Anda di halaman 1dari 1

SUGENG DALU

Sugeng dalu, ati seng mbiyen tau ngelarani


Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liyane
Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati sing wis pengen lali
Karo gedhe duwure balunganmu
Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjani
Udan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning
dodo
Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni
Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis…