Anda di halaman 1dari 1

BUBUR AYAM

Bubur ayam ya iku bubur kan digawe seko beras seng gawe bubur di wenei du doh mia ayam lan
sayuran.balaku do seneg kabeh gak kenal umur lan waktu balaku nceritaake tentang kejadian ngasi
apeh ketabark mung di ngo tuku bubur ayam . dadi ceritane ngene balaku seng jenege joni matur ibu
ne”buk......joni nyuwun arto ngeeeh”.ibu ne negesi engo opo jon? Dingo apik-apik bu seng tenan go
ni ibu apeh budal pengajian ni”dingo tuku bubur lek marmo buk.”oooo...seng aduh iku le sak etane
simpang”engeeh buk.y wes le kak kei ojo ngasi ilang yo jon nek ilang kak kancing neg njobo omah.

Joni mangkat bareng adine seng ijek 3 tahun ijek cilik lan gemesno wong wong ora tego ndelok adine
joni seng lagi mangan es krim cepart ceperot gemesno pokoe pas teka pertelon yakem joni ujujuk
ngerem mendadak PRKORO KEANTEREN RANTANE UCUL.

Adine kaget lan es krim ne tibo adine joni nangis pekoro es krine tibo.sak wese tekan pasar puri joni
mandek ngopake ban neg ngarep pasar.adine joni nagis terus ra mandek mandek ngasi bakul ban
nutup kupinge sakwise ngompake ban joni mangkat menyang terminal sak wise tekan terminal

Joni tku sego gandul nah pas iki AKU MUTER MUTRE NEG TERMINAL ono is mandeng tak kro bis iku
ijehmandeg aku langsung blablas

Jebule bis iku melu mlaku aku karo adiku tibo pekoro di bel ambi sopir atiku rasane kudu mati beo
adiku gak opo opo cuman aku tok seng luka luka pekoro kenok aspal sak wise aku tibo aku ngalanjot
no perjalanan menyan simpang sak wise tekan jebule wes maghrib aku karo adiku sholat sek nah ps
tekan ngone malah wes entek kari siji sidane aku kari adiku romantis bubur siji dingo cah loro ngono
cah critane 