Anda di halaman 1dari 1

Yen ngombrong katon mencorong

Yen mbesengut malah tambah patut


Rupo ora sepi rupo
Pacaane kaya sinden panggung dedeg lencir lengkung lengkung
Batuk nonong irung mancung rikmane ngandang andang kembang mbakung

Randa desa umure setengah tua


Naning isih kaya kenyo,,,,,,
Sapa jawil sing mesti bakale kinthil trus kecantil

Ganti ganti pasangane durung mesthi yen dadi jodone


Ono ndeso ayu dewe duh emane dadi randa lima anake,

Yen kelingan marang sliramu


Kaya rinujit rujit jroning
Jaman biyen biyene
Aku katon apa
Saikine aku katon apa
Deksemena

Opo sliramu ra pirso jroning ati aku ana tresna


Opo sliramu rha krasa yen kangenku tanpa upomo
Tanggal 11 sasi 3 gawe kangen rasa ning atiku
Yen bengi rha isa turu tansa kelingan sliramu wong ayu,,

Aku ora bakal lali nalika sliramu pamit bali


Udan grimis sing njalari nganti aku ngenes jroning ati
Pring kuning dadi saksi ono desa purwa sari
Opo sliramu ra ngerti yen pring kuning gawe larane ati