Anda di halaman 1dari 1

AGENDA FOR FAREWELL 2018

SL.NO DATE TIME EVENTS TIMINGS


1 16.5.2018 3.00 - 3.30PM GATHERING 30 MINS
2 16.5.2018 3.30 - 3.45PM ADDRESSING THE CHIEF GUEST 15 MINS
3 16.5.2018 3.45 - 3.50PM PRAYER SONG 5 MINS
4 16.5.2018 3.50 - 3.55PM LIGHTING THE LAMP 5 MINS
5 16.5.2018 4.00 - 4.30PM CHIEF GUEST SPEECH 30 MINS
6 16.5.2018 4.30 - 4.40PM WELCOME DANCE 10 MINS
7 16.5.2018 4.40 - 5.00PM CAKE CUTTING 20 MINS
8 16.5.2018 5.00 - 5.30PM PRESENTING THE MOMENTO (20 SENIORS) 30 MINS
9 16.5.2018 5.30 - 5.50PM TWO CULTURAL EVENTS 20 MINS
10 16.5.2018 6.00 - 6.30PM RAMZAN (FASTING) 30 MINS
11 16.5.2018 6.30 - 7.00PM PRESENTING THE MOMENTO (20 SENIORS) 30 MINS
12 16.5.2018 7.00 - 7.20PM TWO CULTURAL EVENTS 20 MINS
13 16.5.2018 7.20 - 7.50PM PRESENTING THE MOMENTO (20 SENIORS) 30 MINS
14 16.5.2018 7.50 - 8.00PM ONE CULTURAL EVENT 10 MINS
15 16.5.2018 8.00 - 8.30PM PRESENTING THE MOMENTO (20 SENIORS) 30 MINS
16 16.5.2018 8.30 - 8.35PM TRIBUTE TO NANDHA ANNA 5 MINS
17 16.5.2018 8.35 - 9.35PM DINNER 1 HR
TWO VIDEO PRESENTATIONS WILL BE PROJECTED BETWEEN THE EVENTS 15 MINS