Anda di halaman 1dari 2

Prmbajtja e punimit: Tregjet dhe institucionet financiare Roli I tregjeve financiare Funksionet e tregut financiar Faktorr prcaktues t tregut

s t tregut financiar Struktura e tregjeve financiare Tregjet e borxhit dhe kapitalit t pronarit Tregjet primare dhe sekondare Bursat dhe tregjet jasht burses Tregjet e paras dhe te kapitlait Ndrmjetsit financiare Tregjet financiare kombtare dhe ndrkombtare

Literatura q do t shfrytzohet: 1. Frederic Mishkin and Stanley Eakins: Tregjet dhe institucionet financiare 2. Frederic Mishkin: The economics of Money,banking and financial institucions 3. Fadil Govori: Tregjet dhe instrumentet financiare 4. Safet Merovci: Tregjet Financiare Web site: www. Federalreserve.gov/release/H15?data.htm http://finance .yahoo.com/?u www.nyse.com www.nasdaq.com http:quote.yahoo.com/m2