Anda di halaman 1dari 5

TEST 5

I. PHONETICS
Choose the word among A,B,C or D that has the italic letters
pronounced diffirently from the others.
1 . A. Wood B . Look C. Cook D . Blood (2)
2 . A .China B .Check C. Chemist D. Chocolate ( 1 )
3 . A .What B .Who C. Where D. Which
(1)
4 . A. Sale B .Sail C. Suga D. Sort
(3)
II. VOCABULARY AND GRAMMAR.
Choose A, B, C or D to complete the sentences.
5. I hate………. Video. ( 1 )
A. watch B. watching C. to watch D. watches
6. I remember …………… her somewhere. ( 1 )
A. see B. seeing C. saw D. to see
7. Excuse me. Can I ………… in this area? ( 1 )
A. smoke B. smoking C. smoked D. to smoke
8. Don’t forget ………… the letter for me ! I won’t. ( 1 )
A. post B. posted C. posting D. to post
9. He laughs a lot because ………… her funny face. ( 2 )
A. in B. at C. on D. of
10. She thinks chatting on the Internet is time …………… ( 3 )
A. consuming B. consume C. consumer D. consumption
11. The next stage in the development of television is ……………….
T.V ( 2 )
A. interact B. interaction C. interactive D. interactively
12. The cost of ……………. is very high in the big city. ( 1 )
A. live B. living C. lived D. life
13. Can you tell me who …………. this kind of machine ? ( 2)
A. to invent B. invent C. invention D. invented
14. Your teacher writes poems and stories, …………………she ?
(1)
A. doesn’t B. didn’t C. don’t D. won’t
15. They will buy a new computer , …………….. they ? ( 1 )
A. will B. don’t C. won’t D. do
16. Tam didn’t go to school yesterday , ………….. he ? ( 1 )
A. did B. didn’t C. does D. doesn’t
17. Don’t talk in class ,…………… you ? The teacher is explaining
the lesson. (3)
A. do B. don’t C will D. won’t
18. Your mother has read these fairy tales for you many times , …
………..? ( 1 )
A. has he B. has she C. hasn’t he D. hasn’t she
19. I am late for the appointment , ………………….I.? (3 )
A. am B. am not C. are D. aren’t
20. You are doing this exercise ,…………….. you ? ( 1 )
A. do B. don’t C. aren’t D. are
III. READING.
Choose A, B, C or D to complete the passage.
Television is one of man’s most ( 21 )……………… means of
communication. It brings events and sounds (2 2 )…………….. around the
world into millions of homes. A person with a television set can sit in his
house and watch the President making a ( 23 )……………………
or visit foreign country . He can see a war being ( 24 ) ………….and watch
statesmen try
( 25 ) ………………. about peace. Through television home viewers can see
and learn about people, places, and things all over the world. TV even
takes its ( 26 )……………….. out of this world. It brings them coverage of
America’s astronauts as the astronauts explore outer space.
In ( 27 )……………….. to all these things, television brings its viewers a
steady stream of programs that are (28 )………………. to entertain. In fact ,
TV provides ( 29 )…………………………
entertainment programs than any other kinds. The programs include action
– packed dramas, light comedies, (30 )………………….. events and motion
pictures.

21. A. importance B. important C. unimportance D. unimportant


(1)
22. A. from B. at C. in D. to (2)
23. A. speak B. speaking C. speech D. spoken ( 2 )
24. A. fight B. find C. found D. fought ( 3 )
25. A. bring B. brought C. bringing D. to bring ( 1 )
26. A. viewers B. seers C. lookers D. watchers (1)
27. A. add B. edit C. addition D. editor (1)
28. A. made B. designed C. did D. built (1)
29. A. many B. much C. more D. most (1)
30. A. sport B. sporting C. sported D. sportier (3)

IV.WRITING.
* Choose the underlined word or phrase ( A, B, C or D ) that
needs correcting.

31. When he was a little boy, he used to going swimming. ( 1)


A B C D
32. You don’t like tea, do they? ( 1)
A B C D
33. They spent all morning to learn English yesterday ( 2)
A B C D
34. Swim everyday is a good way of keeping fit.( 3)
A B C D
35. There are different magazines in this newsagent, aren’t they ?
( 1)
A B C D
* Choose the best answer ( A, B, C or D ) that is the same meaning
with the italic sentences.
36. Tom has not been seen by my father yet. .( 3)
A. Tom has not seen my father yet.
B. My father has not been seen Tom yet.
C. My father has not seen Tom yet.
D. My father has not yet seen Tom.
37. I often went fishing with my brother when I was a child.
( 1)
A. I used to go fishing with my brother when I was a child.
B. I am used to go fishing with my brother when I was a child.
C. I often go fishing with my brother when I was a child.
D. I used to went fishing with my brother when I was a child.
38. My father can’t give up smoking. ( 1)
A. I wish my father can give up smoking.
B. I wish my father can giving up smoking.
C. I wish my father couldn’t give up smoking.
D. I wish my father could give up smoking.
39. I love listening to pop music. ( 1)
A. I am fond of listen to pop music.
B. I am fond of to listen to pop music.
C. I am fond of listening to pop music.
D. I am fond of listening pop music.
40. Let’s go somewhere for a drink. ( 2)
A. What about going somewhere for a drink ?
B. What about to go somewhere for a drink ?
C. What about go somewhere for a drink ?
D. What about going to somewhere for a drink. ?

*Moãi caâu choïn ñuùng 0,25 ñieåm. (toång coäng 10 ñieåm. )

THE END
ÑAÙP AÙN : ÑEÀ THI TRAÉC NGHIEÄM TIEÁNG ANH 9
Unit 5
I–
1. D
2. C
3. B
4. C
II –
5.B
6.B
7.A
8.D
9.D
10.A
11.C
12.B
13.D
14.A
15.C
16.A
17.C
18.D
19.D
20.C
III –
21B
22A
23C
24D
25D
26A
27C
28B
29C
30B
IV –
31C 34.A 37.A 40.A
32D 35.D 38.D
33C 36.C 39.C

Ma Traän Ñeà Thi Traéc Nghieäm 9


( TEST 5 . )
ST Noäi Dung Toång Caáp ñoä Ghi Chuù
T soá caâu 1 2 3
hoûi
I Pronunciation 4 2 1 1

II Vocabulary 16 10 3 3
and Grammar

III Reading 10 6 2 2

IV Writing 10 6 2 2

Toång 40 24 8 8
coäng