Majlis Taddarus Al-Quran & Sambutan Maulidurrasul, Peringkat SMK Agama Tun Sakaran, Semporna

MC Yang dihormati

Ucapan

Catatan

___________________________________________________________ ___________________________________________________________ Yang Berusaha Puan Hajah Hasnah bte Hj Tahir, Pengetua SMK Agama Tun Sakaran, yang dihormati En. Amir Hassan bin Baadul, Penolong Kanan pentadbiran SMKA Tun Sakaran, Ustaz Muhaimin bin Mobin, Penolong Kanan Hal Ehwal Murid. Ustaz Norsyam bin Abdul Rahman, Penolong Kanan Ko-kurikulum, para hadirin jemputan, guru-guru, peserta-peserta dan pelajar-pelajar yang dikasihi sekalian.

Seni Khat. Assalamualaikum…. Berzanji & Marhaban. Sirih dari Pulau Mutiara. Dengan tema kali ini iaitu “Al-Quran Teras Kesejahteraan Umat Gemilang” semoga majlis seperti ini dapat menyemai rasa kecintaan yang mendalam terhadap kalam Allah dan seterusnya mengangkat martabat Al-Quran ketahap tertinggi dan dijadikan petunjuk utama dalam melahirkan insan yang cemerlang di dunia dan akhirat. dan salam sejahtera… Alhamdulillah. . sebanyak 8 acara yang dipertandingkan iaitu Tilawah AlQuran.Sirih berlipat sirih pinang. Syaarahan Agama. Pemanis kata selamat datang. Nasyid. Kalimatussabah.Quran dan Sambutan Maulidurrasul Peringkat Sekolah. hafazan. Hiwar. Awal bismilah pembuka kata. Tuhan Yang Maha Esa kerana dengan limpah dan izin Nya jua. seiring kita menadah tangan menzahirkan rasa kesyukuran ke hadrat Rabbul Izzah. SMKA Tun Sakaran tahun 2011 Masihi bersamaan 1432 Hijrah ini. Berlangsung tanggal 14 feb sehinggalah 18 feb 2001. dapat kita dipertemukan dalam Majlis Perasmian Penutup Majlis Tadarus Al.

Pn Hjh Hasnah bte Hj Tahir. majlis dengan segala hormatnya. Membaca dikurnia pahala dan juga rahmat.Al-Quran diturun sebagai penyuluh. Doa minta biar selamat. Angkat doa jari sepuluh. Pengetua SMK Agama Tun Sakaran untuk menyampaikan ucapannya sekaligus membuat perasmian penutup Majlis Tadarus Al-Quran & Sambutan Maulidurrasul SMKA Tun Sakaran 2011. Majlis diteruskan lagi dengan mempersila Yang Berusaha. . menjemput _____________________________________ untuk membacakan doa. Untuk memberkati lagi majlis kita pada hari ini. Dipersilakan… Terima kasih diucapkan kepada ____________________________________ di atas bacaan doa sebentar tadi.

Terima kasih majlis ucapkan kepada Yang Berusaha Pn Hjh Hasnah Bte Hj Tahir. Hadirin yang dihormati sekalian.Dengan segala hormatnya dipersilakan. Majlis dengan ini mempersilakan. . Kini sampailah masanya untuk kita mengetahui keputusan pertandingan bagi acara yang dipertandingkan di Majlis Tadarus Al-Quran SMK Agama Tun Sakaran 2011. Pengetua SMK Agama Tun Sakaran atas ucapan yang disampaikan sebentar tadi. dijemput _______________________________________ selaku Ketua Jemaah Hakim untuk mengumumkan keputusan bagi acara yang dipertandingkan. Untuk menyempurnakan majlis ini.

Jawatankuasa Pengelola dan seluruh pihak yang telah menjayakan Majlis Tadarus Al-Quran & Sambutan Maulidurrasul Peringkat Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Tun Sakaran tahun 2011M/1432H ini. Alhamdulillah..Terima kasih diucapkan. . Bunga melur bunga kenanga Cantik disusun penyeri anjung Al-Quran bagaikan intan permata Al-Quran dijunjung umat disanjung Bunga mawar cantik berseri Mekar disirami si embun pagi Majlis Tadarus Al-Quran mengundur diri Semoga tahun hadapan berjumpa lagi. para peserta yang mengambil bahagian. Terima kasih juga kepada semua guru. Dengan berakhirnya penyampaian hadiah sebentar tadi maka Majlis Tadarus Al-Quran SMK Agama Tun Sakaran 2011M/1432H pada kali ini sampai ke penghujungnya.

Boleh juga tumpang mandi.Kalau ada kepuk di ladang. WABILLAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH WASSALAMUALAIKUM W. Seterusnya dijemput kepada semua guru-guru ke jamuan makan tengah hari . Diberi Allah umur panjang. Akhir kalam. Sekian.RT. Boleh kita jumpa lagi. marilah kita tutup majlis ini dengan samasama membaca Asma ul Husna.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful