Anda di halaman 1dari 3

GURUKU

Karya : Syifa
Wingi nalika sikil iki
Tumapak sakduwure bumi
Durung paja- paja ngerti ha-na-ca-ra-ka
Lan alif,ba’,ta’ apa dene good morning teacher

Lamun tanpa panjenengan


Bisa apa aku nepaki bumi iki ?
Leladimu marang aku
Ora timbang karo piwalesku

Bu guru , Pak Guru


Jangkahku isih adoh
Uripku isih nyamut – nyamut
Sethitik setetes bun esuk
Iku wis cukup
Tinimbang banyu sekendhi
Marakake ati mati

Lepasen lakuku
Lilakno labuh labetmu
Dakumbare gagasanku
Sedyaku kasembadan
Donga pagestumu
Nuntun marganing sedyaku
PAHLAWANKU
Karya : Sembadara Dajti C
Pahlawan,sliramu dadi dalan kemerdekaan
Tadah awak ora wedi marang kematian
Nyowomu kanggo pondasine kebebasan
Kanggo rakyat saking cengkeramane penindas

Pahlawan, awan bengi nantang maut


Ngelawan misil – misil kang semrawut
Kabeh lawan kae ajak gelut
Ra peduli najan awak podo benjut

Pahlawan,semangatmu koyo geni


Ngobong kabeh pasukane kompeni
Kanggo njaga lemah kang di tresnani
Indonesia merdeka, indonesia dihormati

Pitulas agustus taun papat lima


Opo sing diimpekne dadi nyata
Saiki indonesia wes merdeka
Pahalwan, perjuangmu ra sia – sia

Indonesia merdeka !!!


Indonesia merdeka !!!
Kabeh mergo perjuanganmu
Pahlawanku.
Mawar merah
Karya : mawar Kh
Dalam kebun di rumahku
Tumbuh sekuntum mawar merah
Bunga yang sangat indah
Bunga yang melambangkan cinta

Mawar merah..
Amat indah jika dipandang
Harummu sungguh semerbak
Membuatku sangat menyukaimu

Mawar merah…
Bunga yang sangat indah
Namun jika tertusuk durinya akan sangat menyakitkan
Tetapi aku tetap menyukaimu
Mawar merah…