Anda di halaman 1dari 1

ASIH ABADI

sajuringkang …..
lemah putih ……
tatapakan meureut getih
nya didieu awor asih
neundeun hareupan….
nyengceum angkeuhan….
dina galindeungna kawih…
asih …..
tumekaning pati
nyaah …..
tinandonan nyawa
demi lautan katut ombakna
demi daratan katut gunungna
di tapeul wates ngajeuga
ngajangan jati waruga