Anda di halaman 1dari 1

Pramuka P-R-A-M-U-K-A Prajurit Pramuka dari dulu

memang Gaya
Komando K-O-M-A-N-D-O Prajurit Komando dari dulu
memang Jago
Minggiro .. minggiro .. minggiro ..
Arek pramuka saiki wes teko
Seng lanang ganteng – ganteng
Seng wedok ayu – ayu
Seng delok koyok terwelu
Iki piye-iki piye
Angine soyo suwe soyo gede
Tendoe ambruk ae
Geni pawon mati ae
Dak weroh weteng selak luwe