Anda di halaman 1dari 295

SIMBOL

PPT
PAT
UP
TOV
OTI
OTI-1
OTI-2
OTI-3
OTI-4
AR
AR-1
AR-2
AR-3
AR-4
ETR
BLD
M
G
UPSR
%ABC
GPM
GPMP
GPS

SIMBOL
-1

WARNA TAB
UNGU
KUNING
KUNING
MERAH

HELAIAN
01 NOTA
MAKUMAT AM
SENARAI MURID
BMP
BMT
BIP
BIT
MATE
SAINS
BCP
BCT
TOV-ETR
OTI1-AR1
OTI2-AR2
OTI3-AR3
OTI4-AR4

ANA MP

ANAISIS SEKOLAH

OTI-1 AR-1

HAD DATA

Sheet
Maklumat AM
02 Import data HEM

03 Senarai Murid

Murid pindah masuk


Murid pindah keluar

Sheet Mata pelajaran (5 - 11)


1
2
3
4
5
6

1
2
3
4
5
6

1
2
3
4
SINGKATAN DAN MAKNA
PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN
PEPERIKSAAN AKHIR TAHUN
UJIAN PENGESANAN
TAKE-OFF VALUE
OPERATIONAL TARGET INCREMENTAL
OPERATIONAL TARGET INCREMENTAL PERTAMA
OPERATIONAL TARGET INCREMENTAL ke-2
OPERATIONAL TARGET INCREMENTAL ke-3
OPERATIONAL TARGET INCREMENTAL ke-4
ACTUAL RESULT
ACTUAL RESULT PERTAMA
ACTUAL RESULT ke-2
ACTUAL RESULT ke-3
ACTUAL RESULT ke-4
EXPECTED TARGET RESULT
BASELINE DATA
MURID
GRED
UJIAN PENILAIAN SEKOLAH RENDAH
Peratus murid yang menguasai UPSR dengan sekurang-kurangnya minimum gred "C"
GRED PURATA MURID
GRED PURATA MATA PELAJARAN
GRED PURATA SEKOLAH

MURID TIDAK HADIR


GUNAKAN TANDA "-1"

PERINGATAN
BUKA DAN BACA
ADA KOLUM UNTUK KEY-IN DATA. LAJUR WARNA BIRU UNTUK KEY-IN DATA.
AUTOLINK, TAK PERLU KEY-IN DATA
BAHAGIAN ANALISIS MP: TAK PERLU KEY-IN DATA
ADA PROSEDUR TERTENTU PENGGUNA PERLU BUAT. SILA BUKA DAN IKUT ARAHAN PADA SHEET TRSEBUT.

PERKARA

SENARAI NAMA MURID SEKOLAH/KELAS


UNTUK MASUKKAN DATA BAHASA MELAYU PEMAHAMAN
UNTUK MASUKKAN DATA BAHASA MELAYU PENULISAN
UNTUK MASUKKAN DATA BAHASA INGGERIS PEMAHAMAN
UNTUK MASUKKAN DATA BAHASA INGGERIS PENULISAN
UNTUK MASUKKAN DATA MATEMATIK
UNTUK MASUKKAN DATA SAINS
UNTUK MASUKKAN DATA BAHASA CINA PEMAHAMAN
UNTUK MASUKKAN DATA BAHASA CINA PENULISAN
RUMUSAN TOV DAN ETR SETIAP MATA PELAJARAN
RUMUSAN OTI-1 DAN AR-1 SETIAP MATA PELAJARAN
RUMUSAN OTI-2 DAN AR-2 SETIAP MATA PELAJARAN
RUMUSAN OTI-3 DAN AR-3 SETIAP MATA PELAJARAN
RUMUSAN OTI-4 DAN AR-4 SETIAP MATA PELAJARAN
ANALISIS PENCAPAIAN (IKUT GRED) UNTUK TOV, ETR, OTI DAN AR BAGI SETIAP MATA PELAJARAN

RUMUSAN UNTUK MENGUASAI, BELUM MENGUASAI, PENCAPAIAN GRED UNTUK SETIAP PENILAIAN

Cari Near-Miss
Klik filter AR-1, pilih keputusan yang ada 4A-1B/1C/1D/1E or 6A-1B/1C/1D/1E
Klik filter AR-1, pilih keputusan yang dapat 1D/1E

BOLEH MUAT HNGGA 1,500 ROW SAHAJA (1,500 CALON)

Panduan Mengisi Tapak


Isi maklumat pada sheet "Maklumat AM" bagi bahagian A, B dan C.
Tekan butang "Import" untuk import data murid dari SMMData
**Pastikan SMMData berada di C:\HEM
Filterkan kelas yang dikehendaki dan delete kelas yang tak diperlukan.
Copy "Nama murid", "Jantina, "Kelas" dari sheet "03 Import data HEM" dan pastekan di sheet "04 Senarai Murid".
Sheet "Senarai Murid" adalah link terus dengan semua sheet mata pelajaran.
Tuliskan nama pada sheet "Senarai Murid" dibahagian hujung sekali
Namanya kekalkan, jangan didelete. Tapi dalam ruang markah tandakan "-1"

Turutan mengisi Helaian mata pelajaran:


Isi lajur "bil", "Nama Murid" dan "kelas"
Isikan markah BASELINE mata pelajaran untuk tiga tahun yang lepas disediakan
Isikan markah PPT, PAT dan/atau UP untuk dapatkan TOV
Isikan pemberatan bagi setiap peperiksaan (PPT,PAT,UP) dalam jadual penetapan TOV
Isikan peratus lonjakan untuk dapatkan OTI-1, OTI-2, OTI-3 dan OTI-4
Ulang langkah 2 -5 bagi setiap sheet mata pelajaran

Penggunaan peperiksaan dan Ujian


Gunakan markah dan gred murid lain. Markah dari peperiksaan sekolah, gred daripada UPSR sebenar bagi murid yang sama. Perlu data seb
berturutan
Markah murid itu sendiri, pada tahun sebelumnya, iaitu Peperiksaan pertengahan tahun (PPT), peperiksaan akhir tahun (PAT) dan Ujian Peng
tahun semasa murid itu. Jadual penetapan TOV bagi PPT, PAT dan UD hendaklak diisi walaupun markahnya kosong. Isikan dengan angka "
(lajur mark) pada sheet helaian setiap mata pelajaran
Peratus lonjakan untuk ETR ditetapkan oleh guru/panitia sendiri. Berapa peratus lonjakan hendaklah ditentukan daripada persetujuan semua
kelompok muridsecara
OTI ditetapkan tertentu. (Kelompok
automatik oleh murid:
sistem. Cemerlang- Gred A; Sederhana- B, C; Lemah- Gred D, E
AR diisikan oleh guru mata pelajaran selepas ujian/peperiksaan
Isikan gred UPSR murid bagi mata pelajaran selepas keputusan UPSR diperolehi

Cetakan:
Sila cetak sheet berikut untuk rumusan pelaporan dan simpanan fail sekolah:
02 Maklumat Am
17 ANA MP 1
18 ANA MP 2
19 ANALISIS SEKOLAH
TINDAKAN

1) BERGUNA KEPADA GURU MATA


PELJARAN/KETUA PANITIA UNTUK
MEMANTAU KEMAJUAN INDIVIDU
MURID
2) MENJADI ASAS KEPADA
PENGELOMPOKKAN MURID MENGIKUTI
POTENSI INDIVIDU
1) BERGUNA KEPADA GURU MATA
PELJARAN/KETUA PANITIA UNTUK
MEMANTAU KEMAJUAN INDIVIDU
MURID
2) MENJADI ASAS KEPADA
PENGELOMPOKKAN MURID MENGIKUTI
POTENSI INDIVIDU

UNTUK RUJUKAN KETUA PANITIA/PK1


DAN GURU BESAR BAGI MEMANTAU
PENCAPAIAN DAN PRESTASI MURID/
SELEPAS SUATU UJIAN/PEPERIKSAAN

UNTUK KEGUNAAN KP/PK1/GB


MEMANTAU PENCAPAIAN DAN
KEMAJUAN MATA PELAJARAN

UNTUK KEGUNAAN PK1 DAN GB


MELIHAT STATUS PENCAPAIAN
SEKOLAH DALAM SATU-SATU
PENILAIAN.

Near-Miss Cemerlang
Near-Miss Menguasai

Baseline data (BLD)


TOV
ETR
OTI
AR
UPSR
SISTEM HEADCOUNT SEKOLAH RENDAH (SK/SJK)

Sila lengkapkan maklumat di bawah:

A TAHUN: 2016

B KOD SEKOLAH: YBA1322


NAMA SEKOLAH: SK PULO GRED SEKOLAH:
PEJ PEL DAERAH: KUCHING LOKASI :
NAMA GURU BESAR: MOHD ZAIN BIN BUJANG
NO TELEFON: 082440549
NO FAKS: 082449881
NAMA PENYELARAS MaCS: FAUZIAH BINTI TAHIR
EMEL PENYELARAS MaCS: geeyah72@gmail.com

C HEADCOUNT INI UNTUK MURID 6


DARJAH
BILANGAN KELAS: 4
JUMLAH MURID: 120 F: BILANGAN KELAS DAN MURID
Arahan: Tuliskan nama kelas dan bilangan m
D NAMA MATA PELAJARAN SINGKATAN berdasarkan maklumat di bahagi
1 Bahasa Melayu Pemahaman: BMP contoh: 6 Merah
2 Bahasa Melayu Penulisan: BMT KELAS
3 Bahasa Inggeris Pemahaman: BIP 1 A
4 Bahasa Inggeris Penulisan BIT 2 B
5 Matematik: Mate 3 C
6 Sains: Sains 4 D
7 Bahasa Cina Pemahaman: BCP 5
8 Bahasa Cina Penulisan: BCT 6
7
8
E Nama Penilaian Bulan 9
TOV Feb 10
AR-1 Mac 11
AR-2 Mei 12
AR-3 Jul 13
AR-4 Sep 14
ETR Okt/Nov 15
JUMLAH
SJK)

Pilih dari senarai:


A
BANDAR

KELAS DAN MURID


nama kelas dan bilangan murid
sarkan maklumat di bahagian C.
42
BILANGAN MURID
33
26
27
34

120
BIL. NAMA MURID JAN KELAS
1 AIDID ALIF BIN ROSLI L 6A
2 AMNAZAFERAH AMIERA BT AMILUDIN P 6A
3 ESMA HAZREENA BT ISMANTO P 6A
4 FATHIN FATIHAH BT YUSRI P 6A
5 FAZRULNIZA BT MOHAMAD NAZARUDIN P 6A
6 HAZIQ MAHDAWI BIN ARSHAD L 6A
7 IZZAH ZAHIRAH BT ISKANDAR P 6A
8 KHAIRUL BIN MALKI L 6A
9 MOHAMAD AUDI BIN RAZALI L 6A
10 MOHAMAD KUSHAIRY B ANUAR L 6A
11 MOHAMAD NUR NAQIB BIN MOHAMAD JEFFERYDIN L 6A
12 MOHAMMAD KHAIR FITRI BIN KAMRI L 6A
13 MOHAMMAD NIK DANIEL BIN ABDULLAH L 6A
14 MOHAMMAD QHATADAR BIN TSMAIL L 6A
15 MUHAMAD YUSRI BIN EDHAM L 6A
16 MUHAMMAD ARIQ BIN ABDUL KARIM L 6A
17 MUHAMMAD HANIF BIN HUSSAINI L 6A
18 MUHAMMAD RAFIQUE MUSTAQIM B MOHAMAD AZUEL L 6A
19 MUHAMMAD SYAFIQ BIN SULAIMAN L 6A
20 MUHAMMAD ZIYAD MUQRI BIN SURIA L 6A
21 NA'IM ANIQ BIN BASRI L 6A
22 NASHIRAHUSNA BT SAIFUDDIN P 6A
23 NUR ALYAA SYAHIRAH BT SAFUAN P 6A
24 NUR FATIHAH BT MOHAMAD MODTADZA P 6A
25 NUR NAFISA BT SALIM P 6A
26 NUR SYAFIQAH NATASHA BT ABDULLAH P 6A
27 NUR SYAZWIERAH BT ISMAWI P 6A
28 NURSHAZNI SHAKIRA BT MOHAMAD RIDA P 6A
29 NURSOFEA RASYINI BT RASHID P 6A
30 NURSYAFIQAH BT SEFERI P 6A
31 NURUL IZZATY BINTI ABDULLAH P 6A
32 SYASYA BT. HUSSEN P 6A
33 ZARIFAH YASMIN BT ZAKARIA P 6A
34 ABANG SYAIFUL ABG ISWANDY L 6B
35 AFIF AQIL B SUHARDI L 6B
36 AHMAD TARMIMIEN M. AMIN L 6B
37 ANISHA KARINA ABDULLAH P 6B
38 DANIEL HAKIMI L 6B
39 FARIZAN B ADI L 6B
40 HAMIDAH BT SHARIF P 6B
41 IRA NATASYA ABD RAZAK P 6B
42 MALINI BT JAJOL P 6B
43 MOHD ABIF HAQIMIE L 6B
44 MOHD IKHWAN IBRAHIM L 6B
45 MOHD NURSYAHRIZAN L 6B
46 MOHD AL HAFIZ SHAMRI L 6B
47 MOHD FADAUSHAH L 6B
48 MOHD SYAHBIL JAMADI L 6B
49 MOHD NURHAKIMEY L 6B
50 MUHD HAFIZAN JAMALUDIN L 6B
51 MUHD SYAFIQ B JEFRI L 6B
52 MUHD SYAKIR MUSTAPA L 6B
53 MUHD NASSEM B ALIAS L 6B
54 NUR ARTIQA BT ABDULLAH P 6B
55 NUR FATIN INTAN SHANIE P 6B
56 NURERASHAFIRA P 6B
57 NURUL NUR ARMIEZA P 6B
58 RAJNALIA BT RATINO P 6B
59 SHEERA SHALIZIA P 6B
60 SYAHNIZAN ADHA P 6B
61 MOHD FARIQ L 6B
62 ABANG YUSUF IZZUDDIN BIN LAMUDDIN L 6C
63 AFA NAZIYA BT MASNAN P 6C
64 AMALIA MALISA DAMIA BT MOHAMAD P 6C
65 HAZNUL IMAN BIN ZAKERIA L 6C
66 KHAIRULL ALIFFUDDIN BIN HAZIMIN L 6C
67 MOHAMAAD HAZIM BIN MOHD FAIZAL L 6C
68 MOHAMAD AMIZIE BIN JA'AFAR L 6C
69 MOHAMAD DANIEL FITRI BIN HASAINI L 6C
70 MOHAMAD HAFFIZAN BIN ISMAIL L 6C
71 MOHAMAD SHAHRUL NIZAM BIN SU'UT L 6C
72 MOHAMMAD ADIQ ADHWA BIN ZULQARNINE L 6C

MOHAMMAD ASHTON DANIEL B MOHAMMAD RAFIQ


73 L 6C
74 MOHAMMAD EZZARUL AIMAN BIN MUSTAPHA L 6C
75 MOHD NUR AFIQ B SUBOHI L 6C
76 MUHAMAD HAQIMI FIQRI BIN ABDULLAH L 6C
77 MUHAMMAD AIMAN B NORZALI L 6C
78 MUHAMMAD HAZIM BIN ARMAN L 6C
79 MUHAMMAD IZZAT IZAMMUDDIN BIN BOLHASSAN L 6C
80 NUR AMALINA BT ABDUL KHAMIS P 6C
81 NUR FATIHAH BINTI ISKANDAR P 6C
82 NUR JAMALINA BT MOHAMAD ISMAIL P 6C
83 NURHASHIKIN BINTI AZMI P 6C
84 NURHASYIKHIN BT ABDULLAH P 6C
85 NURUL NURAIN BT EJEL @ RAIMI P 6C
86 SITI KHADIJAH BT SYAHRIZAN P 6C
87 SYAZLIANA NATASHA BT YUSUF P 6C
88 ABDUL HAZIQ B MOHAMAD BAKHTERIM L 6D
89 AIZA NURINA BT AIRUL FAKERY P 6D
90 ANIQ HAZWAN BIN RASDINADIE L 6D
91 AZATUL AINUR BINTI AHMAD ZULFIKAR P 6D
92 AZIRAH BT NASIR P 6D
93 FAHMI RIZZUAN BIN HADEN L 6D
94 FATIN NAJWA BT ABDULLAH P 6D
95 HALWA HANIS AIN BT MALIK P 6D
96 HARIZ ZAKWAN B ROZIE L 6D
97 IRRA AIRINNA BT MOHAMAD YAZID P 6D
98 KHAIKAL AZHAR BIN JOHAN L 6D
99 LIYANA ANISSYA BT SAMSURI P 6D
100 LIZ NABILA BT ABDULLAH P 6D
101 MOHAMAD IKHWAN BIN MOHD HOSAN L 6D
102 MOHAMMAD ISHAM BIN ISMAIL L 6D
103 MOHAMMAD NUR AL HAFIQ BIN HARUN L 6D
104 MUHAMMAD AKMAL BIN HUSSEIN L 6D
105 MUHAMMAD FARID BIN AZMAN L 6D
106 MUHAMMAD IMRAN BIN LAN L 6D
107 MUHAMMAD NUR MUSTAQIM BIN RUSMALIHADI L 6D
108 MUHAMMAD NURHAFIDZY BIN ZULYMAN L 6D
109 MUHAMMAD SHAH HAZIM BIN BUJANG L 6D
110 NORSAHIRA BT TAMIE P 6D
111 NUR ALISHA SHASMEEN BT DZUL ISKANDAR P 6D
112 NUR ANIS HIDAYAH BT FETHERI P 6D
113 NUR FAZREEN IZZATI BT BUSMAN ABANG P 6D
114 NUR SYAFIKAH BT SABARUDIN P 6D
115 NUR SYAHIDA BINTI BOHARI P 6D
116 NURRIL NADYANIE BT ABU BAKAR P 6D
117 NURUL HIDAYAH BINTI ANUAR P 6D
118 PUTERI NABILAH BINTI JAMALUDDIN P 6D
119 RABIATUL NATHRAH BT ROMDAN P 6D
120 RADEN NURFARA'THASYA BT RADINADAM P 6D
121 ZAHIDA BT ISMAIL P 6D
NAMA DAN KELAS DIPAUT DARI SHEET "SENARAI MURID" BAHASA MALA
BERI HELAIAN INI KEPADA GURU MATA PELAJARAN Petunjuk: M - Markah, G-Gred
ISIKAN LAJUR BERWARNA BIRU MUDA (PPT dan PAT ialah peperiksaan tahun sebelumnya, manakala UP ialah u
JAN KELAS PPT PAT UP TOV
BIL NAMA MURID
M G M G M G M
1 AIDID ALIF BIN ROSLI L 6A 65 B 70 B 74 B 70.0
2 AMNAZAFERAH AMIERA BT AMILUDIN P 6A 74 B 76 B 82 A 76.0
3 ESMA HAZREENA BT ISMANTO P 6A 66 B 71 B 68 B 71.0
4 FATHIN FATIHAH BT YUSRI P 6A 72 B 70 B 84 A 70.0
5 FAZRULNIZA BT MOHAMAD NAZARUDIN P 6A 68 B 77 B 74 B 77.0
6 HAZIQ MAHDAWI BIN ARSHAD L 6A 61 C 52 C 68 B 52.0
7 IZZAH ZAHIRAH BT ISKANDAR P 6A 62 B 68 B 76 B 68.0
8 KHAIRUL BIN MALKI L 6A 53 C 55 C 64 B 55.0
9 MOHAMAD AUDI BIN RAZALI L 6A 65 B 71 B 70 B 71.0
10 MOHAMAD KUSHAIRY B ANUAR L 6A 63 B 58 C 66 B 58.0
11 MOHAMAD NUR NAQIB BIN MOHAMAD JEFFE L 6A 78 B 78 B 86 A 78.0
12 MOHAMMAD KHAIR FITRI BIN KAMRI L 6A 67 B 69 B 74 B 69.0
13 MOHAMMAD NIK DANIEL BIN ABDULLAH L 6A 56 C 57 C 58 C 57.0
14 MOHAMMAD QHATADAR BIN TSMAIL L 6A 67 B 63 B 70 B 63.0
15 MUHAMAD YUSRI BIN EDHAM L 6A 63 B 53 C 68 B 53.0
16 MUHAMMAD ARIQ BIN ABDUL KARIM L 6A 65 B 61 C 66 B 61.0
17 MUHAMMAD HANIF BIN HUSSAINI L 6A 77 B 70 B 78 B 70.0
18 MUHAMMAD RAFIQUE MUSTAQIM B MOHAMA L 6A 65 B 68 B 72 B 68
19 MUHAMMAD SYAFIQ BIN SULAIMAN L 6A 63 B 65 B 70 B 65.0
20 MUHAMMAD ZIYAD MUQRI BIN SURIA L 6A 67 B 69 B 76 B 69.0
21 NA'IM ANIQ BIN BASRI L 6A 68 B 65 B 70 B 65.0
22 NASHIRAHUSNA BT SAIFUDDIN P 6A 80 A 78 B 82 A 78.0
23 NUR ALYAA SYAHIRAH BT SAFUAN P 6A 77 B 73 B 84 A 73.0
24 NUR FATIHAH BT MOHAMAD MODTADZA P 6A 68 B 67 B 70 B 67.0
25 NUR NAFISA BT SALIM P 6A 71 B 66 B 76 B 66.0
26 NUR SYAFIQAH NATASHA BT ABDULLAH P 6A 55 C 56 C 56 C 56.0
27 NUR SYAZWIERAH BT ISMAWI P 6A 53 C 52 C 54 C 52.0
28 NURSHAZNI SHAKIRA BT MOHAMAD RIDA P 6A 73 B 67 B 70 B 67.0
29 NURSOFEA RASYINI BT RASHID P 6A 78 B 77 B 82 A 77.0
30 NURSYAFIQAH BT SEFERI P 6A 56 C 63 B 56 C 63.0
31 NURUL IZZATY BINTI ABDULLAH P 6A 69 B 82 A 72 B 82.0
32 SYASYA BT. HUSSEN P 6A 75 B 75 B 76 B 75.0
33 ZARIFAH YASMIN BT ZAKARIA P 6A 65 B 64 B 66 B 64.0
34 ABANG SYAIFUL ABG ISWANDY L 6B 9 E 15 E 20 E 15.0
35 AFIF AQIL B SUHARDI L 6B 24 E 23 E 26 E 23.0
36 AHMAD TARMIMIEN M. AMIN L 6B 22 E 36 D 28 E 36.0
37 ANISHA KARINA ABDULLAH P 6B 25 E 26 E 18 E 26.0
38 DANIEL HAKIMI L 6B 21 E 31 D 22 E 31.0
39 FARIZAN B ADI L 6B 34 D 32 D 38 D 32.0
40 HAMIDAH BT SHARIF P 6B 20 E 24 E 22 E 24.0
41 IRA NATASYA ABD RAZAK P 6B 32 D 33 D 36 D 33.0
42 MALINI BT JAJOL P 6B 20 E 37 D 22 E 37.0
43 MOHD ABIF HAQIMIE L 6B 18 E 22 E 22 E 22.0
44 MOHD IKHWAN IBRAHIM L 6B 23 E 21 E 20 E 21.0
45 MOHD NURSYAHRIZAN L 6B 25 E 35 D 32 D 35.0
46 MOHD AL HAFIZ SHAMRI L 6B 23 E 31 D 28 E 31.0
47 MOHD FADAUSHAH L 6B 22 E 41 D 24 E 41.0
48 MOHD SYAHBIL JAMADI L 6B 31 D 27 E 32 D 27.0
49 MOHD NURHAKIMEY L 6B 10 E 15 E 12 E 15.0
50 MUHD HAFIZAN JAMALUDIN L 6B 15 E 25 E 16 E 25.0
51 MUHD SYAFIQ B JEFRI L 6B 31 D 35 D 36 D 35.0
52 MUHD SYAKIR MUSTAPA L 6B 21 E 31 D 22 E 31.0
53 MUHD NASSEM B ALIAS L 6B 30 D 31 D 36 D 31.0
54 NUR ARTIQA BT ABDULLAH P 6B 21 E 14 E 22 E 14.0
55 NUR FATIN INTAN SHANIE P 6B 11 E 16 E 12 E 16.0
56 NURERASHAFIRA P 6B 26 E 11 E 28 E 11.0
57 NURUL NUR ARMIEZA P 6B 36 D 37 D 32 D 37.0
58 RAJNALIA BT RATINO P 6B 21 E 20 E 12 E 20.0
59 SHEERA SHALIZIA P 6B 34 D 36 D 36 D 36.0
60 SYAHNIZAN ADHA P 6B 21 E 20 E 22 E 20.0
61 MOHD FARIQ L 6B 18 E 14 E 20 E 14.0
62 ABANG YUSUF IZZUDDIN BIN LAMUDDIN L 6C 24 E 21 E 27 E 21.0
63 AFA NAZIYA BT MASNAN P 6C 25 E 22 E 32 D 22.0
64 AMALIA MALISA DAMIA BT MOHAMAD P 6C 18 E 20 E 20 E 20.0
65 HAZNUL IMAN BIN ZAKERIA L 6C 20 E 31 D 12 E 31.0
66 KHAIRULL ALIFFUDDIN BIN HAZIMIN L 6C 41 D 35 D 32 D 35.0
67 MOHAMAAD HAZIM BIN MOHD FAIZAL L 6C 27 E 32 D 22 E 32.0
68 MOHAMAD AMIZIE BIN JA'AFAR L 6C 38 D 36 D 41 D 36.0
69 MOHAMAD DANIEL FITRI BIN HASAINI L 6C 37 D 34 D 41 D 34.0
70 MOHAMAD HAFFIZAN BIN ISMAIL L 6C 38 D 36 D 40 D 36.0
71 MOHAMAD SHAHRUL NIZAM BIN SU'UT L 6C 37 D 36 D 30 D 36.0
72 MOHAMMAD ADIQ ADHWA BIN ZULQARNINE L 6C 28 E 30 D 24 E 30.0
73 MOHAMMAD ASHTON DANIEL B MOHAMMAD L 6C 40 D 43 C 42 C 43.0
74 MOHAMMAD EZZARUL AIMAN BIN MUSTAPHA L 6C 12 E 15 E 33 D 15.0
75 MOHD NUR AFIQ B SUBOHI L 6C 16 E 18 E 16 E 18.0
76 MUHAMAD HAQIMI FIQRI BIN ABDULLAH L 6C 22 E 24 E 28 E 24.0
77 MUHAMMAD AIMAN B NORZALI L 6C 15 E 14 E 36 D 14.0
78 MUHAMMAD HAZIM BIN ARMAN L 6C 20 E 17 E 22 E 17.0
79 MUHAMMAD IZZAT IZAMMUDDIN BIN BOLHA L 6C 22 E 23 E 24 E 23.0
80 NUR AMALINA BT ABDUL KHAMIS P 6C 15 E 17 E 32 D 17.0
81 NUR FATIHAH BINTI ISKANDAR P 6C 16 E 17 E 14 E 17.0
82 NUR JAMALINA BT MOHAMAD ISMAIL P 6C 43 C 46 C 52 C 46.0
83 NURHASHIKIN BINTI AZMI P 6C 12 E 14 E 29 E 14.0
84 NURHASYIKHIN BT ABDULLAH P 6C 34 D 44 C 26 E 44.0
85 NURUL NURAIN BT EJEL @ RAIMI P 6C 36 D 34 D 36 D 34.0
86 SITI KHADIJAH BT SYAHRIZAN P 6C 23 E 32 D 39 D 32.0
87 SYAZLIANA NATASHA BT YUSUF P 6C 28 E 33 D 34 D 33.0
88 ABDUL HAZIQ B MOHAMAD BAKHTERIM L 6D 65 B 66 B 68 B 66.0
89 AIZA NURINA BT AIRUL FAKERY P 6D 57 C 54 C 60 C 54.0
90 ANIQ HAZWAN BIN RASDINADIE L 6D 41 D 44 C 42 C 44.0
91 AZATUL AINUR BINTI AHMAD ZULFIKAR P 6D 47 C 46 C 48 C 46.0
92 AZIRAH BT NASIR P 6D 54 C 58 C 54 C 58.0
93 FAHMI RIZZUAN BIN HADEN L 6D 45 C 43 C 46 C 43.0
94 FATIN NAJWA BT ABDULLAH P 6D 68 B 76 B 82 A 76.0
95 HALWA HANIS AIN BT MALIK P 6D 65 B 64 B 70 B 64.0
96 HARIZ ZAKWAN B ROZIE L 6D 58 C 62 B 60 C 62.0
97 IRRA AIRINNA BT MOHAMAD YAZID P 6D 48 C 52 C 54 C 52.0
98 KHAIKAL AZHAR BIN JOHAN L 6D 61 C 64 B 70 B 64.0
99 LIYANA ANISSYA BT SAMSURI P 6D 54 C 55 C 58 C 55.0
100 LIZ NABILA BT ABDULLAH P 6D 51 C 61 C 64 B 61.0
101 MOHAMAD IKHWAN BIN MOHD HOSAN L 6D 67 B 63 B 66 B 63.0
102 MOHAMMAD ISHAM BIN ISMAIL L 6D 47 C 50 C 52 C 50.0
103 MOHAMMAD NUR AL HAFIQ BIN HARUN L 6D 55 C 58 C 48 C 58.0
104 MUHAMMAD AKMAL BIN HUSSEIN L 6D 58 C 62 B 60 C 62.0
105 MUHAMMAD FARID BIN AZMAN L 6D 62 B 64 B 60 C 64.0
106 MUHAMMAD IMRAN BIN LAN L 6D 54 C 56 C 66 B 56.0
107 MUHAMMAD NUR MUSTAQIM BIN RUSMALIHA L 6D 53 C 52 C 54 C 52.0
108 MUHAMMAD NURHAFIDZY BIN ZULYMAN L 6D 46 C 48 C 34 D 48.0
109 MUHAMMAD SHAH HAZIM BIN BUJANG L 6D 65 B 60 C 52 C 60.0
110 NORSAHIRA BT TAMIE P 6D 67 B 63 B 62 B 63.0
111 NUR ALISHA SHASMEEN BT DZUL ISKANDAR P 6D 50 C 48 C 66 B 48.0
112 NUR ANIS HIDAYAH BT FETHERI P 6D 61 C 58 C 70 B 58.0
113 NUR FAZREEN IZZATI BT BUSMAN ABANG P 6D 64 B 62 B 70 B 62.0
114 NUR SYAFIKAH BT SABARUDIN P 6D 68 B 61 C 66 B 61.0
115 NUR SYAHIDA BINTI BOHARI P 6D 66 B 68 B -1 TH 68.0
116 NURRIL NADYANIE BT ABU BAKAR P 6D 62 B 61 C 66 B 61.0
117 NURUL HIDAYAH BINTI ANUAR P 6D 55 C 55 C 68 B 55.0
118 PUTERI NABILAH BINTI JAMALUDDIN P 6D 62 B 60 C 60 C 60.0
119 RABIATUL NATHRAH BT ROMDAN P 6D 72 B 70 B 72 B 70.0
120 RADEN NURFARA'THASYA BT RADINADAM P 6D 76 B 75 B 72 B 75.0
121 ZAHIDA BT ISMAIL P 6D 62 B 61 C 61 C 61.0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
BAHASA MALAYSIA PEMAHAMAN TAHUN 6 Masukkan peratus lonjakan bagi s
M - Markah, G-Gred dalam lajur di bawah
elumnya, manakala UP ialah ujian dalam tahun semasa)
TOV OTI 1 AR-1 0T1 2 AR-2 OTI 3 AR-3 OTI 4 AR-4
G M G M G M G M G M G M G M G M G
B 73.5 B 72 B 77.0 B 80.5 A 84.0 A
B 77.9 B 76 B 79.8 B 81.7 A 83.6 A
B 74.6 B 76 B 78.1 B 81.7 A 85.2 A
B 73.5 B 72 B 77.0 B 80.5 A 84.0 A
B 82.8 A 82 A 88.6 A 94.3 A 100.0 A
C 59.5 C 54 C 67.1 B 74.6 B 82.2 A
B 71.1 B 74 B 74.1 B 77.2 B 80.2 A
C 61.3 C 60 C 67.7 B 74.0 B 80.3 A
B 73.7 B 76 B 76.3 B 79.0 B 81.7 A
C 63.5 B 60 C 69.0 B 74.5 B 80.0 A
B 83.9 A 82 A 89.7 A 95.6 A 100.0 A
B 72.5 B 70 B 75.9 B 79.4 B 82.8 A
C 62.8 B 62 B 68.7 B 74.5 B 80.4 A
B 67.7 B 68 B 72.5 B 77.2 B 81.9 A
C 59.8 C 56 C 66.5 B 73.3 B 80.0 A
C 65.9 B 74 B 70.8 B 75.6 B 80.5 A
B 75.8 B 76 B 81.6 A 87.3 A 93.1 A
B 71 B 70 B 74 B 78 B 80.9 A
B 69.2 B 68 B 73.5 B 77.7 B 81.9 A
B 72.1 B 76 B 75.2 B 78.3 B 81.4 A
B 68.9 B 72 B 72.8 B 76.7 B 80.6 A
B 83.7 A 86 A 89.3 A 95.0 A 100.0 A
B 74.8 B 76 B 76.7 B 78.5 B 80.3 A
B 70.4 B 70 B 73.7 B 77.1 B 80.4 A
B 69.6 B 68 B 73.3 B 76.9 B 80.5 A
C 60.2 C 50 C 64.4 B 68.6 B 72.8 B
C 54.1 C 58 C 56.2 C 58.2 C 60.3 C
B 70.4 B 72 B 73.7 B 77.1 B 80.4 A
B 82.8 A 80 A 88.6 A 94.3 A 100.0 A
B 67.4 B 68 B 71.8 B 76.2 B 80.6 A
A 88.2 A 80 A 94.3 A 100.0 A 100.0 A
B 81.4 A 70 B 87.8 A 94.1 A 100.0 A
B 68.0 B 62 B 72.0 B 76.0 B 80.0 A
E 21.3 E 18 E 27.5 E 33.8 D 40.1 D
E 27.3 E 38 D 31.5 D 35.8 D 40.0 D
D 37.2 D 36 D 38.3 D 39.5 D 40.7 D
E 29.5 E 36 D 33.0 D 36.5 D 40.0 D
D 33.3 D 38 D 35.7 D 38.0 D 40.3 D
D 34.2 D 36 D 36.3 D 38.5 D 40.6 D
E 28.0 E 26 E 32.0 D 36.1 D 40.1 D
D 35.0 D 36 D 37.0 D 38.9 D 40.9 D
D 42.9 C 40 D 48.8 C 54.8 C 60.7 C
E 26.5 E 24 E 31.0 D 35.5 D 40.0 D
E 25.9 E 22 E 30.8 D 35.6 D 40.5 D
D 36.3 D 34 D 37.6 D 38.9 D 40.3 D
D 33.3 D 18 E 35.7 D 38.0 D 40.3 D
D 45.8 C 50 C 50.6 C 55.5 C 60.3 C
E 30.4 D 30 D 33.8 D 37.1 D 40.5 D
E 21.3 E 14 E 27.5 E 33.8 D 40.1 D
E 28.8 E 24 E 32.5 D 36.3 D 40.0 D
D 36.3 D 32 D 37.6 D 38.9 D 40.3 D
D 33.3 D 22 E 35.7 D 38.0 D 40.3 D
D 33.3 D 32 D 35.7 D 38.0 D 40.3 D
E 20.6 E 18 E 27.2 E 33.8 D 40.5 D
E 22.0 E 10 E 28.0 E 34.0 D 40.0 D
E 18.4 E 16 E 25.9 E 33.3 D 40.7 D
D 42.8 C 40 D 48.7 C 54.5 C 60.3 C
E 25.0 E 24 E 30.0 D 35.0 D 40.0 D
D 37.1 D 48 C 38.2 D 39.2 D 40.3 D
E 25.0 E 24 E 30.0 D 35.0 D 40.0 D
E 20.5 E 20 E 27.1 E 33.6 D 40.2 D
E 25.9 E 20 E 30.8 D 35.6 D 40.5 D
E 26.7 E 30 D 31.4 D 36.0 D 40.7 D
E 25.0 E 16 E 30.0 D 35.0 D 40.0 D
D 33.3 D 34 D 35.7 D 38.0 D 40.3 D
D 41.3 D 56 C 47.6 C 53.9 C 60.2 C
D 39.0 D 40 D 46.1 C 53.1 C 60.2 C
D 42.0 C 40 D 48.1 C 54.1 C 60.1 C
D 35.5 D -1 TH 37.1 D 38.6 D 40.1 D
D 37.1 D 15 E 38.2 D 39.2 D 40.3 D
D 37.1 D 38 D 38.2 D 39.2 D 40.3 D
D 32.6 D 32 D 35.1 D 37.7 D 40.2 D
C 47.3 C 48 C 51.6 C 55.9 C 60.2 C
E 21.3 E 14 E 27.6 E 33.9 D 40.2 D
E 23.6 E 24 E 29.3 E 34.9 D 40.5 D
E 33.0 D 42 C 42.0 C 51.0 C 60.0 C
E 20.5 E 18 E 27.1 E 33.6 D 40.2 D
E 22.8 E 18 E 28.6 E 34.5 D 40.3 D
E 27.3 E 26 E 31.6 D 35.9 D 40.3 D
E 22.7 E 20 E 28.5 E 34.2 D 40.0 D
E 22.7 E 20 E 28.5 E 34.2 D 40.0 D
C 49.6 C 48 C 53.1 C 56.7 C 60.3 C
E 20.6 E 16 E 27.2 E 33.7 D 40.3 D
C 48.1 C 62 B 52.1 C 56.2 C 60.3 C
D 40.5 D 50 C 47.1 C 53.6 C 60.2 C
D 34.0 D 18 E 36.0 D 38.0 D 40.0 D
D 34.8 D 32 D 36.6 D 38.4 D 40.3 D
B 69.6 B 74 B 73.3 B 76.9 B 80.5 A
C 55.6 C 70 B 57.2 C 58.9 C 60.5 C
C 48.1 C 46 C 52.1 C 56.2 C 60.3 C
C 49.6 C 52 C 53.1 C 56.7 C 60.3 C
C 63.5 B 60 C 69.0 B 74.5 B 80.0 A
C 47.3 C 42 C 51.6 C 55.9 C 60.2 C
B 77.1 B 74 B 78.3 B 79.4 B 80.6 A
B 68.0 B 64 B 72.0 B 76.0 B 80.0 A
B 66.5 B 78 B 71.0 B 75.5 B 80.0 B
C 54.1 C 42 C 56.2 C 58.2 C 60.3 C
B 68.0 B 68 B 72.0 B 76.0 B 80.0 A
C 56.2 C 56 C 57.5 C 58.7 C 60.0 C
C 65.9 B 58 C 70.8 B 75.6 B 80.5 A
B 67.3 B 72 B 71.5 B 75.8 B 80.0 A
C 52.5 C 52 C 55.0 C 57.5 C 60.0 C
C 63.5 B 64 B 69.0 B 74.5 B 80.0 A
B 66.5 B 64 B 71.0 B 75.5 B 80.0 B
B 68.0 B 76 B 72.0 B 76.0 B 80.0 A
C 57.1 C 58 C 58.2 C 59.4 C 60.5 C
C 54.1 C 52 C 56.2 C 58.2 C 60.3 C
C 51.0 C 52 C 54.0 C 57.0 C 60.0 C
C 65.1 B 66 B 70.2 B 75.3 B 80.4 A
B 67.3 B 66 B 71.5 B 75.8 B 80.0 A
C 51.0 C 52 C 54.0 C 57.0 C 60.0 C
C 63.5 B 62 B 69.0 B 74.5 B 80.0 A
B 66.5 B 66 B 71.0 B 75.5 B 80.0 B
C 65.9 B 72 B 70.8 B 75.6 B 80.5 A
B 71.1 B 72 B 74.1 B 77.2 B 80.2 A
C 65.9 B 54 C 70.8 B 75.6 B 80.5 A
C 61.3 C 50 C 67.7 B 74.0 B 80.3 A
C 65.1 B 68 B 70.2 B 75.3 B 80.4 A
B 72.6 B 74 B 75.3 B 77.9 B 80.5 A
B 81.4 A 82 A 87.8 A 94.1 A 100.0 A
C 65.9 B 64 B 70.8 B 75.6 B 80.5 A
Masukkan peratus lonjakan bagi setiap murid

ETR % Lonjakan UPSR


M G G JADUAL 1: ISIKAN BASELINE MARKAH MATA PELAJARAN BAGI TIGA TAHUN SE
84.0 A 20 TAHUN: 2013 TAHUN: 2014
83.6 A 10
Masukkan markah
Masukkan markah baseline
85.2 A 20 baseline setiap gred
setiap gred berikut:
berikut:
84.0 A 20
100.0 A 30 DATA BASELINE DATA BASELINE
82.2 A 58 MARK GRED MARK GRED
80.2 A 18 0 E 0 E
80.3 A 46 20 D 20 D
81.7 A 15 40 C 40 C
80.0 A 38 60 B 60 B
100.0 A 30 80 A 80 A
82.8 A 20 -1 TH -1 TH
80.4 A 41
81.9 A 30 JADUAL 2: PENETAPAN KADAR TOV
80.0 A 51
80.5 A 32 Jadual ini digunakan untuk mengira
pemberatan bagi setiap Peperiksaan/Ujian
93.1 A 33 untuk menentukan TOV
80.9 A 19
81.9 A 26 PEP MARK KADAR
81.4 A 18 PPT 0 0.00
80.6 A 24 PAT 100 1.00
100.0 A 29 UP 0 0
80.3 A 10
80.4 A 20 JADUAL 3: ANALISIS PENCAPAIAN SETIAP PENILAIAN
80.5 A 22 GRED TOV OTI-1 AR-1 OTI-2
72.8 B 30 A 1 7 6 8
60.3 C 16 B 37 43 42 47
80.4 A 20 C 32 24 27 23
100.0 A 30 D 24 22 19 30
80.6 A 28 E 27 25 26 13
100.0 A 30 TH 0 0 1 0
100.0 A 34 JUM HADIR 121 121 120 121
80.0 A 25 % ABC 57.85 61.16 62.50 64.46
40.1 D 167 GPMP 3.32 3.12 3.14 2.94
40.0 D 74
40.7 D 13
40.0 D 54
40.3 D 30
40.6 D 27
40.1 D 67
40.9 D 24
60.7 C 64
40.0 D 82
40.5 D 93
40.3 D 15
40.3 D 30
60.3 C 47
40.5 D 50
40.1 D 167
40.0 D 60
40.3 D 15
40.3 D 30
40.3 D 30
40.5 D 189
40.0 D 150
40.7 D 270
60.3 C 63
40.0 D 100
40.3 D 12
40.0 D 100
40.2 D 187
40.5 D 93
40.7 D 85
40.0 D 100
40.3 D 30
60.2 C 72
60.2 C 88
60.1 C 67
40.1 D 18
40.3 D 12
40.3 D 12
40.2 D 34
60.2 C 40
40.2 D 168
40.5 D 125
60.0 C 150
40.2 D 187
40.3 D 137
40.3 D 75
40.0 D 135
40.0 D 135
60.3 C 31
40.3 D 188
60.3 C 37
60.2 C 77
40.0 D 25
40.3 D 22
80.5 A 22
60.5 C 12
60.3 C 37
60.3 C 31
80.0 A 38
60.2 C 40
80.6 A 6
80.0 A 25
80.0 B 29
60.3 C 16
80.0 A 25
60.0 C 9
80.5 A 32
80.0 A 27
60.0 C 20
80.0 A 38
80.0 B 29
80.0 A 25
60.5 C 8
60.3 C 16
60.0 C 25
80.4 A 34
80.0 A 27
60.0 C 25
80.0 A 38
80.0 B 29
80.5 A 32
80.2 A 18
80.5 A 32
80.3 A 46
80.4 A 34
80.5 A 15
100.0 A 34
80.5 A 32
ELAJARAN BAGI TIGA TAHUN SEBELUMNYA (Dari Kiri ke Kanan)
TAHUN: 2015 TAHUN: 2016

Masukkan markah Masukkan markah


baseline setiap gred baseline setiap gred
berikut: berikut:

DATA BASELINE DATA BASELINE


MARK GRED MARK GRED
0 E 0 E
20 D 30 D
40 C 42 C
60 B 62 B
80 A 80 A
-1 TH -1 TH

BAHASA MALAYSIA PEMAHAMAN TAHUN 6

AR-2 OTI-3 AR-3 OTI-4 AR-4 ETR UPSR PAT


0 12 0 51 0 51 0 0
0 43 0 4 0 4 0 0
0 23 0 23 0 23 0 0
0 43 0 43 0 43 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 121 0 121 0 121 0 0
#DIV/0! 64.46 #DIV/0! 64.46 #DIV/0! 64.46 #DIV/0! #DIV/0!
#DIV/0! 2.80 #DIV/0! 2.48 #DIV/0! 2.48 #DIV/0! #DIV/0!
NAMA DAN KELAS DIPAUT DARI SHEET "SENARAI MURID" BAHASA MAL
BERI HELAIAN INI KEPADA GURU MATA PELAJARAN Petunjuk: M - Markah, G-Gred
ISIKAN LAJUR BERWARNA BIRU MUDA (PPT dan PAT ialah peperiksaan tahun sebelumnya, manakala UP ialah u
JAN KELAS PPT PAT UP TOV
BIL NAMA MURID
M G M G M G M
1 AIDID ALIF BIN ROSLI L 6A 77 B 83 A 64 B 83.0
2 AMNAZAFERAH AMIERA BT AMILUDIN P 6A 76 B 81 A 84 A 81.0
3 ESMA HAZREENA BT ISMANTO P 6A 72 B 70 B 80 A 70.0
4 FATHIN FATIHAH BT YUSRI P 6A 88 A 78 B 72 B 78.0
5 FAZRULNIZA BT MOHAMAD NAZARUDIN P 6A 81 A 84 A 86 A 84.0
6 HAZIQ MAHDAWI BIN ARSHAD L 6A 77 B 78 B 60 B 78.0
7 IZZAH ZAHIRAH BT ISKANDAR P 6A 78 B 80 A 84 A 80.0
8 KHAIRUL BIN MALKI L 6A 34 D 43 C 46 C 43.0
9 MOHAMAD AUDI BIN RAZALI L 6A 64 B 68 B 64 B 68.0
10 MOHAMAD KUSHAIRY B ANUAR L 6A 44 C 34 D 38 D 34.0
11 MOHAMAD NUR NAQIB BIN MOHAMAD JEFFE L 6A 68 B 78 B 86 A 78.0
12 MOHAMMAD KHAIR FITRI BIN KAMRI L 6A 78 B 81 A 82 A 81.0
13 MOHAMMAD NIK DANIEL BIN ABDULLAH L 6A 63 B 54 C 40 C 54.0
14 MOHAMMAD QHATADAR BIN TSMAIL L 6A 61 B 62 B 68 B 62.0
15 MUHAMAD YUSRI BIN EDHAM L 6A 52 C 63 B 50 C 63.0
16 MUHAMMAD ARIQ BIN ABDUL KARIM L 6A 55 C 56 C 54 C 56.0
17 MUHAMMAD HANIF BIN HUSSAINI L 6A 80 A 79 B 86 A 79.0
18 MUHAMMAD RAFIQUE MUSTAQIM B MOHAMA L 6A 56 C 61 B 54 C 61
19 MUHAMMAD SYAFIQ BIN SULAIMAN L 6A 57 C 60 B 70 B 60.0
20 MUHAMMAD ZIYAD MUQRI BIN SURIA L 6A 67 B 70 B 66 B 70.0
21 NA'IM ANIQ BIN BASRI L 6A 65 B 71 B 66 B 71.0
22 NASHIRAHUSNA BT SAIFUDDIN P 6A 77 B 80 A 86 A 80.0
23 NUR ALYAA SYAHIRAH BT SAFUAN P 6A 81 A 84 A 88 A 84.0
24 NUR FATIHAH BT MOHAMAD MODTADZA P 6A 78 B 77 B 84 A 77.0
25 NUR NAFISA BT SALIM P 6A 78 B 77 B 80 A 77.0
26 NUR SYAFIQAH NATASHA BT ABDULLAH P 6A 76 B 80 A 86 A 80.0
27 NUR SYAZWIERAH BT ISMAWI P 6A 55 C 45 C 42 C 45.0
28 NURSHAZNI SHAKIRA BT MOHAMAD RIDA P 6A 44 C 51 C 36 D 51.0
29 NURSOFEA RASYINI BT RASHID P 6A 78 B 80 A 80 A 80.0
30 NURSYAFIQAH BT SEFERI P 6A 64 B 70 B 66 B 70.0
31 NURUL IZZATY BINTI ABDULLAH P 6A 76 B 88 A 86 A 88.0
32 SYASYA BT. HUSSEN P 6A 66 B 68 B 74 B 68.0
33 ZARIFAH YASMIN BT ZAKARIA P 6A 65 B 70 B 70 B 70.0
34 ABANG SYAIFUL ABG ISWANDY L 6B 23 E 16 E 14 E 16.0
35 AFIF AQIL B SUHARDI L 6B 32 D 35 D 12 E 35.0
36 AHMAD TARMIMIEN M. AMIN L 6B 20 E 31 D 26 D 31.0
37 ANISHA KARINA ABDULLAH P 6B 54 C 34 D 40 C 34.0
38 DANIEL HAKIMI L 6B 34 D 36 D 28 D 36.0
39 FARIZAN B ADI L 6B 32 D 37 D 56 C 37.0
40 HAMIDAH BT SHARIF P 6B 34 D 32 D 32 D 32.0
41 IRA NATASYA ABD RAZAK P 6B 32 D 33 D 44 C 33.0
42 MALINI BT JAJOL P 6B 42 C 40 C 54 C 40.0
43 MOHD ABIF HAQIMIE L 6B 23 E 21 E 2 E 21.0
44 MOHD IKHWAN IBRAHIM L 6B 13 E 21 E 12 E 21.0
45 MOHD NURSYAHRIZAN L 6B 20 E 32 D 28 D 32.0
46 MOHD AL HAFIZ SHAMRI L 6B 32 D 13 E 36 D 13.0
47 MOHD FADAUSHAH L 6B 32 D 22 E 8 E 22.0
48 MOHD SYAHBIL JAMADI L 6B 24 D 27 D 30 D 27.0
49 MOHD NURHAKIMEY L 6B 11 E 14 E 12 E 14.0
50 MUHD HAFIZAN JAMALUDIN L 6B 23 E 30 D 36 D 30.0
51 MUHD SYAFIQ B JEFRI L 6B 22 E 25 D 30 D 25.0
52 MUHD SYAKIR MUSTAPA L 6B 12 E 15 E 16 E 15.0
53 MUHD NASSEM B ALIAS L 6B 34 D 32 D 36 D 32.0
54 NUR ARTIQA BT ABDULLAH P 6B 12 E 15 E 6 E 15.0
55 NUR FATIN INTAN SHANIE P 6B 4 E 6 E 2 E 6.0
56 NURERASHAFIRA P 6B 14 E 15 E 12 E 15.0
57 NURUL NUR ARMIEZA P 6B 34 D 32 D 46 C 32.0
58 RAJNALIA BT RATINO P 6B 20 E 28 D 14 E 28.0
59 SHEERA SHALIZIA P 6B 36 D 44 C 40 C 44.0
60 SYAHNIZAN ADHA P 6B 30 D 21 E 2 E 21.0
61 MOHD FARIQ L 6B 18 E 15 E 34 D 15.0
62 ABANG YUSUF IZZUDDIN BIN LAMUDDIN L 6C 18 E 20 E 16 E 20.0
63 AFA NAZIYA BT MASNAN P 6C 21 E 20 E 20 E 20.0
64 AMALIA MALISA DAMIA BT MOHAMAD P 6C 21 E 23 E 24 D 23.0
65 HAZNUL IMAN BIN ZAKERIA L 6C 20 E 22 E 0 E 22.0
66 KHAIRULL ALIFFUDDIN BIN HAZIMIN L 6C 32 D 41 C 22 E 41.0
67 MOHAMAAD HAZIM BIN MOHD FAIZAL L 6C 18 E 22 E 6 E 22.0
68 MOHAMAD AMIZIE BIN JA'AFAR L 6C 5 E 6 E 6 E 6.0
69 MOHAMAD DANIEL FITRI BIN HASAINI L 6C 38 D 41 C 44 C 41.0
70 MOHAMAD HAFFIZAN BIN ISMAIL L 6C 18 E 20 E 20 E 20.0
71 MOHAMAD SHAHRUL NIZAM BIN SU'UT L 6C 41 C 50 C 18 E 50.0
72 MOHAMMAD ADIQ ADHWA BIN ZULQARNINE L 6C 32 D 30 D 14 E 30.0
73 MOHAMMAD ASHTON DANIEL B MOHAMMAD L 6C 12 E 21 E 12 E 21.0
74 MOHAMMAD EZZARUL AIMAN BIN MUSTAPHA L 6C 23 E 12 E 34 D 12.0
75 MOHD NUR AFIQ B SUBOHI L 6C 12 E 10 E 2 E 10.0
76 MUHAMAD HAQIMI FIQRI BIN ABDULLAH L 6C 43 C 41 C 42 C 41.0
77 MUHAMMAD AIMAN B NORZALI L 6C 34 D 41 C 42 C 41.0
78 MUHAMMAD HAZIM BIN ARMAN L 6C 15 E 18 E 8 E 18.0
79 MUHAMMAD IZZAT IZAMMUDDIN BIN BOLHA L 6C 3 E 5 E 20 E 5.0
80 NUR AMALINA BT ABDUL KHAMIS P 6C 24 D 30 D 38 D 30.0
81 NUR FATIHAH BINTI ISKANDAR P 6C 42 C 40 C 6 E 40.0
82 NUR JAMALINA BT MOHAMAD ISMAIL P 6C 24 D 32 D 50 C 32.0
83 NURHASHIKIN BINTI AZMI P 6C 41 C 56 C 42 C 56.0
84 NURHASYIKHIN BT ABDULLAH P 6C 34 D 41 C 8 E 41.0
85 NURUL NURAIN BT EJEL @ RAIMI P 6C 32 D 24 D 32 D 24.0
86 SITI KHADIJAH BT SYAHRIZAN P 6C 34 D 21 E 32 D 21.0
87 SYAZLIANA NATASHA BT YUSUF P 6C 34 D 56 C 46 C 56.0
88 ABDUL HAZIQ B MOHAMAD BAKHTERIM L 6D 76 B 72 B 70 B 72.0
89 AIZA NURINA BT AIRUL FAKERY P 6D 66 B 85 A 74 B 85.0
90 ANIQ HAZWAN BIN RASDINADIE L 6D 44 C 52 C 72 B 52.0
91 AZATUL AINUR BINTI AHMAD ZULFIKAR P 6D 44 C 54 C 20 E 54.0
92 AZIRAH BT NASIR P 6D 76 B 82 A 86 A 82.0
93 FAHMI RIZZUAN BIN HADEN L 6D 42 C 30 D 32 D 30.0
94 FATIN NAJWA BT ABDULLAH P 6D 81 A 84 A 84 A 84.0
95 HALWA HANIS AIN BT MALIK P 6D 80 A 84 A 86 A 84.0
96 HARIZ ZAKWAN B ROZIE L 6D 81 A 80 A 84 A 80.0
97 IRRA AIRINNA BT MOHAMAD YAZID P 6D 65 B 78 B 68 B 78.0
98 KHAIKAL AZHAR BIN JOHAN L 6D 44 C 41 C 72 B 41.0
99 LIYANA ANISSYA BT SAMSURI P 6D 43 C 51 C 64 B 51.0
100 LIZ NABILA BT ABDULLAH P 6D 34 D 44 C 32 D 44.0
101 MOHAMAD IKHWAN BIN MOHD HOSAN L 6D 51 C 56 C 78 B 56.0
102 MOHAMMAD ISHAM BIN ISMAIL L 6D 78 B 82 A 80 A 82.0
103 MOHAMMAD NUR AL HAFIQ BIN HARUN L 6D 56 C 43 C 62 B 43.0
104 MUHAMMAD AKMAL BIN HUSSEIN L 6D 62 B 66 B 60 B 66.0
105 MUHAMMAD FARID BIN AZMAN L 6D 81 A 88 A 90 A 88.0
106 MUHAMMAD IMRAN BIN LAN L 6D 77 B 75 B 80 A 75.0
107 MUHAMMAD NUR MUSTAQIM BIN RUSMALIHA L 6D 54 C 44 C 34 D 44.0
108 MUHAMMAD NURHAFIDZY BIN ZULYMAN L 6D 38 D 42 C 46 C 42.0
109 MUHAMMAD SHAH HAZIM BIN BUJANG L 6D 60 B 61 B 74 B 61.0
110 NORSAHIRA BT TAMIE P 6D 68 B 71 B 72 B 71.0
111 NUR ALISHA SHASMEEN BT DZUL ISKANDAR P 6D 76 B 78 B 90 A 78.0
112 NUR ANIS HIDAYAH BT FETHERI P 6D 78 B 84 A 82 A 84.0
113 NUR FAZREEN IZZATI BT BUSMAN ABANG P 6D 80 A 83 A 84 A 83.0
114 NUR SYAFIKAH BT SABARUDIN P 6D 80 A 81 A 82 A 81.0
115 NUR SYAHIDA BINTI BOHARI P 6D 56 C 54 C 45 C 54.0
116 NURRIL NADYANIE BT ABU BAKAR P 6D 85 A 84 A 84 A 84.0
117 NURUL HIDAYAH BINTI ANUAR P 6D 88 A 87 A 90 A 87.0
118 PUTERI NABILAH BINTI JAMALUDDIN P 6D 77 B 79 B 88 A 79.0
119 RABIATUL NATHRAH BT ROMDAN P 6D 80 A 81 A 66 B 81.0
120 RADEN NURFARA'THASYA BT RADINADAM P 6D 83 A 80 A 80 A 80.0
121 ZAHIDA BT ISMAIL P 6D 88 A 84 A 92 A 84.0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
BAHASA MALAYSIA PENULISAN TAHUN 6 Masukkan peratus lonjakan bagi s
M - Markah, G-Gred dalam lajur di bawah
elumnya, manakala UP ialah ujian dalam tahun semasa)
TOV OTI 1 AR-1 0T1 2 AR-2 OTI 3 AR-3 OTI 4 AR-4
G M G M G M G M G M G M G M G M G
A 87.4 A 84 A 91.7 A 96.1 A 100.0 A
A 85.9 A 84 A 90.7 A 95.6 A 100.0 A
B 77.5 B 74 B 85.1 A 92.6 A 100.0 A
B 83.9 A 92 A 89.7 A 95.6 A 100.0 A
A 88.0 A 88 A 92.0 A 96.0 A 100.0 A
B 83.7 A 80 A 89.3 A 95.0 A 100.0 A
A 85.0 A 84 A 90.0 A 95.0 A 100.0 A
C 47.3 C 40 C 51.6 C 55.9 C 60.2 B
B 71.1 B 70 B 74.1 B 77.2 B 80.2 A
D 35.5 D 72 B 37.1 D 38.6 D 40.1 C
B 83.7 A 74 B 89.3 A 95.0 A 100.0 A
A 85.9 A 80 A 90.7 A 95.6 A 100.0 A
C 60.6 B 68 B 67.2 B 73.8 B 80.5 A
B 66.5 B 78 B 71.0 B 75.5 B 80.0 B
B 67.3 B 68 B 71.5 B 75.8 B 80.0 A
C 62.0 B 60 B 68.0 B 74.1 B 80.1 A
B 84.3 A 82 A 89.7 A 95.0 A 100.0 A
B 66 B 66 B 71 B 76 B 80.5 A
B 65.1 B 64 B 70.2 B 75.3 B 80.4 A
B 72.6 B 76 B 75.3 B 77.9 B 80.5 A
B 73.3 B 74 B 75.6 B 77.9 B 80.2 A
A 85.0 A 88 A 90.0 A 95.0 A 100.0 A
A 88.0 A 86 A 92.0 A 96.0 A 100.0 A
B 77.8 B 76 B 78.5 B 79.3 B 80.1 A
B 82.8 A 84 A 88.6 A 94.3 A 100.0 A
A 80.2 A 72 B 80.4 A 80.6 A 80.8 A
C 48.8 C 58 C 52.7 C 56.5 C 60.3 B
C 58.3 C 70 B 65.5 B 72.8 B 80.1 A
A 85.0 A 84 A 90.0 A 95.0 A 100.0 A
B 72.6 B 72 B 75.3 B 77.9 B 80.5 A
A 91.1 A 90 A 94.2 A 97.2 A 100.0 A
B 71.1 B 70 B 74.1 B 77.2 B 80.2 A
B 72.6 B 72 B 75.3 B 77.9 B 80.5 A
E 22.0 E 18 E 28.0 D 34.0 D 40.0 C
D 36.3 D 38 D 37.6 D 38.9 D 40.3 C
D 33.3 D 36 D 35.7 D 38.0 D 40.3 C
D 35.5 D 36 D 37.1 D 38.6 D 40.1 C
D 37.0 D 38 D 38.0 D 39.0 D 40.0 D
D 37.7 D 36 D 38.5 D 39.2 D 40.0 D
D 34.0 D 26 D 36.0 D 38.0 D 40.0 C
D 34.8 D 36 D 36.6 D 38.4 D 40.3 C
C 45.0 C 40 C 50.0 C 55.0 C 60.0 B
E 25.8 D 24 D 30.6 D 35.3 D 40.1 C
E 25.8 D 22 E 30.6 D 35.3 D 40.1 C
D 34.0 D 34 D 36.0 D 38.0 D 40.0 C
E 19.8 E 18 E 26.7 D 33.5 D 40.3 C
E 31.6 D 50 C 41.1 C 50.7 C 60.3 B
D 30.2 D 30 D 33.5 D 36.7 D 40.0 D
E 16.7 E 14 E 19.5 E 22.2 E 24.9 D
D 32.6 D 24 D 35.1 D 37.7 D 40.2 C
D 28.8 D 32 D 32.5 D 36.3 D 40.0 C
E 21.3 E 22 E 27.5 D 33.8 D 40.1 C
D 36.8 D 32 D 41.6 C 46.4 C 51.2 C
E 21.3 E 18 E 27.5 D 33.8 D 40.1 C
E 14.6 E 10 E 23.1 E 31.7 D 40.2 C
E 21.3 E 16 E 27.6 D 33.9 D 40.2 C
D 34.0 D 34 D 36.0 D 38.0 D 40.0 C
D 31.1 D 22 E 34.2 D 37.2 D 40.3 C
C 48.1 C 48 C 52.1 C 56.2 C 60.3 B
E 25.8 D 24 D 30.7 D 35.5 D 40.3 C
E 21.3 E 20 E 27.5 D 33.8 D 40.1 C
E 25.0 D 22 E 30.0 D 35.0 D 40.0 C
E 25.0 D 18 E 30.0 D 35.0 D 40.0 C
E 27.3 D 20 E 31.6 D 35.9 D 40.3 C
E 26.5 D 26 D 31.0 D 35.5 D 40.0 C
C 45.8 C 48 C 50.6 C 55.5 C 60.3 B
E 26.5 D 28 D 31.0 D 35.5 D 40.0 C
E 14.6 E 8 E 23.1 E 31.7 D 40.2 C
C 45.8 C -1 TH 50.6 C 55.5 C 60.3 B
E 25.0 D 16 E 30.0 D 35.0 D 40.0 C
C 52.5 C 58 C 55.0 C 57.5 C 60.0 B
D 32.6 D 35 D 35.1 D 37.7 D 40.2 C
E 25.8 D 24 D 30.6 D 35.3 D 40.1 C
E 19.0 E 8 E 26.0 D 33.1 D 40.1 C
E 17.5 E 8 E 25.0 D 32.5 D 40.0 C
C 45.8 C 32 D 50.6 C 55.5 C 60.3 B
C 45.8 C 10 E 50.6 C 55.5 C 60.3 B
E 23.5 E 20 E 29.0 D 34.5 D 40.0 D
E 13.8 E 4 E 22.5 E 31.3 D 40.0 C
D 32.6 D 22 E 35.1 D 37.7 D 40.2 C
C 45.0 C 52 C 50.0 C 55.0 C 60.0 B
D 34.0 D 4 E 36.0 D 38.0 D 40.0 C
C 62.0 B 66 B 68.0 B 74.1 B 80.1 A
C 45.8 C 48 C 50.6 C 55.5 C 60.3 B
D 28.1 D 14 E 32.2 D 36.2 D 40.3 C
E 25.8 D 20 E 30.6 D 35.3 D 40.1 C
C 57.1 C -1 TH 58.2 C 59.4 C 60.5 B
B 79.0 B 86 A 86.0 A 93.1 A 100.0 A
A 88.8 A 92 A 92.7 A 96.5 A 100.0 A
C 54.1 C 56 C 56.2 C 58.2 C 60.3 B
C 55.6 C 56 C 57.2 C 58.9 C 60.5 B
A 86.5 A 80 A 91.0 A 95.5 A 100.0 A
D 37.5 D 56 C 45.0 C 52.5 C 60.0 B
A 88.0 A 84 A 92.0 A 96.0 A 100.0 A
A 88.0 A 88 A 92.0 A 96.0 A 100.0 A
A 85.0 A 82 A 90.0 A 95.0 A 100.0 A
B 83.9 A 80 A 89.7 A 95.6 A 100.0 A
C 45.8 C 50 C 50.6 C 55.5 C 60.3 B
C 53.3 C 56 C 55.6 C 57.9 C 60.2 B
C 48.1 C 62 B 52.1 C 56.2 C 60.3 B
C 57.1 C 58 C 58.2 C 59.4 C 60.5 B
A 86.5 A 74 B 91.0 A 95.5 A 100.0 A
C 47.3 C 44 C 51.6 C 55.9 C 60.2 B
B 69.6 B 74 B 73.3 B 76.9 B 80.5 A
A 91.1 A 86 A 94.2 A 97.2 A 100.0 A
B 81.4 A 80 A 87.8 A 94.1 A 100.0 A
C 53.0 C 60 B 62.0 B 71.1 B 80.1 A
C 46.5 C 46 C 51.0 C 55.5 C 60.1 B
B 70.8 B 80 A 80.5 A 90.3 A 100.0 A
B 73.3 B 70 B 75.6 B 77.9 B 80.2 A
B 78.6 B 76 B 79.2 B 79.8 B 80.3 A
A 88.0 A 86 A 92.0 A 96.0 A 100.0 A
A 87.4 A 86 A 91.7 A 96.1 A 100.0 A
A 85.9 A 86 A 90.7 A 95.6 A 100.0 A
C 60.6 B 60 B 67.2 B 73.8 B 80.5 A
A 88.0 A 82 A 92.0 A 96.0 A 100.0 A
A 90.3 A 80 A 93.5 A 96.8 A 100.0 A
B 84.3 A 66 B 89.7 A 95.0 A 100.0 A
A 85.9 A 84 A 90.7 A 95.6 A 100.0 A
A 85.0 A 88 A 90.0 A 95.0 A 100.0 A
A 88.0 A 84 A 92.0 A 96.0 A 100.0 A
Masukkan peratus lonjakan bagi setiap murid

ETR % Lonjakan UPSR


M G G JADUAL 1: ISIKAN BASELINE MARKAH MATA PELAJARAN BAGI TIGA TAHUN SE
100.0 A 21 TAHUN: 2013 TAHUN: 2014
100.0 A 24
Masukkan markah
Masukkan markah baseline
100.0 A 43 baseline setiap gred
setiap gred berikut:
berikut:
100.0 A 30
100.0 A 19 DATA BASELINE DATA BASELINE
100.0 A 29 MARK GRED MARK GRED
100.0 A 25 0 E 0 E
60.2 B 40 20 D 20 D
80.2 A 18 40 C 40 C
40.1 C 18 60 B 60 B
100.0 A 29 80 A 80 A
100.0 A 24 -1 TH -1 TH
80.5 A 49
80.0 B 29 JADUAL 2: PENETAPAN KADAR TOV
80.0 A 27
80.1 A 43 Jadual ini digunakan untuk mengira
pemberatan bagi setiap Peperiksaan/Ujian
100.0 A 27 untuk menentukan TOV
80.5 A 32
80.4 A 34 PEP MARK KADAR
80.5 A 15 PPT 0 0
80.2 A 13 PAT 100 1
100.0 A 25 UP 0 0
100.0 A 19
80.1 A 4 JADUAL 3: ANALISIS PENCAPAIAN SETIAP PENILAIAN
100.0 A 30 GRED TOV OTI-1 AR-1 OTI-2
80.8 A 1 A 25 33 31 36
60.3 B 34 B 25 21 27 20
80.1 A 57 C 26 22 17 23
100.0 A 25 D 20 32 20 38
80.5 A 15 E 25 13 24 4
100.0 A 14 TH 0 0 2 0
80.2 A 18 JUM HADIR 121 121 119 121
80.5 A 15 % ABC 62.81 62.81 63.03 65.29
40.0 C 150 GPMP 2.96 2.76 2.82 2.62
40.3 C 15
40.3 C 30
40.1 C 18
40.0 D 11
40.0 D 8
40.0 C 25
40.3 C 22
60.0 B 50
40.1 C 91
40.1 C 91
40.0 C 25
40.3 C 210
60.3 B 174
40.0 D 48
24.9 D 78
40.2 C 34
40.0 C 60
40.1 C 167
51.2 C 60
40.1 C 167
40.2 C 570
40.2 C 168
40.0 C 25
40.3 C 44
60.3 B 37
40.3 C 92
40.1 C 167
40.0 C 100
40.0 C 100
40.3 C 75
40.0 C 82
60.3 B 47
40.0 C 82
40.2 C 570
60.3 B 47
40.0 C 100
60.0 B 20
40.2 C 34
40.1 C 91
40.1 C 234
40.0 C 300
60.3 B 47
60.3 B 47
40.0 D 122
40.0 C 700
40.2 C 34
60.0 B 50
40.0 C 25
80.1 A 43
60.3 B 47
40.3 C 68
40.1 C 91
60.5 B 8
100.0 A 39
100.0 A 18
60.3 B 16
60.5 B 12
100.0 A 22
60.0 B 100
100.0 A 19
100.0 A 19
100.0 A 25
100.0 A 30
60.3 B 47
60.2 B 18
60.3 B 37
60.5 B 8
100.0 A 22
60.2 B 40
80.5 A 22
100.0 A 14
100.0 A 34
80.1 A 82
60.1 B 43
100.0 A 64
80.2 A 13
80.3 A 3
100.0 A 19
100.0 A 21
100.0 A 24
80.5 A 49
100.0 A 19
100.0 A 15
100.0 A 27
100.0 A 24
100.0 A 25
100.0 A 19
ELAJARAN BAGI TIGA TAHUN SEBELUMNYA (Dari Kiri ke Kanan)
TAHUN: 2015 TAHUN: 2016

Masukkan markah Masukkan markah


baseline setiap gred baseline setiap gred
berikut: berikut:

DATA BASELINE DATA BASELINE


MARK GRED MARK GRED
0 E 0 E
20 D 24 D
40 C 40 C
60 B 60 B
80 A 80 A
-1 TH -1 TH

BAHASA MALAYSIA PENULISAN TAHUN 6

AR-2 OTI-3 AR-3 OTI-4 AR-4 ETR UPSR PAT


0 36 0 55 0 55 0 0
0 20 0 23 0 23 0 0
0 23 0 38 0 38 0 0
0 41 0 5 0 5 0 0
0 1 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 121 0 121 0 121 0 0
#DIV/0! 65.29 #DIV/0! 95.87 #DIV/0! 95.87 #DIV/0! #DIV/0!
#DIV/0! 2.60 #DIV/0! 1.94 #DIV/0! 1.94 #DIV/0! #DIV/0!
NAMA DAN KELAS DIPAUT DARI SHEET "SENARAI MURID" BAHASA INGG
BERI HELAIAN INI KEPADA GURU MATA PELAJARAN Petunjuk: M - Markah, G-Gred
ISIKAN LAJUR BERWARNA BIRU MUDA (PPT dan PAT ialah peperiksaan tahun sebelumnya, manakala UP ialah u
JAN KELAS PPT PAT UP TOV
BIL NAMA MURID
M G M G M G M
1 AIDID ALIF BIN ROSLI L 6A 58 C 60 B 62 B 60.0
2 AMNAZAFERAH AMIERA BT AMILUDIN P 6A 56 C 58 C 60 B 58.0
3 ESMA HAZREENA BT ISMANTO P 6A 58 C 60 B 62 B 60.0
4 FATHIN FATIHAH BT YUSRI P 6A 64 B 67 B 70 B 67.0
5 FAZRULNIZA BT MOHAMAD NAZARUDIN P 6A 50 C 53 C 55 C 53.0
6 HAZIQ MAHDAWI BIN ARSHAD L 6A 40 C 43 C 45 C 43.0
7 IZZAH ZAHIRAH BT ISKANDAR P 6A 46 C 48 C 51 C 48.0
8 KHAIRUL BIN MALKI L 6A 40 C 43 C 45 C 43.0
9 MOHAMAD AUDI BIN RAZALI L 6A 42 C 45 C 49 C 45.0
10 MOHAMAD KUSHAIRY B ANUAR L 6A 46 C 49 C 51 C 49.0
11 MOHAMAD NUR NAQIB BIN MOHAMAD JEFFE L 6A 50 C 51 C 53 C 51.0
12 MOHAMMAD KHAIR FITRI BIN KAMRI L 6A 52 C 54 C 56 C 54.0
13 MOHAMMAD NIK DANIEL BIN ABDULLAH L 6A 14 E 17 E 20 D 17.0
14 MOHAMMAD QHATADAR BIN TSMAIL L 6A 54 C 57 C 60 B 57.0
15 MUHAMAD YUSRI BIN EDHAM L 6A 38 D 40 C 42 C 40.0
16 MUHAMMAD ARIQ BIN ABDUL KARIM L 6A 54 C 56 C 57 C 56.0
17 MUHAMMAD HANIF BIN HUSSAINI L 6A 48 C 50 C 52 C 50.0
18 MUHAMMAD RAFIQUE MUSTAQIM B MOHAMA L 6A 44 C 47 C 50 C 47
19 MUHAMMAD SYAFIQ BIN SULAIMAN L 6A 50 C 51 C 53 C 51.0
20 MUHAMMAD ZIYAD MUQRI BIN SURIA L 6A 48 C 50 C 52 C 50.0
21 NA'IM ANIQ BIN BASRI L 6A 48 C 50 C 52 C 50.0
22 NASHIRAHUSNA BT SAIFUDDIN P 6A 76 B 78 B 81 A 78.0
23 NUR ALYAA SYAHIRAH BT SAFUAN P 6A 50 C 53 C 55 C 53.0
24 NUR FATIHAH BT MOHAMAD MODTADZA P 6A 48 C 50 C 52 C 50.0
25 NUR NAFISA BT SALIM P 6A 50 C 53 C 55 C 53.0
26 NUR SYAFIQAH NATASHA BT ABDULLAH P 6A 32 D 35 D 39 D 35.0
27 NUR SYAZWIERAH BT ISMAWI P 6A 22 D 25 D 29 D 25.0
28 NURSHAZNI SHAKIRA BT MOHAMAD RIDA P 6A 38 D 40 C 42 C 40.0
29 NURSOFEA RASYINI BT RASHID P 6A 56 C 58 C 61 B 58.0
30 NURSYAFIQAH BT SEFERI P 6A 40 C 43 C 45 C 43.0
31 NURUL IZZATY BINTI ABDULLAH P 6A 66 B 69 B 71 B 69.0
32 SYASYA BT. HUSSEN P 6A 50 C 51 C 53 C 51.0
33 ZARIFAH YASMIN BT ZAKARIA P 6A 48 C 50 C 52 C 50.0
34 ABANG SYAIFUL ABG ISWANDY L 6B 42 C 53 C 48 C 53.0
35 AFIF AQIL B SUHARDI L 6B 24 D 31 D 20 D 31.0
36 AHMAD TARMIMIEN M. AMIN L 6B 24 D 22 D 31 D 22.0
37 ANISHA KARINA ABDULLAH P 6B 45 C 42 C 43 C 42.0
38 DANIEL HAKIMI L 6B 32 D 34 D 28 D 34.0
39 FARIZAN B ADI L 6B 42 C 40 C 44 C 40.0
40 HAMIDAH BT SHARIF P 6B 20 D 23 D 25 D 23.0
41 IRA NATASYA ABD RAZAK P 6B 18 E 20 D 22 D 20.0
42 MALINI BT JAJOL P 6B 27 D 23 D 25 D 23.0
43 MOHD ABIF HAQIMIE L 6B 31 D 23 D 25 D 23.0
44 MOHD IKHWAN IBRAHIM L 6B 23 D 12 E 18 E 12.0
45 MOHD NURSYAHRIZAN L 6B 24 D 23 D 26 D 23.0
46 MOHD AL HAFIZ SHAMRI L 6B 31 D 26 D 25 D 26.0
47 MOHD FADAUSHAH L 6B 8 E 12 E 16 E 12.0
48 MOHD SYAHBIL JAMADI L 6B 27 D 32 D 38 D 32.0
49 MOHD NURHAKIMEY L 6B 23 D 35 D 25 D 35.0
50 MUHD HAFIZAN JAMALUDIN L 6B 33 D 36 D 31 D 36.0
51 MUHD SYAFIQ B JEFRI L 6B 23 D 24 D 18 E 24.0
52 MUHD SYAKIR MUSTAPA L 6B 25 D 21 D 24 D 21.0
53 MUHD NASSEM B ALIAS L 6B 18 E 21 D 22 D 21.0
54 NUR ARTIQA BT ABDULLAH P 6B 23 D 21 D 24 D 21.0
55 NUR FATIN INTAN SHANIE P 6B 24 D 21 D 26 D 21.0
56 NURERASHAFIRA P 6B 21 D 18 E 23 D 18.0
57 NURUL NUR ARMIEZA P 6B 23 D 28 D 26 D 28.0
58 RAJNALIA BT RATINO P 6B 21 D 17 E 22 D 17.0
59 SHEERA SHALIZIA P 6B 20 D 25 D 23 D 25.0
60 SYAHNIZAN ADHA P 6B 23 D 25 D 21 D 25.0
61 MOHD FARIQ L 6B 14 E 13 E 16 E 13.0
62 ABANG YUSUF IZZUDDIN BIN LAMUDDIN L 6C 24 D 22 D 27 D 22.0
63 AFA NAZIYA BT MASNAN P 6C 12 E 13 E 11 E 13.0
64 AMALIA MALISA DAMIA BT MOHAMAD P 6C 23 D 21 D 20 D 21.0
65 HAZNUL IMAN BIN ZAKERIA L 6C 13 E 11 E 15 E 11.0
66 KHAIRULL ALIFFUDDIN BIN HAZIMIN L 6C 13 E 8 E 10 E 8.0
67 MOHAMAAD HAZIM BIN MOHD FAIZAL L 6C 20 D 22 D 19 E 22.0
68 MOHAMAD AMIZIE BIN JA'AFAR L 6C 23 D 13 E 15 E 13.0
69 MOHAMAD DANIEL FITRI BIN HASAINI L 6C 12 E 14 E 16 E 14.0
70 MOHAMAD HAFFIZAN BIN ISMAIL L 6C 14 E 16 E 18 E 16.0
71 MOHAMAD SHAHRUL NIZAM BIN SU'UT L 6C 23 D 31 D 28 D 31.0
72 MOHAMMAD ADIQ ADHWA BIN ZULQARNINE L 6C 24 D 31 D 30 D 31.0
73 MOHAMMAD ASHTON DANIEL B MOHAMMAD L 6C 8 E 23 D 10 E 23.0
74 MOHAMMAD EZZARUL AIMAN BIN MUSTAPHA L 6C 16 E 23 D 14 E 23.0
75 MOHD NUR AFIQ B SUBOHI L 6C 15 E 17 E 14 E 17.0
76 MUHAMAD HAQIMI FIQRI BIN ABDULLAH L 6C 15 E 14 E 16 E 14.0
77 MUHAMMAD AIMAN B NORZALI L 6C 13 E 12 E 15 E 12.0
78 MUHAMMAD HAZIM BIN ARMAN L 6C 12 E 14 E 5 E 14.0
79 MUHAMMAD IZZAT IZAMMUDDIN BIN BOLHA L 6C 14 E 11 E 17 E 11.0
80 NUR AMALINA BT ABDUL KHAMIS P 6C 10 E 12 E 11 E 12.0
81 NUR FATIHAH BINTI ISKANDAR P 6C 24 D 27 D 32 D 27.0
82 NUR JAMALINA BT MOHAMAD ISMAIL P 6C 12 E 11 E 15 E 11.0
83 NURHASHIKIN BINTI AZMI P 6C 13 E 23 D 28 D 23.0
84 NURHASYIKHIN BT ABDULLAH P 6C 31 D 26 D 28 D 26.0
85 NURUL NURAIN BT EJEL @ RAIMI P 6C 10 E 15 E 17 E 15.0
86 SITI KHADIJAH BT SYAHRIZAN P 6C 14 E 16 E 18 E 16.0
87 SYAZLIANA NATASHA BT YUSUF P 6C 23 D 21 D 26 D 21.0
88 ABDUL HAZIQ B MOHAMAD BAKHTERIM L 6D 31 D 36 D 28 D 36.0
89 AIZA NURINA BT AIRUL FAKERY P 6D 28 D 31 D 27 D 31.0
90 ANIQ HAZWAN BIN RASDINADIE L 6D 18 E 17 E 21 D 17.0
91 AZATUL AINUR BINTI AHMAD ZULFIKAR P 6D 31 D 32 D 28 D 32.0
92 AZIRAH BT NASIR P 6D 24 D 29 D 31 D 29.0
93 FAHMI RIZZUAN BIN HADEN L 6D 21 D 18 E 23 D 18.0
94 FATIN NAJWA BT ABDULLAH P 6D 46 C 44 C 51 C 44.0
95 HALWA HANIS AIN BT MALIK P 6D 35 D 32 D 31 D 32.0
96 HARIZ ZAKWAN B ROZIE L 6D 23 D 28 D 33 D 28.0
97 IRRA AIRINNA BT MOHAMAD YAZID P 6D 41 C 43 C 45 C 43.0
98 KHAIKAL AZHAR BIN JOHAN L 6D 40 C 41 C 42 C 41.0
99 LIYANA ANISSYA BT SAMSURI P 6D 27 D 23 D 26 D 23.0
100 LIZ NABILA BT ABDULLAH P 6D 21 D 23 D 26 D 23.0
101 MOHAMAD IKHWAN BIN MOHD HOSAN L 6D 38 D 44 C 41 C 44.0
102 MOHAMMAD ISHAM BIN ISMAIL L 6D 26 D 23 D 21 D 23.0
103 MOHAMMAD NUR AL HAFIQ BIN HARUN L 6D 23 D 21 D 22 D 21.0
104 MUHAMMAD AKMAL BIN HUSSEIN L 6D 25 D 24 D 22 D 24.0
105 MUHAMMAD FARID BIN AZMAN L 6D 41 C 44 C 42 C 44.0
106 MUHAMMAD IMRAN BIN LAN L 6D 28 D 31 D 27 D 31.0
107 MUHAMMAD NUR MUSTAQIM BIN RUSMALIHA L 6D 45 C 41 C 44 C 41.0
108 MUHAMMAD NURHAFIDZY BIN ZULYMAN L 6D 36 D 33 D 37 D 33.0
109 MUHAMMAD SHAH HAZIM BIN BUJANG L 6D 27 D 35 D 28 D 35.0
110 NORSAHIRA BT TAMIE P 6D 23 D 21 D 24 D 21.0
111 NUR ALISHA SHASMEEN BT DZUL ISKANDAR P 6D 25 D 27 D 35 D 27.0
112 NUR ANIS HIDAYAH BT FETHERI P 6D 23 D 27 D 31 D 27.0
113 NUR FAZREEN IZZATI BT BUSMAN ABANG P 6D 24 D 20 D 21 D 20.0
114 NUR SYAFIKAH BT SABARUDIN P 6D 33 D 31 D 38 D 31.0
115 NUR SYAHIDA BINTI BOHARI P 6D 21 D 18 E 22 D 18.0
116 NURRIL NADYANIE BT ABU BAKAR P 6D 32 D 30 D 31 D 30.0
117 NURUL HIDAYAH BINTI ANUAR P 6D 23 D 25 D 27 D 25.0
118 PUTERI NABILAH BINTI JAMALUDDIN P 6D 25 D 28 D 24 D 28.0
119 RABIATUL NATHRAH BT ROMDAN P 6D 22 D 26 D 24 D 26.0
120 RADEN NURFARA'THASYA BT RADINADAM P 6D 34 D 38 D 35 D 38.0
121 ZAHIDA BT ISMAIL P 6D 41 C 44 C 46 C 44.0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
BAHASA INGGERIS PEMAHAMAN TAHUN 6 Masukkan peratus lonjakan bagi s
M - Markah, G-Gred dalam lajur di bawah
elumnya, manakala UP ialah ujian dalam tahun semasa)
TOV OTI 1 AR-1 0T1 2 AR-2 OTI 3 AR-3 OTI 4 AR-4
G M G M G M G M G M G M G M G M G
B 60.2 B 40 C 60.3 B 60.5 B 60.6 B
C 63.5 B 66 B 69.0 B 74.5 B 80.0 A
B 65.1 B 68 B 70.2 B 75.3 B 80.4 A
B 70.4 B 58 C 73.7 B 77.1 B 80.4 A
C 54.9 C 50 C 56.7 C 58.6 C 60.4 B
C 47.3 C 34 D 51.6 C 55.9 C 60.2 B
C 51.0 C 50 C 54.0 C 57.0 C 60.0 B
C 47.3 C 36 D 51.6 C 55.9 C 60.2 B
C 48.8 C 24 D 52.7 C 56.5 C 60.3 B
C 51.8 C 34 D 54.6 C 57.5 C 60.3 B
C 53.3 C 40 C 55.6 C 57.9 C 60.2 B
C 55.6 C 46 C 57.2 C 58.9 C 60.5 B
E 22.7 D 22 D 28.5 D 34.2 D 40.0 D
C 57.9 C 40 C 58.7 C 59.6 C 60.4 B
C 45.0 C 22 D 50.0 C 55.0 C 60.0 B
C 62.0 B 50 C 68.0 B 74.1 B 80.1 A
C 52.5 C 40 C 55.0 C 57.5 C 60.0 B
C 50 C 50 C 54 C 57 C 60.2 B
C 53.3 C 34 D 55.6 C 57.9 C 60.2 B
C 52.5 C 40 C 55.0 C 57.5 C 60.0 B
C 52.5 C 35 D 55.0 C 57.5 C 60.0 B
B 78.6 B 76 B 79.2 B 79.8 B 80.3 A
C 55.3 C 34 D 57.5 C 59.8 C 62.0 B
C 52.5 C 34 D 55.0 C 57.5 C 60.0 B
C 54.9 C 52 C 56.7 C 58.6 C 60.4 B
D 38.9 D 44 C 42.7 C 46.6 C 50.4 C
D 28.8 D 20 D 32.5 D 36.3 D 40.0 C
C 45.0 C 44 C 50.0 C 55.0 C 60.0 B
C 58.6 C 54 C 59.2 C 59.7 C 60.3 B
C 47.3 C 24 D 51.6 C 55.9 C 60.2 B
B 71.8 B 66 B 74.5 B 77.3 B 80.0 A
C 52.3 C 34 D 53.6 C 54.8 C 56.1 C
C 52.5 C 34 D 55.0 C 57.5 C 60.0 B
C 54.9 C 35 D 56.7 C 58.6 C 60.4 B
D 33.3 D 17 E 35.7 D 38.0 D 40.3 C
D 26.5 D 18 E 31.0 D 35.5 D 40.0 C
C 47.3 C 42 C 52.5 C 57.8 C 63.0 B
D 35.5 D 26 D 37.1 D 38.6 D 40.1 C
C 45.0 C 40 C 50.0 C 55.0 C 60.0 B
D 27.3 D 20 D 31.5 D 35.8 D 40.0 C
D 25.0 D 22 D 30.0 D 35.0 D 40.0 C
D 27.3 D 22 D 31.5 D 35.8 D 40.0 C
D 27.3 D 22 D 31.5 D 35.8 D 40.0 C
E 19.1 E -1 TH 26.2 D 33.2 D 40.3 C
D 25.9 D 26 D 28.8 D 31.6 D 34.5 D
D 29.5 D 28 D 33.0 D 36.5 D 40.0 C
E 19.0 E 12 E 26.0 D 33.1 D 40.1 C
D 34.0 D 32 D 36.0 D 38.0 D 40.0 C
D 36.3 D -1 TH 37.6 D 38.9 D 40.3 C
D 37.0 D 32 D 38.0 D 39.0 D 40.0 D
D 28.1 D 17 E 32.2 D 36.2 D 40.3 C
D 25.8 D 16 E 30.6 D 35.3 D 40.1 C
D 25.8 D 20 D 30.6 D 35.3 D 40.1 C
D 25.8 D 22 D 30.6 D 35.3 D 40.1 C
D 25.8 D 20 D 30.6 D 35.3 D 40.1 C
E 23.5 D 18 E 29.0 D 34.5 D 40.0 D
D 30.9 D 24 D 33.7 D 36.6 D 39.5 D
E 18.8 E 17 E 20.6 D 22.4 D 24.1 D
D 28.8 D 24 D 32.5 D 36.3 D 40.0 C
D 28.8 D 22 D 32.5 D 36.3 D 40.0 C
E 19.8 E 12 E 26.5 D 33.3 D 40.0 C
D 26.5 D 30 D 31.0 D 35.5 D 40.0 C
E 19.8 E 10 E 26.7 D 33.5 D 40.3 C
D 25.8 D 26 D 30.6 D 35.3 D 40.1 C
E 18.3 E 14 E 25.5 D 32.8 D 40.0 C
E 16.0 E 6 E 24.0 D 32.0 D 40.0 C
D 26.5 D 16 E 31.0 D 35.5 D 40.0 C
E 19.8 E -1 TH 26.6 D 33.4 D 40.2 C
E 20.5 D 6 E 27.0 D 33.5 D 40.0 C
E 22.0 D 12 E 28.0 D 34.0 D 40.0 C
D 33.2 D 38 D 35.5 D 37.7 D 40.0 D
D 33.2 D 22 D 35.5 D 37.7 D 40.0 D
D 27.0 D 6 E 31.1 D 35.1 D 39.1 D
D 27.3 D 20 D 31.5 D 35.8 D 40.0 C
E 22.8 D 14 E 28.6 D 34.3 D 40.1 C
E 20.5 D 10 E 27.0 D 33.5 D 40.0 C
E 19.0 E 12 E 26.0 D 33.1 D 40.1 C
E 20.5 D 8 E 27.0 D 33.5 D 40.0 C
E 18.3 E 10 E 25.5 D 32.8 D 40.0 C
E 19.0 E 8 E 26.0 D 33.1 D 40.1 C
D 30.2 D 34 D 33.5 D 36.7 D 40.0 D
E 18.3 E 10 E 25.5 D 32.8 D 40.0 C
D 27.3 D 26 D 31.5 D 35.8 D 40.0 C
D 29.5 D 36 D 33.0 D 36.5 D 40.0 C
E 18.4 E 14 E 21.8 D 25.1 D 28.5 D
E 22.0 D 16 E 28.0 D 34.0 D 40.0 C
D 25.8 D 28 D 30.6 D 35.3 D 40.1 C
D 37.0 D 32 D 38.0 D 39.0 D 40.0 D
D 33.2 D 25 D 35.5 D 37.7 D 40.0 D
E 22.8 D 20 D 28.6 D 34.3 D 40.1 C
D 34.0 D 34 D 36.0 D 38.0 D 40.0 C
D 30.8 D 34 D 32.6 D 34.4 D 36.3 D
E 23.5 D 22 D 29.1 D 34.6 D 40.1 C
C 48.1 C 50 C 52.1 C 56.2 C 60.3 B
D 34.0 D 34 D 36.0 D 38.0 D 40.0 C
D 31.0 D 34 D 34.0 D 37.0 D 40.0 C
C 47.3 C 40 C 51.6 C 55.9 C 60.2 B
C 45.8 C 40 C 50.6 C 55.5 C 60.3 B
D 27.3 D 30 D 31.5 D 35.8 D 40.0 C
D 27.3 D 24 D 31.5 D 35.8 D 40.0 C
C 48.1 C 42 C 52.1 C 56.2 C 60.3 B
D 27.3 D 26 D 31.6 D 35.9 D 40.3 C
D 25.8 D 26 D 30.7 D 35.5 D 40.3 C
D 28.0 D 20 D 32.0 D 36.1 D 40.1 C
C 48.1 C 46 C 52.1 C 56.2 C 60.3 B
D 33.2 D 32 D 35.5 D 37.7 D 40.0 D
C 45.8 C 42 C 50.6 C 55.5 C 60.3 B
D 39.8 D 40 C 46.5 C 53.3 C 60.1 B
D 36.3 D 32 D 37.6 D 38.9 D 40.3 C
D 25.8 D 36 D 30.7 D 35.5 D 40.3 C
D 30.2 D 32 D 33.5 D 36.7 D 40.0 D
D 30.2 D 30 D 33.5 D 36.7 D 40.0 D
D 25.0 D 20 D 30.0 D 35.0 D 40.0 C
D 33.2 D 34 D 35.5 D 37.7 D 40.0 D
E 23.5 D 24 D 29.1 D 34.6 D 40.1 C
D 32.6 D 36 D 35.1 D 37.7 D 40.2 C
D 28.8 D 26 D 32.5 D 36.3 D 40.0 C
D 31.0 D 24 D 34.0 D 37.0 D 40.0 C
D 29.5 D 24 D 33.0 D 36.5 D 40.0 C
D 43.5 C 40 C 49.0 C 54.5 C 60.0 B
C 48.1 C 46 C 52.1 C 56.2 C 60.3 B
Masukkan peratus lonjakan bagi setiap murid

ETR % Lonjakan UPSR


M G G JADUAL 1: ISIKAN BASELINE MARKAH MATA PELAJARAN BAGI TIGA TAHUN SE
60.6 B 1 TAHUN: 2013 TAHUN: 2014
80.0 A 38
Masukkan markah
Masukkan markah baseline
80.4 A 34 baseline setiap gred
setiap gred berikut:
berikut:
80.4 A 20
60.4 B 14 DATA BASELINE DATA BASELINE
60.2 B 40 MARK GRED MARK GRED
60.0 B 25 0 E 0 E
60.2 B 40 20 D 20 D
60.3 B 34 40 C 40 C
60.3 B 23 60 B 60 B
60.2 B 18 80 A 80 A
60.5 B 12 -1 TH -1 TH
40.0 D 135
60.4 B 6 JADUAL 2: PENETAPAN KADAR TOV
60.0 B 50
80.1 A 43 Jadual ini digunakan untuk mengira
pemberatan bagi setiap Peperiksaan/Ujian
60.0 B 20 untuk menentukan TOV
60.2 B 28
60.2 B 18 PEP MARK KADAR
60.0 B 20 PPT 0 0
60.0 B 20 PAT 100 1
80.3 A 3 UP 0 0
62.0 B 17
60.0 B 20 JADUAL 3: ANALISIS PENCAPAIAN SETIAP PENILAIAN
60.4 B 14 GRED TOV OTI-1 AR-1 OTI-2
50.4 C 44 A 0 0 0 0
40.0 C 60 B 5 7 4 7
60.0 B 50 C 35 34 26 36
60.3 B 4 D 57 67 64 78
60.2 B 40 E 24 13 24 13
80.0 A 16 TH 0 0 3 0
56.1 C 10 JUM HADIR 121 121 118 134
60.0 B 20 % ABC 33.06 33.88 25.42 32.09
60.4 B 14 GPMP 3.83 3.71 3.92 3.72
40.3 C 30
40.0 C 82
63.0 B 50
40.1 C 18
60.0 B 50
40.0 C 74
40.0 C 100
40.0 C 74
40.0 C 74
40.3 C 236
34.5 D 50
40.0 C 54
40.1 C 234
40.0 C 25
40.3 C 15
40.0 D 11
40.3 C 68
40.1 C 91
40.1 C 91
40.1 C 91
40.1 C 91
40.0 D 122
39.5 D 41
24.1 D 42
40.0 C 60
40.0 C 60
40.0 C 208
40.0 C 82
40.3 C 210
40.1 C 91
40.0 C 264
40.0 C 400
40.0 C 82
40.2 C 209
40.0 C 186
40.0 C 150
40.0 D 29
40.0 D 29
39.1 D 70
40.0 C 74
40.1 C 136
40.0 C 186
40.1 C 234
40.0 C 186
40.0 C 264
40.1 C 234
40.0 D 48
40.0 C 264
40.0 C 74
40.0 C 54
28.5 D 90
40.0 C 150
40.1 C 91
40.0 D 11
40.0 D 29
40.1 C 136
40.0 C 25
36.3 D 25
40.1 C 123
60.3 B 37
40.0 C 25
40.0 C 43
60.2 B 40
60.3 B 47
40.0 C 74
40.0 C 74
60.3 B 37
40.3 C 75
40.3 C 92
40.1 C 67
60.3 B 37
40.0 D 29
60.3 B 47
60.1 B 82
40.3 C 15
40.3 C 92
40.0 D 48
40.0 D 48
40.0 C 100
40.0 D 29
40.1 C 123
40.2 C 34
40.0 C 60
40.0 C 43
40.0 C 54
60.0 B 58
60.3 B 37
ELAJARAN BAGI TIGA TAHUN SEBELUMNYA (Dari Kiri ke Kanan)
TAHUN: 2015 TAHUN: 2016

Masukkan markah Masukkan markah


baseline setiap gred baseline setiap gred
berikut: berikut:

DATA BASELINE DATA BASELINE


MARK GRED MARK GRED
0 E 0 E
20 D 20 D
40 C 40 C
60 B 60 B
80 A 80 A
-1 TH -1 TH

BAHASA INGGERIS PEMAHAMAN TAHUN 6

AR-2 OTI-3 AR-3 OTI-4 AR-4 ETR UPSR PAT


0 0 0 6 0 6 0 0
0 7 0 35 0 35 0 0
0 36 0 62 0 62 0 0
0 78 0 18 0 18 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 121 0 121 0 121 0 0
#DIV/0! 35.54 #DIV/0! 85.12 #DIV/0! 85.12 #DIV/0! #DIV/0!
#DIV/0! 3.59 #DIV/0! 2.76 #DIV/0! 2.76 #DIV/0! #DIV/0!
NAMA DAN KELAS DIPAUT DARI SHEET "SENARAI MURID" BAHASA INGG
BERI HELAIAN INI KEPADA GURU MATA PELAJARAN Petunjuk: M - Markah, G-Gred
ISIKAN LAJUR BERWARNA BIRU MUDA (PPT dan PAT ialah peperiksaan tahun sebelumnya, manakala UP ialah u
JAN KELAS PPT PAT UP TOV
BIL NAMA MURID
M G M G M G M
1 AIDID ALIF BIN ROSLI L 6A 40 C 43 C 45 C 43.0
2 AMNAZAFERAH AMIERA BT AMILUDIN P 6A 66 B 68 B 71 B 68.0
3 ESMA HAZREENA BT ISMANTO P 6A 68 B 70 B 72 B 70.0
4 FATHIN FATIHAH BT YUSRI P 6A 64 B 67 B 69 B 67.0
5 FAZRULNIZA BT MOHAMAD NAZARUDIN P 6A 50 C 53 C 55 C 53.0
6 HAZIQ MAHDAWI BIN ARSHAD L 6A 34 D 37 D 40 C 37.0
7 IZZAH ZAHIRAH BT ISKANDAR P 6A 58 C 60 B 62 B 60.0
8 KHAIRUL BIN MALKI L 6A 36 D 38 D 41 C 38.0
9 MOHAMAD AUDI BIN RAZALI L 6A 24 D 28 D 32 D 28.0
10 MOHAMAD KUSHAIRY B ANUAR L 6A 34 D 37 D 40 C 37.0
11 MOHAMAD NUR NAQIB BIN MOHAMAD JEFFE L 6A 46 C 48 C 51 C 48.0
12 MOHAMMAD KHAIR FITRI BIN KAMRI L 6A 46 C 49 C 51 C 49.0
13 MOHAMMAD NIK DANIEL BIN ABDULLAH L 6A 22 D 25 D 29 D 25.0
14 MOHAMMAD QHATADAR BIN TSMAIL L 6A 68 B 69 B 71 B 69.0
15 MUHAMAD YUSRI BIN EDHAM L 6A 36 D 38 D 41 C 38.0
16 MUHAMMAD ARIQ BIN ABDUL KARIM L 6A 60 B 63 B 65 B 63.0
17 MUHAMMAD HANIF BIN HUSSAINI L 6A 40 C 43 C 45 C 43.0
18 MUHAMMAD RAFIQUE MUSTAQIM B MOHAMA L 6A 50 C 53 C 55 C 53
19 MUHAMMAD SYAFIQ BIN SULAIMAN L 6A 34 D 37 D 40 C 37.0
20 MUHAMMAD ZIYAD MUQRI BIN SURIA L 6A 40 C 43 C 45 C 43.0
21 NA'IM ANIQ BIN BASRI L 6A 34 D 37 D 40 C 37.0
22 NASHIRAHUSNA BT SAIFUDDIN P 6A 76 B 78 B 81 A 78.0
23 NUR ALYAA SYAHIRAH BT SAFUAN P 6A 34 D 37 D 40 C 37.0
24 NUR FATIHAH BT MOHAMAD MODTADZA P 6A 34 D 36 D 37 D 36.0
25 NUR NAFISA BT SALIM P 6A 52 C 55 C 57 C 55.0
26 NUR SYAFIQAH NATASHA BT ABDULLAH P 6A 20 D 23 D 25 D 23.0
27 NUR SYAZWIERAH BT ISMAWI P 6A 20 D 23 D 25 D 23.0
28 NURSHAZNI SHAKIRA BT MOHAMAD RIDA P 6A 44 C 47 C 49 C 47.0
29 NURSOFEA RASYINI BT RASHID P 6A 54 C 57 C 60 B 57.0
30 NURSYAFIQAH BT SEFERI P 6A 24 D 26 D 27 D 26.0
31 NURUL IZZATY BINTI ABDULLAH P 6A 66 B 68 B 71 B 68.0
32 SYASYA BT. HUSSEN P 6A 34 D 37 D 40 C 37.0
33 ZARIFAH YASMIN BT ZAKARIA P 6A 34 D 37 D 39 D 37.0
34 ABANG SYAIFUL ABG ISWANDY L 6B 14 E 10 E 15 E 10.0
35 AFIF AQIL B SUHARDI L 6B 10 E 8 E 13 E 8.0
36 AHMAD TARMIMIEN M. AMIN L 6B 30 D 31 D 28 D 31.0
37 ANISHA KARINA ABDULLAH P 6B 20 D 22 D 19 E 22.0
38 DANIEL HAKIMI L 6B 15 E 18 E 10 E 18.0
39 FARIZAN B ADI L 6B 15 E 13 E 18 E 13.0
40 HAMIDAH BT SHARIF P 6B 11 E 14 E 8 E 14.0
41 IRA NATASYA ABD RAZAK P 6B 18 E 13 E 12 E 13.0
42 MALINI BT JAJOL P 6B 10 E 8 E 17 E 8.0
43 MOHD ABIF HAQIMIE L 6B 17 E 13 E 18 E 13.0
44 MOHD IKHWAN IBRAHIM L 6B 12 E 6 E 14 E 6.0
45 MOHD NURSYAHRIZAN L 6B 21 D 30 D 23 D 30.0
46 MOHD AL HAFIZ SHAMRI L 6B 18 E 13 E 16 E 13.0
47 MOHD FADAUSHAH L 6B 14 E 12 E 10 E 12.0
48 MOHD SYAHBIL JAMADI L 6B 8 E 12 E 14 E 12.0
49 MOHD NURHAKIMEY L 6B 10 E 14 E 18 E 14.0
50 MUHD HAFIZAN JAMALUDIN L 6B 15 E 18 E 21 D 18.0
51 MUHD SYAFIQ B JEFRI L 6B 10 E 8 E 11 E 8.0
52 MUHD SYAKIR MUSTAPA L 6B 8 E 14 E 15 E 14.0
53 MUHD NASSEM B ALIAS L 6B 13 E 16 E 18 E 16.0
54 NUR ARTIQA BT ABDULLAH P 6B 8 E 17 E 12 E 17.0
55 NUR FATIN INTAN SHANIE P 6B 9 E 15 E 20 D 15.0
56 NURERASHAFIRA P 6B 10 E 14 E 18 E 14.0
57 NURUL NUR ARMIEZA P 6B 20 D 16 E 15 E 16.0
58 RAJNALIA BT RATINO P 6B 5 E 10 E 17 E 10.0
59 SHEERA SHALIZIA P 6B 11 E 22 D 19 E 22.0
60 SYAHNIZAN ADHA P 6B 7 E 15 E 14 E 15.0
61 MOHD FARIQ L 6B 8 E 13 E 14 E 13.0
62 ABANG YUSUF IZZUDDIN BIN LAMUDDIN L 6C 10 E 13 E 15 E 13.0
63 AFA NAZIYA BT MASNAN P 6C 34 D 36 D 37 D 36.0
64 AMALIA MALISA DAMIA BT MOHAMAD P 6C 16 E 18 E 21 D 18.0
65 HAZNUL IMAN BIN ZAKERIA L 6C 32 D 34 D 36 D 34.0
66 KHAIRULL ALIFFUDDIN BIN HAZIMIN L 6C 34 D 37 D 40 C 37.0
67 MOHAMAAD HAZIM BIN MOHD FAIZAL L 6C 10 E 13 E 15 E 13.0
68 MOHAMAD AMIZIE BIN JA'AFAR L 6C 14 E 17 E 20 D 17.0
69 MOHAMAD DANIEL FITRI BIN HASAINI L 6C 6 E 10 E 13 E 10.0
70 MOHAMAD HAFFIZAN BIN ISMAIL L 6C 12 E 14 E 16 E 14.0
71 MOHAMAD SHAHRUL NIZAM BIN SU'UT L 6C 18 E 20 D 22 D 20.0
72 MOHAMMAD ADIQ ADHWA BIN ZULQARNINE L 6C 30 D 33 D 35 D 33.0
73 MOHAMMAD ASHTON DANIEL B MOHAMMAD L 6C 34 D 36 D 37 D 36.0
74 MOHAMMAD EZZARUL AIMAN BIN MUSTAPHA L 6C 6 E 7 E 8 E 7.0
75 MOHD NUR AFIQ B SUBOHI L 6C 10 E 11 E 13 E 11.0
76 MUHAMAD HAQIMI FIQRI BIN ABDULLAH L 6C 12 E 14 E 16 E 14.0
77 MUHAMMAD AIMAN B NORZALI L 6C 16 E 17 E 18 E 17.0
78 MUHAMMAD HAZIM BIN ARMAN L 6C 8 E 10 E 12 E 10.0
79 MUHAMMAD IZZAT IZAMMUDDIN BIN BOLHA L 6C 10 E 13 E 15 E 13.0
80 NUR AMALINA BT ABDUL KHAMIS P 6C 10 E 11 E 13 E 11.0
81 NUR FATIHAH BINTI ISKANDAR P 6C 8 E 10 E 12 E 10.0
82 NUR JAMALINA BT MOHAMAD ISMAIL P 6C 24 D 27 D 30 D 27.0
83 NURHASHIKIN BINTI AZMI P 6C 8 E 10 E 12 E 10.0
84 NURHASYIKHIN BT ABDULLAH P 6C 44 C 46 C 47 C 46.0
85 NURUL NURAIN BT EJEL @ RAIMI P 6C 22 D 24 D 26 D 24.0
86 SITI KHADIJAH BT SYAHRIZAN P 6C 8 E 10 E 12 E 10.0
87 SYAZLIANA NATASHA BT YUSUF P 6C 18 E 20 D 22 D 20.0
88 ABDUL HAZIQ B MOHAMAD BAKHTERIM L 6D 32 D 35 D 37 D 35.0
89 AIZA NURINA BT AIRUL FAKERY P 6D 43 C 50 C 46 C 50.0
90 ANIQ HAZWAN BIN RASDINADIE L 6D 23 D 22 D 27 D 22.0
91 AZATUL AINUR BINTI AHMAD ZULFIKAR P 6D 21 D 32 D 24 D 32.0
92 AZIRAH BT NASIR P 6D 44 C 48 C 50 C 48.0
93 FAHMI RIZZUAN BIN HADEN L 6D 21 D 20 D 18 E 20.0
94 FATIN NAJWA BT ABDULLAH P 6D 41 C 44 C 50 C 44.0
95 HALWA HANIS AIN BT MALIK P 6D 22 D 32 D 34 D 32.0
96 HARIZ ZAKWAN B ROZIE L 6D 41 C 47 C 42 C 47.0
97 IRRA AIRINNA BT MOHAMAD YAZID P 6D 28 D 30 D 27 D 30.0
98 KHAIKAL AZHAR BIN JOHAN L 6D 28 D 31 D 38 D 31.0
99 LIYANA ANISSYA BT SAMSURI P 6D 35 D 38 D 43 C 38.0
100 LIZ NABILA BT ABDULLAH P 6D 20 D 31 D 28 D 31.0
101 MOHAMAD IKHWAN BIN MOHD HOSAN L 6D 44 C 46 C 51 C 46.0
102 MOHAMMAD ISHAM BIN ISMAIL L 6D 28 D 39 D 32 D 39.0
103 MOHAMMAD NUR AL HAFIQ BIN HARUN L 6D 31 D 35 D 38 D 35.0
104 MUHAMMAD AKMAL BIN HUSSEIN L 6D 26 D 30 D 24 D 30.0
105 MUHAMMAD FARID BIN AZMAN L 6D 30 D 28 D 35 D 28.0
106 MUHAMMAD IMRAN BIN LAN L 6D 24 D 25 D 31 D 25.0
107 MUHAMMAD NUR MUSTAQIM BIN RUSMALIHA L 6D 20 D 22 D 29 D 22.0
108 MUHAMMAD NURHAFIDZY BIN ZULYMAN L 6D 30 D 33 D 31 D 33.0
109 MUHAMMAD SHAH HAZIM BIN BUJANG L 6D 33 D 38 D 31 D 38.0
110 NORSAHIRA BT TAMIE P 6D 31 D 30 D 32 D 30.0
111 NUR ALISHA SHASMEEN BT DZUL ISKANDAR P 6D 41 C 44 C 50 C 44.0
112 NUR ANIS HIDAYAH BT FETHERI P 6D 42 C 40 C 46 C 40.0
113 NUR FAZREEN IZZATI BT BUSMAN ABANG P 6D 44 C 46 C 52 C 46.0
114 NUR SYAFIKAH BT SABARUDIN P 6D 38 D 43 C 41 C 43.0
115 NUR SYAHIDA BINTI BOHARI P 6D 33 D 36 D 38 D 36.0
116 NURRIL NADYANIE BT ABU BAKAR P 6D 32 D 36 D 40 C 36.0
117 NURUL HIDAYAH BINTI ANUAR P 6D 41 C 35 D 40 C 35.0
118 PUTERI NABILAH BINTI JAMALUDDIN P 6D 31 D 34 D 38 D 34.0
119 RABIATUL NATHRAH BT ROMDAN P 6D 45 C 44 C 42 C 44.0
120 RADEN NURFARA'THASYA BT RADINADAM P 6D 42 C 47 C 38 D 47.0
121 ZAHIDA BT ISMAIL P 6D 51 C 58 C 51 C 58.0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
BAHASA INGGERIS PENULISAN TAHUN 6 Masukkan peratus lonjakan bagi s
M - Markah, G-Gred dalam lajur di bawah
elumnya, manakala UP ialah ujian dalam tahun semasa)
TOV OTI 1 AR-1 0T1 2 AR-2 OTI 3 AR-3 OTI 4 AR-4
G M G M G M G M G M G M G M G M G
C 47.3 C 58 C 51.6 C 55.9 C 60.2 B
B 71.1 B 56 C 74.1 B 77.2 B 80.2 A
B 72.6 B 58 C 75.3 B 77.9 B 80.5 A
B 70.4 B 64 B 73.7 B 77.1 B 80.4 A
C 54.9 C 50 C 56.7 C 58.6 C 60.4 B
D 42.8 C 40 C 48.7 C 54.5 C 60.3 B
B 65.1 B 41 C 70.2 B 75.3 B 80.4 A
D 43.5 C 40 C 49.0 C 54.5 C 60.0 B
D 36.1 D 40 C 44.1 C 52.2 C 60.2 B
D 42.8 C 46 C 48.7 C 54.5 C 60.3 B
C 51.0 C 50 C 54.0 C 57.0 C 60.0 B
C 51.8 C 52 C 54.6 C 57.5 C 60.3 B
D 28.8 D 14 E 32.5 D 36.3 D 40.0 C
B 71.8 B 54 C 74.5 B 77.3 B 80.0 A
D 43.5 C 48 C 49.0 C 54.5 C 60.0 B
B 67.7 B 54 C 72.5 B 77.2 B 81.9 A
C 47.3 C 48 C 51.6 C 55.9 C 60.2 B
C 55 C 44 C 57 C 59 C 60.4 B
D 42.8 C 50 C 48.7 C 54.5 C 60.3 B
C 47.3 C 40 C 51.6 C 55.9 C 60.2 B
D 42.8 C 43 C 48.7 C 54.5 C 60.3 B
B 83.7 A 76 B 89.3 A 95.0 A 100.0 A
D 42.8 C 50 C 48.7 C 54.5 C 60.3 B
D 42.0 C 48 C 48.1 C 54.1 C 60.1 B
C 56.2 C 50 C 57.5 C 58.7 C 60.0 C
D 27.3 D 30 D 31.5 D 35.8 D 40.0 C
D 27.3 D 22 D 31.5 D 35.8 D 40.0 C
C 50.3 C 56 C 53.6 C 56.9 C 60.2 B
C 57.9 C 56 C 58.7 C 59.6 C 60.4 B
D 34.5 D 40 C 43.0 C 51.5 C 60.1 B
B 71.1 B 66 B 74.1 B 77.2 B 80.2 A
D 42.8 C 50 C 48.7 C 54.5 C 60.3 B
D 42.8 C 44 C 48.7 C 54.5 C 60.3 B
E 17.5 E 12 E 25.0 D 32.5 D 40.0 C
E 16.0 E 12 E 24.0 D 32.0 D 40.0 C
D 33.3 D 25 D 35.7 D 38.0 D 40.3 C
D 26.5 D 24 D 31.0 D 35.5 D 40.0 C
E 23.5 D 12 E 29.1 D 34.6 D 40.1 C
E 19.8 E 20 D 26.7 D 33.5 D 40.3 C
E 19.3 E 12 E 24.5 D 29.8 D 35.0 D
E 19.8 E 20 D 26.7 D 33.5 D 40.3 C
E 16.0 E 12 E 24.0 D 32.0 D 40.0 C
E 19.8 E 15 E 26.5 D 33.3 D 40.0 C
E 14.6 E -1 TH 23.1 D 31.7 D 40.2 C
D 32.6 D 26 D 35.1 D 37.7 D 40.2 C
E 19.8 E 15 E 26.5 D 33.3 D 40.0 C
E 19.0 E 16 E 26.0 D 33.0 D 40.0 D
E 19.0 E 10 E 26.0 D 33.1 D 40.1 C
E 20.5 D -1 TH 27.0 D 33.5 D 40.0 C
E 23.5 D 14 E 29.0 D 34.5 D 40.0 D
E 16.0 E 12 E 24.0 D 32.0 D 40.0 C
E 20.5 D 10 E 27.0 D 33.5 D 40.0 C
E 22.0 D 20 D 28.0 D 34.0 D 40.0 C
E 22.7 D 10 E 28.5 D 34.2 D 40.0 D
E 21.3 D 4 E 27.5 D 33.8 D 40.1 C
E 20.5 D 8 E 27.0 D 33.5 D 40.0 C
E 22.0 D 18 E 28.0 D 34.0 D 40.0 C
E 17.5 E 8 E 25.0 D 32.5 D 40.0 C
D 26.5 D 18 E 31.0 D 35.5 D 40.0 C
E 21.3 D 4 E 27.5 D 33.8 D 40.1 C
E 19.8 E 10 E 26.5 D 33.3 D 40.0 C
E 19.8 E 34 D 26.6 D 33.4 D 40.2 C
D 37.0 D 16 E 38.0 D 39.0 D 40.0 D
E 23.5 D 32 D 29.1 D 34.6 D 40.1 C
D 35.5 D 34 D 37.1 D 38.6 D 40.1 C
D 37.7 D 10 E 38.5 D 39.2 D 40.0 D
E 17.1 E 14 E 21.3 D 25.4 D 29.5 D
E 22.7 D -1 TH 28.5 D 34.2 D 40.0 D
E 17.5 E 10 E 25.1 D 32.6 D 40.1 C
E 20.5 D 18 E 27.0 D 33.5 D 40.0 C
D 25.0 D 30 D 30.0 D 35.0 D 40.0 C
D 34.7 D 20 D 36.5 D 38.2 D 39.9 D
D 37.0 D 6 E 38.0 D 39.0 D 40.0 D
E 15.2 E 5 E 23.5 D 31.7 D 40.0 D
E 18.3 E 12 E 25.5 D 32.8 D 40.0 C
E 20.5 D 16 E 27.0 D 33.5 D 40.0 C
E 22.7 D 8 E 28.5 D 34.2 D 40.0 D
E 17.5 E 6 E 25.1 D 32.6 D 40.1 C
E 19.8 E 0 E 26.5 D 33.3 D 40.0 C
E 18.3 E 8 E 25.5 D 32.8 D 40.0 C
E 17.5 E 24 D 25.0 D 32.5 D 40.0 C
D 30.2 D 14 E 33.5 D 36.7 D 40.0 D
E 17.5 E 44 C 25.1 D 32.6 D 40.1 C
C 49.6 C 22 D 53.1 C 56.7 C 60.3 B
D 28.0 D 8 E 32.0 D 36.1 D 40.1 C
E 17.5 E 18 E 25.0 D 32.5 D 40.0 C
D 25.0 D 26 D 30.0 D 35.0 D 40.0 C
D 36.3 D 38 D 37.6 D 38.9 D 40.3 C
C 52.5 C 48 C 55.0 C 57.5 C 60.0 B
D 26.5 D 30 D 31.0 D 35.5 D 40.0 C
D 34.0 D 30 D 36.0 D 38.0 D 40.0 C
C 51.0 C 52 C 54.0 C 57.0 C 60.0 B
D 25.0 D 26 D 30.0 D 35.0 D 40.0 C
C 48.1 C 48 C 52.1 C 56.2 C 60.3 B
D 34.0 D 36 D 36.0 D 38.0 D 40.0 C
C 50.3 C 48 C 53.6 C 56.9 C 60.2 B
D 32.6 D 32 D 35.1 D 37.7 D 40.2 C
D 33.2 D 34 D 35.5 D 37.7 D 40.0 D
D 43.5 C 40 C 49.0 C 54.5 C 60.0 B
D 33.2 D 22 D 35.5 D 37.7 D 40.0 D
C 49.6 C 52 C 53.1 C 56.7 C 60.3 B
D 44.3 C 34 D 49.5 C 54.8 C 60.1 B
D 36.3 D 36 D 37.6 D 38.9 D 40.3 C
D 32.6 D 24 D 35.1 D 37.7 D 40.2 C
D 31.0 D 32 D 34.0 D 37.0 D 40.0 C
D 28.8 D 28 D 32.5 D 36.3 D 40.0 C
D 26.5 D 24 D 31.0 D 35.5 D 40.0 C
D 34.8 D 32 D 36.6 D 38.4 D 40.3 C
D 38.6 D 34 D 39.1 D 39.7 D 40.3 C
D 32.6 D 34 D 35.1 D 37.7 D 40.2 C
C 48.1 C 48 C 52.1 C 56.2 C 60.3 B
C 45.0 C 44 C 50.0 C 55.0 C 60.0 B
C 49.6 C 48 C 53.1 C 56.7 C 60.3 B
C 47.3 C 42 C 51.6 C 55.9 C 60.2 B
D 42.0 C 34 D 48.1 C 54.1 C 60.1 B
D 42.0 C 42 C 48.1 C 54.1 C 60.1 B
D 36.3 D 38 D 37.6 D 38.9 D 40.3 C
D 35.5 D 36 D 37.1 D 38.6 D 40.1 C
C 48.1 C 48 C 52.1 C 56.2 C 60.3 B
C 50.3 C 44 C 53.6 C 56.9 C 60.2 B
C 58.6 C 56 C 59.2 C 59.7 C 60.3 B
Masukkan peratus lonjakan bagi setiap murid

ETR % Lonjakan UPSR


M G G JADUAL 1: ISIKAN BASELINE MARKAH MATA PELAJARAN BAGI TIGA TAHUN SE
60.2 B 40 TAHUN: 2013 TAHUN: 2014
80.2 A 18
Masukkan markah
Masukkan markah baseline
80.5 A 15 baseline setiap gred
setiap gred berikut:
berikut:
80.4 A 20
60.4 B 14 DATA BASELINE DATA BASELINE
60.3 B 63 MARK GRED MARK GRED
80.4 A 34 0 E 0 E
60.0 B 58 20 D 20 D
60.2 B 115 40 C 40 C
60.3 B 63 60 B 60 B
60.0 B 25 80 A 80 A
60.3 B 23 -1 TH -1 TH
40.0 C 60
80.0 A 16 JADUAL 2: PENETAPAN KADAR TOV
60.0 B 58
81.9 A 30 Jadual ini digunakan untuk mengira
pemberatan bagi setiap Peperiksaan/Ujian
60.2 B 40 untuk menentukan TOV
60.4 B 14
60.3 B 63 PEP MARK KADAR
60.2 B 40 PPT 0 0
60.3 B 63 PAT 100 1
100.0 A 29 UP 0 0
60.3 B 63
60.1 B 67 JADUAL 3: ANALISIS PENCAPAIAN SETIAP PENILAIAN
60.0 C 9 GRED TOV OTI-1 AR-1 OTI-2
40.0 C 74 A 0 1 0 1
40.0 C 74 B 8 7 3 7
60.2 B 28 C 23 37 42 39
60.4 B 6 D 50 51 36 74
60.1 B 131 E 40 25 37 0
80.2 A 18 TH 0 0 3 0
60.3 B 63 JUM HADIR 121 121 118 121
60.3 B 63 % ABC 25.62 37.19 38.14 38.84
40.0 C 300 GPMP 4.01 3.76 3.91 3.54
40.0 C 400
40.3 C 30
40.0 C 82
40.1 C 123
40.3 C 210
35.0 D 150
40.3 C 210
40.0 C 400
40.0 C 208
40.2 C 570
40.2 C 34
40.0 C 208
40.0 D 233
40.1 C 234
40.0 C 186
40.0 D 122
40.0 C 400
40.0 C 186
40.0 C 150
40.0 D 135
40.1 C 167
40.0 C 186
40.0 C 150
40.0 C 300
40.0 C 82
40.1 C 167
40.0 C 208
40.2 C 209
40.0 D 11
40.1 C 123
40.1 C 18
40.0 D 8
29.5 D 127
40.0 D 135
40.1 C 301
40.0 C 186
40.0 C 100
39.9 D 21
40.0 D 11
40.0 D 471
40.0 C 264
40.0 C 186
40.0 D 135
40.1 C 301
40.0 C 208
40.0 C 264
40.0 C 300
40.0 D 48
40.1 C 301
60.3 B 31
40.1 C 67
40.0 C 300
40.0 C 100
40.3 C 15
60.0 B 20
40.0 C 82
40.0 C 25
60.0 B 25
40.0 C 100
60.3 B 37
40.0 C 25
60.2 B 28
40.2 C 34
40.0 D 29
60.0 B 58
40.0 D 29
60.3 B 31
60.1 B 54
40.3 C 15
40.2 C 34
40.0 C 43
40.0 C 60
40.0 C 82
40.3 C 22
40.3 C 6
40.2 C 34
60.3 B 37
60.0 B 50
60.3 B 31
60.2 B 40
60.1 B 67
60.1 B 67
40.3 C 15
40.1 C 18
60.3 B 37
60.2 B 28
60.3 B 4
ELAJARAN BAGI TIGA TAHUN SEBELUMNYA (Dari Kiri ke Kanan)
TAHUN: 2015 TAHUN: 2016

Masukkan markah Masukkan markah


baseline setiap gred baseline setiap gred
berikut: berikut:

DATA BASELINE DATA BASELINE


MARK GRED MARK GRED
0 E 0 E
20 D 20 D
40 C 40 C
60 B 60 B
80 A 80 A
-1 TH -1 TH

BAHASA INGGERIS PENULISAN TAHUN 6

AR-2 OTI-3 AR-3 OTI-4 AR-4 ETR UPSR PAT


0 1 0 8 0 8 0 0
0 7 0 38 0 38 0 0
0 39 0 60 0 60 0 0
0 74 0 15 0 15 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 121 0 121 0 121 0 0
#DIV/0! 38.84 #DIV/0! 87.60 #DIV/0! 87.60 #DIV/0! #DIV/0!
#DIV/0! 3.54 #DIV/0! 2.68 #DIV/0! 2.68 #DIV/0! #DIV/0!
NAMA DAN KELAS DIPAUT DARI SHEET "SENARAI MURID" MAT
BERI HELAIAN INI KEPADA GURU MATA PELAJARAN Petunjuk: M - Markah, G-Gred
ISIKAN LAJUR BERWARNA BIRU MUDA (PPT dan PAT ialah peperiksaan tahun sebelumnya, manakala UP ialah u
JAN KELAS PPT PAT UP TOV
BIL NAMA MURID
M G M G M G M
1 AIDID ALIF BIN ROSLI L 6A 50 C 55 C 43 C 55.0
2 AMNAZAFERAH AMIERA BT AMILUDIN P 6A 54 C 61 B 49 C 61.0
3 ESMA HAZREENA BT ISMANTO P 6A 45 C 51 C 38 D 51.0
4 FATHIN FATIHAH BT YUSRI P 6A 53 C 60 B 48 C 60.0
5 FAZRULNIZA BT MOHAMAD NAZARUDIN P 6A 55 C 61 B 32 D 61.0
6 HAZIQ MAHDAWI BIN ARSHAD L 6A 45 C 51 C 42 C 51.0
7 IZZAH ZAHIRAH BT ISKANDAR P 6A 49 C 54 C 25 D 54.0
8 KHAIRUL BIN MALKI L 6A 25 D 31 D 22 D 31.0
9 MOHAMAD AUDI BIN RAZALI L 6A 56 C 62 B 44 C 62.0
10 MOHAMAD KUSHAIRY B ANUAR L 6A 43 C 50 C 28 D 50.0
11 MOHAMAD NUR NAQIB BIN MOHAMAD JEFFE L 6A 50 C 58 C 44 C 58.0
12 MOHAMMAD KHAIR FITRI BIN KAMRI L 6A 50 C 51 C 40 C 51.0
13 MOHAMMAD NIK DANIEL BIN ABDULLAH L 6A 47 C 53 C 34 D 53.0
14 MOHAMMAD QHATADAR BIN TSMAIL L 6A 49 C 54 C 41 C 54.0
15 MUHAMAD YUSRI BIN EDHAM L 6A 42 C 47 C 24 D 47.0
16 MUHAMMAD ARIQ BIN ABDUL KARIM L 6A 52 C 59 C 43 C 59.0
17 MUHAMMAD HANIF BIN HUSSAINI L 6A 47 C 53 C 23 D 53.0
18 MUHAMMAD RAFIQUE MUSTAQIM B MOHAMA L 6A 44 C 48 C 23 D 48
19 MUHAMMAD SYAFIQ BIN SULAIMAN L 6A 65 B 69 B 34 D 69.0
20 MUHAMMAD ZIYAD MUQRI BIN SURIA L 6A 45 C 49 C 44 C 49.0
21 NA'IM ANIQ BIN BASRI L 6A 54 C 61 B 51 C 61.0
22 NASHIRAHUSNA BT SAIFUDDIN P 6A 83 A 85 A 72 B 85.0
23 NUR ALYAA SYAHIRAH BT SAFUAN P 6A 54 C 61 B 57 C 61.0
24 NUR FATIHAH BT MOHAMAD MODTADZA P 6A 53 C 60 B 30 D 60.0
25 NUR NAFISA BT SALIM P 6A 53 C 57 C 50 C 57.0
26 NUR SYAFIQAH NATASHA BT ABDULLAH P 6A 49 C 52 C 21 D 52.0
27 NUR SYAZWIERAH BT ISMAWI P 6A 40 C 43 C 16 E 43.0
28 NURSHAZNI SHAKIRA BT MOHAMAD RIDA P 6A 55 C 61 B 33 D 61.0
29 NURSOFEA RASYINI BT RASHID P 6A 47 C 52 C 33 D 52.0
30 NURSYAFIQAH BT SEFERI P 6A 42 C 47 C 17 E 47.0
31 NURUL IZZATY BINTI ABDULLAH P 6A 65 B 69 B 69 B 69.0
32 SYASYA BT. HUSSEN P 6A 49 C 54 C 28 D 54.0
33 ZARIFAH YASMIN BT ZAKARIA P 6A 53 C 60 B 30 D 60.0
34 ABANG SYAIFUL ABG ISWANDY L 6B 17 E 22 D 24 D 22.0
35 AFIF AQIL B SUHARDI L 6B 19 E 24 D 10 E 24.0
36 AHMAD TARMIMIEN M. AMIN L 6B 19 E 24 D 21 D 24.0
37 ANISHA KARINA ABDULLAH P 6B 23 D 27 D 21 D 27.0
38 DANIEL HAKIMI L 6B 23 D 23 D 20 D 23.0
39 FARIZAN B ADI L 6B 32 D 34 D 31 D 34.0
40 HAMIDAH BT SHARIF P 6B 12 E 17 E 17 E 17.0
41 IRA NATASYA ABD RAZAK P 6B 20 D 25 D 28 D 25.0
42 MALINI BT JAJOL P 6B 18 E 23 D 17 E 23.0
43 MOHD ABIF HAQIMIE L 6B 21 D 26 D 18 E 26.0
44 MOHD IKHWAN IBRAHIM L 6B 15 E 21 D 17 E 21.0
45 MOHD NURSYAHRIZAN L 6B 22 D 27 D 27 D 27.0
46 MOHD AL HAFIZ SHAMRI L 6B 22 D 27 D 19 E 27.0
47 MOHD FADAUSHAH L 6B 35 D 38 D 16 E 38.0
48 MOHD SYAHBIL JAMADI L 6B 33 D 36 D 21 D 36.0
49 MOHD NURHAKIMEY L 6B 15 E 20 D 23 D 20.0
50 MUHD HAFIZAN JAMALUDIN L 6B 29 D 33 D 22 D 33.0
51 MUHD SYAFIQ B JEFRI L 6B 26 D 30 D 31 D 30.0
52 MUHD SYAKIR MUSTAPA L 6B 10 E 15 E 28 D 15.0
53 MUHD NASSEM B ALIAS L 6B 30 D 34 D 13 E 34.0
54 NUR ARTIQA BT ABDULLAH P 6B 27 D 32 D 34 D 32.0
55 NUR FATIN INTAN SHANIE P 6B 16 E 21 D 18 E 21.0
56 NURERASHAFIRA P 6B 15 E 20 D 17 E 20.0
57 NURUL NUR ARMIEZA P 6B 21 D 26 D 21 D 26.0
58 RAJNALIA BT RATINO P 6B 17 E 22 D 27 D 22.0
59 SHEERA SHALIZIA P 6B 23 D 28 D 12 E 28.0
60 SYAHNIZAN ADHA P 6B 18 E 23 D 17 E 23.0
61 MOHD FARIQ L 6B 25 D 29 D 28 D 29.0
62 ABANG YUSUF IZZUDDIN BIN LAMUDDIN L 6C 34 D 38 D 14 E 38.0
63 AFA NAZIYA BT MASNAN P 6C 16 E 20 D 10 E 20.0
64 AMALIA MALISA DAMIA BT MOHAMAD P 6C 29 D 32 D 20 D 32.0
65 HAZNUL IMAN BIN ZAKERIA L 6C 28 D 31 D 20 D 31.0
66 KHAIRULL ALIFFUDDIN BIN HAZIMIN L 6C 19 E 22 D 18 E 22.0
67 MOHAMAAD HAZIM BIN MOHD FAIZAL L 6C 18 E 21 D 20 D 21.0
68 MOHAMAD AMIZIE BIN JA'AFAR L 6C 28 D 31 D 11 E 31.0
69 MOHAMAD DANIEL FITRI BIN HASAINI L 6C 12 E 17 E -1 TH 17.0
70 MOHAMAD HAFFIZAN BIN ISMAIL L 6C 34 D 38 D 23 D 38.0
71 MOHAMAD SHAHRUL NIZAM BIN SU'UT L 6C 24 D 28 D 17 E 28.0
72 MOHAMMAD ADIQ ADHWA BIN ZULQARNINE L 6C 32 D 34 D 15 E 34.0
73 MOHAMMAD ASHTON DANIEL B MOHAMMAD L 6C 15 E 18 E 18 E 18.0
74 MOHAMMAD EZZARUL AIMAN BIN MUSTAPHA L 6C 13 E 16 E 6 E 16.0
75 MOHD NUR AFIQ B SUBOHI L 6C 14 E 17 E 11 E 17.0
76 MUHAMAD HAQIMI FIQRI BIN ABDULLAH L 6C 21 D 22 D 10 E 22.0
77 MUHAMMAD AIMAN B NORZALI L 6C 19 E 21 D 14 E 21.0
78 MUHAMMAD HAZIM BIN ARMAN L 6C 20 D 24 D 20 D 24.0
79 MUHAMMAD IZZAT IZAMMUDDIN BIN BOLHA L 6C 23 D 25 D 12 E 25.0
80 NUR AMALINA BT ABDUL KHAMIS P 6C 18 E 20 D 19 E 20.0
81 NUR FATIHAH BINTI ISKANDAR P 6C 15 E 18 E 12 E 18.0
82 NUR JAMALINA BT MOHAMAD ISMAIL P 6C 38 D 41 C 19 E 41.0
83 NURHASHIKIN BINTI AZMI P 6C 25 D 29 D -1 TH 29.0
84 NURHASYIKHIN BT ABDULLAH P 6C 19 E 23 D 22 D 23.0
85 NURUL NURAIN BT EJEL @ RAIMI P 6C 30 D 33 D 36 D 33.0
86 SITI KHADIJAH BT SYAHRIZAN P 6C 16 E 21 D 15 E 21.0
87 SYAZLIANA NATASHA BT YUSUF P 6C 22 D 24 D 22 D 24.0
88 ABDUL HAZIQ B MOHAMAD BAKHTERIM L 6D 22 D 24 D 23 D 24.0
89 AIZA NURINA BT AIRUL FAKERY P 6D 31 D 33 D 22 D 33.0
90 ANIQ HAZWAN BIN RASDINADIE L 6D 31 D 23 D 25 D 23.0
91 AZATUL AINUR BINTI AHMAD ZULFIKAR P 6D 20 D 33 D 28 D 33.0
92 AZIRAH BT NASIR P 6D 30 D 40 C 31 D 40.0
93 FAHMI RIZZUAN BIN HADEN L 6D 38 D 38 D 31 D 38.0
94 FATIN NAJWA BT ABDULLAH P 6D 35 D 45 C 30 D 45.0
95 HALWA HANIS AIN BT MALIK P 6D 43 C 31 D 49 C 31.0
96 HARIZ ZAKWAN B ROZIE L 6D 29 D 31 D 32 D 31.0
97 IRRA AIRINNA BT MOHAMAD YAZID P 6D 30 D 31 D 26 D 31.0
98 KHAIKAL AZHAR BIN JOHAN L 6D 30 D 44 C 16 E 44.0
99 LIYANA ANISSYA BT SAMSURI P 6D 42 C 38 D 46 C 38.0
100 LIZ NABILA BT ABDULLAH P 6D 36 D 39 D 42 C 39.0
101 MOHAMAD IKHWAN BIN MOHD HOSAN L 6D 38 D 29 D 19 E 29.0
102 MOHAMMAD ISHAM BIN ISMAIL L 6D 27 D 31 D 29 D 31.0
103 MOHAMMAD NUR AL HAFIQ BIN HARUN L 6D 30 D 43 C 30 D 43.0
104 MUHAMMAD AKMAL BIN HUSSEIN L 6D 40 C 58 C 20 D 58.0
105 MUHAMMAD FARID BIN AZMAN L 6D 57 C 38 D 49 C 38.0
106 MUHAMMAD IMRAN BIN LAN L 6D 37 D 31 D 64 B 31.0
107 MUHAMMAD NUR MUSTAQIM BIN RUSMALIHA L 6D 29 D 34 D 40 C 34.0
108 MUHAMMAD NURHAFIDZY BIN ZULYMAN L 6D 32 D 37 D 29 D 37.0
109 MUHAMMAD SHAH HAZIM BIN BUJANG L 6D 36 D 34 D 21 D 34.0
110 NORSAHIRA BT TAMIE P 6D 32 D 31 D 31 D 31.0
111 NUR ALISHA SHASMEEN BT DZUL ISKANDAR P 6D 29 D 25 D 19 E 25.0
112 NUR ANIS HIDAYAH BT FETHERI P 6D 23 D 48 C 19 E 48.0
113 NUR FAZREEN IZZATI BT BUSMAN ABANG P 6D 47 C 43 C 24 D 43.0
114 NUR SYAFIKAH BT SABARUDIN P 6D 23 D 32 D 17 E 32.0
115 NUR SYAHIDA BINTI BOHARI P 6D 32 D 27 D 24 D 27.0
116 NURRIL NADYANIE BT ABU BAKAR P 6D 26 D 46 C 28 D 46.0
117 NURUL HIDAYAH BINTI ANUAR P 6D 45 C 49 C 27 D 49.0
118 PUTERI NABILAH BINTI JAMALUDDIN P 6D 47 C 35 D 36 D 35.0
119 RABIATUL NATHRAH BT ROMDAN P 6D 33 D 36 D 27 D 36.0
120 RADEN NURFARA'THASYA BT RADINADAM P 6D 34 D 53 C 25 D 53.0
121 ZAHIDA BT ISMAIL P 6D 51 C 43 C 38 D 43.0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
MATEMATIK TAHUN 6 Masukkan peratus lonjakan bagi s
M - Markah, G-Gred dalam lajur di bawah
elumnya, manakala UP ialah ujian dalam tahun semasa)
TOV OTI 1 AR-1 0T1 2 AR-2 OTI 3 AR-3 OTI 4 AR-4
G M G M G M G M G M G M G M G M G
C 56.2 C 57.5 C 58.7 C 60.0 C
B 65.9 B 70.8 B 75.6 B 80.5 A
C 53.3 C 55.6 C 57.9 C 60.2 B
B 65.1 B 70.2 B 75.3 B 80.4 A
B 65.9 B 70.8 B 75.6 B 80.5 A
C 53.3 C 55.6 C 57.9 C 60.2 B
C 55.6 C 57.2 C 58.9 C 60.5 B
D 33.2 D 35.5 D 37.7 D 40.0 D
B 66.5 B 71.0 B 75.5 B 80.0 B
C 52.5 C 55.0 C 57.5 C 60.0 B
C 58.6 C 59.2 C 59.7 C 60.3 B
C 53.3 C 55.6 C 57.9 C 60.2 B
C 54.9 C 56.7 C 58.6 C 60.4 B
C 55.6 C 57.2 C 58.9 C 60.5 B
C 50.3 C 53.6 C 56.9 C 60.2 B
C 59.3 C 59.6 C 59.9 C 60.2 B
C 54.9 C 56.7 C 58.6 C 60.4 B
C 51 C 54 C 57 C 60.0 B
B 71.8 B 74.5 B 77.3 B 80.0 A
C 51.8 C 54.6 C 57.5 C 60.3 B
B 65.9 B 70.8 B 75.6 B 80.5 A
A 88.8 A 92.7 A 96.5 A 100.0 A
B 70.8 B 80.5 A 90.3 A 100.0 A
B 70.1 B 80.1 A 90.2 A 100.0 A
C 57.9 C 58.7 C 59.6 C 60.4 B
C 54.1 C 56.2 C 58.2 C 60.3 B
C 47.3 C 51.6 C 55.9 C 60.2 B
B 70.8 B 80.5 A 90.3 A 100.0 A
C 60.7 B 69.4 B 78.1 B 86.8 A
C 50.3 C 53.6 C 56.9 C 60.2 B
B 76.8 B 84.5 A 92.3 A 100.0 A
C 55.6 C 57.2 C 58.9 C 60.5 B
B 70.1 B 80.1 A 90.2 A 100.0 A
D 26.5 D 31.0 D 35.5 D 40.0 C
D 28.0 D 32.0 D 36.1 D 40.1 C
D 28.0 D 32.0 D 36.1 D 40.1 C
D 30.2 D 33.5 D 36.7 D 40.0 D
D 27.3 D 31.5 D 35.8 D 40.0 C
D 35.5 D 37.1 D 38.6 D 40.1 C
E 22.8 D 28.6 D 34.3 D 40.1 C
D 28.8 D 32.5 D 36.3 D 40.0 C
D 27.7 D 32.3 D 37.0 D 41.6 C
D 29.5 D 33.0 D 36.5 D 40.0 C
D 25.8 D 30.6 D 35.3 D 40.1 C
D 30.2 D 33.5 D 36.7 D 40.0 D
D 30.2 D 33.5 D 36.7 D 40.0 D
D 38.6 D 39.1 D 39.7 D 40.3 C
D 37.0 D 38.0 D 39.0 D 40.0 D
D 25.0 D 30.0 D 35.0 D 40.0 C
D 34.8 D 36.6 D 38.4 D 40.3 C
D 32.6 D 35.1 D 37.7 D 40.2 C
E 21.3 D 27.5 D 33.8 D 40.1 C
D 35.5 D 37.1 D 38.6 D 40.1 C
D 34.0 D 36.0 D 38.0 D 40.0 C
D 25.8 D 30.7 D 35.5 D 40.3 C
D 25.0 D 30.0 D 35.0 D 40.0 C
D 28.6 D 31.2 D 33.8 D 36.4 D
D 26.5 D 31.0 D 35.5 D 40.0 C
D 31.0 D 34.0 D 37.0 D 40.0 C
D 27.3 D 31.5 D 35.8 D 40.0 C
D 31.8 D 34.5 D 37.3 D 40.0 C
D 38.6 D 39.1 D 39.7 D 40.3 C
D 25.0 D 30.0 D 35.0 D 40.0 C
D 34.0 D 36.0 D 38.0 D 40.0 C
D 33.2 D 35.5 D 37.7 D 40.0 D
D 26.5 D 31.0 D 35.5 D 40.0 C
D 25.8 D 30.6 D 35.3 D 40.1 C
D 33.2 D 35.5 D 37.7 D 40.0 D
E 22.7 D 28.5 D 34.2 D 40.0 D
D 38.6 D 39.1 D 39.7 D 40.3 C
D 31.0 D 34.0 D 37.0 D 40.0 C
D 35.5 D 37.1 D 38.6 D 40.1 C
E 23.5 D 29.0 D 34.5 D 40.0 D
E 22.0 D 28.0 D 34.0 D 40.0 C
E 22.8 D 28.6 D 34.3 D 40.1 C
D 26.5 D 31.0 D 35.5 D 40.0 C
D 25.8 D 30.6 D 35.3 D 40.1 C
D 28.0 D 32.0 D 36.1 D 40.1 C
D 28.8 D 32.5 D 36.3 D 40.0 C
D 25.0 D 30.0 D 35.0 D 40.0 C
E 23.5 D 29.1 D 34.6 D 40.1 C
C 45.8 C 50.6 C 55.5 C 60.3 B
D 31.8 D 34.5 D 37.3 D 40.0 C
D 27.3 D 31.5 D 35.8 D 40.0 C
D 34.8 D 36.6 D 38.4 D 40.3 C
D 25.8 D 30.6 D 35.3 D 40.1 C
D 28.0 D 32.0 D 36.1 D 40.1 C
D 28.0 D 32.0 D 36.1 D 40.1 C
D 34.8 D 36.6 D 38.4 D 40.3 C
D 27.3 D 31.5 D 35.8 D 40.0 C
D 34.8 D 36.6 D 38.4 D 40.3 C
C 45.0 C 50.0 C 55.0 C 60.0 B
D 38.6 D 39.1 D 39.7 D 40.3 C
C 48.8 C 52.7 C 56.5 C 60.3 B
D 33.2 D 35.5 D 37.7 D 40.0 D
D 33.3 D 35.7 D 38.0 D 40.3 C
D 33.2 D 35.5 D 37.7 D 40.0 D
C 48.1 C 52.1 C 56.2 C 60.3 B
D 38.6 D 39.1 D 39.7 D 40.3 C
D 39.3 D 39.6 D 39.9 D 40.2 C
D 31.8 D 34.5 D 37.3 D 40.0 C
D 33.2 D 35.5 D 37.7 D 40.0 D
C 47.3 C 51.6 C 55.9 C 60.2 B
C 63.5 B 69.0 B 74.5 B 80.0 A
D 38.6 D 39.1 D 39.7 D 40.3 C
D 33.2 D 35.5 D 37.7 D 40.0 D
D 35.5 D 37.1 D 38.6 D 40.1 C
D 37.7 D 38.5 D 39.2 D 40.0 D
D 35.5 D 37.1 D 38.6 D 40.1 C
D 33.2 D 35.5 D 37.7 D 40.0 D
D 28.8 D 32.5 D 36.3 D 40.0 C
C 51.0 C 54.0 C 57.0 C 60.0 B
C 47.3 C 51.6 C 55.9 C 60.2 B
D 34.0 D 36.0 D 38.0 D 40.0 C
D 30.2 D 33.5 D 36.7 D 40.0 D
C 49.6 C 53.1 C 56.7 C 60.3 B
C 51.8 C 54.6 C 57.5 C 60.3 B
D 36.3 D 37.6 D 38.9 D 40.3 C
D 37.0 D 38.0 D 39.0 D 40.0 D
C 54.9 C 56.7 C 58.6 C 60.4 B
C 47.3 C 51.6 C 55.9 C 60.2 B
Masukkan peratus lonjakan bagi setiap murid

ETR % Lonjakan UPSR


M G G JADUAL 1: ISIKAN BASELINE MARKAH MATA PELAJARAN BAGI TIGA TAHUN SE
60.0 C 9 TAHUN: 2013 TAHUN: 2014
80.5 A 32
Masukkan markah
Masukkan markah baseline
60.2 B 18 baseline setiap gred
setiap gred berikut:
berikut:
80.4 A 34
80.5 A 32 DATA BASELINE DATA BASELINE
60.2 B 18 MARK GRED MARK GRED
60.5 B 12 0 E 0 E
40.0 D 29 20 D 20 D
80.0 B 29 40 C 40 C
60.0 B 20 60 B 60 B
60.3 B 4 80 A 80 A
60.2 B 18 -1 TH -1 TH
60.4 B 14
60.5 B 12 JADUAL 2: PENETAPAN KADAR TOV
60.2 B 28
60.2 B 2 Jadual ini digunakan untuk mengira
pemberatan bagi setiap Peperiksaan/Ujian
60.4 B 14 untuk menentukan TOV
60.0 B 25
80.0 A 16 PEP MARK KADAR
60.3 B 23 PPT 0 0
80.5 A 32 PAT 100 1
100.0 A 18 UP 0 0
100.0 A 64
100.0 A 67 JADUAL 3: ANALISIS PENCAPAIAN SETIAP PENILAIAN
60.4 B 6 GRED TOV OTI-1 AR-1 OTI-2
60.3 B 16 A 1 1 0 6
60.2 B 40 B 11 13 0 8
100.0 A 64 C 32 30 0 30
86.8 A 67 D 70 77 0 77
60.2 B 28 E 7 0 0 0
100.0 A 45 TH 0 0 0 0
60.5 B 12 JUM HADIR 121 121 0 121
100.0 A 67 % ABC 36.36 36.36 #DIV/0! 36.36
40.0 C 82 GPMP 3.59 3.51 #DIV/0! 3.47
40.1 C 67
40.1 C 67
40.0 D 48
40.0 C 74
40.1 C 18
40.1 C 136
40.0 C 60
41.6 C 81
40.0 C 54
40.1 C 91
40.0 D 48
40.0 D 48
40.3 C 6
40.0 D 11
40.0 C 100
40.3 C 22
40.2 C 34
40.1 C 167
40.1 C 18
40.0 C 25
40.3 C 92
40.0 C 100
36.4 D 40
40.0 C 82
40.0 C 43
40.0 C 74
40.0 C 38
40.3 C 6
40.0 C 100
40.0 C 25
40.0 D 29
40.0 C 82
40.1 C 91
40.0 D 29
40.0 D 135
40.3 C 6
40.0 C 43
40.1 C 18
40.0 D 122
40.0 C 150
40.1 C 136
40.0 C 82
40.1 C 91
40.1 C 67
40.0 C 60
40.0 C 100
40.1 C 123
60.3 B 47
40.0 C 38
40.0 C 74
40.3 C 22
40.1 C 91
40.1 C 67
40.1 C 67
40.3 C 22
40.0 C 74
40.3 C 22
60.0 B 50
40.3 C 6
60.3 B 34
40.0 D 29
40.3 C 30
40.0 D 29
60.3 B 37
40.3 C 6
40.2 C 3
40.0 C 38
40.0 D 29
60.2 B 40
80.0 A 38
40.3 C 6
40.0 D 29
40.1 C 18
40.0 D 8
40.1 C 18
40.0 D 29
40.0 C 60
60.0 B 25
60.2 B 40
40.0 C 25
40.0 D 48
60.3 B 31
60.3 B 23
40.3 C 15
40.0 D 11
60.4 B 14
60.2 B 40
ELAJARAN BAGI TIGA TAHUN SEBELUMNYA (Dari Kiri ke Kanan)
TAHUN: 2015 TAHUN: 2016

Masukkan markah Masukkan markah


baseline setiap gred baseline setiap gred
berikut: berikut:

DATA BASELINE DATA BASELINE


MARK GRED MARK GRED
0 E 0 E
20 D 20 D
40 C 40 C
60 B 60 B
80 A 80 A
-1 TH -1 TH

MATEMATIK TAHUN 6

AR-2 OTI-3 AR-3 OTI-4 AR-4 ETR UPSR PAT


0 6 0 13 0 13 0 0
0 8 0 30 0 30 0 0
0 30 0 60 0 60 0 0
0 77 0 18 0 18 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 121 0 121 0 121 0 0
#DIV/0! 36.36 #DIV/0! 85.12 #DIV/0! 85.12 #DIV/0! #DIV/0!
#DIV/0! 3.47 #DIV/0! 2.69 #DIV/0! 2.69 #DIV/0! #DIV/0!
NAMA DAN KELAS DIPAUT DARI SHEET "SENARAI MURID"
BERI HELAIAN INI KEPADA GURU MATA PELAJARAN Petunjuk: M - Markah, G-Gred
ISIKAN LAJUR BERWARNA BIRU MUDA (PPT dan PAT ialah peperiksaan tahun sebelumnya, manakala UP ialah u
JAN KELAS PPT PAT UP TOV
BIL NAMA MURID
M G M G M G M
1 AIDID ALIF BIN ROSLI L 6A 47 C 50 C 45 C 50.0
2 AMNAZAFERAH AMIERA BT AMILUDIN P 6A 52 C 54 C 50 C 54.0
3 ESMA HAZREENA BT ISMANTO P 6A 54 C 55 C 52 C 55.0
4 FATHIN FATIHAH BT YUSRI P 6A 52 C 54 C 50 C 54.0
5 FAZRULNIZA BT MOHAMAD NAZARUDIN P 6A 36 D 38 D 34 D 38.0
6 HAZIQ MAHDAWI BIN ARSHAD L 6A 39 D 41 C 37 D 41.0
7 IZZAH ZAHIRAH BT ISKANDAR P 6A 45 C 47 C 43 C 47.0
8 KHAIRUL BIN MALKI L 6A 48 C 49 C 46 C 49.0
9 MOHAMAD AUDI BIN RAZALI L 6A 54 C 55 C 52 C 55.0
10 MOHAMAD KUSHAIRY B ANUAR L 6A 33 D 36 D 31 D 36.0
11 MOHAMAD NUR NAQIB BIN MOHAMAD JEFFE L 6A 50 C 51 C 48 C 51.0
12 MOHAMMAD KHAIR FITRI BIN KAMRI L 6A 48 C 50 C 47 C 50.0
13 MOHAMMAD NIK DANIEL BIN ABDULLAH L 6A 55 C 56 C 54 C 56.0
14 MOHAMMAD QHATADAR BIN TSMAIL L 6A 54 C 55 C 52 C 55.0
15 MUHAMAD YUSRI BIN EDHAM L 6A 42 C 43 C 40 C 43.0
16 MUHAMMAD ARIQ BIN ABDUL KARIM L 6A 51 C 52 C 50 C 52.0
17 MUHAMMAD HANIF BIN HUSSAINI L 6A 46 C 47 C 44 C 47.0
18 MUHAMMAD RAFIQUE MUSTAQIM B MOHAMA L 6A 44 C 45 C 42 C 45
19 MUHAMMAD SYAFIQ BIN SULAIMAN L 6A 46 C 47 C 44 C 47
20 MUHAMMAD ZIYAD MUQRI BIN SURIA L 6A 52 C 53 C 50 C 53.0
21 NA'IM ANIQ BIN BASRI L 6A 50 C 52 C 48 C 52.0
22 NASHIRAHUSNA BT SAIFUDDIN P 6A 57 C 58 C 56 C 58.0
23 NUR ALYAA SYAHIRAH BT SAFUAN P 6A 62 B 63 B 60 B 63.0
24 NUR FATIHAH BT MOHAMAD MODTADZA P 6A 45 C 47 C 42 C 47.0
25 NUR NAFISA BT SALIM P 6A 58 C 59 C 56 C 59.0
26 NUR SYAFIQAH NATASHA BT ABDULLAH P 6A 43 C 45 C 40 C 45.0
27 NUR SYAZWIERAH BT ISMAWI P 6A 46 C 47 C 44 C 47.0
28 NURSHAZNI SHAKIRA BT MOHAMAD RIDA P 6A 57 C 58 C 56 C 58.0
29 NURSOFEA RASYINI BT RASHID P 6A 61 B 63 B 58 C 63.0
30 NURSYAFIQAH BT SEFERI P 6A 44 C 46 C 42 C 46.0
31 NURUL IZZATY BINTI ABDULLAH P 6A 60 B 62 B 58 C 62.0
32 SYASYA BT. HUSSEN P 6A 48 C 49 C 46 C 49.0
33 ZARIFAH YASMIN BT ZAKARIA P 6A 54 C 56 C 52 C 56.0
34 ABANG SYAIFUL ABG ISWANDY L 6B 20 D 18 E 25 D 18.0
35 AFIF AQIL B SUHARDI L 6B 20 D 23 D 21 D 23.0
36 AHMAD TARMIMIEN M. AMIN L 6B 22 D 24 D 21 D 24.0
37 ANISHA KARINA ABDULLAH P 6B 21 D 26 D 24 D 26.0
38 DANIEL HAKIMI L 6B 20 D 21 D 23 D 21.0
39 FARIZAN B ADI L 6B 32 D 28 D 31 D 28.0
40 HAMIDAH BT SHARIF P 6B 25 D 21 D 16 E 21.0
41 IRA NATASYA ABD RAZAK P 6B 28 D 35 D 38 D 35.0
42 MALINI BT JAJOL P 6B 24 D 16 E 18 E 16.0
43 MOHD ABIF HAQIMIE L 6B 22 D 31 D 31 D 31.0
44 MOHD IKHWAN IBRAHIM L 6B 16 E 25 D 19 E 25.0
45 MOHD NURSYAHRIZAN L 6B 16 E 17 E 18 E 17.0
46 MOHD AL HAFIZ SHAMRI L 6B 18 E 22 D 20 D 22.0
47 MOHD FADAUSHAH L 6B 23 D 21 D 19 E 21.0
48 MOHD SYAHBIL JAMADI L 6B 24 D 25 D 21 D 25.0
49 MOHD NURHAKIMEY L 6B 26 D 27 D 20 D 27.0
50 MUHD HAFIZAN JAMALUDIN L 6B 15 E 18 E 15 E 18.0
51 MUHD SYAFIQ B JEFRI L 6B 31 D 28 D 29 D 28.0
52 MUHD SYAKIR MUSTAPA L 6B 27 D 31 D 29 D 31.0
53 MUHD NASSEM B ALIAS L 6B 24 D 26 D 23 D 26.0
54 NUR ARTIQA BT ABDULLAH P 6B 25 D 21 D 30 D 21.0
55 NUR FATIN INTAN SHANIE P 6B 23 D 13 E 11 E 13.0
56 NURERASHAFIRA P 6B 12 E 10 E 18 E 10.0
57 NURUL NUR ARMIEZA P 6B 11 E 14 E 15 E 14.0
58 RAJNALIA BT RATINO P 6B 21 D 24 D 23 D 24.0
59 SHEERA SHALIZIA P 6B 23 D 27 D 28 D 27.0
60 SYAHNIZAN ADHA P 6B 18 E 13 E 15 E 13.0
61 MOHD FARIQ L 6B 12 E 18 E 24 D 18.0
62 ABANG YUSUF IZZUDDIN BIN LAMUDDIN L 6C 13 E 15 E 10 E 15.0
63 AFA NAZIYA BT MASNAN P 6C 26 D 27 D 24 D 27.0
64 AMALIA MALISA DAMIA BT MOHAMAD P 6C 26 D 27 D 24 D 27.0
65 HAZNUL IMAN BIN ZAKERIA L 6C 34 D 36 D 32 D 36.0
66 KHAIRULL ALIFFUDDIN BIN HAZIMIN L 6C 22 D 24 D 20 D 24.0
67 MOHAMAAD HAZIM BIN MOHD FAIZAL L 6C 24 D 25 D 22 D 25.0
68 MOHAMAD AMIZIE BIN JA'AFAR L 6C 24 D 26 D 22 D 26.0
69 MOHAMAD DANIEL FITRI BIN HASAINI L 6C 36 D 37 D 35 D 37.0
70 MOHAMAD HAFFIZAN BIN ISMAIL L 6C 14 E 16 E 12 E 16.0
71 MOHAMAD SHAHRUL NIZAM BIN SU'UT L 6C 33 D 35 D 30 D 35.0
72 MOHAMMAD ADIQ ADHWA BIN ZULQARNINE L 6C 34 D 35 D 32 D 35.0
73 MOHAMMAD ASHTON DANIEL B MOHAMMAD L 6C 32 D 33 D 31 D 33.0
74 MOHAMMAD EZZARUL AIMAN BIN MUSTAPHA L 6C 7 E 8 E 6 E 8.0
75 MOHD NUR AFIQ B SUBOHI L 6C 32 D 34 D 30 D 34.0
76 MUHAMAD HAQIMI FIQRI BIN ABDULLAH L 6C 16 E 17 E 14 E 17.0
77 MUHAMMAD AIMAN B NORZALI L 6C 16 E 17 E 14 E 17.0
78 MUHAMMAD HAZIM BIN ARMAN L 6C 24 D 26 D 22 D 26.0
79 MUHAMMAD IZZAT IZAMMUDDIN BIN BOLHA L 6C 11 E 13 E 8 E 13.0
80 NUR AMALINA BT ABDUL KHAMIS P 6C 27 D 28 D 26 D 28.0
81 NUR FATIHAH BINTI ISKANDAR P 6C 26 D 27 D 24 D 27.0
82 NUR JAMALINA BT MOHAMAD ISMAIL P 6C 21 D 23 D 20 D 23.0
83 NURHASHIKIN BINTI AZMI P 6C 41 C 43 C 40 C 43.0
84 NURHASYIKHIN BT ABDULLAH P 6C 29 D 29 D 28 D 29.0
85 NURUL NURAIN BT EJEL @ RAIMI P 6C 19 E 19 E 18 E 19.0
86 SITI KHADIJAH BT SYAHRIZAN P 6C 27 D 28 D 26 D 28.0
87 SYAZLIANA NATASHA BT YUSUF P 6C 25 D 26 D 24 D 26.0
88 ABDUL HAZIQ B MOHAMAD BAKHTERIM L 6D 29 D 31 D 28 D 31.0
89 AIZA NURINA BT AIRUL FAKERY P 6D 35 D 37 D 34 D 37.0
90 ANIQ HAZWAN BIN RASDINADIE L 6D 39 D 41 C 38 D 41.0
91 AZATUL AINUR BINTI AHMAD ZULFIKAR P 6D 47 C 49 C 46 C 49.0
92 AZIRAH BT NASIR P 6D 29 D 31 D 28 D 31.0
93 FAHMI RIZZUAN BIN HADEN L 6D 41 C 43 C 40 C 43.0
94 FATIN NAJWA BT ABDULLAH P 6D 48 C 50 C 47 C 50.0
95 HALWA HANIS AIN BT MALIK P 6D 35 D 33 D 34 D 33.0
96 HARIZ ZAKWAN B ROZIE L 6D 35 D 21 D 34 D 21.0
97 IRRA AIRINNA BT MOHAMAD YAZID P 6D 35 D 23 D 34 D 23.0
98 KHAIKAL AZHAR BIN JOHAN L 6D 41 C 43 C 40 C 43.0
99 LIYANA ANISSYA BT SAMSURI P 6D 25 D 27 D 24 D 27.0
100 LIZ NABILA BT ABDULLAH P 6D 31 D 33 D 30 D 33.0
101 MOHAMAD IKHWAN BIN MOHD HOSAN L 6D 52 C 54 C 51 C 54.0
102 MOHAMMAD ISHAM BIN ISMAIL L 6D 33 D 35 D 32 D 35.0
103 MOHAMMAD NUR AL HAFIQ BIN HARUN L 6D 39 D 41 C 38 D 41.0
104 MUHAMMAD AKMAL BIN HUSSEIN L 6D 31 D 33 D 30 D 33.0
105 MUHAMMAD FARID BIN AZMAN L 6D 37 D 39 D 36 D 39.0
106 MUHAMMAD IMRAN BIN LAN L 6D 41 C 43 C 40 C 43.0
107 MUHAMMAD NUR MUSTAQIM BIN RUSMALIHA L 6D 35 D 37 D 34 D 37.0
108 MUHAMMAD NURHAFIDZY BIN ZULYMAN L 6D 21 D 23 D 20 D 23.0
109 MUHAMMAD SHAH HAZIM BIN BUJANG L 6D 29 D 31 D 28 D 31.0
110 NORSAHIRA BT TAMIE P 6D 19 E 21 D 18 E 21.0
111 NUR ALISHA SHASMEEN BT DZUL ISKANDAR P 6D 17 E 19 E 16 E 19.0
112 NUR ANIS HIDAYAH BT FETHERI P 6D 35 D 37 D 34 D 37.0
113 NUR FAZREEN IZZATI BT BUSMAN ABANG P 6D 23 D 36 D 34 D 36.0
114 NUR SYAFIKAH BT SABARUDIN P 6D 35 D 37 D 34 D 37.0
115 NUR SYAHIDA BINTI BOHARI P 6D 43 C 45 C 42 C 45.0
116 NURRIL NADYANIE BT ABU BAKAR P 6D 29 D 31 D 28 D 31.0
117 NURUL HIDAYAH BINTI ANUAR P 6D 29 D 31 D 28 D 31.0
118 PUTERI NABILAH BINTI JAMALUDDIN P 6D 30 D 32 D 29 D 32.0
119 RABIATUL NATHRAH BT ROMDAN P 6D 41 C 43 C 40 C 43.0
120 RADEN NURFARA'THASYA BT RADINADAM P 6D 51 C 53 C 50 C 53.0
121 ZAHIDA BT ISMAIL P 6D 39 D 41 C 38 D 41.0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
SAINS TAHUN 6 Masukkan peratus lonjak
M - Markah, G-Gred dalam lajur di bawah
elumnya, manakala UP ialah ujian dalam tahun semasa)
TOV OTI 1 AR-1 0T1 2 AR-2 OTI 3 AR-3 OTI 4 AR-4
G M G M G M G M G M G M G M G M
C 53 C 58 C 55 55.0 C 57.5 C 60.0 B
C 56 C 51 C 57 57.2 C 58.9 C 60.5 B
C 56 C 56 C 57 57.5 C 58.7 C 60.0 C
C 56 C 59 C 57 57.2 C 58.9 C 60.5 B
D 44 C 60 B 49 49.0 C 54.5 C 60.0 B
C 46 C 42 C 51 50.6 C 55.5 C 60.3 B
C 55 C 61 B 64 63.7 B 72.0 B 80.4 A
C 52 C 54 C 55 54.6 C 57.5 C 60.3 B
C 61 B 61 B 68 67.7 B 74.0 B 80.3 A
D 42 C 54 C 48 48.1 C 54.1 C 60.1 B
C 53 C 58 C 56 55.6 C 57.9 C 60.2 B
C 53 C 56 C 55 55.0 C 57.5 C 60.0 B
C 57 C 44 C 58 58.2 C 59.4 C 60.5 B
C 61 B 62 B 68 67.7 B 74.0 B 80.3 A
C 47 C 44 C 52 51.6 C 55.9 C 60.2 B
C 54 C 54 C 56 56.2 C 58.2 C 60.3 B
C 50 C 45 C 54 53.6 C 56.9 C 60.2 B
C 49 C 42 C 53 53 C 56 C 60.3 B
C 50 C 45 C 54 53.6 C 56.9 C 60.2 B
C 55 C 42 C 57 56.7 C 58.6 C 60.4 B
C 59 C 69 B 66 66.0 B 73.1 B 80.1 A
C 68 B 82 A 79 78.9 B 89.3 A 99.8 A
B 72 B 75 B 82 81.6 A 90.9 A 100.0 A
C 55 C 55 C 64 63.7 B 72.0 B 80.4 A
C 64 B 60 B 70 69.6 B 74.9 B 80.2 A
C 49 C 36 D 53 52.7 C 56.5 C 60.3 B
C 50 C 36 D 54 53.6 C 56.9 C 60.2 B
C 64 B 61 B 69 69.0 B 74.5 B 80.0 A
B 67 B 56 C 72 71.5 B 75.8 B 80.0 A
C 50 C 42 C 53 53.1 C 56.7 C 60.3 B
B 66 B 68 B 71 71.0 B 75.5 B 80.0 B
C 52 C 48 C 55 54.6 C 57.5 C 60.3 B
C 57 C 59 C 58 58.2 C 59.4 C 60.5 B
E 23 D 15 E 29 29.0 D 34.5 D 40.0 D
D 27 D 24 D 32 31.6 D 35.9 D 40.3 C
D 28 D 28 D 32 32.0 D 36.1 D 40.1 C
D 30 D 18 E 33 33.0 D 36.5 D 40.0 C
D 26 D 19 E 31 30.6 D 35.3 D 40.1 C
D 31 D 25 D 34 34.0 D 37.0 D 40.0 C
D 26 D 24 D 31 30.6 D 35.3 D 40.1 C
D 36 D 36 D 38 37.6 D 38.9 D 40.3 C
E 22 D 19 E 28 28.0 D 34.0 D 40.0 C
D 33 D 19 E 35 35.5 D 37.7 D 40.0 D
D 29 D 20 D 33 32.5 D 36.3 D 40.0 C
E 23 D -1 TH 29 28.6 D 34.3 D 40.1 C
D 27 D -1 TH 31 31.0 D 35.5 D 40.0 C
D 26 D 16 E 31 30.6 D 35.3 D 40.1 C
D 29 D 36 D 33 32.5 D 36.3 D 40.0 C
D 30 D 23 D 33 33.5 D 36.7 D 40.0 D
E 26 D 18 E 34 34.0 D 42.0 C 50.0 C
D 31 D 25 D 34 34.0 D 37.0 D 40.0 C
D 33 D 33 D 35 35.5 D 37.7 D 40.0 D
D 30 D 21 D 33 33.0 D 36.5 D 40.0 C
D 26 D 21 D 31 30.6 D 35.3 D 40.1 C
E 20 E 21 D 27 26.5 D 33.3 D 40.0 C
E 18 E 14 E 25 25.0 D 32.5 D 40.0 C
E 21 D 14 E 27 27.0 D 33.5 D 40.0 C
D 28 D 23 D 32 32.0 D 36.1 D 40.1 C
D 30 D 10 E 33 33.5 D 36.7 D 40.0 D
E 20 E 19 E 27 26.5 D 33.3 D 40.0 C
E 24 D 16 E 29 29.1 D 34.6 D 40.1 C
E 21 D 15 E 28 27.5 D 33.8 D 40.1 C
D 30 D 23 D 33 33.5 D 36.7 D 40.0 D
D 30 D 15 E 33 33.5 D 36.7 D 40.0 D
D 37 D 29 D 38 38.0 D 39.0 D 40.0 D
D 28 D 30 D 32 32.0 D 36.1 D 40.1 C
D 29 D 34 D 33 32.5 D 36.3 D 40.0 C
D 30 D 15 E 33 33.0 D 36.5 D 40.0 C
D 43 C 40 C 49 48.7 C 54.5 C 60.3 B
E 22 D 10 E 28 28.0 D 34.0 D 40.0 C
D 36 D 43 C 38 37.6 D 38.9 D 40.3 C
D 36 D 39 D 38 37.6 D 38.9 D 40.3 C
D 35 D 39 D 37 36.6 D 38.4 D 40.3 C
E 16 E 13 E 24 24.0 D 32.0 D 40.0 C
D 36 D 26 D 37 37.1 D 38.6 D 40.1 C
E 23 D 20 D 28 28.5 D 34.2 D 40.0 D
E 23 D 15 E 29 28.6 D 34.3 D 40.1 C
D 30 D 25 D 33 33.0 D 36.5 D 40.0 C
E 20 E 14 E 27 26.7 D 33.5 D 40.3 C
D 31 D 15 E 34 34.0 D 37.0 D 40.0 C
D 30 D 36 D 33 33.5 D 36.7 D 40.0 D
D 27 D 15 E 32 31.5 D 35.8 D 40.0 C
C 47 C 48 C 52 51.6 C 55.9 C 60.2 B
D 32 D 25 D 35 34.5 D 37.3 D 40.0 C
E 24 D 13 E 30 29.5 D 34.8 D 40.1 C
D 31 D 20 D 34 34.0 D 37.0 D 40.0 C
D 30 D 26 D 33 33.0 D 36.5 D 40.0 C
D 32 D 33 D 33 33.5 D 34.7 D 36.0 D
D 38 D 38 D 38 38.5 D 39.2 D 40.0 D
C 46 C 36 D 51 50.6 C 55.5 C 60.3 B
C 51 C 30 D 54 53.7 C 56.0 C 58.3 C
D 33 D 31 D 35 35.5 D 37.7 D 40.0 D
C 47 C 28 D 52 51.6 C 55.9 C 60.2 B
C 53 C 50 C 55 55.0 C 57.5 C 60.0 B
D 40 D 46 C 47 46.5 C 53.3 C 60.1 B
D 26 D 40 C 31 30.6 D 35.3 D 40.1 C
D 27 D 25 D 32 31.5 D 35.8 D 40.0 C
C 47 C 40 C 52 51.6 C 55.9 C 60.2 B
D 30 D 29 D 33 33.5 D 36.7 D 40.0 D
D 35 D 24 D 37 36.6 D 38.4 D 40.3 C
C 61 B 66 B 67 67.2 B 73.8 B 80.5 A
D 36 D -1 TH 38 37.6 D 38.9 D 40.3 C
C 46 C 41 C 51 50.6 C 55.5 C 60.3 B
D 40 D 43 C 47 46.5 C 53.3 C 60.1 B
D 44 C 46 C 50 49.5 C 54.8 C 60.1 B
C 47 C 41 C 52 51.6 C 55.9 C 60.2 B
D 38 D 39 D 38 38.5 D 39.2 D 40.0 D
D 27 D 24 D 32 31.6 D 35.9 D 40.3 C
D 33 D 23 D 35 35.5 D 37.7 D 40.0 D
D 26 D 40 C 31 30.6 D 35.3 D 40.1 C
E 24 D 30 D 30 29.5 D 34.8 D 40.1 C
D 38 D 38 D 38 38.5 D 39.2 D 40.0 D
D 37 D 38 D 38 38.0 D 39.0 D 40.0 D
D 38 D 29 D 38 38.5 D 39.2 D 40.0 D
C 49 C 34 D 53 52.7 C 56.5 C 60.3 B
D 33 D 39 D 35 35.5 D 37.7 D 40.0 D
D 33 D 44 C 36 35.7 D 38.0 D 40.3 C
D 34 D 34 D 36 36.0 D 38.0 D 40.0 C
C 47 C 39 D 52 51.6 C 55.9 C 60.2 B
C 55 C 38 D 57 56.7 C 58.6 C 60.4 B
C 46 C 41 C 51 50.6 C 55.5 C 60.3 B
Masukkan peratus lonjakan bagi setiap murid
alam lajur di bawah

AR-4 ETR % Lonjakan UPSR


G M G G JADUAL 1: ISIKAN BASELINE MARKAH MATA PELAJARAN BAGI TIGA TA
60.0 B 20 TAHUN: 2013 TAHUN: 2014
60.5 B 12
Masukkan markah
Masukkan markah baseline
60.0 C 9 baseline setiap gred
setiap gred berikut:
berikut:
60.5 B 12
60.0 B 58 DATA BASELINE DATA BASELINE
60.3 B 47 MARK GRED MARK GRED
80.4 A 71 0 E 0 E
60.3 B 23 20 D 20 D
80.3 A 46 40 C 40 C
60.1 B 67 60 B 60 B
60.2 B 18 80 A 80 A
60.0 B 20 -1 TH -1 TH
60.5 B 8
80.3 A 46 JADUAL 2: PENETAPAN KADAR TOV
60.2 B 40
60.3 B 16 Jadual ini digunakan untuk mengira
pemberatan bagi setiap Peperiksaan/Ujian
60.2 B 28 untuk menentukan TOV
60.3 B 34
60.2 B 28 PEP MARK KADAR
60.4 B 14 PPT 0 0
80.1 A 54 PAT 100 1
99.8 A 72 UP 0 0
100.0 A 59
80.4 A 71 JADUAL 3: ANALISIS PENCAPAIAN SETIAP PENILAIAN
80.2 A 36 GRED TOV OTI-1 AR-1 OTI-2
60.3 B 34 A 0 0 1 1
60.2 B 28 B 3 9 10 11
80.0 A 38 C 41 39 35 38
80.0 A 27 D 60 68 50 71
60.3 B 31 E 17 5 22 0
80.0 B 29 TH 0 0 3 0
60.3 B 23 JUM HADIR 121 121 118 121
60.5 B 8 % ABC 36.36 39.67 38.98 41.32
40.0 D 122 GPMP 3.75 3.57 3.69 3.48
40.3 C 75
40.1 C 67
40.0 C 54
40.1 C 91
40.0 C 43
40.1 C 91
40.3 C 15
40.0 C 150
40.0 D 29
40.0 C 60
40.1 C 136
40.0 C 82
40.1 C 91
40.0 C 60
40.0 D 48
50.0 C 178
40.0 C 43
40.0 D 29
40.0 C 54
40.1 C 91
40.0 C 208
40.0 C 300
40.0 C 186
40.1 C 67
40.0 D 48
40.0 C 208
40.1 C 123
40.1 C 167
40.0 D 48
40.0 D 48
40.0 D 11
40.1 C 67
40.0 C 60
40.0 C 54
60.3 B 63
40.0 C 150
40.3 C 15
40.3 C 15
40.3 C 22
40.0 C 400
40.1 C 18
40.0 D 135
40.1 C 136
40.0 C 54
40.3 C 210
40.0 C 43
40.0 D 48
40.0 C 74
60.2 B 40
40.0 C 38
40.1 C 111
40.0 C 43
40.0 C 54
36.0 D 16
40.0 D 8
60.3 B 47
58.3 C 19
40.0 D 29
60.2 B 40
60.0 B 20
60.1 B 82
40.1 C 91
40.0 C 74
60.2 B 40
40.0 D 48
40.3 C 22
80.5 A 49
40.3 C 15
60.3 B 47
60.1 B 82
60.1 B 54
60.2 B 40
40.0 D 8
40.3 C 75
40.0 D 29
40.1 C 91
40.1 C 111
40.0 D 8
40.0 D 11
40.0 D 8
60.3 B 34
40.0 D 29
40.3 C 30
40.0 C 25
60.2 B 40
60.4 B 14
60.3 B 47
ELAJARAN BAGI TIGA TAHUN SEBELUMNYA (Dari Kiri ke Kanan)
TAHUN: 2015 TAHUN: 2016

Masukkan markah Masukkan markah


baseline setiap gred baseline setiap gred
berikut: berikut:

DATA BASELINE DATA BASELINE


MARK GRED MARK GRED
0 E 0 E
20 D 20 D
40 C 40 C
60 B 60 B
80 A 80 A
-1 TH -1 TH

SAINS TAHUN 6

AR-2 OTI-3 AR-3 OTI-4 AR-4 ETR UPSR PAT


0 2 0 11 0 11 0 0
0 10 0 37 0 37 0 0
0 39 0 53 0 53 0 0
0 70 0 20 0 20 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 121 0 121 0 121 0 0
#DIV/0! 42.15 #DIV/0! 83.47 #DIV/0! 83.47 #DIV/0! #DIV/0!
#DIV/0! 3.46 #DIV/0! 2.68 #DIV/0! 2.68 #DIV/0! #DIV/0!
NAMA DAN KELAS DIPAUT DARI SHEET "SENARAI MURID" BAHASA CIN
BERI HELAIAN INI KEPADA GURU MATA PELAJARAN Petunjuk: M - Markah, G-Gred
ISIKAN LAJUR BERWARNA BIRU MUDA (PPT dan PAT ialah peperiksaan tahun sebelumnya, manakala UP ialah u
JAN KELAS PPT PAT UP TOV
BIL NAMA MURID
M G M G M G M
1 AIDID ALIF BIN ROSLI L 6A
2 AMNAZAFERAH AMIERA BT AMILUDIN P 6A
3 ESMA HAZREENA BT ISMANTO P 6A
4 FATHIN FATIHAH BT YUSRI P 6A
5 FAZRULNIZA BT MOHAMAD NAZARUDIN P 6A
6 HAZIQ MAHDAWI BIN ARSHAD L 6A
7 IZZAH ZAHIRAH BT ISKANDAR P 6A
8 KHAIRUL BIN MALKI L 6A
9 MOHAMAD AUDI BIN RAZALI L 6A
10 MOHAMAD KUSHAIRY B ANUAR L 6A
11 MOHAMAD NUR NAQIB BIN MOHAMAD JEFFE L 6A
12 MOHAMMAD KHAIR FITRI BIN KAMRI L 6A
13 MOHAMMAD NIK DANIEL BIN ABDULLAH L 6A
14 MOHAMMAD QHATADAR BIN TSMAIL L 6A
15 MUHAMAD YUSRI BIN EDHAM L 6A
16 MUHAMMAD ARIQ BIN ABDUL KARIM L 6A
17 MUHAMMAD HANIF BIN HUSSAINI L 6A
18 MUHAMMAD RAFIQUE MUSTAQIM B MOHAMA L 6A
19 MUHAMMAD SYAFIQ BIN SULAIMAN L 6A
20 MUHAMMAD ZIYAD MUQRI BIN SURIA L 6A
21 NA'IM ANIQ BIN BASRI L 6A
22 NASHIRAHUSNA BT SAIFUDDIN P 6A
23 NUR ALYAA SYAHIRAH BT SAFUAN P 6A
24 NUR FATIHAH BT MOHAMAD MODTADZA P 6A
25 NUR NAFISA BT SALIM P 6A
26 NUR SYAFIQAH NATASHA BT ABDULLAH P 6A
27 NUR SYAZWIERAH BT ISMAWI P 6A
28 NURSHAZNI SHAKIRA BT MOHAMAD RIDA P 6A
29 NURSOFEA RASYINI BT RASHID P 6A
30 NURSYAFIQAH BT SEFERI P 6A
31 NURUL IZZATY BINTI ABDULLAH P 6A
32 SYASYA BT. HUSSEN P 6A
33 ZARIFAH YASMIN BT ZAKARIA P 6A
34 ABANG SYAIFUL ABG ISWANDY L 6B
35 AFIF AQIL B SUHARDI L 6B
36 AHMAD TARMIMIEN M. AMIN L 6B
37 ANISHA KARINA ABDULLAH P 6B
38 DANIEL HAKIMI L 6B
39 FARIZAN B ADI L 6B
40 HAMIDAH BT SHARIF P 6B
41 IRA NATASYA ABD RAZAK P 6B
42 MALINI BT JAJOL P 6B
43 MOHD ABIF HAQIMIE L 6B
44 MOHD IKHWAN IBRAHIM L 6B
45 MOHD NURSYAHRIZAN L 6B
46 MOHD AL HAFIZ SHAMRI L 6B
47 MOHD FADAUSHAH L 6B
48 MOHD SYAHBIL JAMADI L 6B
49 MOHD NURHAKIMEY L 6B
50 MUHD HAFIZAN JAMALUDIN L 6B
51 MUHD SYAFIQ B JEFRI L 6B
52 MUHD SYAKIR MUSTAPA L 6B
53 MUHD NASSEM B ALIAS L 6B
54 NUR ARTIQA BT ABDULLAH P 6B
55 NUR FATIN INTAN SHANIE P 6B
56 NURERASHAFIRA P 6B
57 NURUL NUR ARMIEZA P 6B
58 RAJNALIA BT RATINO P 6B
59 SHEERA SHALIZIA P 6B
60 SYAHNIZAN ADHA P 6B
61 MOHD FARIQ L 6B
62 ABANG YUSUF IZZUDDIN BIN LAMUDDIN L 6C
63 AFA NAZIYA BT MASNAN P 6C
64 AMALIA MALISA DAMIA BT MOHAMAD P 6C
65 HAZNUL IMAN BIN ZAKERIA L 6C
66 KHAIRULL ALIFFUDDIN BIN HAZIMIN L 6C
67 MOHAMAAD HAZIM BIN MOHD FAIZAL L 6C
68 MOHAMAD AMIZIE BIN JA'AFAR L 6C
69 MOHAMAD DANIEL FITRI BIN HASAINI L 6C
70 MOHAMAD HAFFIZAN BIN ISMAIL L 6C
71 MOHAMAD SHAHRUL NIZAM BIN SU'UT L 6C
72 MOHAMMAD ADIQ ADHWA BIN ZULQARNINE L 6C
73 MOHAMMAD ASHTON DANIEL B MOHAMMAD L 6C
74 MOHAMMAD EZZARUL AIMAN BIN MUSTAPHA L 6C
75 MOHD NUR AFIQ B SUBOHI L 6C
76 MUHAMAD HAQIMI FIQRI BIN ABDULLAH L 6C
77 MUHAMMAD AIMAN B NORZALI L 6C
78 MUHAMMAD HAZIM BIN ARMAN L 6C
79 MUHAMMAD IZZAT IZAMMUDDIN BIN BOLHA L 6C
80 NUR AMALINA BT ABDUL KHAMIS P 6C
81 NUR FATIHAH BINTI ISKANDAR P 6C
82 NUR JAMALINA BT MOHAMAD ISMAIL P 6C
83 NURHASHIKIN BINTI AZMI P 6C
84 NURHASYIKHIN BT ABDULLAH P 6C
85 NURUL NURAIN BT EJEL @ RAIMI P 6C
86 SITI KHADIJAH BT SYAHRIZAN P 6C
87 SYAZLIANA NATASHA BT YUSUF P 6C
88 ABDUL HAZIQ B MOHAMAD BAKHTERIM L 6D
89 AIZA NURINA BT AIRUL FAKERY P 6D
90 ANIQ HAZWAN BIN RASDINADIE L 6D
91 AZATUL AINUR BINTI AHMAD ZULFIKAR P 6D
92 AZIRAH BT NASIR P 6D
93 FAHMI RIZZUAN BIN HADEN L 6D
94 FATIN NAJWA BT ABDULLAH P 6D
95 HALWA HANIS AIN BT MALIK P 6D
96 HARIZ ZAKWAN B ROZIE L 6D
97 IRRA AIRINNA BT MOHAMAD YAZID P 6D
98 KHAIKAL AZHAR BIN JOHAN L 6D
99 LIYANA ANISSYA BT SAMSURI P 6D
100 LIZ NABILA BT ABDULLAH P 6D
101 MOHAMAD IKHWAN BIN MOHD HOSAN L 6D
102 MOHAMMAD ISHAM BIN ISMAIL L 6D
103 MOHAMMAD NUR AL HAFIQ BIN HARUN L 6D
104 MUHAMMAD AKMAL BIN HUSSEIN L 6D
105 MUHAMMAD FARID BIN AZMAN L 6D
106 MUHAMMAD IMRAN BIN LAN L 6D
107 MUHAMMAD NUR MUSTAQIM BIN RUSMALIHA L 6D
108 MUHAMMAD NURHAFIDZY BIN ZULYMAN L 6D
109 MUHAMMAD SHAH HAZIM BIN BUJANG L 6D
110 NORSAHIRA BT TAMIE P 6D
111 NUR ALISHA SHASMEEN BT DZUL ISKANDAR P 6D
112 NUR ANIS HIDAYAH BT FETHERI P 6D
113 NUR FAZREEN IZZATI BT BUSMAN ABANG P 6D
114 NUR SYAFIKAH BT SABARUDIN P 6D
115 NUR SYAHIDA BINTI BOHARI P 6D
116 NURRIL NADYANIE BT ABU BAKAR P 6D
117 NURUL HIDAYAH BINTI ANUAR P 6D
118 PUTERI NABILAH BINTI JAMALUDDIN P 6D
119 RABIATUL NATHRAH BT ROMDAN P 6D
120 RADEN NURFARA'THASYA BT RADINADAM P 6D
121 ZAHIDA BT ISMAIL P 6D
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
BAHASA CINA PEMAHAMAN TAHUN 6 Masukkan peratus lonjakan bagi s
M - Markah, G-Gred dalam lajur di bawah
elumnya, manakala UP ialah ujian dalam tahun semasa)
TOV OTI 1 AR-1 0T1 2 AR-2 OTI 3 AR-3 OTI 4 AR-4
G M G M G M G M G M G M G M G M G
Masukkan peratus lonjakan bagi setiap murid

ETR % Lonjakan UPSR


M G G JADUAL 1: ISIKAN BASELINE MARKAH MATA PELAJARAN BAGI TIGA TAHUN SE
TAHUN: 2013 TAHUN: 2014

Masukkan markah
Masukkan markah baseline
baseline setiap gred
setiap gred berikut:
berikut:

DATA BASELINE DATA BASELINE


MARK GRED MARK GRED
0 E 0 E
39 D 39 D
50 C 50 C
65 B 65 B
80 A 80 A
-1 TH -1 TH

JADUAL 2: PENETAPAN KADAR TOV

Jadual ini digunakan untuk mengira


pemberatan bagi setiap Peperiksaan/Ujian
untuk menentukan TOV

PEP MARK KADAR


PPT 0 0
PAT 100 1
UP 0 0

JADUAL 3: ANALISIS PENCAPAIAN SETIAP PENILAIAN


GRED TOV OTI-1 AR-1 OTI-2
A 0 0 0 0
B 0 0 0 0
C 0 0 0 0
D 0 0 0 0
E 0 0 0 0
TH 0 0 0 0
JUM HADIR 0 0 0 0
% ABC #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0!
GPMP #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0!
ELAJARAN BAGI TIGA TAHUN SEBELUMNYA (Dari Kiri ke Kanan)
TAHUN: 2015 TAHUN: 2016

Masukkan markah Masukkan markah


baseline setiap gred baseline setiap gred
berikut: berikut:

DATA BASELINE DATA BASELINE


MARK GRED MARK GRED
0 E 0 E
39 D 39 D
50 C 50 C
65 B 65 B
80 A 80 A
-1 TH -1 TH

BAHASA CINA PEMAHAMAN TAHUN 6

AR-2 OTI-3 AR-3 OTI-4 AR-4 ETR UPSR PAT


0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
#DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0!
#DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0!
NAMA DAN KELAS DIPAUT DARI SHEET "SENARAI MURID" BAHASA CI
BERI HELAIAN INI KEPADA GURU MATA PELAJARAN Petunjuk: M - Markah, G-Gred
ISIKAN LAJUR BERWARNA BIRU MUDA (PPT dan PAT ialah peperiksaan tahun sebelumnya, manakala UP ialah u
JAN KELAS PPT PAT UP TOV
BIL NAMA MURID
M G M G M G M
1 AIDID ALIF BIN ROSLI L 6A
2 AMNAZAFERAH AMIERA BT AMILUDIN P 6A
3 ESMA HAZREENA BT ISMANTO P 6A
4 FATHIN FATIHAH BT YUSRI P 6A
5 FAZRULNIZA BT MOHAMAD NAZARUDIN P 6A
6 HAZIQ MAHDAWI BIN ARSHAD L 6A
7 IZZAH ZAHIRAH BT ISKANDAR P 6A
8 KHAIRUL BIN MALKI L 6A
9 MOHAMAD AUDI BIN RAZALI L 6A
10 MOHAMAD KUSHAIRY B ANUAR L 6A
11 MOHAMAD NUR NAQIB BIN MOHAMAD JEFFE L 6A
12 MOHAMMAD KHAIR FITRI BIN KAMRI L 6A
13 MOHAMMAD NIK DANIEL BIN ABDULLAH L 6A
14 MOHAMMAD QHATADAR BIN TSMAIL L 6A
15 MUHAMAD YUSRI BIN EDHAM L 6A
16 MUHAMMAD ARIQ BIN ABDUL KARIM L 6A
17 MUHAMMAD HANIF BIN HUSSAINI L 6A
18 MUHAMMAD RAFIQUE MUSTAQIM B MOHAMA L 6A
19 MUHAMMAD SYAFIQ BIN SULAIMAN L 6A
20 MUHAMMAD ZIYAD MUQRI BIN SURIA L 6A
21 NA'IM ANIQ BIN BASRI L 6A
22 NASHIRAHUSNA BT SAIFUDDIN P 6A
23 NUR ALYAA SYAHIRAH BT SAFUAN P 6A
24 NUR FATIHAH BT MOHAMAD MODTADZA P 6A
25 NUR NAFISA BT SALIM P 6A
26 NUR SYAFIQAH NATASHA BT ABDULLAH P 6A
27 NUR SYAZWIERAH BT ISMAWI P 6A
28 NURSHAZNI SHAKIRA BT MOHAMAD RIDA P 6A
29 NURSOFEA RASYINI BT RASHID P 6A
30 NURSYAFIQAH BT SEFERI P 6A
31 NURUL IZZATY BINTI ABDULLAH P 6A
32 SYASYA BT. HUSSEN P 6A
33 ZARIFAH YASMIN BT ZAKARIA P 6A
34 ABANG SYAIFUL ABG ISWANDY L 6B
35 AFIF AQIL B SUHARDI L 6B
36 AHMAD TARMIMIEN M. AMIN L 6B
37 ANISHA KARINA ABDULLAH P 6B
38 DANIEL HAKIMI L 6B
39 FARIZAN B ADI L 6B
40 HAMIDAH BT SHARIF P 6B
41 IRA NATASYA ABD RAZAK P 6B
42 MALINI BT JAJOL P 6B
43 MOHD ABIF HAQIMIE L 6B
44 MOHD IKHWAN IBRAHIM L 6B
45 MOHD NURSYAHRIZAN L 6B
46 MOHD AL HAFIZ SHAMRI L 6B
47 MOHD FADAUSHAH L 6B
48 MOHD SYAHBIL JAMADI L 6B
49 MOHD NURHAKIMEY L 6B
50 MUHD HAFIZAN JAMALUDIN L 6B
51 MUHD SYAFIQ B JEFRI L 6B
52 MUHD SYAKIR MUSTAPA L 6B
53 MUHD NASSEM B ALIAS L 6B
54 NUR ARTIQA BT ABDULLAH P 6B
55 NUR FATIN INTAN SHANIE P 6B
56 NURERASHAFIRA P 6B
57 NURUL NUR ARMIEZA P 6B
58 RAJNALIA BT RATINO P 6B
59 SHEERA SHALIZIA P 6B
60 SYAHNIZAN ADHA P 6B
61 MOHD FARIQ L 6B
62 ABANG YUSUF IZZUDDIN BIN LAMUDDIN L 6C
63 AFA NAZIYA BT MASNAN P 6C
64 AMALIA MALISA DAMIA BT MOHAMAD P 6C
65 HAZNUL IMAN BIN ZAKERIA L 6C
66 KHAIRULL ALIFFUDDIN BIN HAZIMIN L 6C
67 MOHAMAAD HAZIM BIN MOHD FAIZAL L 6C
68 MOHAMAD AMIZIE BIN JA'AFAR L 6C
69 MOHAMAD DANIEL FITRI BIN HASAINI L 6C
70 MOHAMAD HAFFIZAN BIN ISMAIL L 6C
71 MOHAMAD SHAHRUL NIZAM BIN SU'UT L 6C
72 MOHAMMAD ADIQ ADHWA BIN ZULQARNINE L 6C
73 MOHAMMAD ASHTON DANIEL B MOHAMMAD L 6C
74 MOHAMMAD EZZARUL AIMAN BIN MUSTAPHA L 6C
75 MOHD NUR AFIQ B SUBOHI L 6C
76 MUHAMAD HAQIMI FIQRI BIN ABDULLAH L 6C
77 MUHAMMAD AIMAN B NORZALI L 6C
78 MUHAMMAD HAZIM BIN ARMAN L 6C
79 MUHAMMAD IZZAT IZAMMUDDIN BIN BOLHA L 6C
80 NUR AMALINA BT ABDUL KHAMIS P 6C
81 NUR FATIHAH BINTI ISKANDAR P 6C
82 NUR JAMALINA BT MOHAMAD ISMAIL P 6C
83 NURHASHIKIN BINTI AZMI P 6C
84 NURHASYIKHIN BT ABDULLAH P 6C
85 NURUL NURAIN BT EJEL @ RAIMI P 6C
86 SITI KHADIJAH BT SYAHRIZAN P 6C
87 SYAZLIANA NATASHA BT YUSUF P 6C
88 ABDUL HAZIQ B MOHAMAD BAKHTERIM L 6D
89 AIZA NURINA BT AIRUL FAKERY P 6D
90 ANIQ HAZWAN BIN RASDINADIE L 6D
91 AZATUL AINUR BINTI AHMAD ZULFIKAR P 6D
92 AZIRAH BT NASIR P 6D
93 FAHMI RIZZUAN BIN HADEN L 6D
94 FATIN NAJWA BT ABDULLAH P 6D
95 HALWA HANIS AIN BT MALIK P 6D
96 HARIZ ZAKWAN B ROZIE L 6D
97 IRRA AIRINNA BT MOHAMAD YAZID P 6D
98 KHAIKAL AZHAR BIN JOHAN L 6D
99 LIYANA ANISSYA BT SAMSURI P 6D
100 LIZ NABILA BT ABDULLAH P 6D
101 MOHAMAD IKHWAN BIN MOHD HOSAN L 6D
102 MOHAMMAD ISHAM BIN ISMAIL L 6D
103 MOHAMMAD NUR AL HAFIQ BIN HARUN L 6D
104 MUHAMMAD AKMAL BIN HUSSEIN L 6D
105 MUHAMMAD FARID BIN AZMAN L 6D
106 MUHAMMAD IMRAN BIN LAN L 6D
107 MUHAMMAD NUR MUSTAQIM BIN RUSMALIHA L 6D
108 MUHAMMAD NURHAFIDZY BIN ZULYMAN L 6D
109 MUHAMMAD SHAH HAZIM BIN BUJANG L 6D
110 NORSAHIRA BT TAMIE P 6D
111 NUR ALISHA SHASMEEN BT DZUL ISKANDAR P 6D
112 NUR ANIS HIDAYAH BT FETHERI P 6D
113 NUR FAZREEN IZZATI BT BUSMAN ABANG P 6D
114 NUR SYAFIKAH BT SABARUDIN P 6D
115 NUR SYAHIDA BINTI BOHARI P 6D
116 NURRIL NADYANIE BT ABU BAKAR P 6D
117 NURUL HIDAYAH BINTI ANUAR P 6D
118 PUTERI NABILAH BINTI JAMALUDDIN P 6D
119 RABIATUL NATHRAH BT ROMDAN P 6D
120 RADEN NURFARA'THASYA BT RADINADAM P 6D
121 ZAHIDA BT ISMAIL P 6D
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
BAHASA CINA PENULISAN TAHUN 6 Masukkan peratus lonjakan bagi s
M - Markah, G-Gred dalam lajur di bawah
elumnya, manakala UP ialah ujian dalam tahun semasa)
TOV OTI 1 AR-1 0T1 2 AR-2 OTI 3 AR-3 OTI 4 AR-4
G M G M G M G M G M G M G M G M G
Masukkan peratus lonjakan bagi setiap murid

ETR % Lonjakan UPSR


M G G JADUAL 1: ISIKAN BASELINE MARKAH MATA PELAJARAN BAGI TIGA TAHUN SE
TAHUN: 2013 TAHUN: 2014

Masukkan markah
Masukkan markah baseline
baseline setiap gred
setiap gred berikut:
berikut:

DATA BASELINE DATA BASELINE


MARK GRED MARK GRED
0 E 0 E
39 D 39 D
50 C 50 C
65 B 65 B
80 A 80 A
-1 TH -1 TH

JADUAL 2: PENETAPAN KADAR TOV

Jadual ini digunakan untuk mengira


pemberatan bagi setiap Peperiksaan/Ujian
untuk menentukan TOV

PEP MARK KADAR


PPT 0 0
PAT 100 1
UP 0 0

JADUAL 3: ANALISIS PENCAPAIAN SETIAP PENILAIAN


GRED TOV OTI-1 AR-1 OTI-2
A 0 0 0 0
B 0 0 0 0
C 0 0 0 0
D 0 0 0 0
E 0 0 0 0
TH 0 0 0 0
JUM HADIR 0 0 0 0
% ABC #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0!
GPMP #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0!
ELAJARAN BAGI TIGA TAHUN SEBELUMNYA (Dari Kiri ke Kanan)
TAHUN: 2015 TAHUN: 2016

Masukkan markah Masukkan markah


baseline setiap gred baseline setiap gred
berikut: berikut:

DATA BASELINE DATA BASELINE


MARK GRED MARK GRED
0 E 0 E
39 D 39 D
50 C 50 C
65 B 65 B
80 A 80 A
-1 TH -1 TH

BAHASA CINA PENULISAN TAHUN 6

AR-2 OTI-3 AR-3 OTI-4 AR-4 ETR UPSR PAT


0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0
#DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0!
#DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0! #DIV/0!
Sum mur121 TOV
BMP BMT BIP BIT MATE SAINS BCP

BIL. NAMA MURID JAN KELAS M G M G M G M G M G M G M


1 AIDID ALIF BIN ROSLI L 6A 70 B 83 A 60 B 43 C 55 C 50 C
2 AMNAZAFERAH AMIERA BT A P 6A 76 B 81 A 58 C 68 B 61 B 54 C
3 ESMA HAZREENA BT ISMANTO P 6A 71 B 70 B 60 B 70 B 51 C 55 C
4 FATHIN FATIHAH BT YUSRI P 6A 70 B 78 B 67 B 67 B 60 B 54 C
5 FAZRULNIZA BT MOHAMAD N P 6A 77 B 84 A 53 C 53 C 61 B 38 D
6 HAZIQ MAHDAWI BIN ARSHAD L 6A 52 C 78 B 43 C 37 D 51 C 41 C
7 IZZAH ZAHIRAH BT ISKANDAR P 6A 68 B 80 A 48 C 60 B 54 C 47 C
8 KHAIRUL BIN MALKI L 6A 55 C 43 C 43 C 38 D 31 D 49 C
9 MOHAMAD AUDI BIN RAZALI L 6A 71 B 68 B 45 C 28 D 62 B 55 C
10 MOHAMAD KUSHAIRY B ANUA L 6A 58 C 34 D 49 C 37 D 50 C 36 D
11 MOHAMAD NUR NAQIB BIN M L 6A 78 B 78 B 51 C 48 C 58 C 51 C
12 MOHAMMAD KHAIR FITRI BIN L 6A 69 B 81 A 54 C 49 C 51 C 50 C
13 MOHAMMAD NIK DANIEL BIN L 6A 57 C 54 C 17 E 25 D 53 C 56 C
14 MOHAMMAD QHATADAR BIN T L 6A 63 B 62 B 57 C 69 B 54 C 55 C
15 MUHAMAD YUSRI BIN EDHAM L 6A 53 C 63 B 40 C 38 D 47 C 43 C
16 MUHAMMAD ARIQ BIN ABDUL L 6A 61 C 56 C 56 C 63 B 59 C 52 C
17 MUHAMMAD HANIF BIN HUSSA L 6A 70 B 79 B 50 C 43 C 53 C 47 C
18 MUHAMMAD RAFIQUE MUSTA L 6A 68 B 61 B 47 C 53 C 48 C 45 C
19 MUHAMMAD SYAFIQ BIN SUL L 6A 65 B 60 B 51 C 37 D 69 B 47 C
20 MUHAMMAD ZIYAD MUQRI BIN L 6A 69 B 70 B 50 C 43 C 49 C 53 C
21 NA'IM ANIQ BIN BASRI L 6A 65 B 71 B 50 C 37 D 61 B 52 C
22 NASHIRAHUSNA BT SAIFUDDI P 6A 78 B 80 A 78 B 78 B 85 A 58 C
23 NUR ALYAA SYAHIRAH BT SA P 6A 73 B 84 A 53 C 37 D 61 B 63 B
24 NUR FATIHAH BT MOHAMAD P 6A 67 B 77 B 50 C 36 D 60 B 47 C
25 NUR NAFISA BT SALIM P 6A 66 B 77 B 53 C 55 C 57 C 59 C
26 NUR SYAFIQAH NATASHA BT P 6A 56 C 80 A 35 D 23 D 52 C 45 C
27 NUR SYAZWIERAH BT ISMAWI P 6A 52 C 45 C 25 D 23 D 43 C 47 C
28 NURSHAZNI SHAKIRA BT MOH P 6A 67 B 51 C 40 C 47 C 61 B 58 C
29 NURSOFEA RASYINI BT RASHI P 6A 77 B 80 A 58 C 57 C 52 C 63 B
30 NURSYAFIQAH BT SEFERI P 6A 63 B 70 B 43 C 26 D 47 C 46 C
31 NURUL IZZATY BINTI ABDULL P 6A 82 A 88 A 69 B 68 B 69 B 62 B
32 SYASYA BT. HUSSEN P 6A 75 B 68 B 51 C 37 D 54 C 49 C
33 ZARIFAH YASMIN BT ZAKARIA P 6A 64 B 70 B 50 C 37 D 60 B 56 C
34 ABANG SYAIFUL ABG ISWAND L 6B 15 E 16 E 53 C 10 E 22 D 18 E
35 AFIF AQIL B SUHARDI L 6B 23 E 35 D 31 D 8 E 24 D 23 D
36 AHMAD TARMIMIEN M. AMIN L 6B 36 D 31 D 22 D 31 D 24 D 24 D
37 ANISHA KARINA ABDULLAH P 6B 26 E 34 D 42 C 22 D 27 D 26 D
38 DANIEL HAKIMI L 6B 31 D 36 D 34 D 18 E 23 D 21 D
39 FARIZAN B ADI L 6B 32 D 37 D 40 C 13 E 34 D 28 D
40 HAMIDAH BT SHARIF P 6B 24 E 32 D 23 D 14 E 17 E 21 D
41 IRA NATASYA ABD RAZAK P 6B 33 D 33 D 20 D 13 E 25 D 35 D
42 MALINI BT JAJOL P 6B 37 D 40 C 23 D 8 E 23 D 16 E
43 MOHD ABIF HAQIMIE L 6B 22 E 21 E 23 D 13 E 26 D 31 D
44 MOHD IKHWAN IBRAHIM L 6B 21 E 21 E 12 E 6 E 21 D 25 D
45 MOHD NURSYAHRIZAN L 6B 35 D 32 D 23 D 30 D 27 D 17 E
46 MOHD AL HAFIZ SHAMRI L 6B 31 D 13 E 26 D 13 E 27 D 22 D
47 MOHD FADAUSHAH L 6B 41 D 22 E 12 E 12 E 38 D 21 D
48 MOHD SYAHBIL JAMADI L 6B 27 E 27 D 32 D 12 E 36 D 25 D
49 MOHD NURHAKIMEY L 6B 15 E 14 E 35 D 14 E 20 D 27 D
50 MUHD HAFIZAN JAMALUDIN L 6B 25 E 30 D 36 D 18 E 33 D 18 E
51 MUHD SYAFIQ B JEFRI L 6B 35 D 25 D 24 D 8 E 30 D 28 D
52 MUHD SYAKIR MUSTAPA L 6B 31 D 15 E 21 D 14 E 15 E 31 D
53 MUHD NASSEM B ALIAS L 6B 31 D 32 D 21 D 16 E 34 D 26 D
54 NUR ARTIQA BT ABDULLAH P 6B 14 E 15 E 21 D 17 E 32 D 21 D
55 NUR FATIN INTAN SHANIE P 6B 16 E 6 E 21 D 15 E 21 D 13 E
56 NURERASHAFIRA P 6B 11 E 15 E 18 E 14 E 20 D 10 E
57 NURUL NUR ARMIEZA P 6B 37 D 32 D 28 D 16 E 26 D 14 E
58 RAJNALIA BT RATINO P 6B 20 E 28 D 17 E 10 E 22 D 24 D
59 SHEERA SHALIZIA P 6B 36 D 44 C 25 D 22 D 28 D 27 D
60 SYAHNIZAN ADHA P 6B 20 E 21 E 25 D 15 E 23 D 13 E
61 MOHD FARIQ L 6B 14 E 15 E 13 E 13 E 29 D 18 E
62 ABANG YUSUF IZZUDDIN BIN L 6C 21 E 20 E 22 D 13 E 38 D 15 E
63 AFA NAZIYA BT MASNAN P 6C 22 E 20 E 13 E 36 D 20 D 27 D
64 AMALIA MALISA DAMIA BT P 6C 20 E 23 E 21 D 18 E 32 D 27 D
65 HAZNUL IMAN BIN ZAKERIA L 6C 31 D 22 E 11 E 34 D 31 D 36 D
66 KHAIRULL ALIFFUDDIN BIN H L 6C 35 D 41 C 8 E 37 D 22 D 24 D
67 MOHAMAAD HAZIM BIN MOHD L 6C 32 D 22 E 22 D 13 E 21 D 25 D
68 MOHAMAD AMIZIE BIN JA'AFA L 6C 36 D 6 E 13 E 17 E 31 D 26 D
69 MOHAMAD DANIEL FITRI BIN L 6C 34 D 41 C 14 E 10 E 17 E 37 D
70 MOHAMAD HAFFIZAN BIN ISM L 6C 36 D 20 E 16 E 14 E 38 D 16 E
71 MOHAMAD SHAHRUL NIZAM BI L 6C 36 D 50 C 31 D 20 D 28 D 35 D
72 MOHAMMAD ADIQ ADHWA BIN L 6C 30 D 30 D 31 D 33 D 34 D 35 D
73 MOHAMMAD ASHTON DANIEL L 6C 43 C 21 E 23 D 36 D 18 E 33 D
74 MOHAMMAD EZZARUL AIMAN L 6C 15 E 12 E 23 D 7 E 16 E 8 E
75 MOHD NUR AFIQ B SUBOHI L 6C 18 E 10 E 17 E 11 E 17 E 34 D
76 MUHAMAD HAQIMI FIQRI BIN L 6C 24 E 41 C 14 E 14 E 22 D 17 E
77 MUHAMMAD AIMAN B NORZAL L 6C 14 E 41 C 12 E 17 E 21 D 17 E
78 MUHAMMAD HAZIM BIN ARM L 6C 17 E 18 E 14 E 10 E 24 D 26 D
79 MUHAMMAD IZZAT IZAMMUDD L 6C 23 E 5 E 11 E 13 E 25 D 13 E
80 NUR AMALINA BT ABDUL KHA P 6C 17 E 30 D 12 E 11 E 20 D 28 D
81 NUR FATIHAH BINTI ISKANDA P 6C 17 E 40 C 27 D 10 E 18 E 27 D
82 NUR JAMALINA BT MOHAMAD P 6C 46 C 32 D 11 E 27 D 41 C 23 D
83 NURHASHIKIN BINTI AZMI P 6C 14 E 56 C 23 D 10 E 29 D 43 C
84 NURHASYIKHIN BT ABDULLA P 6C 44 C 41 C 26 D 46 C 23 D 29 D
85 NURUL NURAIN BT EJEL @ RAI P 6C 34 D 24 D 15 E 24 D 33 D 19 E
86 SITI KHADIJAH BT SYAHRIZAN P 6C 32 D 21 E 16 E 10 E 21 D 28 D
87 SYAZLIANA NATASHA BT YUSU P 6C 33 D 56 C 21 D 20 D 24 D 26 D
88 ABDUL HAZIQ B MOHAMAD B L 6D 66 B 72 B 36 D 35 D 24 D 31 D
89 AIZA NURINA BT AIRUL FAKER P 6D 54 C 85 A 31 D 50 C 33 D 37 D
90 ANIQ HAZWAN BIN RASDINAD L 6D 44 C 52 C 17 E 22 D 23 D 41 C
91 AZATUL AINUR BINTI AHMAD P 6D 46 C 54 C 32 D 32 D 33 D 49 C
92 AZIRAH BT NASIR P 6D 58 C 82 A 29 D 48 C 40 C 31 D
93 FAHMI RIZZUAN BIN HADEN L 6D 43 C 30 D 18 E 20 D 38 D 43 C
94 FATIN NAJWA BT ABDULLAH P 6D 76 B 84 A 44 C 44 C 45 C 50 C
95 HALWA HANIS AIN BT MALIK P 6D 64 B 84 A 32 D 32 D 31 D 33 D
96 HARIZ ZAKWAN B ROZIE L 6D 62 B 80 A 28 D 47 C 31 D 21 D
97 IRRA AIRINNA BT MOHAMAD Y P 6D 52 C 78 B 43 C 30 D 31 D 23 D
98 KHAIKAL AZHAR BIN JOHAN L 6D 64 B 41 C 41 C 31 D 44 C 43 C
99 LIYANA ANISSYA BT SAMSURI P 6D 55 C 51 C 23 D 38 D 38 D 27 D
100 LIZ NABILA BT ABDULLAH P 6D 61 C 44 C 23 D 31 D 39 D 33 D
101 MOHAMAD IKHWAN BIN MOH L 6D 63 B 56 C 44 C 46 C 29 D 54 C
102 MOHAMMAD ISHAM BIN ISMA L 6D 50 C 82 A 23 D 39 D 31 D 35 D
103 MOHAMMAD NUR AL HAFIQ B L 6D 58 C 43 C 21 D 35 D 43 C 41 C
104 MUHAMMAD AKMAL BIN HUSS L 6D 62 B 66 B 24 D 30 D 58 C 33 D
105 MUHAMMAD FARID BIN AZMA L 6D 64 B 88 A 44 C 28 D 38 D 39 D
106 MUHAMMAD IMRAN BIN LAN L 6D 56 C 75 B 31 D 25 D 31 D 43 C
107 MUHAMMAD NUR MUSTAQIM B L 6D 52 C 44 C 41 C 22 D 34 D 37 D
108 MUHAMMAD NURHAFIDZY BI L 6D 48 C 42 C 33 D 33 D 37 D 23 D
109 MUHAMMAD SHAH HAZIM BIN L 6D 60 C 61 B 35 D 38 D 34 D 31 D
110 NORSAHIRA BT TAMIE P 6D 63 B 71 B 21 D 30 D 31 D 21 D
111 NUR ALISHA SHASMEEN BT D P 6D 48 C 78 B 27 D 44 C 25 D 19 E
112 NUR ANIS HIDAYAH BT FETHER P 6D 58 C 84 A 27 D 40 C 48 C 37 D
113 NUR FAZREEN IZZATI BT BUS P 6D 62 B 83 A 20 D 46 C 43 C 36 D
114 NUR SYAFIKAH BT SABARUDI P 6D 61 C 81 A 31 D 43 C 32 D 37 D
115 NUR SYAHIDA BINTI BOHARI P 6D 68 B 54 C 18 E 36 D 27 D 45 C
116 NURRIL NADYANIE BT ABU B P 6D 61 C 84 A 30 D 36 D 46 C 31 D
117 NURUL HIDAYAH BINTI ANUA P 6D 55 C 87 A 25 D 35 D 49 C 31 D
118 PUTERI NABILAH BINTI JAMA P 6D 60 C 79 B 28 D 34 D 35 D 32 D
119 RABIATUL NATHRAH BT ROM P 6D 70 B 81 A 26 D 44 C 36 D 43 C
120 RADEN NURFARA'THASYA BT P 6D 75 B 80 A 38 D 47 C 53 C 53 C
121 ZAHIDA BT ISMAIL P 6D 61 C 84 A 44 C 58 C 43 C 41 C
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
V ETR
TAK
BCP BCT MENGUASAI MGUASAI BMP BMT BIP BIT MATE SAINS BCP BCT

G M G A B C D E M G M G M G M G M G M G M G M
1 2 3 0 0 84 A 100 A 61 B 60 B 60 C 60 B
1 3 2 0 0 84 A 100 A 80 A 80 A 81 A 60 B
0 4 2 0 0 85 A 100 A 80 A 81 A 60 B 60 C
0 5 1 0 0 84 A 100 A 80 A 80 A 80 A 60 B
1 2 2 1 0 100 A 100 A 60 B 60 B 81 A 60 B
0 1 4 1 0 82 A 100 A 60 B 60 B 60 B 60 B
1 2 3 0 0 80 A 100 A 60 B 80 A 60 B 80 A
0 0 4 2 0 80 A 60 B 60 B 60 B 40 D 60 B
0 3 2 1 0 82 A 80 A 60 B 60 B 80 B 80 A
0 0 3 3 0 80 A 40 C 60 B 60 B 60 B 60 B
0 2 4 0 0 100 A 100 A 60 B 60 B 60 B 60 B
1 1 4 0 0 83 A 100 A 60 B 60 B 60 B 60 B
0 0 4 1 1 80 A 80 A 40 D 40 C 60 B 60 B
0 3 3 0 0 82 A 80 B 60 B 80 A 60 B 80 A
0 1 4 1 0 80 A 80 A 60 B 60 B 60 B 60 B
0 1 5 0 0 81 A 80 A 80 A 82 A 60 B 60 B
0 2 4 0 0 93 A 100 A 60 B 60 B 60 B 60 B
0 2 4 0 0 81 A 81 A 60 B 60 B 60 B 60 B
0 3 2 1 0 82 A 80 A 60 B 60 B 80 A 60 B
0 2 4 0 0 81 A 81 A 60 B 60 B 60 B 60 B
0 3 2 1 0 81 A 80 A 60 B 60 B 81 A 80 A
2 3 1 0 0 100 A 100 A 80 A 100 A 100 A 100 A
1 3 1 1 0 80 A 100 A 62 B 60 B 100 A 100 A
0 3 2 1 0 80 A 80 A 60 B 60 B 100 A 80 A
0 2 4 0 0 81 A 100 A 60 B 60 C 60 B 80 A
1 0 3 2 0 73 B 81 A 50 C 40 C 60 B 60 B
0 0 4 2 0 60 C 60 B 40 C 40 C 60 B 60 B
0 2 4 0 0 80 A 80 A 60 B 60 B 100 A 80 A
1 2 3 0 0 100 A 100 A 60 B 60 B 87 A 80 A
0 2 3 1 0 81 A 81 A 60 B 60 B 60 B 60 B
2 4 0 0 0 100 A 100 A 80 A 80 A 100 A 80 B
0 2 3 1 0 100 A 80 A 56 C 60 B 60 B 60 B
0 3 2 1 0 80 A 81 A 60 B 60 B 100 A 60 B
0 0 1 1 4 40 D 40 C 60 B 40 C 40 C 40 D
0 0 0 4 2 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
0 0 0 6 0 41 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
0 0 1 4 1 40 D 40 C 63 B 40 C 40 D 40 C
0 0 0 5 1 40 D 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C
0 0 1 4 1 41 D 40 D 60 B 40 C 40 C 40 C
0 0 0 3 3 40 D 40 C 40 C 35 D 40 C 40 C
0 0 0 5 1 41 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
0 0 1 3 2 61 C 60 B 40 C 40 C 42 C 40 C
0 0 0 3 3 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 D
0 0 0 2 4 41 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
0 0 0 5 1 40 D 40 C 35 D 40 C 40 D 40 C
0 0 0 4 2 40 D 40 C 40 C 40 C 40 D 40 C
0 0 0 3 3 60 C 60 B 40 C 40 D 40 C 40 C
0 0 0 4 2 41 D 40 D 40 C 40 C 40 D 40 C
0 0 0 3 3 40 D 25 D 40 C 40 C 40 C 40 D
0 0 0 3 3 40 D 40 C 40 D 40 D 40 C 50 C
0 0 0 5 1 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
0 0 0 3 3 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 D
0 0 0 5 1 40 D 51 C 40 C 40 C 40 C 40 C
0 0 0 3 3 40 D 40 C 40 C 40 D 40 C 40 C
0 0 0 2 4 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
0 0 0 1 5 41 D 40 C 40 D 40 C 40 C 40 C
0 0 0 4 2 60 C 40 C 39 D 40 C 36 D 40 C
0 0 0 3 3 40 D 40 C 24 D 40 C 40 C 40 C
0 0 1 5 0 40 D 60 B 40 C 40 C 40 C 40 D
0 0 0 2 4 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
0 0 0 1 5 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
0 0 0 2 4 41 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
0 0 0 3 3 41 D 40 C 40 C 40 D 40 C 40 D
0 0 0 3 3 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 D
0 0 0 4 2 40 D 40 C 40 C 40 C 40 D 40 D
0 0 1 4 1 60 C 60 B 40 C 40 D 40 C 40 C
0 0 0 4 2 60 C 40 C 40 C 30 D 40 C 40 C
0 0 0 3 3 60 C 40 C 40 C 40 D 40 D 40 C
0 0 1 2 3 40 D 60 B 40 C 40 C 40 D 60 B
0 0 0 2 4 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
0 0 1 5 0 40 D 60 B 40 D 40 C 40 C 40 C
0 0 0 6 0 40 D 40 C 40 D 40 D 40 C 40 C
0 0 1 3 2 60 C 40 C 39 D 40 D 40 D 40 C
0 0 0 1 5 40 D 40 C 40 C 40 D 40 C 40 C
0 0 0 1 5 41 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
0 0 1 1 4 60 C 60 B 40 C 40 C 40 C 40 D
0 0 1 1 4 40 D 60 B 40 C 40 D 40 C 40 C
0 0 0 2 4 40 D 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C
0 0 0 1 5 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
0 0 0 3 3 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
0 0 1 2 3 40 D 60 B 40 D 40 C 40 C 40 D
0 0 2 3 1 60 C 40 C 40 C 40 D 60 B 40 C
0 0 2 2 2 40 D 80 A 40 C 40 C 40 C 60 B
0 0 3 3 0 60 C 60 B 40 C 60 B 40 C 40 C
0 0 0 4 2 60 C 40 C 29 D 40 C 40 C 40 C
0 0 0 3 3 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
0 0 1 5 0 40 D 60 B 40 C 40 C 40 C 40 C
0 2 0 4 0 81 A 100 A 40 D 40 C 40 C 36 D
1 0 2 3 0 60 C 100 A 40 D 60 B 40 C 40 D
0 0 3 2 1 60 C 60 B 40 C 40 C 40 C 60 B
0 0 3 3 0 60 C 60 B 40 C 40 C 40 C 58 C
1 0 3 2 0 80 A 100 A 36 D 60 B 60 B 40 D
0 0 2 3 1 60 C 60 B 40 C 40 C 40 C 60 B
1 1 4 0 0 81 A 100 A 60 B 60 B 60 B 60 B
1 1 0 4 0 80 A 100 A 40 C 40 C 40 D 60 B
1 1 1 3 0 80 B 100 A 40 C 60 B 40 C 40 C
0 1 2 3 0 60 C 100 A 60 B 40 C 40 D 40 C
0 1 4 1 0 80 A 60 B 60 B 40 D 60 B 60 B
0 0 2 4 0 60 C 60 B 40 C 60 B 40 C 40 D
0 0 2 4 0 81 A 60 B 40 C 40 D 40 C 40 C
0 1 4 1 0 80 A 60 B 60 B 60 B 40 C 80 A
1 0 1 4 0 60 C 100 A 40 C 60 B 40 D 40 C
0 0 4 2 0 80 A 60 B 40 C 40 C 60 B 60 B
0 2 1 3 0 80 B 81 A 40 C 40 C 80 A 60 B
1 1 1 3 0 80 A 100 A 60 B 40 C 40 C 60 B
0 1 2 3 0 60 C 100 A 40 D 40 C 40 D 60 B
0 0 3 3 0 60 C 80 A 60 B 40 C 40 C 40 D
0 0 2 4 0 60 C 60 B 60 B 40 C 40 D 40 C
0 1 1 4 0 80 A 100 A 40 C 40 C 40 C 40 D
0 2 0 4 0 80 A 80 A 40 C 40 C 40 D 40 C
0 1 2 2 1 60 C 80 A 40 D 60 B 40 C 40 C
1 0 3 2 0 80 A 100 A 40 D 60 B 60 B 40 D
1 1 2 2 0 80 B 100 A 40 C 60 B 60 B 40 D
1 0 2 3 0 81 A 100 A 40 D 60 B 40 C 40 D
0 1 2 2 1 80 A 80 A 40 C 60 B 40 D 60 B
1 0 2 3 0 81 A 100 A 40 C 60 B 60 B 40 D
1 0 2 3 0 80 A 100 A 40 C 40 C 60 B 40 C
0 1 1 4 0 80 A 100 A 40 C 40 C 40 C 40 C
1 1 2 2 0 81 A 100 A 40 C 60 B 40 D 60 B
1 1 3 1 0 100 A 100 A 60 B 60 B 60 B 60 B
1 0 5 0 0 81 A 100 A 60 B 60 B 60 B 60 B
BANDING PENCAPAIAN

TAK
BCT MENGUASAI MGUASAI SUM TOV ETR
MP
G A B C D E PENCAPAIAN GPM PENCAPAIAN GPM
2 3 1 0 0 6 1(A)2(B)3(C) 2.33 2(A)3(B)1(C) 1.83
5 1 0 0 0 6 1(A)3(B)2(C) 2.17 5(A)1(B) 1.17
4 1 1 0 0 6 4(B)2(C) 2.33 4(A)1(B)1(C) 1.50
5 1 0 0 0 6 5(B)1(C) 2.17 5(A)1(B) 1.17
3 3 0 0 0 6 1(A)2(B)2(C)1(D) 2.50 3(A)3(B) 1.50
2 4 0 0 0 6 1(B)4(C)1(D) 3.00 2(A)4(B) 1.67
4 2 0 0 0 6 1(A)2(B)3(C) 2.33 4(A)2(B) 1.33
1 4 0 1 0 6 4(C)2(D) 3.33 1(A)4(B) 1(D) 2.17
3 3 0 0 0 6 3(B)2(C)1(D) 2.67 3(A)3(B) 1.50
1 4 1 0 0 6 3(C)3(D) 3.50 1(A)4(B)1(C) 2.00
2 4 0 0 0 6 2(B)4(C) 2.67 2(A)4(B) 1.67
2 4 0 0 0 6 1(A)1(B)4(C) 2.50 2(A)4(B) 1.67
2 2 1 1 0 6 4(C)1(D)1(E) 3.50 2(A)2(B)1(C)1(D) 2.17
3 3 0 0 0 6 3(B)3(C) 2.50 3(A)3(B) 1.50
2 4 0 0 0 6 1(B)4(C)1(D) 3.00 2(A)4(B) 1.67
4 2 0 0 0 6 1(B)5(C) 2.83 4(A)2(B) 1.33
2 4 0 0 0 6 2(B)4(C) 2.67 2(A)4(B) 1.67
2 4 0 0 0 6 2(B)4(C) 2.67 2(A)4(B) 1.67
3 3 0 0 0 6 3(B)2(C)1(D) 2.67 3(A)3(B) 1.50
2 4 0 0 0 6 2(B)4(C) 2.67 2(A)4(B) 1.67
4 2 0 0 0 6 3(B)2(C)1(D) 2.67 4(A)2(B) 1.33
6 0 0 0 0 6 2(A)3(B)1(C) 1.83 6(A) 1.00
4 2 0 0 0 6 1(A)3(B)1(C)1(D) 2.33 4(A)2(B) 1.33
4 2 0 0 0 6 3(B)2(C)1(D) 2.67 4(A)2(B) 1.33
3 2 1 0 0 6 2(B)4(C) 2.67 3(A)2(B)1(C) 1.67
1 3 2 0 0 6 1(A) 3(C)2(D) 3.00 1(A)3(B)2(C) 2.17
0 3 3 0 0 6 4(C)2(D) 3.33 3(B)3(C) 2.50
4 2 0 0 0 6 2(B)4(C) 2.67 4(A)2(B) 1.33
4 2 0 0 0 6 1(A)2(B)3(C) 2.33 4(A)2(B) 1.33
2 4 0 0 0 6 2(B)3(C)1(D) 2.83 2(A)4(B) 1.67
5 1 0 0 0 6 2(A)4(B) 1.67 5(A)1(B) 1.17
2 3 1 0 0 6 2(B)3(C)1(D) 2.83 2(A)3(B)1(C) 1.83
3 3 0 0 0 6 3(B)2(C)1(D) 2.67 3(A)3(B) 1.50
0 1 3 2 0 6 1(C)1(D)4(E) 4.50 1(B)3(C)2(D) 3.17
0 0 5 1 0 6 4(D)2(E) 4.33 5(C)1(D) 3.17
0 0 5 1 0 6 6(D) 4.00 5(C)1(D) 3.17
0 1 3 2 0 6 1(C)4(D)1(E) 4.00 1(B)3(C)2(D) 3.17
0 0 4 2 0 6 5(D)1(E) 4.17 4(C)2(D) 3.33
0 1 3 2 0 6 1(C)4(D)1(E) 4.00 1(B)3(C)2(D) 3.17
0 0 4 2 0 6 3(D)3(E) 4.50 4(C)2(D) 3.33
0 0 5 1 0 6 5(D)1(E) 4.17 5(C)1(D) 3.17
0 1 5 0 0 6 1(C)3(D)2(E) 4.17 1(B)5(C) 2.83
0 0 4 2 0 6 3(D)3(E) 4.50 4(C)2(D) 3.33
0 0 5 1 0 6 2(D)4(E) 4.67 5(C)1(D) 3.17
0 0 3 3 0 6 5(D)1(E) 4.17 3(C)3(D) 3.50
0 0 4 2 0 6 4(D)2(E) 4.33 4(C)2(D) 3.33
0 1 4 1 0 6 3(D)3(E) 4.50 1(B)4(C)1(D) 3.00
0 0 3 3 0 6 4(D)2(E) 4.33 3(C)3(D) 3.50
0 0 3 3 0 6 3(D)3(E) 4.50 3(C)3(D) 3.50
0 0 3 3 0 6 3(D)3(E) 4.50 3(C)3(D) 3.50
0 0 5 1 0 6 5(D)1(E) 4.17 5(C)1(D) 3.17
0 0 4 2 0 6 3(D)3(E) 4.50 4(C)2(D) 3.33
0 0 5 1 0 6 5(D)1(E) 4.17 5(C)1(D) 3.17
0 0 4 2 0 6 3(D)3(E) 4.50 4(C)2(D) 3.33
0 0 5 1 0 6 2(D)4(E) 4.67 5(C)1(D) 3.17
0 0 4 2 0 6 1(D)5(E) 4.83 4(C)2(D) 3.33
0 0 4 2 0 6 4(D)2(E) 4.33 4(C)2(D) 3.33
0 0 4 2 0 6 3(D)3(E) 4.50 4(C)2(D) 3.33
0 1 3 2 0 6 1(C)5(D) 3.83 1(B)3(C)2(D) 3.17
0 0 5 1 0 6 2(D)4(E) 4.67 5(C)1(D) 3.17
0 0 5 1 0 6 1(D)5(E) 4.83 5(C)1(D) 3.17
0 0 5 1 0 6 2(D)4(E) 4.67 5(C)1(D) 3.17
0 0 3 3 0 6 3(D)3(E) 4.50 3(C)3(D) 3.50
0 0 4 2 0 6 3(D)3(E) 4.50 4(C)2(D) 3.33
0 0 3 3 0 6 4(D)2(E) 4.33 3(C)3(D) 3.50
0 1 4 1 0 6 1(C)4(D)1(E) 4.00 1(B)4(C)1(D) 3.00
0 0 5 1 0 6 4(D)2(E) 4.33 5(C)1(D) 3.17
0 0 4 2 0 6 3(D)3(E) 4.50 4(C)2(D) 3.33
0 2 2 2 0 6 1(C)2(D)3(E) 4.33 2(B)2(C)2(D) 3.00
0 0 5 1 0 6 2(D)4(E) 4.67 5(C)1(D) 3.17
0 1 3 2 0 6 1(C)5(D) 3.83 1(B)3(C)2(D) 3.17
0 0 3 3 0 6 6(D) 4.00 3(C)3(D) 3.50
0 0 3 3 0 6 1(C)3(D)2(E) 4.17 3(C)3(D) 3.50
0 0 4 2 0 6 1(D)5(E) 4.83 4(C)2(D) 3.33
0 0 5 1 0 6 1(D)5(E) 4.83 5(C)1(D) 3.17
0 1 4 1 0 6 1(C)1(D)4(E) 4.50 1(B)4(C)1(D) 3.00
0 1 3 2 0 6 1(C)1(D)4(E) 4.50 1(B)3(C)2(D) 3.17
0 0 4 2 0 6 2(D)4(E) 4.67 4(C)2(D) 3.33
0 0 5 1 0 6 1(D)5(E) 4.83 5(C)1(D) 3.17
0 0 5 1 0 6 3(D)3(E) 4.50 5(C)1(D) 3.17
0 1 2 3 0 6 1(C)2(D)3(E) 4.33 1(B)2(C)3(D) 3.33
0 1 4 1 0 6 2(C)3(D)1(E) 3.83 1(B)4(C)1(D) 3.00
1 1 3 1 0 6 2(C)2(D)2(E) 4.00 1(A)1(B)3(C)1(D) 2.67
0 2 4 0 0 6 3(C)3(D) 3.50 2(B)4(C) 2.67
0 0 5 1 0 6 4(D)2(E) 4.33 5(C)1(D) 3.17
0 0 5 1 0 6 3(D)3(E) 4.50 5(C)1(D) 3.17
0 1 4 1 0 6 1(C)5(D) 3.83 1(B)4(C)1(D) 3.00
2 0 2 2 0 6 2(B) 4(D) 3.33 2(A) 2(C)2(D) 2.67
1 1 2 2 0 6 1(A) 2(C)3(D) 3.17 1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83
0 2 4 0 0 6 3(C)2(D)1(E) 3.67 2(B)4(C) 2.67
0 1 5 0 0 6 3(C)3(D) 3.50 1(B)5(C) 2.83
2 2 0 2 0 6 1(A) 3(C)2(D) 3.00 2(A)2(B) 2(D) 2.33
0 2 4 0 0 6 2(C)3(D)1(E) 3.83 2(B)4(C) 2.67
2 4 0 0 0 6 1(A)1(B)4(C) 2.50 2(A)4(B) 1.67
2 1 2 1 0 6 1(A)1(B) 4(D) 3.17 2(A)1(B)2(C)1(D) 2.33
1 2 3 0 0 6 1(A)1(B)1(C)3(D) 3.00 1(A)2(B)3(C) 2.33
1 1 3 1 0 6 1(B)2(C)3(D) 3.33 1(A)1(B)3(C)1(D) 2.67
1 4 0 1 0 6 1(B)4(C)1(D) 3.00 1(A)4(B) 1(D) 2.17
0 2 3 1 0 6 2(C)4(D) 3.67 2(B)3(C)1(D) 2.83
1 1 3 1 0 6 2(C)4(D) 3.67 1(A)1(B)3(C)1(D) 2.67
2 3 1 0 0 6 1(B)4(C)1(D) 3.00 2(A)3(B)1(C) 1.83
1 1 3 1 0 6 1(A) 1(C)4(D) 3.33 1(A)1(B)3(C)1(D) 2.67
1 3 2 0 0 6 4(C)2(D) 3.33 1(A)3(B)2(C) 2.17
2 2 2 0 0 6 2(B)1(C)3(D) 3.17 2(A)2(B)2(C) 2.00
2 2 2 0 0 6 1(A)1(B)1(C)3(D) 3.00 2(A)2(B)2(C) 2.00
1 1 2 2 0 6 1(B)2(C)3(D) 3.33 1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83
1 1 3 1 0 6 3(C)3(D) 3.50 1(A)1(B)3(C)1(D) 2.67
0 2 3 1 0 6 2(C)4(D) 3.67 2(B)3(C)1(D) 2.83
2 0 3 1 0 6 1(B)1(C)4(D) 3.50 2(A) 3(C)1(D) 2.50
2 0 3 1 0 6 2(B) 4(D) 3.33 2(A) 3(C)1(D) 2.50
1 1 3 1 0 6 1(B)2(C)2(D)1(E) 3.50 1(A)1(B)3(C)1(D) 2.67
2 2 0 2 0 6 1(A) 3(C)2(D) 3.00 2(A)2(B) 2(D) 2.33
1 3 1 1 0 6 1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83 1(A)3(B)1(C)1(D) 2.33
2 1 1 2 0 6 1(A) 2(C)3(D) 3.17 2(A)1(B)1(C)2(D) 2.50
2 2 1 1 0 6 1(B)2(C)2(D)1(E) 3.50 2(A)2(B)1(C)1(D) 2.17
2 2 1 1 0 6 1(A) 2(C)3(D) 3.17 2(A)2(B)1(C)1(D) 2.17
2 1 3 0 0 6 1(A) 2(C)3(D) 3.17 2(A)1(B)3(C) 2.17
2 0 4 0 0 6 1(B)1(C)4(D) 3.50 2(A) 4(C) 2.33
2 2 1 1 0 6 1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83 2(A)2(B)1(C)1(D) 2.17
2 4 0 0 0 6 1(A)1(B)3(C)1(D) 2.67 2(A)4(B) 1.67
2 4 0 0 0 6 1(A) 5(C) 2.67 2(A)4(B) 1.67
121 OTI-1
BMP BMT BIP BIT MATE
BIL. NAMA MURID JAN KELAS M G M G M G M G M

1 AIDID ALIF BIN ROSLI L 6A 74 B 87 A 60 B 47 C 56


2 AMNAZAFERAH AMIERA BT AMILUDIN P 6A 78 B 86 A 64 B 71 B 66
3 ESMA HAZREENA BT ISMANTO P 6A 75 B 78 B 65 B 73 B 53
4 FATHIN FATIHAH BT YUSRI P 6A 74 B 84 A 70 B 70 B 65
5 FAZRULNIZA BT MOHAMAD NAZARUDIN P 6A 83 A 88 A 55 C 55 C 66
6 HAZIQ MAHDAWI BIN ARSHAD L 6A 60 C 84 A 47 C 43 C 53
7 IZZAH ZAHIRAH BT ISKANDAR P 6A 71 B 85 A 51 C 65 B 56
8 KHAIRUL BIN MALKI L 6A 61 C 47 C 47 C 44 C 33
9 MOHAMAD AUDI BIN RAZALI L 6A 74 B 71 B 49 C 36 D 66
10 MOHAMAD KUSHAIRY B ANUAR L 6A 64 B 36 D 52 C 43 C 53
11 MOHAMAD NUR NAQIB BIN MOHAMAD JEFFER L 6A 84 A 84 A 53 C 51 C 59
12 MOHAMMAD KHAIR FITRI BIN KAMRI L 6A 72 B 86 A 56 C 52 C 53
13 MOHAMMAD NIK DANIEL BIN ABDULLAH L 6A 63 B 61 B 23 D 29 D 55
14 MOHAMMAD QHATADAR BIN TSMAIL L 6A 68 B 66 B 58 C 72 B 56
15 MUHAMAD YUSRI BIN EDHAM L 6A 60 C 67 B 45 C 44 C 50
16 MUHAMMAD ARIQ BIN ABDUL KARIM L 6A 66 B 62 B 62 B 68 B 59
17 MUHAMMAD HANIF BIN HUSSAINI L 6A 76 B 84 A 53 C 47 C 55
18 MUHAMMAD RAFIQUE MUSTAQIM B MOHAMAD L 6A 71 B 66 B 50 C 55 C 51
19 MUHAMMAD SYAFIQ BIN SULAIMAN L 6A 69 B 65 B 53 C 43 C 72
20 MUHAMMAD ZIYAD MUQRI BIN SURIA L 6A 72 B 73 B 53 C 47 C 52
21 NA'IM ANIQ BIN BASRI L 6A 69 B 73 B 53 C 43 C 66
22 NASHIRAHUSNA BT SAIFUDDIN P 6A 84 A 85 A 79 B 84 A 89
23 NUR ALYAA SYAHIRAH BT SAFUAN P 6A 75 B 88 A 55 C 43 C 71
24 NUR FATIHAH BT MOHAMAD MODTADZA P 6A 70 B 78 B 53 C 42 C 70
25 NUR NAFISA BT SALIM P 6A 70 B 83 A 55 C 56 C 58
26 NUR SYAFIQAH NATASHA BT ABDULLAH P 6A 60 C 80 A 39 D 27 D 54
27 NUR SYAZWIERAH BT ISMAWI P 6A 54 C 49 C 29 D 27 D 47
28 NURSHAZNI SHAKIRA BT MOHAMAD RIDA P 6A 70 B 58 C 45 C 50 C 71
29 NURSOFEA RASYINI BT RASHID P 6A 83 A 85 A 59 C 58 C 61
30 NURSYAFIQAH BT SEFERI P 6A 67 B 73 B 47 C 35 D 50
31 NURUL IZZATY BINTI ABDULLAH P 6A 88 A 91 A 72 B 71 B 77
32 SYASYA BT. HUSSEN P 6A 81 A 71 B 52 C 43 C 56
33 ZARIFAH YASMIN BT ZAKARIA P 6A 68 B 73 B 53 C 43 C 70
34 ABANG SYAIFUL ABG ISWANDY L 6B 21 E 22 E 55 C 18 E 27
35 AFIF AQIL B SUHARDI L 6B 27 E 36 D 33 D 16 E 28
36 AHMAD TARMIMIEN M. AMIN L 6B 37 D 33 D 27 D 33 D 28
37 ANISHA KARINA ABDULLAH P 6B 30 E 36 D 47 C 27 D 30
38 DANIEL HAKIMI L 6B 33 D 37 D 36 D 24 D 27
39 FARIZAN B ADI L 6B 34 D 38 D 45 C 20 E 36
40 HAMIDAH BT SHARIF P 6B 28 E 34 D 27 D 19 E 23
41 IRA NATASYA ABD RAZAK P 6B 35 D 35 D 25 D 20 E 29
42 MALINI BT JAJOL P 6B 43 C 45 C 27 D 16 E 28
43 MOHD ABIF HAQIMIE L 6B 27 E 26 D 27 D 20 E 30
44 MOHD IKHWAN IBRAHIM L 6B 26 E 26 D 19 E 15 E 26
45 MOHD NURSYAHRIZAN L 6B 36 D 34 D 26 D 33 D 30
46 MOHD AL HAFIZ SHAMRI L 6B 33 D 20 E 30 D 20 E 30
47 MOHD FADAUSHAH L 6B 46 C 32 D 19 E 19 E 39
48 MOHD SYAHBIL JAMADI L 6B 30 D 30 D 34 D 19 E 37
49 MOHD NURHAKIMEY L 6B 21 E 17 E 36 D 21 D 25
50 MUHD HAFIZAN JAMALUDIN L 6B 29 E 33 D 37 D 23 D 35
51 MUHD SYAFIQ B JEFRI L 6B 36 D 29 D 28 D 16 E 33
52 MUHD SYAKIR MUSTAPA L 6B 33 D 21 E 26 D 21 D 21
53 MUHD NASSEM B ALIAS L 6B 33 D 37 D 26 D 22 D 36
54 NUR ARTIQA BT ABDULLAH P 6B 21 E 21 E 26 D 23 D 34
55 NUR FATIN INTAN SHANIE P 6B 22 E 15 E 26 D 21 D 26
56 NURERASHAFIRA P 6B 18 E 21 E 23 D 21 D 25
57 NURUL NUR ARMIEZA P 6B 43 C 34 D 31 D 22 D 29
58 RAJNALIA BT RATINO P 6B 25 E 31 D 19 E 18 E 27
59 SHEERA SHALIZIA P 6B 37 D 48 C 29 D 27 D 31
60 SYAHNIZAN ADHA P 6B 25 E 26 D 29 D 21 D 27
61 MOHD FARIQ L 6B 21 E 21 E 20 E 20 E 32
62 ABANG YUSUF IZZUDDIN BIN LAMUDDIN L 6C 26 E 25 D 27 D 20 E 39
63 AFA NAZIYA BT MASNAN P 6C 27 E 25 D 20 E 37 D 25
64 AMALIA MALISA DAMIA BT MOHAMAD P 6C 25 E 27 D 26 D 24 D 34
65 HAZNUL IMAN BIN ZAKERIA L 6C 33 D 27 D 18 E 36 D 33
66 KHAIRULL ALIFFUDDIN BIN HAZIMIN L 6C 41 D 46 C 16 E 38 D 27
67 MOHAMAAD HAZIM BIN MOHD FAIZAL L 6C 39 D 27 D 27 D 17 E 26
68 MOHAMAD AMIZIE BIN JA'AFAR L 6C 42 C 15 E 20 E 23 D 33
69 MOHAMAD DANIEL FITRI BIN HASAINI L 6C 36 D 46 C 21 D 18 E 23
70 MOHAMAD HAFFIZAN BIN ISMAIL L 6C 37 D 25 D 22 D 21 D 39
71 MOHAMAD SHAHRUL NIZAM BIN SU'UT L 6C 37 D 53 C 33 D 25 D 31
72 MOHAMMAD ADIQ ADHWA BIN ZULQARNINE L 6C 33 D 33 D 33 D 35 D 36
73 MOHAMMAD ASHTON DANIEL B MOHAMMAD R L 6C 47 C 26 D 27 D 37 D 23
74 MOHAMMAD EZZARUL AIMAN BIN MUSTAPHA L 6C 21 E 19 E 27 D 15 E 22
75 MOHD NUR AFIQ B SUBOHI L 6C 24 E 18 E 23 D 18 E 23
76 MUHAMAD HAQIMI FIQRI BIN ABDULLAH L 6C 33 D 46 C 21 D 21 D 27
77 MUHAMMAD AIMAN B NORZALI L 6C 21 E 46 C 19 E 23 D 26
78 MUHAMMAD HAZIM BIN ARMAN L 6C 23 E 23 E 21 D 18 E 28
79 MUHAMMAD IZZAT IZAMMUDDIN BIN BOLHAS L 6C 27 E 14 E 18 E 20 E 29
80 NUR AMALINA BT ABDUL KHAMIS P 6C 23 E 33 D 19 E 18 E 25
81 NUR FATIHAH BINTI ISKANDAR P 6C 23 E 45 C 30 D 18 E 24
82 NUR JAMALINA BT MOHAMAD ISMAIL P 6C 50 C 34 D 18 E 30 D 46
83 NURHASHIKIN BINTI AZMI P 6C 21 E 62 B 27 D 18 E 32
84 NURHASYIKHIN BT ABDULLAH P 6C 48 C 46 C 30 D 50 C 27
85 NURUL NURAIN BT EJEL @ RAIMI P 6C 41 D 28 D 18 E 28 D 35
86 SITI KHADIJAH BT SYAHRIZAN P 6C 34 D 26 D 22 D 18 E 26
87 SYAZLIANA NATASHA BT YUSUF P 6C 35 D 57 C 26 D 25 D 28
88 ABDUL HAZIQ B MOHAMAD BAKHTERIM L 6D 70 B 79 B 37 D 36 D 28
89 AIZA NURINA BT AIRUL FAKERY P 6D 56 C 89 A 33 D 53 C 35
90 ANIQ HAZWAN BIN RASDINADIE L 6D 48 C 54 C 23 D 27 D 27
91 AZATUL AINUR BINTI AHMAD ZULFIKAR P 6D 50 C 56 C 34 D 34 D 35
92 AZIRAH BT NASIR P 6D 64 B 87 A 31 D 51 C 45
93 FAHMI RIZZUAN BIN HADEN L 6D 47 C 38 D 24 D 25 D 39
94 FATIN NAJWA BT ABDULLAH P 6D 77 B 88 A 48 C 48 C 49
95 HALWA HANIS AIN BT MALIK P 6D 68 B 88 A 34 D 34 D 33
96 HARIZ ZAKWAN B ROZIE L 6D 66 B 85 A 31 D 50 C 33
97 IRRA AIRINNA BT MOHAMAD YAZID P 6D 54 C 84 A 47 C 33 D 33
98 KHAIKAL AZHAR BIN JOHAN L 6D 68 B 46 C 46 C 33 D 48
99 LIYANA ANISSYA BT SAMSURI P 6D 56 C 53 C 27 D 44 C 39
100 LIZ NABILA BT ABDULLAH P 6D 66 B 48 C 27 D 33 D 39
101 MOHAMAD IKHWAN BIN MOHD HOSAN L 6D 67 B 57 C 48 C 50 C 32
102 MOHAMMAD ISHAM BIN ISMAIL L 6D 53 C 87 A 27 D 44 C 33
103 MOHAMMAD NUR AL HAFIQ BIN HARUN L 6D 64 B 47 C 26 D 36 D 47
104 MUHAMMAD AKMAL BIN HUSSEIN L 6D 66 B 70 B 28 D 33 D 64
105 MUHAMMAD FARID BIN AZMAN L 6D 68 B 91 A 48 C 31 D 39
106 MUHAMMAD IMRAN BIN LAN L 6D 57 C 81 A 33 D 29 D 33
107 MUHAMMAD NUR MUSTAQIM BIN RUSMALIHA L 6D 54 C 53 C 46 C 27 D 36
108 MUHAMMAD NURHAFIDZY BIN ZULYMAN L 6D 51 C 47 C 40 D 35 D 38
109 MUHAMMAD SHAH HAZIM BIN BUJANG L 6D 65 B 71 B 36 D 39 D 36
110 NORSAHIRA BT TAMIE P 6D 67 B 73 B 26 D 33 D 33
111 NUR ALISHA SHASMEEN BT DZUL ISKANDAR P 6D 51 C 79 B 30 D 48 C 29
112 NUR ANIS HIDAYAH BT FETHERI P 6D 64 B 88 A 30 D 45 C 51
113 NUR FAZREEN IZZATI BT BUSMAN ABANG P 6D 66 B 87 A 25 D 50 C 47
114 NUR SYAFIKAH BT SABARUDIN P 6D 66 B 86 A 33 D 47 C 34
115 NUR SYAHIDA BINTI BOHARI P 6D 71 B 61 B 24 D 42 C 30
116 NURRIL NADYANIE BT ABU BAKAR P 6D 66 B 88 A 33 D 42 C 50
117 NURUL HIDAYAH BINTI ANUAR P 6D 61 C 90 A 29 D 36 D 52
118 PUTERI NABILAH BINTI JAMALUDDIN P 6D 65 B 84 A 31 D 36 D 36
119 RABIATUL NATHRAH BT ROMDAN P 6D 73 B 86 A 30 D 48 C 37
120 RADEN NURFARA'THASYA BT RADINADAM P 6D 81 A 85 A 44 C 50 C 55
121 ZAHIDA BT ISMAIL P 6D 66 B 88 A 48 C 59 C 47
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
OTI-1 AR-1
TAK
MATE SAINS BCP BCT MENGUASAI MGUASAI BMP BMT BIP BIT MATE SAINS
G M G M G M G A B C D E M G M G M G M G M G M

C 53 C 1 2 3 0 0 72 B 84 A 40 C 58 C 58
B 56 C 1 4 1 0 0 76 B 84 A 66 B 56 C 51
C 56 C 0 4 2 0 0 76 B 74 B 68 B 58 C 56
B 56 C 1 4 1 0 0 72 B 92 A 58 C 64 B 59
B 44 C 2 1 3 0 0 82 A 88 A 50 C 50 C 60
C 46 C 1 0 5 0 0 54 C 80 A 34 D 40 C 42
C 55 C 1 2 3 0 0 74 B 84 A 50 C 41 C 61
D 52 C 0 0 5 1 0 60 C 40 C 36 D 40 C 54
B 61 B 0 4 1 1 0 76 B 70 B 24 D 40 C 61
C 42 C 0 1 4 1 0 60 C 72 B 34 D 46 C 54
C 53 C 2 0 4 0 0 82 A 74 B 40 C 50 C 58
C 53 C 1 1 4 0 0 70 B 80 A 46 C 52 C 56
C 57 C 0 2 2 2 0 62 B 68 B 22 D 14 E 44
C 61 B 0 4 2 0 0 68 B 78 B 40 C 54 C 62
C 47 C 0 1 5 0 0 56 C 68 B 22 D 48 C 44
C 54 C 0 4 2 0 0 74 B 60 B 50 C 54 C 54
C 50 C 1 1 4 0 0 76 B 82 A 40 C 48 C 45
C 49 C 0 2 4 0 0 70 B 66 B 50 C 44 C 42
B 50 C 0 3 3 0 0 68 B 64 B 34 D 50 C 45
C 55 C 0 2 4 0 0 76 B 76 B 40 C 40 C 42
B 59 C 0 3 3 0 0 72 B 74 B 35 D 43 C 69
A 68 B 4 2 0 0 0 86 A 88 A 76 B 76 B 82
B 72 B 1 3 2 0 0 76 B 86 A 34 D 50 C 75
B 55 C 0 3 3 0 0 70 B 76 B 34 D 48 C 55
C 64 B 1 2 3 0 0 68 B 84 A 52 C 50 C 60
C 49 C 1 0 3 2 0 50 C 72 B 44 C 30 D 36
C 50 C 0 0 4 2 0 58 C 58 C 20 D 22 D 36
B 64 B 0 3 3 0 0 72 B 70 B 44 C 56 C 61
B 67 B 2 2 2 0 0 80 A 84 A 54 C 56 C 56
C 50 C 0 2 3 1 0 68 B 72 B 24 D 40 C 42
B 66 B 2 4 0 0 0 80 A 90 A 66 B 66 B 68
C 52 C 1 1 4 0 0 70 B 70 B 34 D 50 C 48
B 57 C 0 3 3 0 0 62 B 72 B 34 D 44 C 59
D 23 D 0 0 1 2 3 18 E 18 E 35 D 12 E 15
D 27 D 0 0 0 4 2 38 D 38 D 17 E 12 E 24
D 28 D 0 0 0 6 0 36 D 36 D 18 E 25 D 28
D 30 D 0 0 1 4 1 36 D 36 D 42 C 24 D 18
D 26 D 0 0 0 6 0 38 D 38 D 26 D 12 E 19
D 31 D 0 0 1 4 1 36 D 36 D 40 C 20 D 25
D 26 D 0 0 0 4 2 26 E 26 D 20 D 12 E 24
D 36 D 0 0 0 5 1 36 D 36 D 22 D 20 D 36
D 22 D 0 0 2 3 1 40 D 40 C 22 D 12 E 19
D 33 D 0 0 0 4 2 24 E 24 D 22 D 15 E 19
D 29 D 0 0 0 3 3 22 E 22 E -1 TH -1 TH 20
D 23 D 0 0 0 6 0 34 D 34 D 26 D 26 D -1
D 27 D 0 0 0 4 2 18 E 18 E 28 D 15 E -1
D 26 D 0 0 1 3 2 50 C 50 C 12 E 16 E 16
D 29 D 0 0 0 5 1 30 D 30 D 32 D 10 E 36
D 30 D 0 0 0 4 2 14 E 14 E -1 TH -1 TH 23
D 26 D 0 0 0 5 1 24 E 24 D 32 D 14 E 18
D 31 D 0 0 0 5 1 32 D 32 D 17 E 12 E 25
D 33 D 0 0 0 5 1 22 E 22 E 16 E 10 E 33
D 30 D 0 0 0 6 0 32 D 32 D 20 D 20 D 21
D 26 D 0 0 0 4 2 18 E 18 E 22 D 10 E 21
D 20 E 0 0 0 3 3 10 E 10 E 20 D 4 E 21
D 18 E 0 0 0 3 3 16 E 16 E 18 E 8 E 14
D 21 D 0 0 1 5 0 40 D 34 D 24 D 18 E 14
D 28 D 0 0 0 3 3 24 E 22 E 17 E 8 E 23
D 30 D 0 0 1 5 0 48 C 48 C 24 D 18 E 10
D 20 E 0 0 0 4 2 24 E 24 D 22 D 4 E 19
D 24 D 0 0 0 2 4 20 E 20 E 12 E 10 E 16
D 21 D 0 0 0 4 2 20 E 22 E 30 D 34 D 15
D 30 D 0 0 0 4 2 30 D 18 E 10 E 16 E 23
D 30 D 0 0 0 5 1 16 E 20 E 26 D 32 D 15
D 37 D 0 0 0 5 1 34 D 26 D 14 E 34 D 29
D 28 D 0 0 1 4 1 56 C 48 C 6 E 10 E 30
D 29 D 0 0 0 5 1 40 D 28 D 16 E 14 E 34
D 30 D 0 0 1 3 2 40 D 8 E -1 TH -1 TH 15
D 43 C 0 0 2 3 1 -1 TH -1 TH 6 E 10 E 40
D 22 D 0 0 0 6 0 15 E 16 E 12 E 18 E 10
D 36 D 0 0 1 5 0 38 D 58 C 38 D 30 D 43
D 36 D 0 0 0 6 0 32 D 35 D 22 D 20 D 39
D 35 D 0 0 1 5 0 48 C 24 D 6 E 6 E 39
D 16 E 0 0 0 2 4 14 E 8 E 20 D 5 E 13
D 36 D 0 0 0 3 3 24 E 8 E 14 E 12 E 26
D 23 D 0 0 1 5 0 42 C 32 D 10 E 16 E 20
D 23 D 0 0 1 3 2 18 E 10 E 12 E 8 E 15
D 30 D 0 0 0 3 3 18 E 20 E 8 E 6 E 25
D 20 E 0 0 0 1 5 26 E 4 E 10 E 0 E 14
D 31 D 0 0 0 3 3 20 E 22 E 8 E 8 E 15
D 30 D 0 0 1 3 2 20 E 52 C 34 D 24 D 36
C 27 D 0 0 2 3 1 48 C 4 E 10 E 14 E 15
D 47 C 0 1 1 2 2 16 E 66 B 26 D 44 C 48
D 32 D 0 0 3 3 0 62 B 48 C 36 D 22 D 25
D 24 D 0 0 0 5 1 50 C 14 E 14 E 8 E 13
D 31 D 0 0 0 5 1 18 E 20 E 16 E 18 E 20
D 30 D 0 0 1 5 0 32 D -1 TH 28 D 26 D 26
D 32 D 0 2 0 4 0 74 B 86 A 32 D 38 D 33
D 38 D 1 0 2 3 0 70 B 92 A 25 D 48 C 38
D 46 C 0 0 3 3 0 46 C 56 C 20 D 30 D 36
D 51 C 0 0 3 3 0 52 C 56 C 34 D 30 D 30
C 33 D 1 1 2 2 0 60 C 80 A 34 D 52 C 31
D 47 C 0 0 2 4 0 42 C 56 C 22 D 26 D 28
C 53 C 1 1 4 0 0 74 B 84 A 50 C 48 C 50
D 40 D 1 1 0 4 0 64 B 88 A 34 D 36 D 46
D 26 D 1 1 1 3 0 78 B 82 A 34 D 48 C 40
D 27 D 1 0 2 3 0 42 C 80 A 40 C 32 D 25
C 47 C 0 1 4 1 0 68 B 50 C 40 C 34 D 40
D 30 D 0 0 3 3 0 56 C 56 C 30 D 40 C 29
D 35 D 0 1 1 4 0 58 C 62 B 24 D 22 D 24
D 61 B 0 2 3 1 0 72 B 58 C 42 C 52 C 66
D 36 D 1 0 2 3 0 52 C 74 B 26 D 34 D -1
C 46 C 0 1 3 2 0 64 B 44 C 26 D 36 D 41
B 40 D 0 3 0 3 0 64 B 74 B 20 D 24 D 43
D 44 C 1 1 2 2 0 76 B 86 A 46 C 32 D 46
D 47 C 1 0 2 3 0 58 C 80 A 32 D 28 D 41
D 38 D 0 0 3 3 0 52 C 60 B 42 C 24 D 39
D 27 D 0 0 2 4 0 52 C 46 C 40 C 32 D 24
D 33 D 0 2 0 4 0 66 B 80 A 32 D 34 D 23
D 26 D 0 2 0 4 0 66 B 70 B 36 D 34 D 40
D 24 D 0 1 2 3 0 52 C 76 B 32 D 48 C 30
C 38 D 1 1 2 2 0 62 B 86 A 30 D 44 C 38
C 37 D 1 1 2 2 0 66 B 86 A 20 D 48 C 38
D 38 D 1 1 1 3 0 72 B 86 A 34 D 42 C 29
D 49 C 0 2 2 2 0 72 B 60 B 24 D 34 D 34
C 33 D 1 1 2 2 0 54 C 82 A 36 D 42 C 39
C 33 D 1 0 2 3 0 50 C 80 A 26 D 38 D 44
D 34 D 1 1 0 4 0 68 B 66 B 24 D 36 D 34
D 47 C 1 1 2 2 0 74 B 84 A 24 D 48 C 39
C 55 C 2 0 4 0 0 82 A 88 A 40 C 44 C 38
C 46 C 1 1 4 0 0 64 B 84 A 46 C 56 C 41
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
AR-1 BANDING PENCAPAIAN
TAK
SAINS BCP BCT MENGUASAI MGUASAI SUM OTI-1
MP
G M G M G A B C D E PENCAPAIAN GPM

C 1 1 3 0 0 5 1(A)2(B)3(C) 2.33
C 1 2 2 0 0 5 1(A)4(B)1(C) 2.00
C 0 3 2 0 0 5 4(B)2(C) 2.33
C 1 2 2 0 0 5 1(A)4(B)1(C) 2.00
B 2 1 2 0 0 5 2(A)1(B)3(C) 2.17
C 1 0 3 1 0 5 1(A) 5(C) 2.67
B 1 2 2 0 0 5 1(A)2(B)3(C) 2.33
C 0 0 4 1 0 5 5(C)1(D) 3.17
B 0 3 1 1 0 5 4(B)1(C)1(D) 2.50
C 0 1 3 1 0 5 1(B)4(C)1(D) 3.00
C 1 1 3 0 0 5 2(A) 4(C) 2.33
C 1 1 3 0 0 5 1(A)1(B)4(C) 2.50
C 0 2 1 1 1 5 2(B)2(C)2(D) 3.00
B 0 3 2 0 0 5 4(B)2(C) 2.33
C 0 1 3 1 0 5 1(B)5(C) 2.83
C 0 2 3 0 0 5 4(B)2(C) 2.33
C 1 1 3 0 0 5 1(A)1(B)4(C) 2.50
C 0 2 3 0 0 5 2(B)4(C) 2.67
C 0 2 2 1 0 5 3(B)3(C) 2.50
C 0 2 3 0 0 5 2(B)4(C) 2.67
B 0 3 1 1 0 5 3(B)3(C) 2.50
A 3 2 0 0 0 5 4(A)2(B) 1.33
B 1 2 1 1 0 5 1(A)3(B)2(C) 2.17
C 0 2 2 1 0 5 3(B)3(C) 2.50
B 1 2 2 0 0 5 1(A)2(B)3(C) 2.33
D 0 1 2 2 0 5 1(A) 3(C)2(D) 3.00
D 0 0 2 3 0 5 4(C)2(D) 3.33
B 0 3 2 0 0 5 3(B)3(C) 2.50
C 2 0 3 0 0 5 2(A)2(B)2(C) 2.00
C 0 2 2 1 0 5 2(B)3(C)1(D) 2.83
B 2 3 0 0 0 5 2(A)4(B) 1.67
C 0 2 2 1 0 5 1(A)1(B)4(C) 2.50
C 0 2 2 1 0 5 3(B)3(C) 2.50
E 0 0 0 1 4 5 1(C)2(D)3(E) 4.33
D 0 0 0 3 2 5 4(D)2(E) 4.33
D 0 0 0 4 1 5 6(D) 4.00
E 0 0 1 3 1 5 1(C)4(D)1(E) 4.00
E 0 0 0 3 2 5 6(D) 4.00
D 0 0 1 4 0 5 1(C)4(D)1(E) 4.00
D 0 0 0 3 2 5 4(D)2(E) 4.33
D 0 0 0 5 0 5 5(D)1(E) 4.17
E 0 0 1 2 2 5 2(C)3(D)1(E) 3.83
E 0 0 0 2 3 5 4(D)2(E) 4.33
D 0 0 0 1 2 3 3(D)3(E) 4.50
TH 0 0 0 4 0 4 6(D) 4.00
TH 0 0 0 1 3 4 4(D)2(E) 4.33
E 0 0 2 0 3 5 1(C)3(D)2(E) 4.17
D 0 0 0 4 1 5 5(D)1(E) 4.17
D 0 0 0 1 2 3 4(D)2(E) 4.33
E 0 0 0 2 3 5 5(D)1(E) 4.17
D 0 0 0 3 2 5 5(D)1(E) 4.17
D 0 0 0 1 4 5 5(D)1(E) 4.17
D 0 0 0 5 0 5 6(D) 4.00
D 0 0 0 2 3 5 4(D)2(E) 4.33
D 0 0 0 2 3 5 3(D)3(E) 4.50
E 0 0 0 0 5 5 3(D)3(E) 4.50
E 0 0 0 3 2 5 1(C)5(D) 3.83
D 0 0 0 1 4 5 3(D)3(E) 4.50
E 0 0 2 1 2 5 1(C)5(D) 3.83
E 0 0 0 2 3 5 4(D)2(E) 4.33
E 0 0 0 0 5 5 2(D)4(E) 4.67
E 0 0 0 2 3 5 4(D)2(E) 4.33
D 0 0 0 2 3 5 4(D)2(E) 4.33
E 0 0 0 2 3 5 5(D)1(E) 4.17
D 0 0 0 4 1 5 5(D)1(E) 4.17
D 0 0 2 1 2 5 1(C)4(D)1(E) 4.00
D 0 0 0 3 2 5 5(D)1(E) 4.17
E 0 0 0 1 2 3 1(C)3(D)2(E) 4.17
C 0 0 1 0 2 3 2(C)3(D)1(E) 3.83
E 0 0 0 0 5 5 6(D) 4.00
C 0 0 2 3 0 5 1(C)5(D) 3.83
D 0 0 0 5 0 5 6(D) 4.00
D 0 0 1 2 2 5 1(C)5(D) 3.83
E 0 0 0 1 4 5 2(D)4(E) 4.67
D 0 0 0 1 4 5 3(D)3(E) 4.50
D 0 0 1 2 2 5 1(C)5(D) 3.83
E 0 0 0 0 5 5 1(C)3(D)2(E) 4.17
D 0 0 0 1 4 5 3(D)3(E) 4.50
E 0 0 0 0 5 5 1(D)5(E) 4.83
E 0 0 0 0 5 5 3(D)3(E) 4.50
D 0 0 1 3 1 5 1(C)3(D)2(E) 4.17
E 0 0 1 0 4 5 2(C)3(D)1(E) 3.83
C 0 1 2 1 1 5 1(B)1(C)2(D)2(E) 3.83
D 0 1 1 3 0 5 3(C)3(D) 3.50
E 0 0 1 0 4 5 5(D)1(E) 4.17
D 0 0 0 1 4 5 5(D)1(E) 4.17
D 0 0 0 4 0 4 1(C)5(D) 3.83
D 1 1 0 3 0 5 2(B) 4(D) 3.33
D 1 1 1 2 0 5 1(A) 2(C)3(D) 3.17
D 0 0 2 3 0 5 3(C)3(D) 3.50
D 0 0 2 3 0 5 3(C)3(D) 3.50
D 1 0 2 2 0 5 1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83
D 0 0 2 3 0 5 2(C)4(D) 3.67
C 1 1 3 0 0 5 1(A)1(B)4(C) 2.50
C 1 1 1 2 0 5 1(A)1(B) 4(D) 3.17
C 1 1 2 1 0 5 1(A)1(B)1(C)3(D) 3.00
D 1 0 2 2 0 5 1(A) 2(C)3(D) 3.17
C 0 1 3 1 0 5 1(B)4(C)1(D) 3.00
D 0 0 3 2 0 5 3(C)3(D) 3.50
D 0 1 1 3 0 5 1(B)1(C)4(D) 3.50
B 0 2 3 0 0 5 2(B)3(C)1(D) 2.83
TH 0 1 1 2 0 4 1(A) 2(C)3(D) 3.17
C 0 1 2 2 0 5 1(B)3(C)2(D) 3.17
C 0 2 1 2 0 5 3(B) 3(D) 3.00
C 1 1 2 1 0 5 1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83
C 1 0 2 2 0 5 1(A) 2(C)3(D) 3.17
D 0 1 2 2 0 5 3(C)3(D) 3.50
D 0 0 3 2 0 5 2(C)4(D) 3.67
D 1 1 0 3 0 5 2(B) 4(D) 3.33
C 0 2 1 2 0 5 2(B) 4(D) 3.33
D 0 1 2 2 0 5 1(B)2(C)3(D) 3.33
D 1 1 1 2 0 5 1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83
D 1 1 1 2 0 5 1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83
D 1 1 1 2 0 5 1(A)1(B)1(C)3(D) 3.00
D 0 2 0 3 0 5 2(B)2(C)2(D) 3.00
D 1 0 2 2 0 5 1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83
C 1 0 2 2 0 5 1(A) 2(C)3(D) 3.17
D 0 2 0 3 0 5 1(A)1(B) 4(D) 3.17
D 1 1 1 2 0 5 1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83
D 2 0 2 1 0 5 2(A) 4(C) 2.33
C 1 1 3 0 0 5 1(A)1(B)4(C) 2.50
0 0 0
BANDING PENCAPAIAN

AR-1
PENCAPAIAN GPM

1(A)1(B)3(C) 2.40
1(A)2(B)2(C) 2.20
3(B)2(C) 2.40
1(A)2(B)2(C) 2.20
2(A)1(B)2(C) 2.00
1(A) 3(C)1(D) 2.80
1(A)2(B)2(C) 2.20
4(C)1(D) 3.20
3(B)1(C)1(D) 2.60
1(B)3(C)1(D) 3.00
1(A)1(B)3(C) 2.40
1(A)1(B)3(C) 2.40
2(B)1(C)1(D)1(E) 3.20
3(B)2(C) 2.40
1(B)3(C)1(D) 3.00
2(B)3(C) 2.60
1(A)1(B)3(C) 2.40
2(B)3(C) 2.60
2(B)2(C)1(D) 2.80
2(B)3(C) 2.60
3(B)1(C)1(D) 2.60
3(A)2(B) 1.40
1(A)2(B)1(C)1(D) 2.40
2(B)2(C)1(D) 2.80
1(A)2(B)2(C) 2.20
1(B)2(C)2(D) 3.20
2(C)3(D) 3.60
3(B)2(C) 2.40
2(A) 3(C) 2.20
2(B)2(C)1(D) 2.80
2(A)3(B) 1.60
2(B)2(C)1(D) 2.80
2(B)2(C)1(D) 2.80
1(D)4(E) 4.80
3(D)2(E) 4.40
4(D)1(E) 4.20
1(C)3(D)1(E) 4.00
3(D)2(E) 4.40
1(C)4(D) 3.80
3(D)2(E) 4.40
5(D) 4.00
1(C)2(D)2(E) 4.20
2(D)3(E) 4.60
1(D)2(E) 4.67
4(D) 4.00
1(D)3(E) 4.75
2(C) 3(E) 4.20
4(D)1(E) 4.20
1(D)2(E) 4.67
2(D)3(E) 4.60
3(D)2(E) 4.40
1(D)4(E) 4.80
5(D) 4.00
2(D)3(E) 4.60
2(D)3(E) 4.60
5(E) 5.00
3(D)2(E) 4.40
1(D)4(E) 4.80
2(C)1(D)2(E) 4.00
2(D)3(E) 4.60
5(E) 5.00
2(D)3(E) 4.60
2(D)3(E) 4.60
2(D)3(E) 4.60
4(D)1(E) 4.20
2(C)1(D)2(E) 4.00
3(D)2(E) 4.40
1(D)2(E) 4.67
1(C) 2(E) 4.33
5(E) 5.00
2(C)3(D) 3.60
5(D) 4.00
1(C)2(D)2(E) 4.20
1(D)4(E) 4.80
1(D)4(E) 4.80
1(C)2(D)2(E) 4.20
5(E) 5.00
1(D)4(E) 4.80
5(E) 5.00
5(E) 5.00
1(C)3(D)1(E) 4.00
1(C) 4(E) 4.60
1(B)2(C)1(D)1(E) 3.40
1(B)1(C)3(D) 3.40
1(C) 4(E) 4.60
1(D)4(E) 4.80
4(D) 4.00
1(A)1(B) 3(D) 3.00
1(A)1(B)1(C)2(D) 2.80
2(C)3(D) 3.60
2(C)3(D) 3.60
1(A) 2(C)2(D) 3.00
2(C)3(D) 3.60
1(A)1(B)3(C) 2.40
1(A)1(B)1(C)2(D) 2.80
1(A)1(B)2(C)1(D) 2.60
1(A) 2(C)2(D) 3.00
1(B)3(C)1(D) 3.00
3(C)2(D) 3.40
1(B)1(C)3(D) 3.40
2(B)3(C) 2.60
1(B)1(C)2(D) 3.25
1(B)2(C)2(D) 3.20
2(B)1(C)2(D) 3.00
1(A)1(B)2(C)1(D) 2.60
1(A) 2(C)2(D) 3.00
1(B)2(C)2(D) 3.20
3(C)2(D) 3.40
1(A)1(B) 3(D) 3.00
2(B)1(C)2(D) 3.00
1(B)2(C)2(D) 3.20
1(A)1(B)1(C)2(D) 2.80
1(A)1(B)1(C)2(D) 2.80
1(A)1(B)1(C)2(D) 2.80
2(B) 3(D) 3.20
1(A) 2(C)2(D) 3.00
1(A) 2(C)2(D) 3.00
2(B) 3(D) 3.20
1(A)1(B)1(C)2(D) 2.80
2(A) 2(C)1(D) 2.40
1(A)1(B)3(C) 2.40
121 OTI-2
BMP BMT BIP BIT MATE SAINS
BIL. NAMA MURID JAN KELAS M G M G M G M G M G M G

1 AIDID ALIF BIN ROSLI L 6A 77 B 92 A 60 B 52 C 57 C 55 C


2 AMNAZAFERAH AMIERA BT A P 6A 80 B 91 A 69 B 74 B 71 B 57 C
3 ESMA HAZREENA BT ISMANTO P 6A 78 B 85 A 70 B 75 B 56 C 57 C
4 FATHIN FATIHAH BT YUSRI P 6A 77 B 90 A 74 B 74 B 70 B 57 C
5 FAZRULNIZA BT MOHAMAD N P 6A 89 A 92 A 57 C 57 C 71 B 49 C
6 HAZIQ MAHDAWI BIN ARSHAD L 6A 67 B 89 A 52 C 49 C 56 C 51 C
7 IZZAH ZAHIRAH BT ISKANDAR P 6A 74 B 90 A 54 C 70 B 57 C 64 B
8 KHAIRUL BIN MALKI L 6A 68 B 52 C 52 C 49 C 35 D 55 C
9 MOHAMAD AUDI BIN RAZALI L 6A 76 B 74 B 53 C 44 C 71 B 68 B
10 MOHAMAD KUSHAIRY B ANUA L 6A 69 B 37 D 55 C 49 C 55 C 48 C
11 MOHAMAD NUR NAQIB BIN M L 6A 90 A 89 A 56 C 54 C 59 C 56 C
12 MOHAMMAD KHAIR FITRI BIN L 6A 76 B 91 A 57 C 55 C 56 C 55 C
13 MOHAMMAD NIK DANIEL BIN L 6A 69 B 67 B 28 D 33 D 57 C 58 C
14 MOHAMMAD QHATADAR BIN T L 6A 72 B 71 B 59 C 75 B 57 C 68 B
15 MUHAMAD YUSRI BIN EDHAM L 6A 67 B 72 B 50 C 49 C 54 C 52 C
16 MUHAMMAD ARIQ BIN ABDUL L 6A 71 B 68 B 68 B 72 B 60 C 56 C
17 MUHAMMAD HANIF BIN HUSSA L 6A 82 A 90 A 55 C 52 C 57 C 54 C
18 MUHAMMAD RAFIQUE MUSTA L 6A 74 B 71 B 54 C 57 C 54 C 53 C
19 MUHAMMAD SYAFIQ BIN SUL L 6A 73 B 70 B 56 C 49 C 75 B 54 C
20 MUHAMMAD ZIYAD MUQRI BIN L 6A 75 B 75 B 55 C 52 C 55 C 57 C
21 NA'IM ANIQ BIN BASRI L 6A 73 B 76 B 55 C 49 C 71 B 66 B
22 NASHIRAHUSNA BT SAIFUDDI P 6A 89 A 90 A 79 B 89 A 93 A 79 B
23 NUR ALYAA SYAHIRAH BT SA P 6A 77 B 92 A 58 C 49 C 81 A 82 A
24 NUR FATIHAH BT MOHAMAD P 6A 74 B 79 B 55 C 48 C 80 A 64 B
25 NUR NAFISA BT SALIM P 6A 73 B 89 A 57 C 57 C 59 C 70 B
26 NUR SYAFIQAH NATASHA BT P 6A 64 B 80 A 43 C 32 D 56 C 53 C
27 NUR SYAZWIERAH BT ISMAWI P 6A 56 C 53 C 33 D 32 D 52 C 54 C
28 NURSHAZNI SHAKIRA BT MOH P 6A 74 B 66 B 50 C 54 C 81 A 69 B
29 NURSOFEA RASYINI BT RASHI P 6A 89 A 90 A 59 C 59 C 69 B 72 B
30 NURSYAFIQAH BT SEFERI P 6A 72 B 75 B 52 C 43 C 54 C 53 C
31 NURUL IZZATY BINTI ABDULL P 6A 94 A 94 A 75 B 74 B 85 A 71 B
32 SYASYA BT. HUSSEN P 6A 88 A 74 B 54 C 49 C 57 C 55 C
33 ZARIFAH YASMIN BT ZAKARIA P 6A 72 B 75 B 55 C 49 C 80 A 58 C
34 ABANG SYAIFUL ABG ISWAND L 6B 28 E 28 D 57 C 25 D 31 D 29 D
35 AFIF AQIL B SUHARDI L 6B 32 D 38 D 36 D 24 D 32 D 32 D
36 AHMAD TARMIMIEN M. AMIN L 6B 38 D 36 D 31 D 36 D 32 D 32 D
37 ANISHA KARINA ABDULLAH P 6B 33 D 37 D 53 C 31 D 33 D 33 D
38 DANIEL HAKIMI L 6B 36 D 38 D 37 D 29 D 32 D 31 D
39 FARIZAN B ADI L 6B 36 D 38 D 50 C 27 D 37 D 34 D
40 HAMIDAH BT SHARIF P 6B 32 D 36 D 32 D 25 D 29 D 31 D
41 IRA NATASYA ABD RAZAK P 6B 37 D 37 D 30 D 27 D 33 D 38 D
42 MALINI BT JAJOL P 6B 49 C 50 C 32 D 24 D 32 D 28 D
43 MOHD ABIF HAQIMIE L 6B 31 D 31 D 32 D 27 D 33 D 35 D
44 MOHD IKHWAN IBRAHIM L 6B 31 D 31 D 26 D 23 D 31 D 33 D
45 MOHD NURSYAHRIZAN L 6B 38 D 36 D 29 D 35 D 33 D 29 D
46 MOHD AL HAFIZ SHAMRI L 6B 36 D 27 D 33 D 27 D 33 D 31 D
47 MOHD FADAUSHAH L 6B 51 C 41 C 26 D 26 D 39 D 31 D
48 MOHD SYAHBIL JAMADI L 6B 34 D 33 D 36 D 26 D 38 D 33 D
49 MOHD NURHAKIMEY L 6B 28 E 19 E 38 D 27 D 30 D 33 D
50 MUHD HAFIZAN JAMALUDIN L 6B 33 D 35 D 38 D 29 D 37 D 34 D
51 MUHD SYAFIQ B JEFRI L 6B 38 D 33 D 32 D 24 D 35 D 34 D
52 MUHD SYAKIR MUSTAPA L 6B 36 D 28 D 31 D 27 D 28 D 35 D
53 MUHD NASSEM B ALIAS L 6B 36 D 42 C 31 D 28 D 37 D 33 D
54 NUR ARTIQA BT ABDULLAH P 6B 27 E 28 D 31 D 28 D 36 D 31 D
55 NUR FATIN INTAN SHANIE P 6B 28 E 23 E 31 D 28 D 31 D 27 D
56 NURERASHAFIRA P 6B 26 E 28 D 29 D 27 D 30 D 25 D
57 NURUL NUR ARMIEZA P 6B 49 C 36 D 34 D 28 D 31 D 27 D
58 RAJNALIA BT RATINO P 6B 30 D 34 D 21 D 25 D 31 D 32 D
59 SHEERA SHALIZIA P 6B 38 D 52 C 33 D 31 D 34 D 33 D
60 SYAHNIZAN ADHA P 6B 30 D 31 D 33 D 28 D 32 D 27 D
61 MOHD FARIQ L 6B 27 E 28 D 27 D 27 D 35 D 29 D
62 ABANG YUSUF IZZUDDIN BIN L 6C 31 D 30 D 31 D 27 D 39 D 28 D
63 AFA NAZIYA BT MASNAN P 6C 31 D 30 D 27 D 38 D 30 D 33 D
64 AMALIA MALISA DAMIA BT P 6C 30 D 32 D 31 D 29 D 36 D 33 D
65 HAZNUL IMAN BIN ZAKERIA L 6C 36 D 31 D 26 D 37 D 35 D 38 D
66 KHAIRULL ALIFFUDDIN BIN H L 6C 48 C 51 C 24 D 38 D 31 D 32 D
67 MOHAMAAD HAZIM BIN MOHD L 6C 46 C 31 D 31 D 21 D 31 D 33 D
68 MOHAMAD AMIZIE BIN JA'AFA L 6C 48 C 23 E 27 D 28 D 35 D 33 D
69 MOHAMAD DANIEL FITRI BIN L 6C 37 D 51 C 27 D 25 D 28 D 49 C
70 MOHAMAD HAFFIZAN BIN ISM L 6C 38 D 30 D 28 D 27 D 39 D 28 D
71 MOHAMAD SHAHRUL NIZAM BI L 6C 38 D 55 C 35 D 30 D 34 D 38 D
72 MOHAMMAD ADIQ ADHWA BIN L 6C 35 D 35 D 35 D 36 D 37 D 38 D
73 MOHAMMAD ASHTON DANIEL L 6C 52 C 31 D 31 D 38 D 29 D 37 D
74 MOHAMMAD EZZARUL AIMAN L 6C 28 E 26 D 32 D 23 D 28 D 24 D
75 MOHD NUR AFIQ B SUBOHI L 6C 29 E 25 D 29 D 26 D 29 D 37 D
76 MUHAMAD HAQIMI FIQRI BIN L 6C 42 C 51 C 27 D 27 D 31 D 28 D
77 MUHAMMAD AIMAN B NORZAL L 6C 27 E 51 C 26 D 28 D 31 D 29 D
78 MUHAMMAD HAZIM BIN ARM L 6C 29 E 29 D 27 D 25 D 32 D 33 D
79 MUHAMMAD IZZAT IZAMMUDD L 6C 32 D 23 E 26 D 27 D 33 D 27 D
80 NUR AMALINA BT ABDUL KHA P 6C 28 E 35 D 26 D 26 D 30 D 34 D
81 NUR FATIHAH BINTI ISKANDA P 6C 28 E 50 C 33 D 25 D 29 D 33 D
82 NUR JAMALINA BT MOHAMAD P 6C 53 C 36 D 26 D 33 D 51 C 32 D
83 NURHASHIKIN BINTI AZMI P 6C 27 E 68 B 32 D 25 D 35 D 52 C
84 NURHASYIKHIN BT ABDULLA P 6C 52 C 51 C 33 D 53 C 32 D 35 D
85 NURUL NURAIN BT EJEL @ RAI P 6C 47 C 32 D 22 D 32 D 37 D 30 D
86 SITI KHADIJAH BT SYAHRIZAN P 6C 36 D 31 D 28 D 25 D 31 D 34 D
87 SYAZLIANA NATASHA BT YUSU P 6C 37 D 58 C 31 D 30 D 32 D 33 D
88 ABDUL HAZIQ B MOHAMAD B L 6D 73 B 86 A 38 D 38 D 32 D 33 D
89 AIZA NURINA BT AIRUL FAKER P 6D 57 C 93 A 35 D 55 C 37 D 38 D
90 ANIQ HAZWAN BIN RASDINAD L 6D 52 C 56 C 29 D 31 D 32 D 51 C
91 AZATUL AINUR BINTI AHMAD P 6D 53 C 57 C 36 D 36 D 37 D 54 C
92 AZIRAH BT NASIR P 6D 69 B 91 A 33 D 54 C 50 C 35 D
93 FAHMI RIZZUAN BIN HADEN L 6D 52 C 45 C 29 D 30 D 39 D 52 C
94 FATIN NAJWA BT ABDULLAH P 6D 78 B 92 A 52 C 52 C 53 C 55 C
95 HALWA HANIS AIN BT MALIK P 6D 72 B 92 A 36 D 36 D 35 D 47 C
96 HARIZ ZAKWAN B ROZIE L 6D 71 B 90 A 34 D 54 C 36 D 31 D
97 IRRA AIRINNA BT MOHAMAD Y P 6D 56 C 90 A 52 C 35 D 35 D 32 D
98 KHAIKAL AZHAR BIN JOHAN L 6D 72 B 51 C 51 C 35 D 52 C 52 C
99 LIYANA ANISSYA BT SAMSURI P 6D 57 C 56 C 32 D 49 C 39 D 33 D
100 LIZ NABILA BT ABDULLAH P 6D 71 B 52 C 32 D 35 D 40 D 37 D
101 MOHAMAD IKHWAN BIN MOH L 6D 72 B 58 C 52 C 53 C 35 D 67 B
102 MOHAMMAD ISHAM BIN ISMA L 6D 55 C 91 A 32 D 50 C 35 D 38 D
103 MOHAMMAD NUR AL HAFIQ B L 6D 69 B 52 C 31 D 38 D 52 C 51 C
104 MUHAMMAD AKMAL BIN HUSS L 6D 71 B 73 B 32 D 35 D 69 B 47 C
105 MUHAMMAD FARID BIN AZMA L 6D 72 B 94 A 52 C 34 D 39 D 50 C
106 MUHAMMAD IMRAN BIN LAN L 6D 58 C 88 A 35 D 33 D 35 D 52 C
107 MUHAMMAD NUR MUSTAQIM B L 6D 56 C 62 B 51 C 31 D 37 D 38 D
108 MUHAMMAD NURHAFIDZY BI L 6D 54 C 51 C 47 C 37 D 38 D 32 D
109 MUHAMMAD SHAH HAZIM BIN L 6D 70 B 81 A 38 D 39 D 37 D 35 D
110 NORSAHIRA BT TAMIE P 6D 72 B 76 B 31 D 35 D 35 D 31 D
111 NUR ALISHA SHASMEEN BT D P 6D 54 C 79 B 33 D 52 C 33 D 30 D
112 NUR ANIS HIDAYAH BT FETHER P 6D 69 B 92 A 33 D 50 C 54 C 38 D
113 NUR FAZREEN IZZATI BT BUS P 6D 71 B 92 A 30 D 53 C 52 C 38 D
114 NUR SYAFIKAH BT SABARUDI P 6D 71 B 91 A 35 D 52 C 36 D 38 D
115 NUR SYAHIDA BINTI BOHARI P 6D 74 B 67 B 29 D 48 C 33 D 53 C
116 NURRIL NADYANIE BT ABU B P 6D 71 B 92 A 35 D 48 C 53 C 35 D
117 NURUL HIDAYAH BINTI ANUA P 6D 68 B 94 A 33 D 38 D 55 C 36 D
118 PUTERI NABILAH BINTI JAMA P 6D 70 B 90 A 34 D 37 D 38 D 36 D
119 RABIATUL NATHRAH BT ROM P 6D 75 B 91 A 33 D 52 C 38 D 52 C
120 RADEN NURFARA'THASYA BT P 6D 88 A 90 A 49 C 54 C 57 C 57 C
121 ZAHIDA BT ISMAIL P 6D 71 B 92 A 52 C 59 C 52 C 51 C
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
OTI-2 AR-2
TAK
BCP BCT MENGUASAI MGUASAI BMP BMT BIP BIT MATE SAINS BCP
M G M G A B C D E M G M G M G M G M G M G M G

1 2 3 0 1
1 4 1 0 1
1 3 2 0 1
1 4 1 0 1
2 1 3 0 2
1 1 4 0 1
1 3 2 0 1
0 1 4 1 0
0 4 2 0 0
0 1 4 1 0
2 0 4 0 2
1 1 4 0 1
0 2 2 2 0
0 4 2 0 0
0 2 4 0 0
0 4 2 0 0
2 0 4 0 2
0 2 4 0 0
0 3 3 0 0
0 2 4 0 0
0 4 2 0 0
4 2 0 0 4
3 1 2 0 3
1 3 2 0 1
1 2 3 0 1
1 1 3 1 1
0 0 4 2 0
1 3 2 0 1
2 2 2 0 2
0 2 4 0 0
3 3 0 0 3
1 1 4 0 1
1 2 3 0 1
0 0 1 4 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 1 5 0
0 0 0 6 0
0 0 1 5 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 2 4 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 2 4 0
0 0 0 6 0
0 0 0 4 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 1 5 0
0 0 0 5 0
0 0 0 4 0
0 0 0 5 0
0 0 1 5 0
0 0 0 6 0
0 0 1 5 0
0 0 0 6 0
0 0 0 5 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 2 4 0
0 0 1 5 0
0 0 1 4 0
0 0 2 4 0
0 0 0 6 0
0 0 1 5 0
0 0 0 6 0
0 0 1 5 0
0 0 0 5 0
0 0 0 5 0
0 0 2 4 0
0 0 1 4 0
0 0 0 5 0
0 0 0 5 0
0 0 0 5 0
0 0 1 4 0
0 0 2 4 0
0 1 1 3 0
0 0 3 3 0
0 0 1 5 0
0 0 0 6 0
0 0 1 5 0
1 1 0 4 1
1 0 2 3 1
0 0 3 3 0
0 0 3 3 0
1 1 2 2 1
0 0 3 3 0
1 1 4 0 1
1 1 1 3 1
1 1 1 3 1
1 0 2 3 1
0 1 4 1 0
0 0 3 3 0
0 1 1 4 0
0 2 3 1 0
1 0 2 3 1
0 1 3 2 0
0 3 1 2 0
1 1 2 2 1
1 0 2 3 1
0 1 2 3 0
0 0 3 3 0
1 1 0 4 1
0 2 0 4 0
0 1 2 3 0
1 1 2 2 1
1 1 2 2 1
1 1 1 3 1
0 2 2 2 0
1 1 2 2 1
1 1 1 3 1
1 1 0 4 1
1 1 2 2 1
2 0 4 0 2
1 1 4 0 1
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BANDING PENCAPAIAN
TAK
BCT MENGUASAI MGUASAI OTI-2 AR-2
M G A B C D E PENCAPAIAN GPM PENCAPAIAN GPM

1(A)2(B)3(C) 2.71
1(A)4(B)1(C) 2.43
1(A)3(B)2(C) 2.57
1(A)4(B)1(C) 2.43
2(A)1(B)3(C) 2.88
1(A)1(B)4(C) 2.86
1(A)3(B)2(C) 2.57
1(B)4(C)1(D) 3.00
4(B)2(C) 2.33
1(B)4(C)1(D) 3.00
2(A) 4(C) 3.00
1(A)1(B)4(C) 2.86
2(B)2(C)2(D) 3.00
4(B)2(C) 2.33
2(B)4(C) 2.67
4(B)2(C) 2.33
2(A) 4(C) 3.00
2(B)4(C) 2.67
3(B)3(C) 2.50
2(B)4(C) 2.67
4(B)2(C) 2.33
4(A)2(B) 2.80
3(A)1(B)2(C) 2.89
1(A)3(B)2(C) 2.57
1(A)2(B)3(C) 2.71
1(A)1(B)3(C)1(D) 3.00
4(C)2(D) 3.33
1(A)3(B)2(C) 2.57
2(A)2(B)2(C) 2.75
2(B)4(C) 2.67
3(A)3(B) 2.67
1(A)1(B)4(C) 2.86
1(A)2(B)3(C) 2.71
1(C)4(D)1(E) 3.80
6(D) 4.00
6(D) 4.00
1(C)5(D) 3.83
6(D) 4.00
1(C)5(D) 3.83
6(D) 4.00
6(D) 4.00
2(C)4(D) 3.67
6(D) 4.00
6(D) 4.00
6(D) 4.00
6(D) 4.00
2(C)4(D) 3.67
6(D) 4.00
4(D)2(E) 4.00
6(D) 4.00
6(D) 4.00
6(D) 4.00
1(C)5(D) 3.83
5(D)1(E) 4.00
4(D)2(E) 4.00
5(D)1(E) 4.00
1(C)5(D) 3.83
6(D) 4.00
1(C)5(D) 3.83
6(D) 4.00
5(D)1(E) 4.00
6(D) 4.00
6(D) 4.00
6(D) 4.00
6(D) 4.00
2(C)4(D) 3.67
1(C)5(D) 3.83
1(C)4(D)1(E) 3.80
2(C)4(D) 3.67
6(D) 4.00
1(C)5(D) 3.83
6(D) 4.00
1(C)5(D) 3.83
5(D)1(E) 4.00
5(D)1(E) 4.00
2(C)4(D) 3.67
1(C)4(D)1(E) 3.80
5(D)1(E) 4.00
5(D)1(E) 4.00
5(D)1(E) 4.00
1(C)4(D)1(E) 3.80
2(C)4(D) 3.67
1(B)1(C)3(D)1(E) 3.40
3(C)3(D) 3.50
1(C)5(D) 3.83
6(D) 4.00
1(C)5(D) 3.83
1(A)1(B) 4(D) 3.43
1(A) 2(C)3(D) 3.43
3(C)3(D) 3.50
3(C)3(D) 3.50
1(A)1(B)2(C)2(D) 3.14
3(C)3(D) 3.50
1(A)1(B)4(C) 2.86
1(A)1(B)1(C)3(D) 3.29
1(A)1(B)1(C)3(D) 3.29
1(A) 2(C)3(D) 3.43
1(B)4(C)1(D) 3.00
3(C)3(D) 3.50
1(B)1(C)4(D) 3.50
2(B)3(C)1(D) 2.83
1(A) 2(C)3(D) 3.43
1(B)3(C)2(D) 3.17
3(B)1(C)2(D) 2.83
1(A)1(B)2(C)2(D) 3.14
1(A) 2(C)3(D) 3.43
1(B)2(C)3(D) 3.33
3(C)3(D) 3.50
1(A)1(B) 4(D) 3.43
2(B) 4(D) 3.33
1(B)2(C)3(D) 3.33
1(A)1(B)2(C)2(D) 3.14
1(A)1(B)2(C)2(D) 3.14
1(A)1(B)1(C)3(D) 3.29
2(B)2(C)2(D) 3.00
1(A)1(B)2(C)2(D) 3.14
1(A)1(B)1(C)3(D) 3.29
1(A)1(B) 4(D) 3.43
1(A)1(B)2(C)2(D) 3.14
2(A) 4(C) 3.00
1(A)1(B)4(C) 2.86
0
121 OTI-3
BMP BMT BIP BIT MATE SAINS
BIL. NAMA MURID JAN KELAS M G M G M G M G M G M G

1 AIDID ALIF BIN ROSLI L 6A 81 A 96 A 60 B 56 C 59 C 58 C


2 AMNAZAFERAH AMIERA BT A P 6A 82 A 96 A 75 B 77 B 76 B 59 C
3 ESMA HAZREENA BT ISMANTO P 6A 82 A 93 A 75 B 78 B 58 C 59 C
4 FATHIN FATIHAH BT YUSRI P 6A 81 A 96 A 77 B 77 B 75 B 59 C
5 FAZRULNIZA BT MOHAMAD N P 6A 94 A 96 A 59 C 59 C 76 B 55 C
6 HAZIQ MAHDAWI BIN ARSHAD L 6A 75 B 95 A 56 C 54 C 58 C 55 C
7 IZZAH ZAHIRAH BT ISKANDAR P 6A 77 B 95 A 57 C 75 B 59 C 72 B
8 KHAIRUL BIN MALKI L 6A 74 B 56 C 56 C 55 C 38 D 57 C
9 MOHAMAD AUDI BIN RAZALI L 6A 79 B 77 B 56 C 52 C 75 B 74 B
10 MOHAMAD KUSHAIRY B ANUA L 6A 75 B 39 D 57 C 54 C 58 C 54 C
11 MOHAMAD NUR NAQIB BIN M L 6A 96 A 95 A 58 C 57 C 60 C 58 C
12 MOHAMMAD KHAIR FITRI BIN L 6A 79 B 96 A 59 C 57 C 58 C 58 C
13 MOHAMMAD NIK DANIEL BIN L 6A 75 B 74 B 34 D 36 D 59 C 59 C
14 MOHAMMAD QHATADAR BIN T L 6A 77 B 75 B 60 C 77 B 59 C 74 B
15 MUHAMAD YUSRI BIN EDHAM L 6A 73 B 76 B 55 C 55 C 57 C 56 C
16 MUHAMMAD ARIQ BIN ABDUL L 6A 76 B 74 B 74 B 77 B 60 C 58 C
17 MUHAMMAD HANIF BIN HUSSA L 6A 87 A 95 A 58 C 56 C 59 C 57 C
18 MUHAMMAD RAFIQUE MUSTA L 6A 78 B 76 B 57 C 59 C 57 C 56 C
19 MUHAMMAD SYAFIQ BIN SUL L 6A 78 B 75 B 58 C 54 C 77 B 57 C
20 MUHAMMAD ZIYAD MUQRI BIN L 6A 78 B 78 B 58 C 56 C 57 C 59 C
21 NA'IM ANIQ BIN BASRI L 6A 77 B 78 B 58 C 54 C 76 B 73 B
22 NASHIRAHUSNA BT SAIFUDDI P 6A 95 A 95 A 80 B 95 A 96 A 89 A
23 NUR ALYAA SYAHIRAH BT SA P 6A 78 B 96 A 60 C 54 C 90 A 91 A
24 NUR FATIHAH BT MOHAMAD P 6A 77 B 79 B 58 C 54 C 90 A 72 B
25 NUR NAFISA BT SALIM P 6A 77 B 94 A 59 C 59 C 60 C 75 B
26 NUR SYAFIQAH NATASHA BT P 6A 69 B 81 A 47 C 36 D 58 C 56 C
27 NUR SYAZWIERAH BT ISMAWI P 6A 58 C 56 C 36 D 36 D 56 C 57 C
28 NURSHAZNI SHAKIRA BT MOH P 6A 77 B 73 B 55 C 57 C 90 A 75 B
29 NURSOFEA RASYINI BT RASHI P 6A 94 A 95 A 60 C 60 C 78 B 76 B
30 NURSYAFIQAH BT SEFERI P 6A 76 B 78 B 56 C 52 C 57 C 57 C
31 NURUL IZZATY BINTI ABDULL P 6A 100 A 97 A 77 B 77 B 92 A 75 B
32 SYASYA BT. HUSSEN P 6A 94 A 77 B 55 C 54 C 59 C 57 C
33 ZARIFAH YASMIN BT ZAKARIA P 6A 76 B 78 B 58 C 54 C 90 A 59 C
34 ABANG SYAIFUL ABG ISWAND L 6B 34 D 34 D 59 C 33 D 36 D 34 D
35 AFIF AQIL B SUHARDI L 6B 36 D 39 D 38 D 32 D 36 D 36 D
36 AHMAD TARMIMIEN M. AMIN L 6B 40 D 38 D 36 D 38 D 36 D 36 D
37 ANISHA KARINA ABDULLAH P 6B 37 D 39 D 58 C 36 D 37 D 37 D
38 DANIEL HAKIMI L 6B 38 D 39 D 39 D 35 D 36 D 35 D
39 FARIZAN B ADI L 6B 38 D 39 D 55 C 33 D 39 D 37 D
40 HAMIDAH BT SHARIF P 6B 36 D 38 D 36 D 30 D 34 D 35 D
41 IRA NATASYA ABD RAZAK P 6B 39 D 38 D 35 D 33 D 36 D 39 D
42 MALINI BT JAJOL P 6B 55 C 55 C 36 D 32 D 37 D 34 D
43 MOHD ABIF HAQIMIE L 6B 36 D 35 D 36 D 33 D 37 D 38 D
44 MOHD IKHWAN IBRAHIM L 6B 36 D 35 D 33 D 32 D 35 D 36 D
45 MOHD NURSYAHRIZAN L 6B 39 D 38 D 32 D 38 D 37 D 34 D
46 MOHD AL HAFIZ SHAMRI L 6B 38 D 33 D 37 D 33 D 37 D 36 D
47 MOHD FADAUSHAH L 6B 55 C 51 C 33 D 33 D 40 D 35 D
48 MOHD SYAHBIL JAMADI L 6B 37 D 37 D 38 D 33 D 39 D 36 D
49 MOHD NURHAKIMEY L 6B 34 D 22 E 39 D 34 D 35 D 37 D
50 MUHD HAFIZAN JAMALUDIN L 6B 36 D 38 D 39 D 34 D 38 D 42 C
51 MUHD SYAFIQ B JEFRI L 6B 39 D 36 D 36 D 32 D 38 D 37 D
52 MUHD SYAKIR MUSTAPA L 6B 38 D 34 D 35 D 34 D 34 D 38 D
53 MUHD NASSEM B ALIAS L 6B 38 D 46 C 35 D 34 D 39 D 37 D
54 NUR ARTIQA BT ABDULLAH P 6B 34 D 34 D 35 D 34 D 38 D 35 D
55 NUR FATIN INTAN SHANIE P 6B 34 D 32 D 35 D 34 D 35 D 33 D
56 NURERASHAFIRA P 6B 33 D 34 D 34 D 34 D 35 D 33 D
57 NURUL NUR ARMIEZA P 6B 54 C 38 D 37 D 34 D 34 D 34 D
58 RAJNALIA BT RATINO P 6B 35 D 37 D 22 D 33 D 36 D 36 D
59 SHEERA SHALIZIA P 6B 39 D 56 C 36 D 36 D 37 D 37 D
60 SYAHNIZAN ADHA P 6B 35 D 35 D 36 D 34 D 36 D 33 D
61 MOHD FARIQ L 6B 34 D 34 D 33 D 33 D 37 D 35 D
62 ABANG YUSUF IZZUDDIN BIN L 6C 36 D 35 D 36 D 33 D 40 D 34 D
63 AFA NAZIYA BT MASNAN P 6C 36 D 35 D 33 D 39 D 35 D 37 D
64 AMALIA MALISA DAMIA BT P 6C 35 D 36 D 35 D 35 D 38 D 37 D
65 HAZNUL IMAN BIN ZAKERIA L 6C 38 D 36 D 33 D 39 D 38 D 39 D
66 KHAIRULL ALIFFUDDIN BIN H L 6C 54 C 55 C 32 D 39 D 36 D 36 D
67 MOHAMAAD HAZIM BIN MOHD L 6C 53 C 36 D 36 D 25 D 35 D 36 D
68 MOHAMAD AMIZIE BIN JA'AFA L 6C 54 C 32 D 33 D 34 D 38 D 37 D
69 MOHAMAD DANIEL FITRI BIN L 6C 39 D 55 C 34 D 33 D 34 D 54 C
70 MOHAMAD HAFFIZAN BIN ISM L 6C 39 D 35 D 34 D 34 D 40 D 34 D
71 MOHAMAD SHAHRUL NIZAM BI L 6C 39 D 58 C 38 D 35 D 37 D 39 D
72 MOHAMMAD ADIQ ADHWA BIN L 6C 38 D 38 D 38 D 38 D 39 D 39 D
73 MOHAMMAD ASHTON DANIEL L 6C 56 C 35 D 35 D 39 D 34 D 38 D
74 MOHAMMAD EZZARUL AIMAN L 6C 34 D 33 D 36 D 32 D 34 D 32 D
75 MOHD NUR AFIQ B SUBOHI L 6C 35 D 33 D 34 D 33 D 34 D 39 D
76 MUHAMAD HAQIMI FIQRI BIN L 6C 51 C 55 C 34 D 34 D 36 D 34 D
77 MUHAMMAD AIMAN B NORZAL L 6C 34 D 55 C 33 D 34 D 35 D 34 D
78 MUHAMMAD HAZIM BIN ARM L 6C 34 D 34 D 34 D 33 D 36 D 37 D
79 MUHAMMAD IZZAT IZAMMUDD L 6C 36 D 31 D 33 D 33 D 36 D 33 D
80 NUR AMALINA BT ABDUL KHA P 6C 34 D 38 D 33 D 33 D 35 D 37 D
81 NUR FATIHAH BINTI ISKANDA P 6C 34 D 55 C 37 D 33 D 35 D 37 D
82 NUR JAMALINA BT MOHAMAD P 6C 57 C 38 D 33 D 37 D 55 C 36 D
83 NURHASHIKIN BINTI AZMI P 6C 34 D 74 B 36 D 33 D 37 D 56 C
84 NURHASYIKHIN BT ABDULLA P 6C 56 C 55 C 37 D 57 C 36 D 37 D
85 NURUL NURAIN BT EJEL @ RAI P 6C 54 C 36 D 25 D 36 D 38 D 35 D
86 SITI KHADIJAH BT SYAHRIZAN P 6C 38 D 35 D 34 D 33 D 35 D 37 D
87 SYAZLIANA NATASHA BT YUSU P 6C 38 D 59 C 35 D 35 D 36 D 37 D
88 ABDUL HAZIQ B MOHAMAD B L 6D 77 B 93 A 39 D 39 D 36 D 35 D
89 AIZA NURINA BT AIRUL FAKER P 6D 59 C 96 A 38 D 58 C 38 D 39 D
90 ANIQ HAZWAN BIN RASDINAD L 6D 56 C 58 C 34 D 36 D 36 D 55 C
91 AZATUL AINUR BINTI AHMAD P 6D 57 C 59 C 38 D 38 D 38 D 56 C
92 AZIRAH BT NASIR P 6D 75 B 96 A 34 D 57 C 55 C 38 D
93 FAHMI RIZZUAN BIN HADEN L 6D 56 C 53 C 35 D 35 D 40 D 56 C
94 FATIN NAJWA BT ABDULLAH P 6D 79 B 96 A 56 C 56 C 56 C 58 C
95 HALWA HANIS AIN BT MALIK P 6D 76 B 96 A 38 D 38 D 38 D 53 C
96 HARIZ ZAKWAN B ROZIE L 6D 75 B 95 A 37 D 57 C 38 D 35 D
97 IRRA AIRINNA BT MOHAMAD Y P 6D 58 C 96 A 56 C 38 D 38 D 36 D
98 KHAIKAL AZHAR BIN JOHAN L 6D 76 B 55 C 55 C 38 D 56 C 56 C
99 LIYANA ANISSYA BT SAMSURI P 6D 59 C 58 C 36 D 55 C 40 D 37 D
100 LIZ NABILA BT ABDULLAH P 6D 76 B 56 C 36 D 38 D 40 D 38 D
101 MOHAMAD IKHWAN BIN MOH L 6D 76 B 59 C 56 C 57 C 37 D 74 B
102 MOHAMMAD ISHAM BIN ISMA L 6D 58 C 96 A 36 D 55 C 38 D 39 D
103 MOHAMMAD NUR AL HAFIQ B L 6D 75 B 56 C 35 D 39 D 56 C 55 C
104 MUHAMMAD AKMAL BIN HUSS L 6D 75 B 77 B 36 D 38 D 75 B 53 C
105 MUHAMMAD FARID BIN AZMA L 6D 76 B 97 A 56 C 37 D 40 D 55 C
106 MUHAMMAD IMRAN BIN LAN L 6D 59 C 94 A 38 D 36 D 38 D 56 C
107 MUHAMMAD NUR MUSTAQIM B L 6D 58 C 71 B 55 C 36 D 39 D 39 D
108 MUHAMMAD NURHAFIDZY BI L 6D 57 C 56 C 53 C 38 D 39 D 36 D
109 MUHAMMAD SHAH HAZIM BIN L 6D 75 B 90 A 39 D 40 D 39 D 38 D
110 NORSAHIRA BT TAMIE P 6D 76 B 78 B 35 D 38 D 38 D 35 D
111 NUR ALISHA SHASMEEN BT D P 6D 57 C 80 B 37 D 56 C 36 D 35 D
112 NUR ANIS HIDAYAH BT FETHER P 6D 75 B 96 A 37 D 55 C 57 C 39 D
113 NUR FAZREEN IZZATI BT BUS P 6D 75 B 96 A 35 D 57 C 56 C 39 D
114 NUR SYAFIKAH BT SABARUDI P 6D 76 B 96 A 38 D 56 C 38 D 39 D
115 NUR SYAHIDA BINTI BOHARI P 6D 77 B 74 B 35 D 54 C 37 D 56 C
116 NURRIL NADYANIE BT ABU B P 6D 76 B 96 A 38 D 54 C 57 C 38 D
117 NURUL HIDAYAH BINTI ANUA P 6D 74 B 97 A 36 D 39 D 57 C 38 D
118 PUTERI NABILAH BINTI JAMA P 6D 75 B 95 A 37 D 39 D 39 D 38 D
119 RABIATUL NATHRAH BT ROM P 6D 78 B 96 A 37 D 56 C 39 D 56 C
120 RADEN NURFARA'THASYA BT P 6D 94 A 95 A 55 C 57 C 59 C 59 C
121 ZAHIDA BT ISMAIL P 6D 76 B 96 A 56 C 60 C 56 C 55 C
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
OTI-3 AR-3
TAK
BCP BCT MENGUASAI MGUASAI BMP BMT BIP BIT MATE SAINS BCP
M G M G A B C D E M G M G M G M G M G M G M G

2 1 3 0 0
2 3 1 0 0
2 2 2 0 0
2 3 1 0 0
2 1 3 0 0
1 1 4 0 0
1 3 2 0 0
0 1 4 1 0
0 4 2 0 0
0 1 4 1 0
2 0 4 0 0
1 1 4 0 0
0 2 2 2 0
0 4 2 0 0
0 2 4 0 0
0 4 2 0 0
2 0 4 0 0
0 2 4 0 0
0 3 3 0 0
0 2 4 0 0
0 4 2 0 0
5 1 0 0 0
3 1 2 0 0
1 3 2 0 0
1 2 3 0 0
1 1 3 1 0
0 0 4 2 0
1 3 2 0 0
2 2 2 0 0
0 2 4 0 0
3 3 0 0 0
1 1 4 0 0
1 2 3 0 0
0 0 1 5 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 1 5 0
0 0 0 6 0
0 0 1 5 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 2 4 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 2 4 0
0 0 0 6 0
0 0 0 5 1
0 0 1 5 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 1 5 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 1 5 0
0 0 0 6 0
0 0 1 5 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 2 4 0
0 0 1 5 0
0 0 1 5 0
0 0 2 4 0
0 0 0 6 0
0 0 1 5 0
0 0 0 6 0
0 0 1 5 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 2 4 0
0 0 1 5 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 0 6 0
0 0 1 5 0
0 0 2 4 0
0 1 1 4 0
0 0 3 3 0
0 0 1 5 0
0 0 0 6 0
0 0 1 5 0
1 1 0 4 0
1 0 2 3 0
0 0 3 3 0
0 0 3 3 0
1 1 2 2 0
0 0 3 3 0
1 1 4 0 0
1 1 1 3 0
1 1 1 3 0
1 0 2 3 0
0 1 4 1 0
0 0 3 3 0
0 1 1 4 0
0 2 3 1 0
1 0 2 3 0
0 1 3 2 0
0 3 1 2 0
1 1 2 2 0
1 0 2 3 0
0 1 2 3 0
0 0 3 3 0
1 1 0 4 0
0 2 0 4 0
0 1 2 3 0
1 1 2 2 0
1 1 2 2 0
1 1 1 3 0
0 2 2 2 0
1 1 2 2 0
1 1 1 3 0
1 1 0 4 0
1 1 2 2 0
2 0 4 0 0
1 1 4 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BANDING PENCAPAIAN
TAK
BCT MENGUASAI MGUASAI OTI-3 AR-3
M G A B C D E PENCAPAIAN GPM PENCAPAIAN GPM

2(A)1(B)3(C) 2.17
2(A)3(B)1(C) 1.83
2(A)2(B)2(C) 2.00
2(A)3(B)1(C) 1.83
2(A)1(B)3(C) 2.17
1(A)1(B)4(C) 2.50
1(A)3(B)2(C) 2.17
1(B)4(C)1(D) 3.00
4(B)2(C) 2.33
1(B)4(C)1(D) 3.00
2(A) 4(C) 2.33
1(A)1(B)4(C) 2.50
2(B)2(C)2(D) 3.00
4(B)2(C) 2.33
2(B)4(C) 2.67
4(B)2(C) 2.33
2(A) 4(C) 2.33
2(B)4(C) 2.67
3(B)3(C) 2.50
2(B)4(C) 2.67
4(B)2(C) 2.33
5(A)1(B) 1.17
3(A)1(B)2(C) 1.83
1(A)3(B)2(C) 2.17
1(A)2(B)3(C) 2.33
1(A)1(B)3(C)1(D) 2.67
4(C)2(D) 3.33
1(A)3(B)2(C) 2.17
2(A)2(B)2(C) 2.00
2(B)4(C) 2.67
3(A)3(B) 1.50
1(A)1(B)4(C) 2.50
1(A)2(B)3(C) 2.33
1(C)5(D) 3.83
6(D) 4.00
6(D) 4.00
1(C)5(D) 3.83
6(D) 4.00
1(C)5(D) 3.83
6(D) 4.00
6(D) 4.00
2(C)4(D) 3.67
6(D) 4.00
6(D) 4.00
6(D) 4.00
6(D) 4.00
2(C)4(D) 3.67
6(D) 4.00
5(D)1(E) 4.17
1(C)5(D) 3.83
6(D) 4.00
6(D) 4.00
1(C)5(D) 3.83
6(D) 4.00
6(D) 4.00
6(D) 4.00
1(C)5(D) 3.83
6(D) 4.00
1(C)5(D) 3.83
6(D) 4.00
6(D) 4.00
6(D) 4.00
6(D) 4.00
6(D) 4.00
6(D) 4.00
2(C)4(D) 3.67
1(C)5(D) 3.83
1(C)5(D) 3.83
2(C)4(D) 3.67
6(D) 4.00
1(C)5(D) 3.83
6(D) 4.00
1(C)5(D) 3.83
6(D) 4.00
6(D) 4.00
2(C)4(D) 3.67
1(C)5(D) 3.83
6(D) 4.00
6(D) 4.00
6(D) 4.00
1(C)5(D) 3.83
2(C)4(D) 3.67
1(B)1(C)4(D) 3.50
3(C)3(D) 3.50
1(C)5(D) 3.83
6(D) 4.00
1(C)5(D) 3.83
1(A)1(B) 4(D) 3.17
1(A) 2(C)3(D) 3.17
3(C)3(D) 3.50
3(C)3(D) 3.50
1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83
3(C)3(D) 3.50
1(A)1(B)4(C) 2.50
1(A)1(B)1(C)3(D) 3.00
1(A)1(B)1(C)3(D) 3.00
1(A) 2(C)3(D) 3.17
1(B)4(C)1(D) 3.00
3(C)3(D) 3.50
1(B)1(C)4(D) 3.50
2(B)3(C)1(D) 2.83
1(A) 2(C)3(D) 3.17
1(B)3(C)2(D) 3.17
3(B)1(C)2(D) 2.83
1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83
1(A) 2(C)3(D) 3.17
1(B)2(C)3(D) 3.33
3(C)3(D) 3.50
1(A)1(B) 4(D) 3.17
2(B) 4(D) 3.33
1(B)2(C)3(D) 3.33
1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83
1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83
1(A)1(B)1(C)3(D) 3.00
2(B)2(C)2(D) 3.00
1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83
1(A)1(B)1(C)3(D) 3.00
1(A)1(B) 4(D) 3.17
1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83
2(A) 4(C) 2.33
1(A)1(B)4(C) 2.50
0
121 OTI-4
BMP BMT BIP BIT MATE SAINS
BIL. NAMA MURID JAN KELAS M G M G M G M G M G M G

1 AIDID ALIF BIN ROSLI L 6A 84 A 100 A 61 B 60 B 60 C 60 B


2 AMNAZAFERAH AMIERA BT A P 6A 84 A 100 A 80 A 80 A 81 A 60 B
3 ESMA HAZREENA BT ISMANTO P 6A 85 A 100 A 80 A 81 A 60 B 60 C
4 FATHIN FATIHAH BT YUSRI P 6A 84 A 100 A 80 A 80 A 80 A 60 B
5 FAZRULNIZA BT MOHAMAD N P 6A 100 A 100 A 60 B 60 B 81 A 60 B
6 HAZIQ MAHDAWI BIN ARSHAD L 6A 82 A 100 A 60 B 60 B 60 B 60 B
7 IZZAH ZAHIRAH BT ISKANDAR P 6A 80 A 100 A 60 B 80 A 60 B 80 A
8 KHAIRUL BIN MALKI L 6A 80 A 60 B 60 B 60 B 40 D 60 B
9 MOHAMAD AUDI BIN RAZALI L 6A 82 A 80 A 60 B 60 B 80 B 80 A
10 MOHAMAD KUSHAIRY B ANUA L 6A 80 A 40 C 60 B 60 B 60 B 60 B
11 MOHAMAD NUR NAQIB BIN M L 6A 100 A 100 A 60 B 60 B 60 B 60 B
12 MOHAMMAD KHAIR FITRI BIN L 6A 83 A 100 A 60 B 60 B 60 B 60 B
13 MOHAMMAD NIK DANIEL BIN L 6A 80 A 80 A 40 D 40 C 60 B 60 B
14 MOHAMMAD QHATADAR BIN T L 6A 82 A 80 B 60 B 80 A 60 B 80 A
15 MUHAMAD YUSRI BIN EDHAM L 6A 80 A 80 A 60 B 60 B 60 B 60 B
16 MUHAMMAD ARIQ BIN ABDUL L 6A 81 A 80 A 80 A 82 A 60 B 60 B
17 MUHAMMAD HANIF BIN HUSSA L 6A 93 A 100 A 60 B 60 B 60 B 60 B
18 MUHAMMAD RAFIQUE MUSTA L 6A 81 A 81 A 60 B 60 B 60 B 60 B
19 MUHAMMAD SYAFIQ BIN SUL L 6A 82 A 80 A 60 B 60 B 80 A 60 B
20 MUHAMMAD ZIYAD MUQRI BIN L 6A 81 A 81 A 60 B 60 B 60 B 60 B
21 NA'IM ANIQ BIN BASRI L 6A 81 A 80 A 60 B 60 B 81 A 80 A
22 NASHIRAHUSNA BT SAIFUDDI P 6A 100 A 100 A 80 A 100 A 100 A 100 A
23 NUR ALYAA SYAHIRAH BT SA P 6A 80 A 100 A 62 B 60 B 100 A 100 A
24 NUR FATIHAH BT MOHAMAD P 6A 80 A 80 A 60 B 60 B 100 A 80 A
25 NUR NAFISA BT SALIM P 6A 81 A 100 A 60 B 60 C 60 B 80 A
26 NUR SYAFIQAH NATASHA BT P 6A 73 B 81 A 50 C 40 C 60 B 60 B
27 NUR SYAZWIERAH BT ISMAWI P 6A 60 C 60 B 40 C 40 C 60 B 60 B
28 NURSHAZNI SHAKIRA BT MOH P 6A 80 A 80 A 60 B 60 B 100 A 80 A
29 NURSOFEA RASYINI BT RASHI P 6A 100 A 100 A 60 B 60 B 87 A 80 A
30 NURSYAFIQAH BT SEFERI P 6A 81 A 81 A 60 B 60 B 60 B 60 B
31 NURUL IZZATY BINTI ABDULL P 6A 100 A 100 A 80 A 80 A 100 A 80 B
32 SYASYA BT. HUSSEN P 6A 100 A 80 A 56 C 60 B 60 B 60 B
33 ZARIFAH YASMIN BT ZAKARIA P 6A 80 A 81 A 60 B 60 B 100 A 60 B
34 ABANG SYAIFUL ABG ISWAND L 6B 40 D 40 C 60 B 40 C 40 C 40 D
35 AFIF AQIL B SUHARDI L 6B 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
36 AHMAD TARMIMIEN M. AMIN L 6B 41 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
37 ANISHA KARINA ABDULLAH P 6B 40 D 40 C 63 B 40 C 40 D 40 C
38 DANIEL HAKIMI L 6B 40 D 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C
39 FARIZAN B ADI L 6B 41 D 40 D 60 B 40 C 40 C 40 C
40 HAMIDAH BT SHARIF P 6B 40 D 40 C 40 C 35 D 40 C 40 C
41 IRA NATASYA ABD RAZAK P 6B 41 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
42 MALINI BT JAJOL P 6B 61 C 60 B 40 C 40 C 42 C 40 C
43 MOHD ABIF HAQIMIE L 6B 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 D
44 MOHD IKHWAN IBRAHIM L 6B 41 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
45 MOHD NURSYAHRIZAN L 6B 40 D 40 C 35 D 40 C 40 D 40 C
46 MOHD AL HAFIZ SHAMRI L 6B 40 D 40 C 40 C 40 C 40 D 40 C
47 MOHD FADAUSHAH L 6B 60 C 60 B 40 C 40 D 40 C 40 C
48 MOHD SYAHBIL JAMADI L 6B 41 D 40 D 40 C 40 C 40 D 40 C
49 MOHD NURHAKIMEY L 6B 40 D 25 D 40 C 40 C 40 C 40 D
50 MUHD HAFIZAN JAMALUDIN L 6B 40 D 40 C 40 D 40 D 40 C 50 C
51 MUHD SYAFIQ B JEFRI L 6B 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
52 MUHD SYAKIR MUSTAPA L 6B 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 D
53 MUHD NASSEM B ALIAS L 6B 40 D 51 C 40 C 40 C 40 C 40 C
54 NUR ARTIQA BT ABDULLAH P 6B 40 D 40 C 40 C 40 D 40 C 40 C
55 NUR FATIN INTAN SHANIE P 6B 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
56 NURERASHAFIRA P 6B 41 D 40 C 40 D 40 C 40 C 40 C
57 NURUL NUR ARMIEZA P 6B 60 C 40 C 39 D 40 C 36 D 40 C
58 RAJNALIA BT RATINO P 6B 40 D 40 C 24 D 40 C 40 C 40 C
59 SHEERA SHALIZIA P 6B 40 D 60 B 40 C 40 C 40 C 40 D
60 SYAHNIZAN ADHA P 6B 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
61 MOHD FARIQ L 6B 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
62 ABANG YUSUF IZZUDDIN BIN L 6C 41 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
63 AFA NAZIYA BT MASNAN P 6C 41 D 40 C 40 C 40 D 40 C 40 D
64 AMALIA MALISA DAMIA BT P 6C 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 D
65 HAZNUL IMAN BIN ZAKERIA L 6C 40 D 40 C 40 C 40 C 40 D 40 D
66 KHAIRULL ALIFFUDDIN BIN H L 6C 60 C 60 B 40 C 40 D 40 C 40 C
67 MOHAMAAD HAZIM BIN MOHD L 6C 60 C 40 C 40 C 30 D 40 C 40 C
68 MOHAMAD AMIZIE BIN JA'AFA L 6C 60 C 40 C 40 C 40 D 40 D 40 C
69 MOHAMAD DANIEL FITRI BIN L 6C 40 D 60 B 40 C 40 C 40 D 60 B
70 MOHAMAD HAFFIZAN BIN ISM L 6C 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
71 MOHAMAD SHAHRUL NIZAM BI L 6C 40 D 60 B 40 D 40 C 40 C 40 C
72 MOHAMMAD ADIQ ADHWA BIN L 6C 40 D 40 C 40 D 40 D 40 C 40 C
73 MOHAMMAD ASHTON DANIEL L 6C 60 C 40 C 39 D 40 D 40 D 40 C
74 MOHAMMAD EZZARUL AIMAN L 6C 40 D 40 C 40 C 40 D 40 C 40 C
75 MOHD NUR AFIQ B SUBOHI L 6C 41 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
76 MUHAMAD HAQIMI FIQRI BIN L 6C 60 C 60 B 40 C 40 C 40 C 40 D
77 MUHAMMAD AIMAN B NORZAL L 6C 40 D 60 B 40 C 40 D 40 C 40 C
78 MUHAMMAD HAZIM BIN ARM L 6C 40 D 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C
79 MUHAMMAD IZZAT IZAMMUDD L 6C 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
80 NUR AMALINA BT ABDUL KHA P 6C 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
81 NUR FATIHAH BINTI ISKANDA P 6C 40 D 60 B 40 D 40 C 40 C 40 D
82 NUR JAMALINA BT MOHAMAD P 6C 60 C 40 C 40 C 40 D 60 B 40 C
83 NURHASHIKIN BINTI AZMI P 6C 40 D 80 A 40 C 40 C 40 C 60 B
84 NURHASYIKHIN BT ABDULLA P 6C 60 C 60 B 40 C 60 B 40 C 40 C
85 NURUL NURAIN BT EJEL @ RAI P 6C 60 C 40 C 29 D 40 C 40 C 40 C
86 SITI KHADIJAH BT SYAHRIZAN P 6C 40 D 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C
87 SYAZLIANA NATASHA BT YUSU P 6C 40 D 60 B 40 C 40 C 40 C 40 C
88 ABDUL HAZIQ B MOHAMAD B L 6D 81 A 100 A 40 D 40 C 40 C 36 D
89 AIZA NURINA BT AIRUL FAKER P 6D 60 C 100 A 40 D 60 B 40 C 40 D
90 ANIQ HAZWAN BIN RASDINAD L 6D 60 C 60 B 40 C 40 C 40 C 60 B
91 AZATUL AINUR BINTI AHMAD P 6D 60 C 60 B 40 C 40 C 40 C 58 C
92 AZIRAH BT NASIR P 6D 80 A 100 A 36 D 60 B 60 B 40 D
93 FAHMI RIZZUAN BIN HADEN L 6D 60 C 60 B 40 C 40 C 40 C 60 B
94 FATIN NAJWA BT ABDULLAH P 6D 81 A 100 A 60 B 60 B 60 B 60 B
95 HALWA HANIS AIN BT MALIK P 6D 80 A 100 A 40 C 40 C 40 D 60 B
96 HARIZ ZAKWAN B ROZIE L 6D 80 B 100 A 40 C 60 B 40 C 40 C
97 IRRA AIRINNA BT MOHAMAD Y P 6D 60 C 100 A 60 B 40 C 40 D 40 C
98 KHAIKAL AZHAR BIN JOHAN L 6D 80 A 60 B 60 B 40 D 60 B 60 B
99 LIYANA ANISSYA BT SAMSURI P 6D 60 C 60 B 40 C 60 B 40 C 40 D
100 LIZ NABILA BT ABDULLAH P 6D 81 A 60 B 40 C 40 D 40 C 40 C
101 MOHAMAD IKHWAN BIN MOH L 6D 80 A 60 B 60 B 60 B 40 C 80 A
102 MOHAMMAD ISHAM BIN ISMA L 6D 60 C 100 A 40 C 60 B 40 D 40 C
103 MOHAMMAD NUR AL HAFIQ B L 6D 80 A 60 B 40 C 40 C 60 B 60 B
104 MUHAMMAD AKMAL BIN HUSS L 6D 80 B 81 A 40 C 40 C 80 A 60 B
105 MUHAMMAD FARID BIN AZMA L 6D 80 A 100 A 60 B 40 C 40 C 60 B
106 MUHAMMAD IMRAN BIN LAN L 6D 60 C 100 A 40 D 40 C 40 D 60 B
107 MUHAMMAD NUR MUSTAQIM B L 6D 60 C 80 A 60 B 40 C 40 C 40 D
108 MUHAMMAD NURHAFIDZY BI L 6D 60 C 60 B 60 B 40 C 40 D 40 C
109 MUHAMMAD SHAH HAZIM BIN L 6D 80 A 100 A 40 C 40 C 40 C 40 D
110 NORSAHIRA BT TAMIE P 6D 80 A 80 A 40 C 40 C 40 D 40 C
111 NUR ALISHA SHASMEEN BT D P 6D 60 C 80 A 40 D 60 B 40 C 40 C
112 NUR ANIS HIDAYAH BT FETHER P 6D 80 A 100 A 40 D 60 B 60 B 40 D
113 NUR FAZREEN IZZATI BT BUS P 6D 80 B 100 A 40 C 60 B 60 B 40 D
114 NUR SYAFIKAH BT SABARUDI P 6D 81 A 100 A 40 D 60 B 40 C 40 D
115 NUR SYAHIDA BINTI BOHARI P 6D 80 A 80 A 40 C 60 B 40 D 60 B
116 NURRIL NADYANIE BT ABU B P 6D 81 A 100 A 40 C 60 B 60 B 40 D
117 NURUL HIDAYAH BINTI ANUA P 6D 80 A 100 A 40 C 40 C 60 B 40 C
118 PUTERI NABILAH BINTI JAMA P 6D 80 A 100 A 40 C 40 C 40 C 40 C
119 RABIATUL NATHRAH BT ROM P 6D 81 A 100 A 40 C 60 B 40 D 60 B
120 RADEN NURFARA'THASYA BT P 6D 100 A 100 A 60 B 60 B 60 B 60 B
121 ZAHIDA BT ISMAIL P 6D 81 A 100 A 60 B 60 B 60 B 60 B
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
OTI-4 AR-4
TAK
BCP BCT MENGUASAI MGUASAI BMP BMT BIP BIT MATE SAINS BCP
M G M G A B C D E M G M G M G M G M G M G M G

2 3 1 0 0
5 1 0 0 0
4 1 1 0 0
5 1 0 0 0
3 3 0 0 0
2 4 0 0 0
4 2 0 0 0
1 4 0 1 0
3 3 0 0 0
1 4 1 0 0
2 4 0 0 0
2 4 0 0 0
2 2 1 1 0
3 3 0 0 0
2 4 0 0 0
4 2 0 0 0
2 4 0 0 0
2 4 0 0 0
3 3 0 0 0
2 4 0 0 0
4 2 0 0 0
6 0 0 0 0
4 2 0 0 0
4 2 0 0 0
3 2 1 0 0
1 3 2 0 0
0 3 3 0 0
4 2 0 0 0
4 2 0 0 0
2 4 0 0 0
5 1 0 0 0
2 3 1 0 0
3 3 0 0 0
0 1 3 2 0
0 0 5 1 0
0 0 5 1 0
0 1 3 2 0
0 0 4 2 0
0 1 3 2 0
0 0 4 2 0
0 0 5 1 0
0 1 5 0 0
0 0 4 2 0
0 0 5 1 0
0 0 3 3 0
0 0 4 2 0
0 1 4 1 0
0 0 3 3 0
0 0 3 3 0
0 0 3 3 0
0 0 5 1 0
0 0 4 2 0
0 0 5 1 0
0 0 4 2 0
0 0 5 1 0
0 0 4 2 0
0 0 4 2 0
0 0 4 2 0
0 1 3 2 0
0 0 5 1 0
0 0 5 1 0
0 0 5 1 0
0 0 3 3 0
0 0 4 2 0
0 0 3 3 0
0 1 4 1 0
0 0 5 1 0
0 0 4 2 0
0 2 2 2 0
0 0 5 1 0
0 1 3 2 0
0 0 3 3 0
0 0 3 3 0
0 0 4 2 0
0 0 5 1 0
0 1 4 1 0
0 1 3 2 0
0 0 4 2 0
0 0 5 1 0
0 0 5 1 0
0 1 2 3 0
0 1 4 1 0
1 1 3 1 0
0 2 4 0 0
0 0 5 1 0
0 0 5 1 0
0 1 4 1 0
2 0 2 2 0
1 1 2 2 0
0 2 4 0 0
0 1 5 0 0
2 2 0 2 0
0 2 4 0 0
2 4 0 0 0
2 1 2 1 0
1 2 3 0 0
1 1 3 1 0
1 4 0 1 0
0 2 3 1 0
1 1 3 1 0
2 3 1 0 0
1 1 3 1 0
1 3 2 0 0
2 2 2 0 0
2 2 2 0 0
1 1 2 2 0
1 1 3 1 0
0 2 3 1 0
2 0 3 1 0
2 0 3 1 0
1 1 3 1 0
2 2 0 2 0
1 3 1 1 0
2 1 1 2 0
2 2 1 1 0
2 2 1 1 0
2 1 3 0 0
2 0 4 0 0
2 2 1 1 0
2 4 0 0 0
2 4 0 0 0
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BANDING PENCAPAIAN
TAK
BCT MENGUASAI MGUASAI SUM OTI-4 AR-4
MP
M G A B C D E PENCAPAIAN GPM PENCAPAIAN GPM

2(A)3(B)1(C) 1.83
5(A)1(B) 1.17
4(A)1(B)1(C) 1.50
5(A)1(B) 1.17
3(A)3(B) 1.50
2(A)4(B) 1.67
4(A)2(B) 1.33
1(A)4(B) 1(D) 2.17
3(A)3(B) 1.50
1(A)4(B)1(C) 2.00
2(A)4(B) 1.67
2(A)4(B) 1.67
2(A)2(B)1(C)1(D) 2.17
3(A)3(B) 1.50
2(A)4(B) 1.67
4(A)2(B) 1.33
2(A)4(B) 1.67
2(A)4(B) 1.67
3(A)3(B) 1.50
2(A)4(B) 1.67
4(A)2(B) 1.33
6(A) 1.00
4(A)2(B) 1.33
4(A)2(B) 1.33
3(A)2(B)1(C) 1.67
1(A)3(B)2(C) 2.17
3(B)3(C) 2.50
4(A)2(B) 1.33
4(A)2(B) 1.33
2(A)4(B) 1.67
5(A)1(B) 1.17
2(A)3(B)1(C) 1.83
3(A)3(B) 1.50
1(B)3(C)2(D) 3.17
5(C)1(D) 3.17
5(C)1(D) 3.17
1(B)3(C)2(D) 3.17
4(C)2(D) 3.33
1(B)3(C)2(D) 3.17
4(C)2(D) 3.33
5(C)1(D) 3.17
1(B)5(C) 2.83
4(C)2(D) 3.33
5(C)1(D) 3.17
3(C)3(D) 3.50
4(C)2(D) 3.33
1(B)4(C)1(D) 3.00
3(C)3(D) 3.50
3(C)3(D) 3.50
3(C)3(D) 3.50
5(C)1(D) 3.17
4(C)2(D) 3.33
5(C)1(D) 3.17
4(C)2(D) 3.33
5(C)1(D) 3.17
4(C)2(D) 3.33
4(C)2(D) 3.33
4(C)2(D) 3.33
1(B)3(C)2(D) 3.17
5(C)1(D) 3.17
5(C)1(D) 3.17
5(C)1(D) 3.17
3(C)3(D) 3.50
4(C)2(D) 3.33
3(C)3(D) 3.50
1(B)4(C)1(D) 3.00
5(C)1(D) 3.17
4(C)2(D) 3.33
2(B)2(C)2(D) 3.00
5(C)1(D) 3.17
1(B)3(C)2(D) 3.17
3(C)3(D) 3.50
3(C)3(D) 3.50
4(C)2(D) 3.33
5(C)1(D) 3.17
1(B)4(C)1(D) 3.00
1(B)3(C)2(D) 3.17
4(C)2(D) 3.33
5(C)1(D) 3.17
5(C)1(D) 3.17
1(B)2(C)3(D) 3.33
1(B)4(C)1(D) 3.00
1(A)1(B)3(C)1(D) 2.67
2(B)4(C) 2.67
5(C)1(D) 3.17
5(C)1(D) 3.17
1(B)4(C)1(D) 3.00
2(A) 2(C)2(D) 2.67
1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83
2(B)4(C) 2.67
1(B)5(C) 2.83
2(A)2(B) 2(D) 2.33
2(B)4(C) 2.67
2(A)4(B) 1.67
2(A)1(B)2(C)1(D) 2.33
1(A)2(B)3(C) 2.33
1(A)1(B)3(C)1(D) 2.67
1(A)4(B) 1(D) 2.17
2(B)3(C)1(D) 2.83
1(A)1(B)3(C)1(D) 2.67
2(A)3(B)1(C) 1.83
1(A)1(B)3(C)1(D) 2.67
1(A)3(B)2(C) 2.17
2(A)2(B)2(C) 2.00
2(A)2(B)2(C) 2.00
1(A)1(B)2(C)2(D) 2.83
1(A)1(B)3(C)1(D) 2.67
2(B)3(C)1(D) 2.83
2(A) 3(C)1(D) 2.50
2(A) 3(C)1(D) 2.50
1(A)1(B)3(C)1(D) 2.67
2(A)2(B) 2(D) 2.33
1(A)3(B)1(C)1(D) 2.33
2(A)1(B)1(C)2(D) 2.50
2(A)2(B)1(C)1(D) 2.17
2(A)2(B)1(C)1(D) 2.17
2(A)1(B)3(C) 2.17
2(A) 4(C) 2.33
2(A)2(B)1(C)1(D) 2.17
2(A)4(B) 1.67
2(A)4(B) 1.67
0
STATUS MULA SASARAN AKHIR
TOV ETR
BIL MURID

BIL MURID
MENGUASAI TAK MENGUASAI MENGUASAI TAK MENGUASAI
MP

MP
A B
C ABC D E DE GPMP A B C ABC D E DE
BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % GPMP
BMP 121 1 0.83 37 30.58 32 26.45 70 57.85 24 19.83 27 22.31 51 42.15 3.32 BMP 121 51 42.15 4 3.31 23 19.01 78 64.46 43 35.54 0 0.00 43 35.54 2.48
BMT 121 25 20.66 25 20.66 26 21.49 76 62.81 20 16.53 25 20.66 45 37.19 2.96 BMT 121 55 45.45 23 19.01 38 31.40 116 95.87 5 4.13 0 0.00 5 4.13 1.94
BIP 121 0 0.00 5 4.13 35 28.93 40 33.06 57 47.11 24 19.83 81 66.94 3.83 BIP 121 6 4.96 35 28.93 62 51.24 103 85.12 18 14.88 0 0.00 18 14.88 2.76
BIT 121 0 0.00 8 6.61 23 19.01 31 25.62 50 41.32 40 33.06 90 74.38 4.01 BIT 121 8 6.61 38 31.40 60 49.59 106 87.60 15 12.40 0 0.00 15 12.40 2.68
MATE 121 1 0.83 11 9.09 32 26.45 44 36.36 70 57.85 7 5.79 77 63.64 3.59 MATE 121 13 10.74 30 24.79 60 49.59 103 85.12 18 14.88 0 0.00 18 14.88 2.69
SAINS 121 0 0.00 3 2.48 41 33.88 44 36.36 60 49.59 17 14.05 77 63.64 3.75 SAINS 121 11 9.09 37 30.58 53 43.80 101 83.47 20 16.53 0 0.00 20 16.53 2.68
BCP 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### #DIV/0! BCP 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
BCT 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### #DIV/0! BCT 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###

OTI 1 AR 1
BIL MURID

BIL MURID
MENGUASAI TAK MENGUASAI MENGUASAI TAK MENGUASAI
MP

MP
A B C ABC D E DE GPMP A B C ABC D E DE
BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % GPMP
BMP 121 7 5.79 43 35.54 24 19.83 74 61.16 22 18.18 25 20.66 47 38.84 3.12 BMP 120 6 5.00 42 35.00 27 22.50 75 62.50 19 15.83 26 21.67 45 37.50 3.14
BMT 121 33 27.27 21 17.36 22 18.18 76 62.81 32 26.45 13 10.74 45 37.19 2.76 BMT 119 31 26.05 27 22.69 17 14.29 75 63.03 20 16.81 24 20.17 44 36.97 2.82
BIP 121 0 0.00 7 5.79 34 28.10 41 33.88 67 55.37 13 10.74 80 66.12 3.71 BIP 118 0 0.00 4 3.39 26 22.03 30 25.42 64 54.24 24 20.34 88 74.58 3.92
BIT 121 1 0.83 7 5.79 37 30.58 45 37.19 51 42.15 25 20.66 76 62.81 3.76 BIT 118 0 0.00 3 2.54 42 35.59 45 38.14 36 30.51 37 31.36 73 61.86 3.91
MATE 121 1 0.83 13 10.74 30 24.79 44 36.36 77 63.64 0 0.00 77 63.64 3.51 MATE 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
SAINS 121 0 0.00 9 7.44 39 32.23 48 39.67 68 56.20 5 4.13 73 60.33 3.57 SAINS 118 1 0.85 10 8.47 35 29.66 46 38.98 50 42.37 22 18.64 72 61.02 3.69
BCP 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### #DIV/0! BCP 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
BCT 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### #DIV/0! BCT 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###

OTI 2 AR 2
BIL MURID

MENGUASAI TAK MENGUASAI BIL MURID MENGUASAI TAK MENGUASAI


MP

MP

A B C ABC D E DE GPMP A B C ABC D E DE


BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % GPMP
BMP 121 8 6.61 47 38.84 43 35.54 98 80.99 30 24.79 13 10.74 43 35.54 2.94 BMP 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
BMT 121 36 29.75 20 16.53 20 16.53 76 62.81 38 31.40 4 3.31 42 34.71 2.62 BMT 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
BIP 134 0 0.00 7 5.22 7 5.22 14 10.45 78 58.21 13 9.70 91 67.91 3.72 BIP 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
BIT 121 1 0.83 7 5.79 7 5.79 15 12.40 74 61.16 0 0.00 74 61.16 3.54 BIT 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
MATE 121 6 4.96 8 6.61 8 6.61 22 18.18 77 63.64 0 0.00 77 63.64 3.47 MATE 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
SAINS 121 1 0.83 11 9.09 10 8.26 22 18.18 71 58.68 0 0.00 71 58.68 3.48 SAINS 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
BCP 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### #DIV/0! BCP 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
BCT 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### #DIV/0! BCT 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
OTI 3 AR 3
BIL MURID

BIL MURID
MENGUASAI TAK MENGUASAI MENGUASAI TAK MENGUASAI
MP

MP
A B C ABC D E DE GPMP A B C ABC D E DE
BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % GPMP
BMP 121 12 9.92 43 35.54 23 19.01 78 64.46 43 35.54 0 0.00 43 35.54 2.80 BMP 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
BMT 121 36 29.75 20 16.53 23 19.01 79 65.29 41 33.88 1 0.83 42 34.71 2.60 BMT 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
BIP 121 0 0.00 7 5.79 36 29.75 43 35.54 78 64.46 0 0.00 78 64.46 3.59 BIP 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
BIT 121 1 0.83 7 5.79 39 32.23 47 38.84 74 61.16 0 0.00 74 61.16 3.54 BIT 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
MATE 121 6 4.96 8 6.61 30 24.79 44 36.36 77 63.64 0 0.00 77 63.64 3.47 MATE 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
SAINS 121 2 1.65 10 8.26 39 32.23 51 42.15 70 57.85 0 0.00 70 57.85 3.46 SAINS 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
BCP 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### #DIV/0! BCP 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
BCT 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### #DIV/0! BCT 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###

OTI 4 AR 4
BIL MURID

BIL MURID
MENGUASAI TAK MENGUASAI MENGUASAI TAK MENGUASAI
MP

MP
A B C ABC D E DE GPMP A B C ABC D E DE
BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % BIL. % GPMP
BMP 121 51 42.15 4 3.31 23 19.01 78 64.46 43 35.54 0 0.00 43 35.54 2.48 BMP 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
BMT 121 55 45.45 23 19.01 38 31.40 116 95.87 5 4.13 0 0.00 5 4.13 1.94 BMT 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
BIP 121 6 4.96 35 28.93 62 51.24 103 85.12 18 14.88 0 0.00 18 14.88 2.76 BIP 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
BIT 121 8 6.61 38 31.40 60 49.59 106 87.60 15 12.40 0 0.00 15 12.40 2.68 BIT 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
MATE 121 13 10.74 30 24.79 60 49.59 103 85.12 18 14.88 0 0.00 18 14.88 2.69 MATE 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
SAINS 121 11 9.09 37 30.58 53 43.80 101 83.47 20 16.53 0 0.00 20 16.53 2.68 SAINS 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
BCP 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### #DIV/0! BCP 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
BCT 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### #DIV/0! BCT 0 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### 0 ### ###
1 ANALISIS TOV

NAMA SEKOLAH SK PULO PPD KUCHING


KELAS 6
JUMLAH MURID 121
BIL. % BIL. %
MENGUASAI 19 15.70 Pencapaian Kuantiti (ABC) 19 15.70 GPS 3.58
TAK MENGUASAI 102 84.30 Pencapaian Kualiti (Semua MP A) 0 0.00 % GPS 35.61
m11

GRED 1A 2A 3A 4A 5A 6A 7A 8A TIADA A SEMUA SEMUA SEMUA


MP A MP D MP E
BIL. 23 2 0 0 0 0 0 0 59 0 2 0
% 19.01 1.65 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 48.76 0.00 1.65 0.00

2 ANALISIS ETR

NAMA SEKOLAH SK PULO PPD KUCHING


KELAS 6
JUMLAH MURID 121
BIL. % BIL. %
MENGUASAI 46 38.02 Pencapaian Kuantiti (ABC) 46 38.02 GPS 2.54
TAK MENGUASAI 75 61.98 Pencapaian Kualiti (Gred A) 1 0.83 % GPS 61.57

SEMUA SEMUA SEMUA


GRED 1A 2A 3A 4A 5A 6A 7A 8A TIADA A
MP A MP D MP E
BIL. 15 29 6 8 3 1 0 0 59 1 0 0
% 12.40 23.97 4.96 6.61 2.48 0.83 0.00 0.00 48.76 0.83 0.00 0.00
3 ANALISIS OTI-1

NAMA SEKOLAH SK PULO PPD KUCHING


KELAS 6
JUMLAH MURID 121
BIL. % BIL. %
MENGUASAI 29 23.97 Pencapaian Kuantiti (ABC) 29 23.97 GPS #DIV/0!
TAK MENGUASAI 92 76.03 Pencapaian Kualiti (Gred A) 0 0.00 % GPS #DIV/0!

SEMUA SEMUA SEMUA


GRED 1A 2A 3A 4A 5A 6A 7A 8A TIADA A
MP A MP D MP E
BIL. 27 5 0 1 0 0 0 0 87 0 6 0
% 22.31 4.13 0.00 0.83 0.00 0.00 0.00 0.00 71.90 0.00 4.96 0.00
4 ANALISIS AR-1

NAMA SEKOLAH SK PULO PPD KUCHING


KELAS 6
JUMLAH MURID 121
BIL. % BIL. %
MENGUASAI 21 17.36 Pencapaian Kuantiti (ABC) 21 17.36 GPS 3.51
TAK MENGUASAI 100 82.64 Pencapaian Kualiti (Gred A) 0 0.00 % GPS 37.20

SEMUA SEMUA SEMUA


GRED 1A 2A 3A 4A 5A 6A 7A 8A TIADA A
MP A MP D MP E
BIL. 26 4 1 0 0 0 0 0 89 0 5 6
% 21.49 3.31 0.83 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 73.55 0.00 4.13 4.96
5 ANALISIS OTI-2

NAMA SEKOLAH SK PULO PPD KUCHING


KELAS 6
JUMLAH MURID 121
BIL. % BIL. %
MENGUASAI 9 7.44 Pencapaian Kuantiti (ABC) 9 7.44 GPS 3.39
TAK MENGUASAI 112 92.56 Pencapaian Kualiti (Gred A) 0 0.00 % GPS 40.15

GRED 1A 2A 3A 4A 5A 6A 7A 8A TIADA A SEMUA SEMUA SEMUA


MP A MP D MP E
BIL. 32 5 2 1 0 0 0 0 81 0 32 0
% 26.45 4.13 1.65 0.83 0.00 0.00 0.00 0.00 66.94 0.00 26.45 0.00

6 ANALISIS AR-2

NAMA SEKOLAH SK PULO PPD KUCHING


KELAS 6
JUMLAH MURID 121
BIL. % BIL. %
MENGUASAI 0 0.00 Pencapaian Kuantiti (ABC) 0 0.00 GPS #DIV/0!
TAK MENGUASAI 121 1.00 Pencapaian Kualiti (Gred A) 0 0.00 % GPS #DIV/0!

GRED 1A 2A 3A 4A 5A 6A 7A 8A TIADA A SEMUA SEMUA SEMUA


MP A MP D MP E
BIL. 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
% 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
7 ANALISIS OTI-3

NAMA SEKOLAH SK PULO PPD KUCHING


KELAS 6
JUMLAH MURID 121
BIL. % BIL. %
MENGUASAI 31 25.62 Pencapaian Kuantiti (ABC) 31 25.62 GPS 3.24
TAK MENGUASAI 90 74.38 Pencapaian Kualiti (Gred A) 0 0.00 % GPS 43.94

GRED 1A 2A 3A 4A 5A 6A 7A 8A TIADA A SEMUA SEMUA SEMUA


MP A MP D MP E
BIL. 28 9 2 0 1 0 0 0 81 0 30 0
% 23.14 7.44 1.65 0.00 0.83 0.00 0.00 0.00 66.94 0.00 24.79 0.00

8 ANALISIS AR-3

NAMA SEKOLAH SK PULO PPD KUCHING


KELAS 6
JUMLAH MURID 121
BIL. % BIL. %
MENGUASAI 31 25.62 Pencapaian Kuantiti (ABC) 31 25.62 GPS #DIV/0!
TAK MENGUASAI 90 74.38 Pencapaian Kualiti (Gred A) 0 0.00 % GPS #DIV/0!

SEMUA SEMUA SEMUA


GRED 1A 2A 3A 4A 5A 6A 7A 8A TIADA A
MP A MP D MP E
BIL. 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
% 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00

9 ANALISIS OTI-4

NAMA SEKOLAH SK PULO PPD KUCHING


KELAS 6
JUMLAH MURID 121
BIL. % BIL. %
MENGUASAI 46 38.02 Pencapaian Kuantiti (ABC) 46 38.02 GPS 2.54
TAK MENGUASAI 75 61.98 Pencapaian Kualiti (Gred A) 1 0.83 % GPS 61.57
GRED 1A 2A 3A 4A 5A 6A 7A 8A TIADA A SEMUA SEMUA SEMUA
MP A MP D MP E
BIL. 15 29 6 8 3 1 0 0 59 1 0 0
% 12.40 23.97 4.96 6.61 2.48 0.83 0.00 0.00 48.76 0.83 0.00 0.00

10 ANALISIS AR-4

NAMA SEKOLAH SK PULO PPD KUCHING


KELAS 6
JUMLAH MURID 121
BIL. % BIL. %
MENGUASAI 0 0.00 Pencapaian Kuantiti (ABC) 0 0.00 GPS #DIV/0!
TAK MENGUASAI 121 100.00 Pencapaian Kualiti (Gred A) 0 0.00 % GPS #DIV/0!

SEMUA SEMUA SEMUA


GRED 1A 2A 3A 4A 5A 6A 7A 8A TIADA A
MP A MP D MP E
BIL. 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
% 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00