Anda di halaman 1dari 1

Lirik lagu medot janji

Kok kebangeten men


Sambat belas raono perhatian
Jelas kubutuh atimu
Kubutuh awakmu
Kok kebangeten men

Loro ati iki


Tambarno karo tak nggo latihan
Sok nek wes oleh gantimu
Wes ra kajok aku
Mergo wes tau
Wes tau jeru

Mbiyen aku jek betah


Suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu
Sansoyo bubrah
Mbiyen wes tak wanti-wanti
Ojo ngasi lali
Tapi kenyataannya pergi

Kartonyono ning Ngawi medot janjimu


Ambruk cagak ku nuruti angen-angenmu
Sak kabehane wes tak turuti
Tapi malah mblenjani

Budalo malah tak duduhi dalane


Metu kono belok kiri lurus wae
Rasah nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah mbebani

Mbiyen aku jek betah


Suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu
Sansoyo bubrah
Mbiyen wes tak…

TERJEMAHKAN KE BAHASA INDONESIA