Anda di halaman 1dari 22

Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

ANGIN-ANGIN Angge-angge orong-orong


Ora melok nggawe melok momong
Netes banyune moto Rondo randane ompong
Aku nangis ketiban ondho Nduwe anak segede kingkong
Rondo tak kiro perawan Angge-angge orong-orong
Baraeng wis kawin anake sak kandang Ora melok nggawe melok momong

Pancen aku wis rondo Pitik karo anak e


Aku rondo anakku limo Kabeh mau dadi resikone
Nanging aku sih biso
Diwolak walik koyo nggoreng telo
Sapi manak larang regane
Anak limo bedo bapak e

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Nduwe anak sak gede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong

Anak limo akeh mangane


Penting mbok'e enak rasane
Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal-balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Amplop e akeh tenan


Oleh duit karung-karungan
Wong sing podo kondangan
nganti akeh sing podo kelangan
Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

1
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

ARUM DALU
BAKSO SARJANA
Pupur lan gincu nambai ayu
nakku wedok lulus sekolah
Akeh priyo sing gandrung sliramu
Nangis karepe pingin kuliah
Senadyan uwis ngerti, ngerti sliramu
Mugi gusti Alloh paringo berkat
Kembang arum ndalu
Marang kulo tiyang alit sing mboten gadah
Naliko bayi biyen tak kudang
Soko kulino tresnaku ono
Rino wengi tak gadang gadang
Pingin ngentaske kowe soko ino
Senajan wong tuamu dudu juragan
Senadyan diomong tonggo dadi gunjingane
konco Mung wong cilik bakul bakso kelilingan
Tresnaku ra luntur kanggo sliramu Oalah nduk kowe duweku donga lan puji
Wong tuamu moco tulis ora ngerti
Kabeh wis pancen pestiku
Urip karo sliramu oalah nduk karepmu wis tak turuti
Jodo kuwi soko Gusti Yen kuliah ning kutho sing ati-ati
Manungso sing nglakoni
Atiku bungah krungu kabare
Aduh Gusti Moho Kuoso Koyo wong sing menang lotre
Mugi kerso paring pirso Anakku wedok sing ayu dewe
Kerso maringi pepadang Sing tak gadang gadang wis klakon karepe
Tresnaku lan tresnamu Anak bakul bakso lulus kuliahe
Anakku
Tresnaku lan tresnamu
Tresnaku lan tresnamu
Soko kulino tresnaku ono
Pingin ngentaske kowe soko ino
Senadyan diomong tonggo dadi gunjingane
konco
Tresnaku ra luntur kanggo sliramu

2
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

BOJO LORO
BOJO GEMATI
Kroso sepet empinge mlinjo
Padang njingglang lampu merkuri Sirah mumet dik nduwe bojo loro
Bojoku sayang tur pancen gemati Mikir sing enom mikir sing tuwo
Yo pinter ngaji sholat ra lali Ro karone podo le tresno
Karo aku tansah ngajeni

Cekut cekut mumet temenan


Omah kayu kamare siji Ati bingung dik le mbagi katresnan
Latar sing reget tansah disaponi Butuhe akeh duwit pas pasan
Ning ati ayem rasane tentrem Tanggal enom wis kebingungan
Sopo wonge sing ora seneng

Mrono mrene saben ndino


Saben ndino kebak tresno Iki mrene sesuke mrono
Yen lungo ra tau sujono Bojo enom mung sedelo
Saben ndino mulih kerjo Bojo tuwo nggondeli clono
Blonjo piro mesti ditompo

Mrono mrene saben ndino


Iki mrene sesuke mrono
Bojo enom mung sedelo
Bojo tuwo nggondeli clono

3
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

manuke mas poniman

BURUNGKU
CIDRO
loro tenan
Meneng wae nglentruk ora doyan mangan Wis sakmestine ati iki nelongso
loro tenan Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Ra gelem ngadeg, ra gelem manggung aduh
Opo ora eling naliko semono
sayang
Kebak kembang wangi jroning dodo
lemes tenan
Tak elus-elus malah mlungker ono kandhang Kepiye maneh iki pancen nasibku
loyo tenan Kudu nandang loro kaya mengkene
Iki piye, iki piye, piye sayang
Remok ati iki yen eling janjine

bukan burung sembarangan Ora ngiro jebulmu lamis wae


kalo nanti salah makan
itu burung kesayangan Gek opo salah awakku iki
bukan burung-burungan Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
loro tenan
Meneng wae nglentruk ora doyan mangan
loro tenan Mlerat bondo seje karo uripmu
Ra gelem ngadeg, ra gelem manggung aduh Aku nelongso mergo kebacut tresno
sayang
Ora ngiro seikine cidro

loro tenan
Tak elus-elus malah mlungker ono kandhang Kepiye maneh iki pancen nasibku
loyo tenan Kudu nandang loro kaya mengkene
Iki piye, iki piye, piye piye sayang Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

waduh ciloko,kudune tak pakani kroto,kok tak


wenehi rendang,waduh lemes lemes Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
bukan burung sembarangan Opo mergo kahanan uripku iki
kalo salah ngasih makan
Mlerat bondo seje karo uripmu
itu burung tersayang
bukan burung-burungan
Aku nelongso mergo kebacut tresno
bukan burung-burungan Ora ngiro seikine cidro

4
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

CINTA YANG SEMPURNA CUCAK ROWO

Koyo lintang ning langit Kucoba coba melempar manggis


Tresnaku lan tresnamu Manggis kulempar mangga kudapat,
Ra bakal biso ilang Kucoba coba melamar gadis
Senajan wis ganti jaman
Gadis kulamar janda kudapat

Matur nuwun duh gusti


Seneng rasaning ati Iki piye iki piye iki piye
Priyo sing tak tresnani Wong tuwo rabi perawan,
Tansah setyo ngancani Prawane yen bengi nangis wae,
Amargo wedi karo manuke
Aku dudu pujonggo
Sing pinter gawe crito
Manuke manuke cucak rowo,
Nduweku yo mung tresno
Tulus sing ono dodo Cucak rowo dowo buntute
Buntute sing akeh wulune,
Roda roda sing mlaku Yen digoyang ser-ser aduh enake
Ngelingake sliramu
Tanganku ning pundakmu Jamane jamane jaman edan
Ning ngopo kowe mlayu
Wong tuwo rabi perawan
Prawane yen bengi nangis wae
Lalekno awakku
Yen kuwi apik kanggone uripmu Amargo wedi karo manuke
Wis rasah ngomongake tresno
Tresno sing tulus yen gawe gelo lalekno Manuke manuke cucak rowo,
Cucak rowo dowo buntute
Wis aku tak lungo Buntute sing akeh wulune,
Nglalekke tresno
Yen digoyang ser-ser aduh enake
Tresnamu selawase

Nganti ilang nyawaku


Ojo nganti lali
Nglalekake roso tresnaku

Nganti ilang nyawaku


Aku ora lilo
Yen ono wong liyo ning atimu

5
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

DALAN ANYAR JAMBU ALAS

Kembang tebu sing kabur kanginan Kelingan manis eseme


Saksi bisu sing dadi kenangan Trus kelingan ramah gemuyune
Prasetyamu kui mung kiasan Tresno lan kasih, kasih sayange
Tresnamu saiki wis ilang
Karep atiku klakon dadi bojone

Neng dalan anyar kowe karo sopo


Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto Sayange wes nduwe bojo
Neng dalan anyar kowe karo sopo Nanging aku, aku wes kadung tresno
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi Nelongso rasaneng ati
Yen aku ra klakon melu nduweni
Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
Ora garing senadyan mongso ketiga
Reff:
Tansah eling jamane semono
Neng kulon terminal kertonegoro Jambu alas kulite ijo
Sing digagas wes duwe bojo
Neng dalan anyar kowe karo sopo Ada gula ada semut
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto Durung rondho ojo direbut
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi
Sumpah ning batin
Yen kula tidak dikawin
Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan Tekade ngati
Prasetyamu kui mung kiasan Ora bakal luruh ganti
Tresnamu saiki wis ilang Sumpah wis janji
Arep sehidup semati
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Seneng lan sedih
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Bareng-bareng dilakoni
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro
Jambu alas nduk
Neng dalan anyar kowe karo sopo Manis rasane
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto Snajan tilas
Neng dalan anyar kowe karo sopoNeng kulon Tak enteni rondhone
terminal kertonegoro
Ngawi

6
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

KALUNG EMAS KANGEN KOWE

Kalung emas sing ono gulumu Sepine ing wengi iki


Saiki wis malih dadi biru Aku eling
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu Atiku mung tansah eling karo kowe
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku Angin parama ribut
Tak pasrahke mung kanggo sliramu Tansah ngelingake
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu Aku ora bakal lali karo kowe
Ra nyono kowe lali karo aku
Aku kangen kowe
Loro atiku, atiku keloro-loro Esuk awan wengi sore
Rasane nganti tembus ning dodo Aku kangen kowe
Nangisku iki mergo kowe sing njalari Cah ayu aku neng kene
Kebangeten opo salahku iki Aku kangen kowe
Opo dosaku iki Entenono sak tekane
Aku kangen kowe
Aku kangen karo kowe

Kangen kangen
Yang aku kangen
Ngenteni kowe aku neng kene
Eling alismu eling pipimu
Ugo eling kuwi ayumu cah ayu
Neng kene kangen atiku kangen
Mung eling karo kowe cah ayu

7
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

KELORO – LORO KETAMAN ASMARA

Dadi ngene lelakon iki Saben wayah lingsir wengi

Urip koyo ning pucuking arit Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu

Kowe sing tak tresnani Wong ayu kang dadi pepujanku

Kowe sing tak ugemi


Ra nyono ra ngiro Bingung rasane atiku

Malah lali Arep sambat nanging karo sopo


Nyatane ora kuwowo

Wis tekan kene Nyesake atiku sansoyo nelongso

Karepmu [lakumu] tak etutke


Aku malah koe padak-padake Wis tak lali-lali

Sanajan aku wong deso aku ora trimo Malah sansoyo kelingan

Pilih siji aku opo kae Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Sopo wonge ora keloro-loro


Adoh dulur adoh karo wong tuwo Opo iki sing jenenge

Sopo wonge ora keloro-loro Wong kang lagi ke taman asmoro

Wis neng parang uripku disio-sio Prasasat ra biso lali


Esuk awan bengi tansah mbedo ati

8
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

KONANGAN
KRETEG BACEM
Saiki aku ra percoyo
percoyo karo janjimu Yen liwat kreteg bacem nratap atiku

Biyen sing tak sawang mung rupo Kelingan karo kowe mantan pacarku

ora ngerti atimu Rasane koyo mendem tape sing wayu


Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu

Dek wingi kowe ngomong setyo


ora tau selingkuh Kamar cilik sewulan rongatus ewu

Saiki aku uwis ngerti Mulih pabrik, neng kene sing tak nggo turu

ngerti polah tingkahmu Kowe ndelek seprene ra wani metu


Koyo pitik lanang ora nduwe jalu

Neng ngarep mripat iki


kowe ngelarani aku Yen liwat kreteg bacem nratap atiku

karo wong liyo Rasane wis ra kuat nangis batinku

kuwi kancaku Rasane koyo mendem tape sing wayu


Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu

Reff:
O..O.. kowe konangan Kamar cilik sewulan rongatus ewu

pacaran maneh Mulih pabrik, neng kene sing tak nggo turu

karo wong liyo Kowe ndelek seprene ra wani metu

konco kenthelku O..O.. Koyo pitik lanang ora nduwe jalu

Yen liwat kreteg bacem nratap atiku


Kelingan karo kowe mantan pacarku
Rasane koyo mendem tape sing wayu
Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu

9
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

LAYANG KANGEN
LINTANG PONOROGO
Bila masih ada perasaan cinta
Layangmu tak tompo wingi kuwi Janganlah sembunyi
Wis tak woco opo karepe atimu Andai masih ada
Trenyuh ati iki moco tulisanmu Ada rasa rindu
Akupun masih mau
Ra kroso netes eluh ning pipiku

Tak tunggu neng ponorogo


Umpomo tanganku dadi suwiwi Tekamu koyo semono
Iki ugo aku mesti enggal bali Tak tunggu neng ponorogo
Ning kepriye maneh mergo kahananku Muliho yen iseh nduwe tresno
Cah ayu entenono tekaku
Hampa di jiwa ku
lelah ku menanti
Reff:
saat ku sendiri
Ra maido sopo wong sing ora kangen
Kan ku buka pintu
Adoh bojo pingin turu angel merem andai kau kembali
Ra maido sopo wing sing ora trenyuh mencintai aku
Ra kepethuk sawetoro pingin weruh
Percoyo aku, kuatno atimu Tak tunggu neng ponprogo
Senajan aku wes tau loro
Cah ayu entenono tekaku
Tak tunggu neng ponorogo
Aku rung karo wong liyo

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe


Pamit perso ora nganti sore
Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Hampa di jiwa ku
lelah ku menanti
saat ku sendiri
Kan ku buka pintu
andai kau kembali
mencintai aku

Tak tunggu neng ponprogo

10
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

Senajan aku wes tau loro aku ingin kau tahu isi hatiku
Tak tunggu neng ponorogo cintaku padamu kasihku padamu putih tak
Aku rung karo wong liyo ternoda
untuk dirimu hanya untukmU
MENDUNG TAK BERARTI
NANGGAP CAMPURSARI
HUJAN
masa lalu hitam di dalam hidupku
dapatkah ku jadikan putih Sasi ngarep ayo rabi yo dik yo
kegagalan cintaku juga keyakinan Konco konco diulemi
tergoyah oleh keadaan Nanggap orkes campursari
Sedino punjul sewengi
miskin jiwa dan ragaku Tamune ben seneng ati
bagai hidup di padang yang tandus
begitu beratnya beban yang ada Mengko yen listrike mati yo dik yo
di jalan hidupku Nyewo disel opo aki
Joget terus sampe pagi
bila kau percaya Jogetan karo penyanyi
bahwa hari-hari selalu berganti Yen wis rampung disangoni
takkan selamanya
awan-awan hitam menghantui hidupmu Sing nyanyi ayu-ayu
Yen aku mlirik kowe ojo cemburu
mendung tak berarti hujan Sing mlirik mung mripatku
yakinlah itu satu cobaan Ning atiku mung kanggo sliramu
masih ada waktu dan kesempatan
untuk meraih cita Tresno ditambah tresno
Candakane mestine kuwi roso
aku ingin mencari ketenangan diri Roso ditambah roso
agar hidup ini bukanlah sekadar mimpi Candakane mestine kuwi kerso
aku ingin kau tahu isi hatiku Kerso ditambah kerso
cintaku padamu kasihku padamu putih tak Candakane mestine kuwi nyoto
ternoda Nyoto ditambah nyoto
untuk dirimu hanya untukmu, hanya untukmu Nyoto-nyoto wong loro pancen tresno

mendung tak berarti hujan


yakinlah itu satu cobaan
masih ada waktu dan kesempatan
untuk meraih cita

aku ingin mencari ketenangan diri


agar hidup ini bukanlah sekadar mimpi

11
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

NGINEPO JEPORO OJO LALI

Ora Iso Karepe dewe


Nginepo neng kene sewengi wae,
Kabeh ono aturnne
Nuruti atiku sing kangen kowe
Yen pengen urip karepe dewe
Nginepo neng kene sedelo wae,
Manggono ning alas dewe
Nuruti atiku sing tresno kowe..
Jajalo
Raksano
Elingo jaman semono neng pinggiring segoro
Neng kene naliko udan sedino..
Uripe manungso
Becik be brayan tepo sliro
(*)
Yen Arep Mulyo Sumeleh ke ati
Nginepo neng kene sewengi wae,
Ora usah gumum
Muliho nganti njedhule srengenge
Karo gilape ndoyo
Nginepo neng kene sedelo wae,
S'najan mung ngimpi wis marem rasane..
Ojo lali sopo kowe
Soko ngendi anggongmu asale
(#)
Ojo lali kudu eling
Biso nggo tombo kangen seprono nganti
seprene Ojo dumeh yen ora gelem keweleh
Neng Jeporo aku mbok tinggal dewe...

[Interlude]

Reff:
Padhange mbulan kalingan mendhung,
Biyen sayang saiki kok gawe bingung
Neng pantai Bandengan kutho Jeporo,
Biyen neng kono kowe tau janji opo..

Kembali ke: (*), (#)


[Interlude]
Kembali ke: (*), (#)
[Interlude]
Kembali ke: Reff

12
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

Nganti seprene suwene aku ngenteni


Sampai sekarang lamanya aku menunggu
PAMER BOJO Nangis batinku nggrantes uripku
Menangis batinku, merana hidupku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
Koyo ngene rasane wong nandang kangen Basah kuyup menetes air mata di dadaku
Seperti ini rasanya orang menahan kangen
Rino wengi atiku rasane peteng Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Siang malam hatiku rasanya gelap Bukan baju baru yang ada di dalam lemariku
Tansah kelingan kepingin nyawang Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng
Masih teringat ingin melihat aku
Sedelo wae uwis emoh tenan Tapi suami baru yang kamu pamerkan kepadaku
Sebentar saja sudah tidak mau Dudu wangi mawar sing tak sawang neng
mripatku
Cidro janji tegane kowe ngapusi Bukan harum mawar yang ku lihat di mataku
Mengingkari janji, teganya kamu berbohong Nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku
Nganti seprene suwene aku ngenteni Tapi kamu lupa menyakiti orang seperti aku
Sampai sekarang lamanya aku menunggu
Nangis batinku nggrantes uripku Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Menangis batinku, merana hidupku Kenapa suka aku kalau hanya menyakitiku
Teles kebes netes eluh neng dadaku Pamer bojo anyar neng ngarepku
Basah kuyup menetes air mata di dadaku Memamerkan suami baru di depanku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Bukan baju baru yang ada di dalam lemariku Kenapa suka aku kalau hanya menyakitiku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng Pamer bojo anyar neng ngarepku
aku Memamerkan suami baru di depanku
Tapi suami baru yang kamu pamerkan kepadaku
Dudu wangi mawar sing tak sawang neng
mripatku
Bukan harum mawar yang ku lihat di mataku
Nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku
Tapi kamu lupa menyakiti orang seperti aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku


Kenapa suka aku kalau hanya menyakitiku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Memamerkan suami baru di depanku

Cidro janji tegane kowe ngapusi


Mengingkari janji, teganya kamu berbohong

13
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

Tulung sawangen, sawangen aku sing nandang


rindu
PANTAI KLAYAR Tolong lihatlah, lihatlah aku yang menanggung
rindu
Oh tulung muliho nadyan sedelo aku wis lilo
Tulung sawangen, sawangen aku Oh tolong pulanglah walau sejenak, aku sudah
Tolong lihatlah, lihatlah aku ikhlas
Sing nandang rindu
Yang menanggung rindu Samar ati iki samar
Oh tulung muliho nadyan sedelo Samar, hati ini samar
Oh tolong pulanglah walau sebentar Yen nganti kowe lali janjimu ning pantai klayar
Aku wis lilo Jika sampai kamu lupa (akan) janjimu di pantai
klayar
Aku sudah ikhlas
Samar ati iki samar
Samar, hati ini samar
Samar ati iki samar
Yen nganti kowe tego ninggal aku ganti pacar
Samar, hati ini samar
hoo uooo
Yen nganti kowe lali
Jika sampai kamu tega meninggalkan aku (dan)
Jika sampai kamu lupa berganti pacar hoo huooo
Janjimu ning pantai klayar
(akan) janjimu di pantai klayar Sedelo wae aku ora biso
Sebentar saja aku tak bisa
Samar ati iki samar Aduh kowe ning opo ninggalke lungo
Samar, hati ini samar Aduh kamu kenapa meninggalkan pergi
Yen nganti kowe tego Sekedep netro aku ora lilo
Jika sampai kamu tega Sekedap mata aku tidak rela
Ninggal aku ganti pacar hoo uooo Yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo hoo
Meninggalkan aku (dan) berganti pacar hoo uooo
uooo Kalau kamu sampai bergandengan dengan orang
lain hoo uooo
Sedelo wae aku ora biso
Sebentar saja aku tak bisa Birune segoro kutho pacitan
Aduh kowe ning opo ninggalke lungo Birunya samudera kota pacitan
Aduh kamu kenapa meninggalkan pergi Nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
Sekedep netro aku ora lilo Menyimpan janjimu sampai sekarang tidak bisa
Sekedap mata aku tidak rela hilang
Yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo hoo Birune segoro kutho pacitan
uooo Birunya samudera kota pacitan
Kalau kamu sampai bergandengan dengan orang Pantai klayar sing nyimpen sewu kenangan
lain hoo uooo hoouooo
Pantai klayar yang menyimpan seribu kenangan
huooo

14
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

PANCEN JODO PARANGTRITIS


Opo wis garise yen aku bakal urip karo kowe
Rasane kepengin nangis yen kelingan
Sanajan kerep tukaran nanging ati ra nate
parangtritis
bubaran
Rasane koyo diiris
Naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis
Seprene lawase wong loro ugo podho tresnane
Ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis
Benere jare wong tuwo jodo kuwi sing akeh
mirip rupane
Parangtritis
Yen pancen wis jodho seneng susah ayo Neng kono ono wong manis
disonggo wong loro Yen eling kowe reneo gelis
Sopo ngerti saiki rekoso tembe mburi biso Parangtritis
mulyo Neng kono ono wong manis
Ojo digatekke sopo wae sing nggunem awake Yen eling aku kepengin nangis
dewe
Nek wis jodo mantrane mbah dukun ra bakal Ombak gede katon ngawe-awe
biso medhotke Nelongso neng ati rasane
Ombak gede sing dadi seksine
Isih kelingan tekan seprene

15
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

PASAR KLEWER PERAHU LAYAR


Singosaren coyuten
Dadi pusat pertokoan Yo konco ning nggisik gembiro
Wayah sore rame tenan Alerap lerap banyune segoro

Cilik gedhe podho kumpul Angliyak numpak prau layar


Rambut dowo nganti gundul Ing dino minggu keh pariwisoto
Persis koyok warung gaul
Galo praune wis nengah
Ireng putih nganti pirang Byak byuk byak banyu binelah
Do melu model sekarang Ora jemu jemu karo mesem ngguyu
Jarene kemajuan Ngilangake roso lungkrah lesu

Dandanane ugal-ugalan Adik njawil mas


Polahe ora karuan Jebul wis sore
Eeee koyo wong edan Witing kalopo katon ngawe awe
Prayogane becik balik wae
Ning pasar klewer kutho solo Dene sesuk esuk
Jare blonjo pamite kok ngumbah moto Tumandang nyambut gawe
Pasare rame tenan
Desek desekan nanging jo nganti grayangan

Ning pasar klewer kutho solo


Kowe rugi tiwas teko ora blonjo
Pasare komplet tenan
Pingin opo ning kono mesti ono

16
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

SARINTHOL SEKONYONG KONYONG


KODER
Mencap mencep kemayune
Medok medok pupurane
Cintaku sekonyong-konyong koder
Abang mbranang bengesane
Karo kowe cah ayu sing bakul lemper
Dandan diayok ayokke
Lempermu pancen super resik tur anti laler
Sarinthol lali bojone
Yen ra pethuk sedino neng sirah nggliyer

Megal megol kemayune


Cintaku sekonyong-konyong koder
Mlakune digawe gawe
Paribasan durung demok wani panjer
Sarinthol aduh manise
Modal bensin seliter montorku tak setater
Ambune aduh wangine
Tak ampiri arep tak ajak muter-muter
Saiki lali bojone

Tiwas aku dandan mlipit


Thol sarinthol
Rambutku tak ulet ngangge pomit
Mbok yho eling ling ling ling
Malah kowe lungo plencing
Mbok eling asal usulmu
Ora pamitmit..mit..mit.mit..miiit
Thol sarinthol
Ojo ngono no no no
Ref. Biiir..temulawak
Bareng kenal lampu disco
Nggon ku mikir neng awak ngartii rusa..ak
Rusaaaak..njobo njero,
Rambutmu biyen sak bokong saiki malah
Sing tak pikir jebule koyo ngono!
dipotong
Sarinthol mulih ko salon
Kembang jambu grogot dipangan uler(ler)
Dandan menor moblong moblong
Cintaku sekonyong-konyong koder
Uler keket mlakune klogat-kloget
Sarinthol sobone disco gedhek-gedhek gela gelo
5x Allah jabang bayi jebul aku keno pelet...

17
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

SETASIUN BALAPAN SEWU KUTO


Ning stasiun balapan
Sewo kuto uwis tak liwati
Kuto solo sing dadi kenangan
Sewu ati tak takoni
Kowe karo aku
Nanging kabeh
Naliko ngeterke lungamu
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Ning stasiun balapan
Pirang tahun aku nggoleki
Rasane koyo wong kelangan
Seprene durung biso nemoni
Kowe ninggal aku
Ra kroso netes eluh ning pipiku
Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Da a... Dada sayang
Soko atiku
Da... Slamat jalan
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Reff:
Umpamane kowe uwis mulyo
Janji lungo mung sedelo
Lilo aku lilo
Jare sewulan ra ono
Yo mung siji dadi panyuwunku
Pamitmu naliko semono
Aku pengin ketemu
Ning stasiun balapan solo
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo
Jare lungo mung sedelo
Malah tanpo kirim warto
Wis tak coba
Lali opo pancen nglali
Nglaliake jenengmu
Yen eling mbok enggal bali
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo


Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan sak kedeping moto

18
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

Tak nggo tombo kangen jroning dodo

19
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule suket teki


SUKET TEKI
TANJUNG MAS NINGGAL
Aku tak sing ngalah JANJI
Trimo mudur timbang loro ati

Tak uyako wong kowe wis lali Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso
Ketigo
Ora bakal bali
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo

Penting Iso Ngademke Ati


Paribasan awak urip kari balung

Lilo tak lakoni


Semono Ugo Rasane Atiku
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra biso digugu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku

Kangen... Kangen'e Atiku


Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sek betah


Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Kowe selak golek menangmu dewe
Nanging Saiki
Tak tandur pari jebul tukule suket teki
Wes Luwih Ing Janji

Nyatane Kowe Ora Bali-bali


Reff
Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Paribasan awak urip kari balung
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Lilo tak lakoni
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Aku Tansah Ngenteni Kowe
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sek betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

20
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

TELES KEBES
TERKINTIL KINTIL
Teles kebes klambi sing tak enggo iki

Udan deres aku ra peduli Terkintil-kintil

Mlaku tanpo payung mergo atiku bingung Cintaku terkintil-kintil

Urip ijen tanpo bopo biyung Tresnaku karo kowe ra bakal tak cuil-cuil

Nganti kapan kudu tak lakoni Yayayaya

Pacoban urip awakku iki Opo tenan mas mana buktinya

Seprene lawase aku urip dewe Aku aku tak mau

Neng kene ora ono kancane Jo ojo kowe mung ngerayu

Udan deres teles kebes klambi iki Suwer dik

Karepe ati kepengin nggoleki Tresnaku ora tak ecer

Udan deres teles kebes klambi iki Tenan mung kowe sing cemantel

Aduh bapa biyung kowe ono ngendi Suwer dik

Tresnaku ora tak ecer

Aku pengin nangis nangis neng pangkonmu Nek ra pethuk rasane koyo wong teler

Koyo bayi nangis nyuwun banyu susu

Aku pengin nangis nangis neng pangkonmu Tresno mas kuwi ono neng dodo

Bapa biyung rungokno tangisku Ora cukup mung disawang karo moto

Ojo koyo neng lagi mangan tebu mas

Entek legine trus kowe ninggal aku

21
Kumpulan lirik lagu Didi Kempot

Rasane3x

Rasane koyo ngene


TERMINAL TIRTONADI
Neng kene3x

Aku ngenteni kowe


Nalikane ing tirtonadi
Aku kangen
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Kangenku mung kanggo kowe
Tanganmu tak kanthi

Kowe ngucap janji


Rasane ngitung nganti lali
Lungo mesti bali
Wis pirang taun anggonku ngenteni

Ngenteni sliramu
Rasane ngitung nganti lali
Neng kene tak tunggu
Wis pirang taun anggonku ngenteni
Nganti saelingmu
Ngenteni sliramu

Neng kene tak tunggu


Wis suwe3x
Nganti saelingmu
Kangen sing tak rasakke

Rasane3x
Moso rendeng wis ganti ketigo
Rasane koyo ngene
Opo kowe ra kroso
Neng kene3x
Nek kowe esih eling lan tresno
Aku ngenteni kowe
Kudune kowe kroso
Aku kangen

Kangenku mung kanggo kowe


Nalikane ing tirtonadi

Ngenteni tekane bis wayah wengi

Tanganmu tak kanthi

Kowe ngucap janji

Lungo mesti bali

Wis suwe3x

Kangen sing tak rasakke

22