan the deployment of two exchange server 2010 mailbox servers and two client access servers at examways1 and examways2. every site will include a client access array. you are instructed to recommend a solution in order to deploy the hub transport servers. you have to make sure that e- mail messages will be delivered to users in other sites if a hub transport server should fail. your solution should also reduce the amount exchange servers being deployed as well as support the deployment of the client access array. what should you do? (choose all that apply.)

A. your best option would be to ensure that two hub transport servers are deployed on two new servers in examways1 and examways2.

B. your best option would be to add the hub transport server role to all mailbox servers.

C. your best option would be to ensure that a hub transport server is deployed on a new server. thereafter the smtp service should be installed on every client access server.

D. your best option would be to add the hub transport server role to every client access server.

Answer: B, C

Question: 61 Company.com has employed you as their exchange administrator. The company.com network contains an exchange server 2010 organization. The exchange organization contains multiple hub transport servers. one of the hub transport servers named -ex01 is used by a line of business application that retries e-mail messages. the application is configured to only send e-mail messages to a single smtp server. you receive an instruction from the cio to ensure that the application is able to retry e-mail messages of -ex01 tabs. what should you do?

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

A. you should consider having failover clustering installed and configured on the hub transport servers.

B. you should consider having windows network load balancing implemented on the hub transport servers.

C. you should consider having log transactions implemented.

D. you should consider having multiple mx records created for the hub transport servers in the internal dns zone.

Answer: B

Question: 62 You work as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange server 2010 organization. company.com has its headquarters in chicago and a branch office in dallas. company.com has a global security group named test finance. Test finance contains all the users in the finance department. a new company.com policy state that test finance have the necessary permission to search the mailboxes for e-mail messages containing certain words. the cio wants you to recommend a solution that will comply with the new policy. what should you do? what should you do?

A. your solution should include a finance hold.

B. your solution should include mailbox journaling.

C. your solution should include a discovery management role group.

D. your solution should include administrator audit logging.

Answer: C

Question: 63 You work as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange server 2010 organization. you are responsible for managing the exchange network for company.com. during the course of the day you receive an instruction from the cio to make sure that users is able to manually control the expiration of messages in their inbox folders as well as ensuring that administrators is able to automatically archive messages that is older than a specific amount of days. you thus decide to recommend an e-mail retention solution that will comply with all company.com requirements. what should you do?

A. your best option would be to recommend journal rules.

B. your best option would be to recommend retention policies.

C. your best option would be to recommend managed folders.

D. your best option would be to recommend personal archives.

Answer: D

Question: 64 You are employed as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange 2010 organization. company.com has its headquarters in stockholm where you are located. a new company.com compliance policy requires that e-mail messages sent to the marketing users older than 150 days be deleted and e-mail messages sent to users in other departments are deleted after 90 days. you receive an instruction from the cio to recommend a solution to management that will comply with the compliance policy. what should you do?

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

A. your best option would be to create two managed folder mailbox policies. you should then use one for users in the marketing department and the other for users in the other departments.

B. your best option would be to configure deleted item retention for all company.com users.

C. your best option would be to create two new message classifications. you should then use one for e-mails sent to users in the marketing department and the other for e-mails sent to users in the other departments.

D. your best option would be to configure personal archives for users in the marketing department.

Answer: A

Question: 65 You are employed as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange server 2010 organization. you are responsible for managing the exchange network for company.com. currently microsoft office outlook is used by all company.com users to connect to their mailboxes. the compliance policy of the organization states that a copy of messages sent to the finance department from the internet is archived. the archived e-mails need to be stored on a third-party archival server. you are instructed to recommend a solution that will comply with the set criteria. what should you do?

A. you should include retention policies.

B. you should include transport protection rules.

C. you should include personal archives.

D. you should include journal rules.

Answer: C

Question: 66 You are employed as the exchange administrator at company.com. you are in the process of installing a new exchange server 2010 organization. outlook web app is used throughout the organization by users to access their e-mail. company.com wants you to implement a new compliance policy that states that e-mail messaging containing client contracts be kept for two years. Management also wants users to classify e-mails relating to client contracts as well as moving e-mail messages to other folders. you are instructed to recommend a solution that will comply with the set criteria. what should you do?

A. you should recommend retention policy tags as well as a retention policy to management.

B. you should recommend an owa mailbox policy to management.

C. you should recommend managed folder mailbox policies to management.

D. you should recommend personal archives and an archive policy to management.

Answer: A

Question: 67 You are employed as the exchange administrator at company.com. the company.com network contains an exchange server 2010 organization. company.com has its headquarters in chicago and a branch office in dallas. a company.com policy dictates that the mailboxes of users who no longer works for the company be kept for twelve months. the user accounts are stored in an organizational unit named king users. you receive notification that one of the administrators is planning to export mailboxes of users to personal folders. you are instructed to recommend a solution that will permit the compliance administrator to comply with the set criteria what should you do?

A. this can be accomplished by recommending managed folder mailbox policies.

Exam Name:

Pro: designing and deploying messaging solutions with Microsoft exchange server

2010

Exam Type:

Microsoft

   

Exam Code:

70-663

Total Questions:

69

B. this can be accomplished by recommending a new management role assignment.

C. this can be accomplished by recommending delegated perimeters to king users.

D. this can be accomplished by recommending new personal archives.

Answer: B, D

Question: 68 Company.com has employed you as their exchange administrator. The company.com network contains an exchange server 2010 organization. you are responsible for managing the exchange network for company.com. a company.com policy pertaining to users who no longer works for the company indicates that their user accounts needs to be disabled and their mailboxes be removed after four months. any messages in the mailboxes have to be kept for a period of two years. you are instructed to recommend a solution that will retain the e-mail messages of employees who leave the company. your solution needs to meet the requirements below:

* the process is managed by a group named hr5.

* the disk space needed to store the mailbox database should be reduced. what should you do?

A. your best option would be to assign hr5 the mailbox search management role. thereafter a managed folder mailbox policy should be created.

B. your best option would be to assign hr5 the mailbox import export management role. thereafter personal archives should be configured for every mailbox.

C. your best option would be to assign hr5 the mailbox import export management role. thereafter hr5 should be instructed to export mailboxes to personal folder (.pst) files.

D. your best option would be to assign hr5 the mailbox search management role. thereafter a retention policy should be created.

Answer: B

Question: 69 You are employed as the enterprise exchange administrator at

microsoft exchange server messaging solution. you are responsible for managing the exchange server 2010 organization. a company.com policy dictates that e-mail messages older than six months be automatically. you receive an instruction from the cio to recommend a solution that will stop the e-mail of users on a long sabbatical leave to be deleted. you should ensure that the users are able to view the e-mail messages when they resume work. what should you do?

company.com.

.com makes use of

A. this can be accomplished by recommending a transport protection rule.

B. this can be accomplished by recommending a legal hold.

C. this can be accomplished by recommending an outlook protection rule.

D. this can be accomplished by recommending a retention hold.

Answer: D

End of document