Anda di halaman 1dari 10

Rahsia Aplikasi Facebook

© www.duitaplikasi.com

Laporan ini PERCUMA dan BUKAN UNTUK DIJUAL ATAU DISERTAKAN SEKALI UNTUK MANA-MANA PENJUALAN PRODUK DIGITAL SAMA ADA BERTUJUAN UNTUK MENGUMPUL SENARAI MAKLUMAT PELANGGAN ATAU UNTUK DIJADIKAN BAHAN BONUS PENJUALAN. ianya hasil dari pengalaman sebenar saya. Tulisan ini bukan hasil dari teori atau di cedok mana-mana ebook antarabangsa. Laporan ini di tulis berdasarkan pengalaman saya selama dua tahun menjana pendapatan dengan aplikasi facebook. Anda di nasihatkan untuk tidak terus membaca jika anda tidak yakin dan mengangap ini satu penipuan. Fairos Abdullah. Di tulis oleh: Fairuz Abdullah. Saya tidak menjaminkan apa-apa pendapatan dengan membaca laporan ini. © www. DI LARANG SAMA SEKALI. Salam sejahtera.duitaplikasi. Teruskan kerja-kerja berfaedah anda daripada membaca benda yang karut marut. Terima Kasih. Apa jua kejayaan yang bakal anda kecapi adalah dari hasil dan usaha anda sendiri. Ini adalah panduan dan pendedahan cara bagaimana anda mampu untuk menjana pendapatan dengan Aplikasi facebook. Teruskan membaca laporan ini jika anda yakin serta ingin berusaha untuk mengubah kehidupan anda.Rahsia Aplikasi Facebook DISCLAIMER Segala gambar dan data di dalam laporan ini adalah BENAR dan BUKAN REKAAN.com . Laporan ini akan mendedahkan cara terkini untuk anda menjana pendapatan pasif di internet.

Salah satu syarikat pengiklanan yang saya sertai. © www. Ramai yang belum faham dan ketahui kaedah ini. Ia bukan satu dongengan lagi.Rahsia Aplikasi Facebook Adakah Gambar di atas betul…? Jawapannya ialah betul. Salah satu cara yang terkini ialah dengan Aplikasi di facebook. malah ada yang cecah ratusan ribu. Setelah dua setengah tahun saya ceburi saya ingin kongsikan dengan anda bagaimana anda juga mampu menjana pendapatan yang lumayan dengan Aplikasi facebook. Mungkin anda pernah dengar kisah kejayaan mereka yang berblog. Mampu menjana pendapatan sehingga puluhan ribu. Jika anda tahu.duitaplikasi. website dan sebagainya. di internet banyak sumber untuk kita menjana pendapatan yang lumayan.com . Gambar di atas bukan rekaan tetapi di ambil secara Print Screen akaun Life Street Media.

com/search/results. Bagaimana boleh buat duit dengan aplikasi facebook? 2. Macamana nak promosi? Sebelum saya jawab 3 persoalan di atas. 1. Berapa banyak modal di perlukkan? 3.Rahsia Aplikasi Facebook Persoalan yang selalu di tanya? Apabila saya berkongsi cerita tetang pendapatan dengan aplikasi di facebook soalansoalan berikut selalu di tanya. Seperti dalam gambar di bawah.facebook. Anda juga boleh layari link di bawah… https://www. Contoh Aplikasi Di facebook:Anda boleh lihat di sebelah kiri di news feed wall anda.php?q=apps&type=apps&init=quick&tas=sear ch_preload © www. Contoh seperti mereka yang biasa membina blog dengan wordpress ianya di kenali sebagai plug in. saya ingin anda kenali secara asas apa itu Aplikasi facebook? Aplikasi facebook ialah di mana anda boleh create atau bina sesuatu yang di hubungkan dengan facebook.duitaplikasi.com .

Seterusnya anda sudah boleh mulakan aplikasi pertama anda di facebook. © www. Tetapi apa yang saya ingin kongsikan dengan anda ialah bagaimana untuk menjana pendapatan dengan aplikasi just for fun atau Games di facebook. Kena bayar ke nak buat Aplikasi? Ianya percuma untuk anda mula bina aplikasi anda di developer Facebook.com . Syarat dari facebook untuk memastikan akaun anda bukalah yang palsu.Rahsia Aplikasi Facebook Jika anda lihat pada contoh aplikasi di facebook ada pelbagai jenis aplikasi yang boleh di bangunkan bersama facebook. Apa yang anda perlu lakukan sebelum bermula ialah Verify atau sahkan akaun Developer dan Facebook anda.duitaplikasi.

Anda hanya perlu dapatkan script yang boleh di edit dengan mudah untuk di sesuaikan dengan aplikasi yang anda ingin bina. koding HTML. Saya juga ada tawarkan Script Aplikasi untuk anda memuatkan flash games dengan harga yang menarik. PHp dan sebagainya. untuk memastikan aplikasi anda dapat di gunakan bila pengguna melayari facebook dengan secure browsing HTTPS://. Bagaimana saya nak bina script Aplikasi? Jangan risau.com . Dapatkan tawaran serendah RM150 untuk Hosting+Domain+SSL cert di Akhir laporan ini.duitaplikasi. © www. anda tidak semestinya seorang pakar untuk mula jana pendapatan dengan aplikasi di facebook. Sekarang facebook telah mempertingkatkan keselamatan di internet.Rahsia Aplikasi Facebook Setelah saya setting di Developer apakah langkah seterusnya? Ada perlukan Hosting dan Domain untuk upload script aplikasi untuk ianya berfungsi di facebook. Terdapat banyak juga developer yang telah sediakan script aplikasi yang mudah untuk di gunakan. Teruskan membaca. Anda boleh bermula dengan hosting dan domain dengan modal serendah RM150 setahun. dan memerlukan anda mempunyai SSL cert. Saya tak pandai dalam programing.

http://www. Pertama Life Street Media. Dan seterusnya saya ingin jawab persoalan yang banyak bermain di fikiran anda.lifestreetmedia. Di mana anda boleh daftar secara percuma dengan syarikat-syarikat pengiklanan dan letakan Kod Banner pengiklanan di web atau blog anda. Berapa banyak modal di perlukkan? 3. seperti Adsense. Bagaimana boleh buat duit dengan aplikasi facebook? Bagaimana mereka-mereka yang jana pendapatan dengan blog ataupun website. Anda boleh mendaftar percuma disini.duitaplikasi. Dengan Aplikasi di Facebook saya mendaftar dengan dua Syarikat pengiklanan yang khusus untuk pengiklanan di social media seperti facebook. 1. CPM atau PPC. Bagaimana boleh buat duit dengan aplikasi facebook? 2.com/ © www.com . Anda boleh jana pendapatan dengan Syarikat pengiklanan.Rahsia Aplikasi Facebook Sekarang saya harap anda dan boleh dapat gambaran bagaimana anda boleh mula bina aplikasi anda sendiri. secara asanya sama. Macamana nak promosi? 1. CPA.

com/ Setelah mendaftar dengan syarikat pengiklanan seperti di atas anda akan di berikan kod iklan yang boleh anda muatkan ke dalam aplikasi anda. tetapi ia juga di bayar mengikut impression atau jumlah paparan iklan di aplikasi anda. Pembayaran di lakukan minimum $10 dan anda boleh keluarkan secara mingguan.com.cubics. contoh seperti di dalam gambaran di bawah. © www. http://advertiser. Anda juga boleh mendaftar percuma di sini.Rahsia Aplikasi Facebook Kedua Cubics.duitaplikasi. Pengeluaran boleh melalui cek atau akaun PayPal.com . Yang menarik anda di bayar bukan hanya berpandukan klik pada iklan.

hostgator. begitu juga dengan aplikasi anda perlukan user untuk mendapatkan impression yang tinggi.cgi?id=brandonline Sekiranya anda sudah memiliki hosting dan domain. Anda boleh dapatkan akaun anda melalui link di bawah. Jika anda ingin dapatkan hosting yang stabil dan tanpa perlu SSL cert. apa yang perlu anda lakukan hanyalah dapatkan script aplikasi untuk anda mula bina aplikasi anda di facebook. Kelbihan dengan aplikasi facebook ialah anda tidak perlu mahir dalam SEO (search engine optimizing) kerana ianya mempunyai ciri-ciri pemasaran secara viral untuk 6 billion pengguna facebook yang tersedia untuk anda. © www. Macamana nak promosi? Sepertimana anda meniaga secara offline anda perlu dapatkan pelanggan. untuk domain saya syorkan anda gunakan Hostgator. Berapa banyak modal di perlukkan? Anda boleh bermula dengan serendah RM150 untuk dapatkan Hosting+Domain+SSL Cert.duitaplikasi. Untuk pemafahaman anda bagai untuk mendapatkan user untuk aplikasi anda. saya sertakan sekali dalam laporan ini case study atau catatan pengalaman sahabat saya selama beberapa bulan beliau membina aplikasi di facebook. 3.Rahsia Aplikasi Facebook 2. Sila baca laporan ini untuk gambaran jelas untuk anda menjana RM10k sebulan di facebook.com . kerana anda hanya perlukan satu domain untuk seberapa banyak aplikasi yang anda ingin bina.com/~affiliat/cgi-bin/affiliates/clickthru. Atau anda boleh gunakan Hosting atau domain yang telah aanda miliki sekarang. http://secure. dan jika anda berblog anda perlukan traffic.

.Rahsia Aplikasi Facebook Tawaran Pakej Untuk Anda Bermula! Script Samseng Aplikasi Games FB Saya telah mengubahsuai script asas untuk anda masukan beribu Games Online PERCUMA untuk anda jadikan Aplikasi di Facebook.00 sahaja. Fungsi tambahan yang paling menarik.com .00. Malah anda hanya perlu laburkan sebanyak RM350.? Di jamin berbaloi ! Disamping anda memiliki kemahiran mencipta Aplikasi FB sendiri ianya adalah pintu masuk ke gerbang kekayaan.. ialah AUTO PUBLISH di wall. Klik----- DAFTAR SEKARANG! Hubungi Kami: email: jenamainfo@gmail. Harga sebenar seminar ini bernilai RM450.duitaplikasi.com H/P: 0143257609 Home: 03-51031481 © www. Untuk menjadikan aplikasi anda lebih Viral! Klik Contoh Klik-- SEMINAR APLIKASI FACEBOOK! Berbaloi .