MINIT MESYUARAT KELAB KAKITANGAN GURU DAN STAF BIL 2/2012 SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN PAYA KEMUNTING,JITRA

KEDAH DARUL AMAN TARIKH MASA TEMPAT KEHADIRAN 1. EN. SOLAHUDDIN Pengerusi EN. USTAZ . Timbalan pengerusi PN. ENGKU ASILAH BINTI Bendahari . Pengerusi : 10 JANUARI 2012 : 2.10 PETANG 3.30 PETANG : BILIK GURU KELAS PENDIDIKAN KHAS

2.

3.

4.

PN. SITI AISHAH BINTI MOHAMAD Penolong setiausaha PN. AIDA .. Ahli Jawatankuasa PN. CC .. Ahli Jawatankuasa PN tudung hitam .. Ahli Jawatankuasa Cik Husna .. Ahli Jawatankuasa

-

Pencatat minit

5.

6.

7.

8.

TIDAK HADIR 1. PN. ROZAIMAH Tugas Luar

2.

3.

PENGAGIHAN TUGAS DAN PERANCANGAN AKTIVITI TAHUN 2012 Tuan Pengerusi memaklumkan bahawa tujuan Mesyuarat ini diadakan adalah untuk membincangkan perancangan aktiviti bagi tahun 2012 disamping membincangkan beberapa perkara : Makluman 1. Jawatankuasa majlis persaraan akan dibentuk bagi membincangkan aturcara majlis yang akan dilaksanakan. .1 Sambutan Hari Lahir Tuan pengerusi memaklumkan setiap ahli kelab yang menyambut hari lahir akan diraikan dan menerima sekeping kad ucapan hari lahir.2 Kad Rasmi Kakitangan Tuan pengerusi mencadangkan pada tahun 2012 semua ahli kelab akan menerima kad rasmi kakitangan yang membolehkan ahli kelab mendapat potongan harga bagi bayaran hotel untuk kakitangan awam.2 Makluman 2.0 1.1. Sambutan hari lahir akan diraikan 3 bulan sekali.3 Majlis Persaraan Guru Tuan pengerusi memaklumkan bahawa majlis persaraan En. Azizan akan diadakan pada hujung bulan Mac.1.Bil. Butiran Tindakan 1. 2. Pengerusi . 2.1 ALUAN PENGERUSI Tuan Pengerusi mengucapkan salam dan seterusnya merakamkan ucapan terima kasih kepada semua guru yang dapat menghadirkan diri ke mesyuarat Kali ke 2 bagi tahun 2012.1 Makluman 2.0 2. Senarai nama ahli kelab yang menyambut hari lahir akan diumumkan semasa perhimpunan.1. Tuan Pengerusi merakamkan ucapan tahniah kepada semua guru yang dilantik menjawat jawatan dalam Kelab Kakitangan Guru dan Staf SMK Paya Kemunting bagi Tahun 2012.

Makluman Makluman .1. Anggaran harga jaket adalah sebanyak RM 60. Bendahari 2.1.6 Lawatan Mesyuarat mencadangkan diadakan satu lawatan bagi tahun 2012 ke China atau Vietnam.7 Hari Keluarga. Jamuan dan hadiah diselia oleh Pn. Tuan pengerusi mencadangkan diadakan pertandingan boling sempena sambutan hari keluarga di Jitra Mall.8 Haji dan Umrah Mesyuarat bersetuju untuk menguruskan dan mengadakan majlis bacaan yasin bagi ahli yang akan menunaikan umrah dan haji.1. 2.1. iii.4 Jamuan Mesyuarat bersetuju mengadakan jamuan akhir tahun sekali sahaja.00 Tuan pengerusi meminta agar pemakluman berkaitan tempahan jaket kepada semua ahli dapat diuruskan dengan kadar segera. Engku Asilah dan cc . 2. Perarakan dengan paluan kompang.1.5 Jaket Kelab Tuan pengerusi mencadangkan penyediaan jaket kepada ahli kelab yang mempunyai logo KPM dan nama. ii. Ini juga bertujuan untuk proses tempahan tiket yang dianggarkan sebanyak RM 500 Setiausaha hingga RM 600. Makluman 2.Mesyuarat bersetuju tentang perkara-perkara berikut : i. . 2. Tuan pengerusi meminta agar pemakluman berkaitan lawatan kepada semua ahli dapat diuruskan bagi mengenalpasti ahli yang berminat untuk menyertai lawatan ini. Sesi Perarakan pulang.

Makluman 3. iii. Kelahiran Cahaya Mata : RM30.00 Makluman 3. Kematian : RM 30.0.00 (perkahwinan pertama) ii. HAL-HAL LAIN 3. Pindaan ini bertujuan untuk memantapkan fungsi kelab sebagai badan induk bagi kakitangan dan guru di SMK Paya Kemunting. Perkahwinan : RM10. Makluman .00 untuk staf seperti yang termaktub dalam perlembagaan kelab.00 (kelahiran cahaya mata yang pertama di sekolah ini.1 Perlembagaan Tuan pengerusi memaklumkan bahawa perlembagaan kelab perlu dipinda mengikut kesesuaian keadaan semasa berdasarkan persetujuan ahli kelab memandangkan terdapat kelemahan di dalam perlaksanaan butir-butir perlembagaan sedia ada sebelum ini.00 bagi guru dan RM 40.1.00 (ahli yang dimasukkan ke wad) iv.2.2 Yuran Mesyuarat bersetuju mengenakan bayaran yuran sebanyak RM 60. Masalah Kesihatan : RM30.9 Sumbangan Kelab Mesyuarat bersetuju untuk menyediakan sumbangan seperti berikut: i.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful