Anda di halaman 1dari 6

KECAP PANGANTEUR

Puji sinareng syukur urang ronjatkeun kehadirat Allah SWT anu tos masihan rahmat sarta karunia na
kaurang sadaya anu alhamdulillah tiasa ngarengsekeun ieu Makalah dina waktuna anu di judulan
"WAWANCARA KA PT. SUBANG SEJAHTERA" Makalah ieu eusina ngeunaan supaya urang nyaho naon

Diharepkeun Makalah ieu tiasa masihan informasi ka urang sadayana ngeunaan kumaha sangkan
masyarakat sadar pentingna
DAFTAR EUSI

1.KECAP PANGANTEUR

2. DAFTAR EUSI

3. SEJARAH PT. SUBANG SEJAHTERA

4. STRUKTUR ORGANISASI PT. SUBANG SEJAHTERA

5. PATAROSAN SARENG JAWABAN WAWANCARA

6. DANA PT. SUBANG SEJAHTERA

7. LULUSAN PT. SUBANG SEJAHTERA

8. PANUTUP

9. DOKUMENTASI KAGIATAN WAWANCARA


SEJARAH PT. SUBANG SEJAHTERA

PT. SUBANG SEJAHTERA mangrupikeun salah sahiji lembaga bisnis regional di kabupaten Subang.

Dina awalna, pamarentah lokal dianggap perlu pikeun lembaga bisnis ngembangkeun nana potensi
regional, ku kituna dumasar kana PT. SUBANG SEJAHTERA bulan november 2003 dumasarkeun surat
ikatan notaris no. 9 anu engké diperbaharui dina surat ikatan notaris no.1 tanggal 06 Januari 2020 anu
aya dina pertanian, perdagangan, transportasi sareng gudang, kontruksi, kagiatan sareng ngajakan tanpa
hak pilihan, padamelan, agen perjalanan, sareng dukungan bisnis sanés, sareng anu terakhir nyaeta
industri ngolah.
DANA PT. SUBANG SEJAHTERA

Dasarna teu aya modal anu disababkeun PT. SUBANG SEJAHTERA tiasa damel sabab gawé bareng pikeun
ngahiji perusahaan atanapi individu anu ngagaduhan modal atanapi jasa sareng perusahaan atanapi
individu anu ngagaduhan modal finansial. Tapi pikeun modal dagang alit biasana PT. SUBANG
SEJAHTERA ngaluarkeun modal maksimal kurang dina 500 juta.
LULUSAN PT. SUBANG SEJAHTERA

Lulusan anu tiasa di damel di PT. SUBANG SEJAHTERA nyaeta :

1. Manajemen Keuangan

2. Manajemen Pemasaran

3. Manajemen Sumberdaya Manusia

4. Akuntansi

5. Hukum

6. Sipil

7. Tehnik Informatika

8. Tehnik Industri

9. Agrikultural

10. Dan jurusan anu aya kaitan na dina bidang usaha.


DOKUMENTASI KAGIATAN WAWANCARA