Anda di halaman 1dari 5

An Group Company

Agenda - Quality Competency Enhancement Program


Cum Annual Review Meet @ Nagpur
2 6 th t o 2 8 th S e p t e m b e r 2 0 1 7

Power T & D Cables Railways Solar Civil

26th September 2017


Agenda – Day I

Time Duration Q&A Agenda


8:30 8:40 10 Min Welcome Message Emergency Briefing,
8:40 9:00 20 Min Agenda Update
9:00 11:00 120 Min MIS and Quality Deviation Reporting by Corporate Quality team
11:00 11:15 15 Min Tea & Snacks Break.
11:15 13:15 120 Min Review on different SOP from each Region
13:15 14:00 45 Min Lunch
14:00 14:45 40 Min 5 Min Leadership Addressing
Update and Presentation from T&D (Karnataka, Kerela &
DAY I 14:45 15:05 15 Min 5 Min
Tamilnadu)
26th Sep
15:05 15:25 15 Min 5 Min Update and Presentation from T&D (Rajasthan)
2017
15:25 15:45 15 Min 5 Min Update and Presentation from T&D (Eastern and Sikkim)
15:45 16:05 15 Min 5 Min Update and Presentation from T&D (North)
16:05 16:20 15 Min Tea & Snacks Break
16:20 16:40 15 Min 5 Min Update and Presentation from T&D (J&K)
16:40 17:00 15 Min 5 Min Update and Presentation from T&D (Central)
17:00 17:20 15 Min 5 Min Update and Presentation from T&D (Western)
17:20 17:40 15 Min 5 Min Update and Presentation from T&D (Orissa)
Voice of Customer
17:40 18:00 15 Min 5 Min Update and Presentation from T&D (NER)
Agenda – Day II

Time Duration Q&A Agenda


Update and Presentation from T&D and Solar (Andhra and
8:30 8:50 15 Min 5 Min
Solar)
8:50 9:10 15 Min 5 Min Update and Presentation from Solar
9:10 9:30 15 Min 5 Min Update and Presentation from Railway
9:30 10:00 25 Min 5 Min Update and Presentation from Civil and Water
10:00 10:15 10 Min 5 Min Update and Presentation from UG Cabling
10:15 10:35 15 Min 5 Min Update and Presentation from Cable manufacturing Plant
10:35 10:50 15 Min Tea & Snacks Break
DAY II
27th Sep 10:50 11:10 15 Min 5 Min Update and Presentation from Tower manufacturing Plant
2017 11:10 11:50 35 Min 5 Min Update and Presentation on Material and Equipment Inspection
11:50 13:30 100 Min Training on IMS awareness By Bharadwaj Group
13:30 14:15 45 Min Lunch
14:15 15:00 45 Min Training on IMS awareness By Bharadwaj Group
15:00 15:45 40 Min 5 Min Leadership Addressing
15:45 17:15 80 Min 10 Min Addressing over Plant Quality and EHS Processes By
17:15 18:15 60 Min Discussion on KRA
Voice of Customer
19:00 Get Together Party
Agenda – Day III

Time Duration Q&A Agenda


Intellectual Capacity Enhancement training on 7 Quality Tools &
COPQ, Why Why analysis , data analysis , quality excellence or
9:00 11:00 120 Min
any other suitable topics -by Mr. Shekhar Ajgaonkar SVP QBM
CEAT and other team
11:00 11:15 15 Min Tea & Snacks Break
Intellectual Capacity Enhancement training on 7 Quality Tools &
DAY III 11:15 13:30 135 Min COPQ, Why Why analysis , data analysis , quality excellence or
28th Sep any other suitable topics -by Mr. Shekhar Ajgaonkar SVP QBM
2017 CEAT and other team
13:30 14:15 45 Min Lunch
Intellectual Capacity Enhancement training on 7 Quality Tools &
14:15 16:15 120 Min COPQ, Why Why analysis , data analysis , quality excellence or
any other suitable topics -by Mr. Shekhar Ajgaonkar SVP QBM
CEAT and other team
16:15 16:30 15 Min Tea & Snacks Break
16:30 18:15 105 Min 7 Quality Tool and COPQ Training
Plant Visit (Subjected to time availability)
An Group Company

“QUALITY MEANS DOING IT RIGHT


WHEN NO ONE IS LOOKING”

THANK YOU

Registered Office
RPG House, 463, Dr. Annie Besant Road, Worli, Mumbai - 400 030.
Phone: +91-22-6667 0200 Email: kecindia@kecrpg.com

www.kecrpg.com

Minat Terkait