Anda di halaman 1dari 1

Kecelakaan Lamborgini

Siji mobil sport merek Lamborghini ngalami kecelakaan karo sepeda montor neng dalan Boulevard
kulon, kelapa Gading, Jakarta Timur.

Pengendara montor banjur dimlayokake menyang rumah sakit Mitra Keluarga kelapa Gading.

"18.02 WIB, Kecelakaan Lamborghini nomer polisi B 8 RBY karo pamontor nopol B 6298 SWI neng
Jl. Boulevard kulon. Korban pamontor tatu-tatu A/n Endah Suprapti, digawa menyang RS Mitra,"
dina Minggu (6/9/2015).

Kedaden iki dikonfirmasi marang panugas piket call center TMC Polda Metro Jaya Brigadir Harlen.
Harlen ngarani durung ana perkembangan njero kecelakaan iki. "Seadoh iki isih mangkono,"
tembung dheweke wektu dihubungi.

Sementara kuwi, kondisi mobil sport kuwi kedelok cukup parah. ngarepan mobil sing didominasi
werna putih kuwi ringsek. kedelok sacacah warga ngupadi nyingkerke mobil kuwi.