Anda di halaman 1dari 8

Keluarga saya

PENGHARGAAN BIODATA SAYA SALASILAH KELUARGA IBU SAYA AYAH SAYA ADIK BERADIK SAYA AKTIVITI BERSAMA KELUARGA PENUTUP

PENGHARGAAN

BIODATA DIRI
*NAMA MOHD IZZAT AZRI BIN MOHD AZLAN

*TARIKH LAHIR *TEMPAT LAHIR *TEMPAT BELAJAR *HOBI *CITA-CITA

10 SEPT 2001 HOSPITAL SANDAKAN SABAH SK KAMPONG DATO SERI KAMARUDDIN MAIN BOLA SEPAK DOKTOR

IBU SAYA

NAMA IBU SAYA ROHIMI BINTI AHMAD . IBU SAYA LAHIR PADA 9 JAN 1973 . IBU SAYA DILAHIRKAN DI GUNUNG SEMANGGOL,PERAK . KINI IBU SAYA BERUMUR 38 TAHUN . IBU SAYA BEKERJA SEBAGAI JURURAWAT DI HOSPITAL SERI MANJUNG . .PADA MASA LAPANG IBU SAYA SUKA MENJAHIT DAN MEMASAK . IBU SAYA DIGAMBARKAN SEBAGAI SEORANG YANG PENYAYANG,BAIK HATI,PRIHATIN DAN MEMPUNYAI KEMAHIRAN DALAM BIDANG MEMASAK . IBU SAYA MEPUNYAI 8 ADIK BERADIK DANIBU SAYA ANAK YANG KE-3 .

AYAH SAYA
NAMA AYAH SAYA MOHD AZLAN BIN ABD AZIZ . AYAH SAYA LAHIR PADA 24 APR 1970 . AYAH SAYA DILAHIRKAN DI PARIT BUNTAR , PERAK . KINI AYAH SAYA BERUMUR 41 TAHUN . AYAH SAYA SEORANG PESARA TENTERA . PADA MASA LAPANG AYAH SAYA SUKA MEMBACA SURAT KHABAR . AYAH SAYA DIGAMBARKAN SEBAGAI SEORANG YANG PENYAYANG,BAIK HATI,PRIHATIN DAN MEMPUNYAI KEMAHIRAN DALAM PELBAGAI BIDANG . AYAH SAYA MEPUNYAI 13 ADIK BERADIK DAN AYAH SAYA ANAK YANG KE-4 .

BUTIR-BUTIR MENGENAI ADIKBERADIK

ANAK SULUNG

NURUL MIZ HUSNA BINTI MOHD AZLAN 12-O9-1997 12 TAHUN SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN AGAMA KERIAN

ANAK KETIGA

MUHAMMAD FARID FIKRI BIN MOHD AZLAN 25-10-2005 6 TAHUN TADIKA ANAKKU RIA

AKTIVITI BERSAMA KELUARGA

JENIS AKTIVITI ~LAWATAN TEMPAT LAWATAN ~PULAU LANGKAWI TEMPAT YANG DILAWATI ~MAKAM MAHSURI,BERAS TERBAKAR DAN TELAGA AIR PANAS AHLI KELUARGA YG TERLIBAT~SEISI KELUARGA SEBAB-SEBAB REMPAT TERSEBUT DIPILIH~INGINMELAWATI TEMPAT-TEMPAT BERSEJARAH FAEDAH YANG DAPAT ~MENGETAHUI TENTANG SEJARAH SEJARAH PULAU LANGKAWI

DALAM MEMBUAT KAJIAN SAYA INI SAYA TELAH MERUJUK KEPADA buku teks dan buku rujukan keluarga dan ibu bapa cikgu Faizah juga telah memberi kerjasama

ALHAMDULILLAH DENGAN LIMPAH DAN KURNIA-NYA YANG MAHA ESA DAN SETELAH LAMANYA DAPAT SAYA MENYIAPKAN FOLIO PENDIDIKAN SIVIK YANG BERTAJUK SALASILAH KELUARGA SAYA INI. SEMASA MEMBUAT KAJIAN INI SAYA TELAH DAPAT BEBERAPA FAEDAH SEPERTI MENAMBAH PENGETAHUAN DAN PENGALAMAN .