Anda di halaman 1dari 1

Corona

Edi : kulo nuwun, syid rosyid ?

Rosyid : eh piye kang ono opo to? Srengenge urung duwur kok janur gunung?

Edi : iki hlo mau aku arep ngajak awakmu lungo ono pasar.

Rosyid : ah emoh ah kang aku wedi, jare nang jobo akeh virus corona

Edi : wes ayo to, ora ono corona corona an. Mengko tak tukokne lontong

Rosyid : tenane arep mbok jajakne kang? Ning piye yen ketularan kang?

Edi : wes to tenan ... Ayo ora usah wedhi sing penting awakmu melu anjuran protokol kesehatan

Rosyid : o ngono kang, protokol kesehatan kuwi piye kang?

Edi : protokol kesehatan kuwi pak trimo syid

Rosyid : kok pak trimo kang?

Edi : trimo iku ateges 3 mo , momakai masker, mo cuci tangan, mo jaga jarak

Rosyid : yo wis ayo kang mangkat saiki, wes ngeleh aku :)