Anda di halaman 1dari 1

KEMBANG BALEBAT

bagea kembang balebat


di taman mandala purwa
naon bacaeun ayeuna
maca beurang ku beurangna
ngaji peuting ku peutingna
deureseunna papantunan
da hirup ngan sakolepat
diudag udag balebat
ditutur tutur ku layung
ngalungsar di perjalanan
engke atawa isukan
saha nu teurang