Anda di halaman 1dari 70

Exercise :: Traditional Drafting Techniques - General Questions

 Traditional Drafting Techniques - General Questions


 Traditional Drafting Techniques - True or False
1. A half-moon protractor is divided into how many degrees?
A. 360

B. 180

C. 270

D. 310

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

2. A line drawn with a long section, short dash, and another long section is a ________.
A. hidden feature

B. center of a circle

C. center axis of a hidden cylinder

D. center of a radius

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. Traditional drafters need to be able to create several different line widths because ________.
A. different line widths convey different information

B. the line width has to do with how dark it appear in the finished drawing
C. they seem to transmit better in a fax machine

D. it makes no difference

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. Several of the tools used in traditional drafting include the following:


A. Parallel straight edge

B. 45 degree triangle

C. Circle template

D. All of the above

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. A civil engineer working on a bridge design would probably rely on his ________ scale for
checking printed drawings.
A. engineer's

B. metric

C. architect's

D. none of the above

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.
View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Layouts and Lettering - General Questions


 Layouts and Lettering - General Questions
 Layouts and Lettering - True or False
1. When lettering a CAD drawing, for clarity you should limit the number of fonts to:
A. One

B. Two

C. Three

D. Any number

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

2. The primary unit of measurement for engineering drawings and design in the mechanical
industries is the:
A. Millimeter

B. Centimeter

C. Meter

D. Kilometer

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. These units are based on inch-foot and yard measurements:


A. International customary units
B. U.S. metric units

C. U.S. customary units

D. ISO international units

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. This is how axonometric, oblique, and perspective sketches show objects:


A. Orthographically

B. Pictorially

C. Obliquely

D. Parallel

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. This type of projection is when projectors are parallel to each other, but are at an angle other
than 90 degrees to the plane of projection:
A. Oblique projection

B. Perpendicular projection

C. Aesthetic projection

D. Angular projection

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

There are two main types of projection:

A. Parallel and Orthographic

B. Station-point and Perspective

C. Parallel and Convergent

D. Perspective and Parallel

Answer: Option D

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Orthographic Projection - General Questions


 Orthographic Projection - General Questions
 Orthographic Projection - True or False
1. The top, front, and bottom views align in this manner:
A. Horizontally

B. Vertically

C. According to the planar views

D. Parallel to the frontal plane

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

2. If a plane is parallel to the plane of projection, it appears:


A. True size
B. As a line or edge

C. Foreshortened

D. As an oblique surface

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. This line pattern is composed of three dashes, one long dash on each end with a short dash in
the middle:
A. Object

B. Hidden

C. Center

D. Phantom

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. This is the plane upon which the top view is projected:


A. Horizontal

B. Frontal

C. Profile

D. Base

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. An advantage of this type of view is that each view shows the object all the way through as if it
were transparent:
A. Planar

B. Horizontal

C. Auxiliary

D. Orthographic

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

This type of surface is tipped to all principal planes of projection and does not appear true size in
any standard view:

A. Foreshortened

B. Parallel

C. Orthographic

D. Oblique

Answer: Option D

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Sectional Views - General Questions


 Sectional Views - General Questions
 Sectional Views - True or False
1. This type of section is limited by a break line:
A. Removed section

B. Revolved section

C. Broken-out section

D. Half section

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

2. Drafters should use a ________ in a section view of a mechanical part that includes the
cylindrical view of a threaded hole.
A. Center line

B. Hatch line

C. Poly line

D. Dimension line

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. The section view drawing in which one fourth of an object has been marked for removal is
known as a ________ section.
A. full

B. half

C. quarter
D. none of the above

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. In offset sections, offsets or bends in the cutting plane are all:


A. 90 degrees

B. 180 degrees

C. Either 90 or 180 degrees

D. 30, 60, or 90 degrees

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. When filling an area with a hatch pattern in AutoCAD the drafter needs to be able to ________.
A. see the entire bounding area to hatch

B. set Ortho on

C. turn ISO grid off

D. set the layer to Defpoints

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

6. To avoid having to dimension to a hidden feature the drafter can utilize a ________ section.
A. whole

B. half

C. broken out

D. all of the above

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

7. Objects that are symmetric can be shown effectively using this type of section:
A. Quarter section

B. Half section

C. Full section

D. Symmetric section

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

8. This type of section is not in direct projection from the view containing the cutting plane:
A. Revolved section

B. Removed section

C. Broken-out section

D. Full section
Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

9. By using a ________ section of a cylindrical mechanical part the drafter should be able to show
only one view of the part.
A. half

B. whole

C. revolved

D. broken out

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

10. In the section view, the areas that would have been in actual contact with the cutting plane are
shown with:
A. A cutting plane line

B. Section lining

C. Visible lines

D. Lines and arrows

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

11. These breaks are used to shorten the view of an object:


A. Section breaks
B. Aligned breaks

C. Conventional breaks

D. Full breaks

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

12. In architectural drawing ________ are often used to illustrate and detail structural components.
A. Foundation beam detail sections

B. Wall sections

C. Building sections

D. All of the above

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

13. When only a small section of an interior area needs to be revealed the drafter can use a
________ section.
A. half

B. quarter

C. full

D. broken out

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

14. In this type of section, one quarter of the object is removed:


A. Revolved section

B. Removed section

C. Quarter section

D. Half section

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

15. A ________ section allows the drafter to create a Cutting Plane line which is not in a straight line
across the part.
A. Offset

B. half

C. whole

D. broken out

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

16. The ________ is a standard element of a section view in a technical drawing.


A. Cutting Plane line

B. Section lines
C. Material hatch pattern

D. All of the above

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

17. When creating a Cutting Plane line with AutoCAD it is customary to use a ________ to create
the line.
A. center line

B. polyline

C. dashed line

D. hatch line

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Multiview Drawing - General Questions


 Multiview Drawing - General Questions
 Multiview Drawing - True or False
1. If a designer is developing a plan for a project in which the entire part is made out of ¾" thick
plywood and he only wants to use one view, he should use the ________ view.
A. front

B. top

C. right

D. back

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

2. In developing a multi-view drawing the drafter can use a ________ line to help locate the top
and right side views.
A. object

B. hidden

C. dimension

D. miter

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. The type of line that projects from an object for the express purpose of locating a dimension is a
________ line.
A. visible

B. hidden

C. extension

D. dimension

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. Center lines are used to locate or represent the centers of ________.


A. arcs

B. circles

C. hidden round features

D. all of the above

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. Architectural drawings used to construct a house are often plotted with a scale of ¼" = 1'-0".
What scale is this?
A. Quarter

B. Half

C. Full

D. Double

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

6. In multi-view drawing it is common practice to include three views, the front, the top and the right
side. If no dimensions are required on the right side view the drafter can ________.
A. leave the view as is

B. eliminate the view

C. use the left view instead

D. none of the above

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

7. The AutoCAD command used to combine two or more primitive shapes into a single complex 3-
dimensional model is ________.
A. add

B. union

C. attach

D. form

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

8. Most architectural drawings produced for field use by building contractors are printed on
architectural "D" size paper which measures ________.
A. 24" X 36"

B. 18" X 24"

C. 11" X 17"

D. 34" X 22"

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

9. Geometric primitives include shapes such as ________.


A. boxes

B. cylinders

C. wedges

D. all of the above

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

10. A full scale technical drawing will have a scale factor of ________.
A. 1:1

B. 1:2

C. 2:1

D. 1:4

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Dimensioning - General Questions


 Dimensioning - General Questions
 Dimensioning - True or False
1. The condition of a part when it contains the least amount of material is referred to as ________.
A. smallest

B. LMC

C. MMC
D. actual size

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

2. This is used to indicate that a surface is to be machined:


A. Finish mark

B. Machining mark

C. Roughness indicator

D. Coordinate mark

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. The ________ tool on the Dimension tool bar places the length of an arch on a drawing.
A. Arc Radius

B. Arc Length

C. Radius

D. Diameter

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report


4. How can the drafter prevent AutoCAD from placing or stacking another center mark on a circle
when adding a diameter dimension to it?
A. Explode the dimension and then erase the center mark.

B. Use the Properties dialog box to turn off the center mark of the dimension.

C. It can't be done.

D. Use the trim tool to take away the stacked center mark.

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. In this type of dimensioning, allowance must be made for bends:


A. Angular

B. Tolerance

C. Datum

D. Sheet metal

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

6. One way to evenly space dimensions on a drawing is to use the ________.


A. Dimension Space tool

B. Linear tool

C. Continue tool

D. Baseline tool

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

7. The ________ tool on the Dimension tool bar will place several dimensions at one time by using
a selection box placed over several part features.
A. Linear

B. Continue

C. Baseline

D. Quick Dimension

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

8. A circular arc is dimensioned in the view where you see its true shape by giving the value for its:
A. Diameter

B. Arc length

C. Radius

D. Chord length

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

9. This is the total amount that the feature on the actual part is allowed to vary from what is
specified by the dimension:
A. Allowance

B. Tolerance

C. Specification

D. Difference

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

10. The ________ dimension tool will place the length of an angled line.
A. Aligned

B. Angle

C. Linear

D. Radial

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

11. Placement of dimensions on a drawing is controlled by ________.


A. ANSI

B. The design engineer

C. Corporate drafting standards

D. All of the above

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

12. Baseline dimensions are referenced from a common geometric feature known as a ________.
A. edge

B. corner

C. datum

D. point of reference

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

13. Given a situation in which the drafter has crossed extension lines in a drawing what can be done
to clean up the point of crossing?
A. Use the Modify tool to clean up the extension lines.

B. Use the Tolerance tool to clean up the extension lines.

C. Use the Break tool to clean up the extension lines.

D. Use the stretch tool to clean up the extension lines.

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

14. This is a thin solid line directing attention to a note or dimension and starting with an arrowhead
or dot:
A. Dimension line

B. Extension line

C. Leader

D. Specification

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

15. The maximum and minimum sizes of a feature are identified by a ________ tolerance.
A. Limits

B. GD&T

C. reference

D. allowance

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

16. This is a line terminated by arrowheads, indicating the direction and extent of a dimension:
A. Dimension line

B. Extension line

C. Arrowhead line

D. Centerline

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.
View Answer Discuss in Forum Workspace Report

17. In U.S. structural and architectural drafting, all dimensions of this length are usually expressed in
feet and inches:
A. One inch or over

B. One foot or over

C. One yard or over

D. One rod or over

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Tolerancing - General Questions


 Tolerancing - General Questions
 Tolerancing - True or False
1. When lines intersect on a drawing at angles of this many degrees, it is customary not to
dimension the angle:
A. 360

B. 180

C. 90

D. 45

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

2. This is the term for the range of tightness or looseness resulting from the allowances and
tolerances in mating parts:
A. Limits

B. Fit

C. Specifications

D. Allowance

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. This is the measured size of a finished part:


A. Actual size

B. Dimensioned size

C. Production size

D. Basic size

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. This means that a feature of a finished product contains the maximum amount of material
permitted by the toleranced dimensions for that feature:
A. Maximum material condition

B. Machined material condition

C. Maximum machined indication


D. Machine mark indication

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. This is the theoretically exact size from which limits of size are determined:
A. Actual Size

B. Dimensioned size

C. Production size

D. Basic size

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

6. Acceptable parts must not extend beyond this:


A. Boundary limits

B. Hole limits

C. Specification

D. Tolerances

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

7. This practice considers an individual part's dimensions and tolerances and that part's relation to
its related parts:
A. Applying allowances

B. Geometric dimensioning and tolerancing

C. Creating datum references

D. Angular dimensioning tolerances

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Working Drawings - General Questions


 Working Drawings - General Questions
 Working Drawings - True or False
1. In these drawings it is necessary to show cut surfaces and distinguish between adjacent parts:
A. Auxiliary drawings

B. Assembly sections

C. 3D assemblies

D. Parts lists

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

2. These drawings are given to contractors to perform work or manufacture individual parts:
A. Assembly details

B. 3D drawings

C. Working drawings
D. Skeleton assemblies

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. In working drawings, these show all necessary information not given directly on the drawing with
its dimensions and notes:
A. Document strips

B. Portable documents

C. Formatting forms

D. Title and record strips

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. This should show what changes were made, when, and by whom:
A. Portable document

B. Record of revisions

C. Title form

D. Revision drawings

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report


5. An accurate record of changes made to released drawings is tracked via this:
A. A revision block

B. The basic title form

C. Working drawings

D. Portable documents

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

6. In an assembly section, these parts should have their section lines left out or shown solid black:
A. Bolts

B. All fasteners

C. Thin parts

D. Rivets

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

7. These are groups of components of a larger machine:


A. Subassemblies

B. External assemblies

C. Component assemblies

D. Major assemblies

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Axonometric Projection - General Questions


 Axonometric Projection - General Questions
 Axonometric Projection - True or False
1. In isometric projection, all distances are approximately this percentage of their true size:
A. 120 percent

B. 80 percent

C. 50 percent

D. 20 percent

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

2. Angles project true size only when the plane containing the angle and plane of projection are
this:
A. Adjacent

B. Aligned

C. Perpendicular

D. Parallel

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. In this type of projection, each of the axes has different ratios of foreshortening:
A. Isometric

B. Dimetric

C. Trimetric

D. Parallel

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. Lines of an isometric drawing that are not parallel to the isometric axes are called this:
A. Trimetric lines

B. Nonisometric lines

C. Multiview lines

D. Dimetric lines

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. This type of axonometric drawing has equal foreshortening along two axis directions and a
different amount on the third axis:
A. Dimetric

B. Multiview

C. Isometric
D. Trimetric

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

The edges of a cube in isometric projection make angles of this many degrees with each other:

A. 30

B. 60

C. 90

D. 120

Answer: Option D

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Perspective Drawings - General Questions


 Perspective Drawings - General Questions
 Perspective Drawings - True or False
1. Two-point perspective is also known as:
A. Two-view perspective

B. Regular perspective

C. Parallel perspective

D. Angular perspective

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report


2. This is the intersection of the ground plane with the picture plane:
A. Vanishing point

B. Ground line

C. Station point

D. Horizon

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. In perspective drawings this is placed between the observer and the object:
A. Vanishing point / horizon

B. Station point

C. Ground line

D. Plane of projection / picture plane

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. When positioning this feature of perspective projection, the centerline of the cone of visual rays
should be directed toward the approximate center of the object:
A. Station point

B. Vanishing point
C. Horizon

D. Ground line

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. Perspective drawings are classified according to their number of these features:


A. Station points

B. Picture planes

C. Vanishing points

D. Ground lines

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Electronic Diagrams - General Questions


 Electronic Diagrams - General Questions
 Electronic Diagrams - True or False
1. On typical electronic diagrams, these items need not be shown unless they are needed for
clarification:
A. Transmission diagrams

B. Operating relays

C. Closed relays

D. Terminal circles

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.
View Answer Discuss in Forum Workspace Report

2. Schematic and single-line diagrams should be arranged so that signal or transmission path from
input to output proceeds in this fashion:
A. Right to left and top to bottom

B. Right to left and bottom to top

C. Left to right and top to bottom

D. Left to right and bottom to top

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. Switches and relays should be shown in this position with no operating force or applied energy:
A. Normal

B. Closed

C. Offset

D. Application

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. These items typically are not used in new designs, but are still common in high-power amplifiers:
A. Amplifier tubes
B. Electron tubes

C. Signal relays

D. Switches

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. This type of circuit is a semiconductor wafer or chip:


A. Integrated circuit

B. Transmission circuit

C. Plotted circuit

D. Conducted circuit

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Landform Drawings - General Questions


 Landform Drawings - General Questions
 Landform Drawings - True or False
1. These maps are used in planning installations of trees, shrubbery, drives, and other garden
features:
A. Landscape maps

B. Engineering maps

C. Topographic maps

D. Cadastral maps
View Answer Discuss in Forum Workspace Report

2. These are special installations of stone or concrete marking the locations of points accurately
determined by precise surveying:
A. Topographic marks

B. Hatchures

C. Monuments

D. Pillars

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. These are vertical distances above a common datum, reference plane, or point:
A. Plats

B. Elevations

C. Traverse

D. Profiles

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. These are lines drawn on a map to locate, in the plan view, points of equal ground elevation:
A. Contours
B. Elevations

C. Profiles

D. Hatchures

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. These maps are used to plan construction projects that locate construction features so they fit
the topography of the area:
A. Subdivision plats

B. Landscape maps

C. Structural topography maps

D. Structure location plans

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

6. This type of drawing is created to calculate areas, locate property lines, and locate building
projects and facilities:
A. Traverse

B. Contour

C. City map

D. Plat

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

7. These are accurately drawn maps of cities and towns showing property lines and other features
that control property ownership:
A. Monument maps

B. Cadastral maps

C. City maps

D. Topographic maps

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Welding Representation - General Questions


 Welding Representation - General Questions
 Welding Representation - True or False
1. A projection weld is a type of:
A. Resistance weld

B. Arc weld

C. Gas weld

D. Fillet weld

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

2. These weld symbols have no arrow-side or other-side significance:


A. Projection or seam weld

B. Back or backing weld

C. Surface or groove weld

D. Flash and upset weld

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. A back or backing weld is a type of:


A. Groove weld

B. Resistance weld

C. Arc and gas weld

D. Upset weld

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. Welding drawings are a special type of this kind of drawing:


A. Symbol

B. Perspective

C. Assembly

D. Isometric
Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. Which of the following is one of the basic types of welded joints:


A. T-joint

B. Rear joint

C. Angle joint

D. Groove joint

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Isometric Drawings - General Questions


 Isometric Drawings - General Questions
 Isometric Drawings - True or False
1. Isometric drawings are often used by ________ to help illustrate complex designs.
A. mechanical engineers

B. piping drafters

C. aerospace engineers

D. all of the above

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

2. In order to create an isometric circle to represent a hole through the top surface of a box, the
drafter must insure that the correct isoplane has been selected by scrolling through the
isoplanes using the ________ key.
A. F1

B. F3

C. F5

D. F8

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. A fillet is a rounded surface on the ________ corner of a part.


A. Inside

B. outside

C. radial

D. isoplane

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. Before starting an isometric drawing in AutoCAD the drafter needs to ________.


A. set the grid to isometric

B. set the current layer to Defpoints

C. turn Object Snap off


D. turn Ortho off

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. A round is a rounded surface on the ________ corner of a part.


A. inside

B. outside

C. radial

D. isoplane

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

6. Architectural drafters generally prefer to use ________ drawings to help illustrate 3-dimensional
views of a structure.
A. isometric

B. perspective

C. orthographic

D. auxiliary

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

7. The bounding box method for setting up an isometric drawing helps the drafter ________.
A. confine the isometric drawing to its maximum size

B. figure what lines are to be illustrated vertical and horizontal

C. position the isometric drawing in paper space

D. none of the above

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

8. The Offset tool should only be used for placing ________ in an isometric drawing.
A. circles

B. horizontal lines

C. vertical lines

D. none of the above

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

9. When creating an isometric drawing in AutoCAD the drafter can utilize the Dynamic Input and
Polar Coordinate system to place both vertical and horizontal lines. A line created from one point
3 inches at 180 degrees would be a ________ line.
A. horizontal

B. vertical

C. inclined
D. none of the above

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

10. AutoCAD refers to isometric ellipses as ________.


A. Ellipses

B. isoellipses

C. isocircles

D. circles

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Mechanical Working Drawings - General Questions


 Mechanical Working Drawings - General Questions
 Mechanical Working Drawings - True or False
1. The typical parts list should include the ________.
A. part number

B. manufacturing material

C. number of parts needed

D. all of the above

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report


2. A typical set of mechanical working drawings includes ________.
A. exploded assembly

B. part details

C. parts list

D. all of the above

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. The title block used on working drawings should include the ________.
A. sheet number

B. line type

C. layer set

D. all of the above

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. One critical issue drafters need to pay close attention to is the ________.
A. size of the sheet

B. designer's intent

C. scale factor
D. none of the above

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. In the mechanical design process the first step is to ________.


A. brainstorm solutions

B. prepare rough sketches

C. prepare a budget

D. identify the problem

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Mechanical Working Drawings - General Questions


 Mechanical Working Drawings - General Questions
 Mechanical Working Drawings - True or False
6. The text used on a typical detail sheet should be ________.
A. placed horizontally

B. in bold text

C. in an architectural text style

D. none of the above

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report


7. In an exploded assembly drawing it is customary for the drafter to use a ________ line to
illustrate how parts fit together.
A. Phantom

B. hidden

C. dashed

D. center

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

8. It is customary for the first sheet of a working drawing set to include ________.
A. a parts list

B. exploded assembly

C. assembled assembly

D. all of the above

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

9. In order to create an accurate assembly drawing the drafter should create the ________
drawings first.
A. Detail

B. title block

C. parts list
D. isometric

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

10. The thread note for a typical bolt will include the ________.
A. major diameter of the thread

B. material

C. center line

D. offset distance

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: 3D Modeling Basics - General Questions


 3D Modeling Basics - General Questions
 3D Modeling Basics - True or False
1. The Press-Pull tool will ________ the face of a solid model in the direction it faces.
A. taper

B. extrude

C. spiral

D. none of the above

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report


2. The View toolbar will position the view of the 3-D solid toward the ________.
A. front

B. left side

C. SE isometric

D. all of the above

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. The Free Orbit tool is found on the ____ toolbar.


A. rotate

B. move

C. modify

D. 3-D Move

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. The default position of the UCS icon is positioned at ________ on the AutoCAD grid.
A. 0,0,0

B. 10,10,10

C. 20,20,20
D. None of the above

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. A cylinder can be created by drawing a rectangular shape then the ________ tool.
A. Revolve

B. Sweep

C. Extrude

D. none of the above

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

6. The MASSPROP shortcut will provide the following information.


A. mass

B. volume

C. bounding box

D. all of the above

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

7. The 3-D commands on the Modeling toolbar include ________.


A. box

B. sphere

C. extrude

D. all of the above

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

8. CAD programs which incorporate parametric modeling utilize a system in which the dimensions
control the ________.
A. size and shape of the model features

B. perspective of the model

C. shading used to render the model

D. all of the above

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

9. In order to create one solid model from two or more separate solid shapes the drafter will need
to position them and then ________.
A. use Union to join them

B. use the Join command

C. use the Add Parts tool


D. none of the above

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

10. The Conceptual Visual Style tool is located on the ________ toolbar.
A. Visual Styles

B. Modify

C. 3-D Modeling

D. All of the above

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Graphic Language for Design - General Questions


 Graphic Language for Design - General Questions
 Graphic Language for Design - True or False
1. EDM is the acronym for:
A. Enterprise data management

B. Engineering drawing management

C. Enterprise drawing manipulation

D. Engineering data manipulation

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report


2. Technical drawings typically serve one of three purposes:
A. Visualization, Communication, or Documentation

B. Visualization, Dimensioning, or Documentation

C. Communication, Documentation, or Installation

D. Documentation, Installation, or Engineering

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. The organized and orderly approach to solving problems is known as the:


A. Engineering process

B. Design process

C. Aesthetic process

D. Functional process

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. This is the range of digital or hard copy documents that specify the physical function
requirements for a product:
A. Product design

B. Product definition

C. Drawing definition
D. Engineering design

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. PDM is the acronym for:


A. Project drawing management

B. Product drawing manipulation

C. Product data management

D. Project data manipulation

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

This is a systematic approach that integrates the design and manufacture of products with the
goal of optimizing the process:

A. Traditional engineering design

B. The manufacturing process

C. Concurrent design

D. Design for recycling

Answer: Option C

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Technical Sketching - General Questions


 Technical Sketching - General Questions
 Technical Sketching - True or False
1. This type of solid is egg-shaped and can be created by revolving an ellipse around one of its
axes:
A. Ellipsoid

B. Torus

C. Cone

D. Cylinder

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

2. Some of the common terms used to describe technical drawing include:


A. Drafting

B. Engineering Graphics

C. Engineering Drawing

D. All of the above

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. An architect often relies on a ________ to complete the set of technical drawings used in the
design of an office building.
A. technical illustrator

B. artist
C. drafter

D. construction superintendent

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. In oblique sketches, the most commonly used angles for receding lines are:
A. 15 or 30 degrees

B. 25 or 30 degrees

C. 30 or 45 degrees

D. 45 or 60 degrees

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. A drafter who develops technical drawings of a highway overpass would most likely be a
________ drafter.
A. architectural

B. civil

C. mechanical

D. process piping

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.
View Answer Discuss in Forum Workspace Report

6. These types of projectors converge at a vanishing point:


A. Perspective

B. Parallel

C. Orthographic

D. Oblique

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

7. A ________ is the person responsible for verifying that the drawings in a project set are free of
mistakes.
A. client

B. CAD trainee

C. receptionist

D. checker

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

8. This type of solid has two bases that are parallel equal polygons:
A. Pyramid

B. Prism
C. Cone

D. Torus

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

9. An oil refinery relies on which type of drafter to maintain and update the technical piping
drawings used for the construction and maintenance of the facility.
A. architectural

B. civil

C. process piping

D. electrical

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

10. When designing a home for a client, one of the most important pre-design considerations that an
architect needs to address is ________.
A. how much money the client is willing to spend.

B. the site on which the house is to sit

C. the nearest grocery store

D. whether or not there is a curb and gutter system

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.
View Answer Discuss in Forum Workspace Report

11. This is formed where three or more surfaces intersect:


A. Oblique

B. Line

C. Edge

D. Vertex

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

12. The Department of Labor's Bureau of Labor Statistics predicts that some of the best
opportunities for employment in our near future will be for students who ________.
A. drop out of high school

B. graduate from high school and go right into the workforce

C. obtain a two year technical degree from a community or junior college

D. earn a B.S. degree in psychology

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

13. Three dimensional models are often used in the design process to ________.
A. help the client understand the overall design concept

B. help the client select a color for their carpet


C. provide the client with a model which they can use to impress their friends

D. determine the quantity of brick needed to build the house

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

14. Students can complete an associate's degree in drafting which normally takes about ________
years to complete.
A. one

B. two

C. three

D. four

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

15. This is used in drawings to represent the edge of a solid object:


A. Angle

B. Vertex

C. Surface

D. Line

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.
View Answer Discuss in Forum Workspace Report

16. The daily workload of a ________ drafter would generally include technical drawings of machine
parts.
A. architectural

B. civil

C. electrical

D. mechanical

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

17. This type of solid has a polygon for a base and triangular lateral faces that intersect at a vertex:
A. Pyramid

B. Prism

C. Cone

D. Torus

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: 2D Drawing Representation - General Questions


 2D Drawing Representation - General Questions
 2D Drawing Representation - True or False
1. This is a conical-shaped recess around a hole, often used to receive a tapered screw head:
A. Boss
B. Spotface

C. Counterbore

D. Countersink

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

2. This is an angled surface used on cylinders to make them easier to handle:


A. Fillet

B. Taper

C. Chamfer

D. Lug

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. These are used to attach parts to a cylinder so they won't turn on it:
A. Lugs and bearings

B. Keyseats and bearings

C. Knurls and keys

D. Keys and keyways/keyseats

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. This is a flat or rounded tab protruding from a surface, usually to provide a method for
attachment:
A. Lug

B. Boss

C. Chamfer

D. Spotface

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

5. This is a hollow cylinder that is often used as a protective sleeve or guide or as a bearing:
A. Lug

B. Bushing

C. Chamfer

D. Knurl

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

This is a rounded exterior blend between surfaces:

A. Fillet
B. Round

C. Taper

D. Chamfer

Answer: Option B

Explanation:

No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Manufacturing Processes - General Questions


 Manufacturing Processes - General Questions
 Manufacturing Processes - True or False
1. This allows the designer to conceptualize objects more easily without having to make costly
illustrations, models, or prototypes:
A. Computer-aided manufacturing

B. Computer-aided design

C. Computer-aided engineering

D. Computer-aided prototyping

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

2. This allows the performance of structures to be analyzed and tested efficiently, accurately, and
quickly:
A. Computer-aided manufacturing

B. Computer-aided design

C. Computer-aided engineering
D. Computer-aided prototyping

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. This type of rapid prototyping system uses a laser to fuse powdered metals, plastics, or
ceramics:
A. Fused deposition modeling

B. Stereolithography apparatus

C. Solid ground curing

D. Selective laser sintering

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. This process recognizes the inherent interrelationships between design and manufacturing:
A. Design for manufacture

B. Design for manufacture and assembly

C. Design for concurrent engineering

D. Design for assembly

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report


5. Manufacturing may produce these types of products:
A. Discrete or continuous

B. Raw material or parts

C. Machinery or manufactured

D. Processes or operations

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

6. Approximately this much of the cost of product development and manufacture is determined at
the design stage:
A. 40-50%

B. 60-75%

C. 70-80%

D. 75-85%

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

7. This is a solid shape that fits inside the mold and forms a hole in a cooled cast metal or molten
plastic object:
A. Core

B. Cavity

C. Prototype

D. Hole mold
Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

Exercise :: Drawing Management - General Questions


 Drawing Management - General Questions
 Drawing Management - True or False
1. Using this as a communication and design review tool can help shorten the process and
eliminate productivity barriers:
A. Development plans

B. Portable document files

C. The Internet and e-mail

D. Gantt charts

Answer: Option C
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

2. If designs require changes, they should be documented with:


A. Development plans

B. Product proposals

C. Document reviews

D. Engineering change orders

Answer: Option D
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

3. Once a drawing is determined to be complete, the title block is used to document the change
from:
A. A draft to a finished drawing

B. A finished to a working drawing

C. An assembly to a finished drawing

D. A working drawing to a draft

Answer: Option A
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report

4. Drawings created with commercial software are typically saved as:


A. Rapid prototypes

B. Electronic files

C. Draft drawings

D. Change orders

Answer: Option B
Explanation:
No answer description available for this question. Let us discuss.

View Answer Discuss in Forum Workspace Report