Anda di halaman 1dari 23

Rahsia TAWAF(INFO 1)

Baginda Nabi Muhammad pernah berkata: "...Islam mula tersebar dalam keadaan pelik & asing, dan Islam akan kembali asing pula, maka beruntunglah orang-orang yang asing. ( Hadis Rekod Muslim ) Di dalam dunia akhir zaman ini, jam yang asalnya berpusingan tawaf, telah diolah putarannya mengikut "arah jam" seperti yang anda lihat. Selain daripada jam yang digubah ini, semua hasil ciptaan tuhan bergerak mengikut arah pusingan semulajadi. Apa itu semulajadi ? Semulajadi adalah = sistem asal ciptaan tuhan yang harmoni Perbuatan ibadat haji adalah hukum alam, Pergerakan tawaf ini melibatkan sekecil-kecil perkara, seperti putaran zarah-zarah elektron & ion (lihat pakai mikroskop), dan sebesar-besar objek seperti putaran planet & galaksi. (lihat pakai teleskop). Dan semua sifat semulajadi ini hadir bersama dengan ( Jam Tawaf ). Rahsia TAWAF - tahukah anda, jam yang ada kebanyakannya hari ini, ialah jam anti-tawaf ? - ini merupakan salah 1 rahsia hitam yang tak didedahkan pada umat manusia. - sebenarnya... semua yang ada di alam ini bergerak mengikut hukum TAWAF. - kenapa macam tu pulak ye ? - sebab Allah telah tentukan hukumnya sebegitu sejak galaksi ini diciptakan. - hukum alam ini bergerak ke arah pusingan tawaf, dan ianya ke arah kanan. - pusingan tawaf yang ada di alam semesta ini merupakan fitrah.

manusia ciptaan tuhan sepatutnya hidup selari dengan fitrah alam. bersebab besar apabila aktiviti TAWAF sentiasa berputar ke arah kanan faedah tidak terhingga apabila memakai jam ikut arah hukum alam... rasai sendiri kehebatan & kesan setelah memakai Jam TAWAF... bila anda pakai, pasti ramai yang kagum melihatnya. sebarkan rahsia pusingan TAWAF kepada semua umat Islam.

Kesan TAWAF Pada Jasad Manusia - pergerakan ke kanan atau melakukan pusingan ke kanan mengimbangi sistem otak - pergerakan melakukan pusingan ke kanan mengimbangi tulang belakang anda - membersihkan darah dari ion positif berlebihan akibat radiasi luar yang terperangkap - meningkatkan fungsi sistem imun, antibodi dan hormon tubuh badan - merangsang daya tumpuan - mengekalkan potensi diri yang optima - mengimbangi kedua-dua hemisfera otak kiri dan otak kanan - mengawal tekanan perasaan - meningkatkan daya keyakinan & semangat - mengawal, mengimbangi, mencegah dan merawat kanser Kesan TAWAF Pada Rohani Manusia - menjadi pengimbang semulajadi setiap detik kiri & kanan - memenuhi falsafah hukum 7 kuasa Tenaga Tuhan iaitu: 1) Kebenaran mengatasi kesilapan 2) Kelajuan mengatasi kelewatan 3) Kemudahan mengatasi kejutan 4) Kestabilan mengatasi kucar-kacir 5) Kekuatan mengatasi kelemahan 6) Keuntungan mengatasi kerugian 7) Kejayaan mengatasi kegagalan - bagi lelaki memakainya di pergelangan tangan kanan. - bagi wanita memakainya di pergelangan tangan kiri.

Hukum Ke Kanan (ciptaan Allah):

1. Medan Magnet: - medan magnet ini menghasilkan medan elektromagnetik. - elektromagnet menggerakkan janakuasa sawat seperti keretapi laju. - anda sedia tahu keretapi laju bergerak menggunakan kuasa medan magnet. - sedangkan medan magnet menggunakan hukum ke kanan, iaitu tawaf. - dan ciptaan Allah ini menggunakan konsep kitaran tawaf yang menjanakan elektrk.

2. DNA Makhluk Berjasad: - imej getaran DNA yang ditunjukkan di dalam mikroskop mempunyai warna. - setiap warna jelas menunjukkan getaran yang terhasil. - ia berlaku adalah konsep tenaga yang sentiasa mengikut hukum ke kanan, iaitu tawaf. - perhatikan baik-baik, animasi DNA menunjukkan DNA membuat belitan ke arah kanan. - pusingan DNA adalah jelas merupakan 1 fenomena kitaran tawaf. - dan semua makhluk di alam semesta ini ada trademark penciptanya. - sebab itu semua ciptaan Allah ada DNA masing-masing. - dan salah satunya Allah sentiasa menggunakan konsep kitaran tawaf.

3. Aliran Darah Manusia - aliran darah dalam urat saraf manusia ada 1 pergerakan istimewa. - yang istimewanya semenjak dari kandungan ibu lagi, kitaran darah anda ialah ikut sistem tawaf. - semua darah manusia yang melalui jantung adalah pergerakan ke arah kanan. - sebab itu bila perjalanan darah diganggu, maka badan manusia akan rosak. - molekul & zarah dalam apa jasad pun, sentiasa bergetar ke arah kanan. - perbuatan dan aktiviti ke arah kanan dinamakan tawaf. - pesakit jantung yang memakai alat bantu pengepam DILARANG MEMAKAI JAM TAWAF !!! - kenapa begitu pula larangannya ? - sebabnya... jam tawaf sentiasa kembalikan sistem kelilingnya kepada sifat fitrah. - pesakit jantung yang memakai alat & mesin nadi akan mempunyai kesan bila pakai Jam Tawaf. - nak tahu mengapa ? kerana Jam Tawaf akan membatalkan hukum mesin ini sehingga mesin ini rosak. - bila mesin rosak, ia tak membantu pesakit jantung yang dibantu oleh mesin nadi tadi. - kerana jam tawaf sentiasa akan mengembalikan fitrah, sedangkan mesin jantung bertindak berlawanan. - oleh itu, pesakit jantung dilarang memakainya. - harap maklum.

4. Planet Bumi: - tahukah anda, tuhan sengaja mencipta planet bumi berputar ke arah kanan ? - kalau anda masih ingat, semua planet dalam sistem suria mengelilingi matahari dalam keadaan berputar ke arah kanan. - semua planet yang berjiran dengan bumi sentiasa tawaf kepada matahari. - planet bumi kita sentiasa berputar ke arah kanan di paksinya sendiri. - bahkan, matahari kita sendiri sentiasa berpusing di atas paksinya ke arah kanan. - semua tabiat & kelakuan planet & matahari ini adalah hukum putaran semulajadi ke arah kanan. - dan proses ke arah kanan ini sama dengan TAWAF !!!

5. Taufan & Puting Beliung: - perhatikan taufan & puting beliung, anginnya berpusing ke arah kanan. - hukum ke arah kanan bersifatkan ketaatan. - putaran puting beling ini sangat dahsyat dan kerana ketaatannya, pusingannya sentiasa ke kanan. - sifat ke kanan ini sering disifatkan sebagai putaran tawaf. - bukan itu sahaja, air dalam singki pun berputar ke arah kanan seperti TAWAF !!! - TAWAF itu ada rahsia yang misteri, hanya Islam sahaja mendedahkannya. - dan sudah tentulah rahsia kebaikan ini telah Allah abadikan di planet bumi iaitu ??? - iaitu dengan kehadiran kaabah, di mana manusia mengelilingi dengan cara TAWAF!!!

Baginda Nabi Muhammad pernah berkata: "...Islam mula tersebar dalam keadaan pelik & asing, dan Islam akan kembali asing pula, maka beruntunglah orang-orang yang asing. ( Hadis Rekod Muslim )

Hukum Tawaf (ciptaan Manusia) (INFO 3) Hukum Ke Kanan (ciptaan manusia):

1. Radar: - pantulan radar adalah pembalikan gelombang yang dihantar ke arah kanan. - bagi mereka yang professionnya seorang jurutera kapal, pasti tahu jawapan ini. - bagi seorang juruterbang pula, adalah rutin harian mereka melihat skrin ini. - bagi panglima angkatan tentera di darat, udara, dan laut, radar adalah permainan mereka. - untuk pengetahuan anda, radar ADALAH warnanya hijau. - hijau simbolik kepada ISLAM. - dan radar canggih ini menggunakan konsep kitaran tawaf.

2. Bom Atom:

- bom atom yang terhasil biasa tercetus akibat dari kitaran yang diganggu dalam sistem janaannya. - apabila geseran & gerakan ke kanan terdapat gangguan ke arah kiri... - maka kesannya menghasilkan letupan atau pergerakan tenaga di luar kawalan. - fenomena ini juga termaktup kepada bom hidrogen yang biasa digunakan. - dan ujian terhadap ledakan nuklear menunjukkan perkara yang sama. - ini membuktikan hukum tawaf menyeimbangkan alam. - menghasilkan gangguan kepada kitaran tawaf akan mendatangkan bala bencana. - dan semua bom ciptaan manusia ini menggunakan konsep kitaran tawaf supaya ia tak meletup.

3. CD, VCD, DVD, & Blue Ray Player - semua piring multimedia di atas berputar secara tawaf ketika pemindahan data berlaku. - akibat putaran tawaf, data mampu dihasilkan. - pancaran & pantulan laser dinyalakan hasil konsep gerakan tawaf iaitu putaran ke kanan. - setiap putaran alat di atas termaktup pada kelajuan tertentu untuk kapasiti aliran data yang terpilih. - ia ibarat tawaf di depan kaabah, bila lengkap 7 pusingan barulah rukun sempurna. - dengan konsep yang sama, aliran data cd ini dapat naik ke komputer bila sempurnanya kitaran mereka. - dan semua peranti canggih ini menggunakan konsep kitaran tawaf.

4. Piring Hitam, Video Tape, & Kaset: - kalau anda perhatikan pergerakannya, semuanya berputar ke arah kanan. - kalau anda lawan, maka bunyi aneh keluar (anda biasa lakukannya ketika era 80 han). - perhatikan elok-elok, kitaran tawaf berlaku di depan mata anda selama ini. - terkadang, manusia perlu mengikut hukum semulajadi untuk mencapai harmoni. - 3 alat di atas sudah dianggap antik, dan kanak-kanak hari ini tak pernah menyentuhnya. - ini adalah sebahagian besar rahsia tawaf yang berlaku ketika zaman remaja anda dahulu. - dan semua peranti moden ini menggunakan konsep kitaran tawaf. - sedangkan tawaf adalah putaran yang berlaku di mana-mana.

5. Kipas Siling & Propeller Kapal: - perhatikan kipas siling anda, bila anda petik sahaja, ia sedang berputar ke arah kanan. - angin yang disedut di sisi dan turun ke tengah mendatangkan harmoni dan nyaman. - hukum putaran ini juga termaktup kepada kipas kapal, jurutera perkapalan memanggilnya "propeller". - besi propeller dibina dengan hasil campuran kumprum aloi yang tahan karat akibat air masin.

- putaran propeller adalah kitaran tawaf dan menyebabkan kapal maju ke depan dengan laju. - kapal laut boleh undur ke belakang dengan membatalkan hukum tawaf. - sebab itu bila kita ikut hukum, hidup maju ke depan. - samalah halnya dengan helikopter yang terapung itu. - pergi ambik video dan rakam libasan kipasnya, bukankah ia berputar mengikut tawaf ? - dan semua perhiasan rumah & sistem pengangkutan ini menggunakan konsep kitaran tawaf. - sedangkan tawaf adalah rutin harian malaikat di atas langit. - sebab itu kaabah di bina di Mekah, supaya manusia boleh melakukan ibadat tawaf. - kerana tawaf mendatang keharmonian.

6. Sukan Lumba Lari: - masih ingat sukan lari 100 meter dekat sekolah ? - anda akan disuruh berlari ikut arah kanan tanpa seorang pun dari kamu menyedarinya. - sukan Dunia Olimpik dan Sukan Commonwealth juga termaktub pada hukum yang sama ketika berlari. - perhatikan balapannya perpusing ke arah kanan, berlari laju-laju dan pusingannya sama seperti TAWAF !!! - perhatikan aksi jogging di waktu pagi dan petang di taman-taman, track yang disediakan semuanya ke arah kanan, sama seperti TAWAF. - terkadang, berjoging di tempat sendiri, badan kita akan dengan sendirinya pusing ke arah kanan seperti TAWAF, tanpa kita sedari pun. - dan semua aktiviti riadah ini menggunakan konsep kitaran tawaf. - sedangkan tawaf adalah rutin semulajadi dalam diri kita sendiri. - putaran tawaf mendatang kesihatan & umur yang panjang.

- inilah sejenis rahsia akhir zaman yang sengaja dipadam selepas si mata 1 menguasai dunia hari ini. - rahsia yang telah digelapkan di akhir zaman.

Tahukah Anda(INFO 4)

Tahukah anda... umat Islam memulakan hari barunya 1 saat selepas MAGHRIB ? sedangkan orang barat memulakan hari barunya 1 saat selepas jam 12 malam ? Maghrib dalam erti kata mudah, adalah = SUN SET. Apabila menyambut sesuatu perayaan & ulangtahun, hampir seluruh penduduk dunia telah dicaturkan dalam minda bawah sedar, tanpa disedari... mereka telah dididik & menerima tanpa soal sejak dari kanakkanak...

tentang mengapa hari baru mesti bermula pada jam 12 malam, sedangkan wahyu Allah sangat jelas mendidik kita, bahawa hari yang baru itu, sememangnya bermula selepas waktu maghrib (pada zon masa masing-masing). Dalam banyak ayat-ayat misteri dalam Al-Quran, Allah dengan sengaja menyebut perkataan "malam" terlebih awal, kemudian barulah menyebut perkataan "siang." Ini bersesuaian dengan wahyu agung yang tercatat kemas... dan diabadikan dalam Al-Quran dengan bunyinya seperti ini: "Sesungguhnya pada kejadian langit dan planet bumi; dan pada pertukaran malam dan siang; dan pada kapal-kapal yang belayar di laut... dengan membawa benda-benda yang bermanfaat kepada manusia; demikian juga pada air hujan yang Allah turunkan dari langit, lalu Allah hidupkan dengannya tumbuh-tumbuhan di bumi sesudah matinya, serta Ia biakkan padanya dari berbagai-bagai jenis binatang; demikian juga pada peredaran angin dan awan... yang tunduk terapung-apung di antara langit dengan planet bumi; sesungguhnya pada semuanya itu ada tanda-tanda, bagi kaum yang mahu menggunakan akal fikiran.

(Al-Baqarah, Ayat 164.) grfino009rf Religious book - Quran Getty Images/Gulf Images RF Penulis telah selesai membuat kajian berkenaan fenomena ini, dan berikut di bawah merupakan bukti MAHA CANGGIH ciptaan tuhan kepada semua makhluk2nya, bahawa hari yang baru itu... sememangnya bermula selepas waktu MAGHRIB. - Surah Ke 03: Ayat 190 - Surah Ke 06: Ayat 13 - Surah Ke 10: Ayat 06 - Surah Ke 17: Ayat 12 - Surah Ke 21: Ayat 20 - Surah Ke 21: Ayat 33 - Surah Ke 23: Ayat 80 - Surah Ke 24: Ayat 44 - Surah Ke 25: Ayat 62 - Surah Ke 28: Ayat 73 - Surah Ke 45: Ayat 05 Perkara indah di atas TAK MUNGKIN berlaku, tanpa proses ini berjalan di atas sistem yang sangat SEMPURNA, orang putih kata..."PERFECT". Apakah nama sistem itu agaknya ya ? Nama sistem itu ialah [ SISTEM TAWAF ].

Selagi bumi ini taat pada perintah Allah, selama itulah planet ini berputar di atas paksinya dengan putaran ke kanan. Putaran ke arah kanan dinamakan PUTARAN TAWAF. Melalui sistem tawaf ciptaan tuhan inilah, setiap waktu pagi, matahari sentiasa terbit dari timur, yang mana istimewanya ialah... TIMUR sentiasa letak di sebelah kanan. Lebih indah lagi, semua planet dalam sistem suria mengelilingi matahari dalam keadaan sistem tawaf, mereka mengORBIT matahari ke arah kanan, bahkan, matahari sendiri berputar di atas paksinya juga ke arah kanan. Untuk membuktikan fenomena ini, kaabah telah dibina di Mekah dengan perintah tuhan, dan lebih indahnya ialah, ibadat umrah & ibadat haji ada 1 aktiviti, namanya TAWAF, dan tawaf di depan kaabah juga merupakan salah 1 trademark tuhan, iaitu pergerakan ke kanan, iaitu SISTEM TAWAF. Tahukah anda... Jam tangan & jam dinding yang asal,

telah diciptakan pergerakannya dengan putaran ke arah KANAN, dan putaran ini mengikut TRADEMARK pergerakan tawaf, dan jam ini sudah lama diguna-pakai oleh umat Islam, selama 1200 tahun, selepas dunia ini mula diMODENkan secara perlahan-lahan sejak 200 tahun lepas, sejarah putih ini telah diHITAMkan, dan semakin ramailah manusia memakai jam Anti-Tawaf seperti hari ini. Nabi Muhammad pernah berkata: "...Islam mula tersebar dalam keadaan pelik & asing, dan Islam akan kembali asing pula, maka beruntunglah orang-orang yang asing. ( Hadis Rekod Muslim ) Dan saat itu semakin ketara dalam banyak bidang hari ini... Kami memperkenalkan kepada anda... JAM TAWAF PERTAMA DI DUNIA.

tawaf is a law of cosmic


(Tawaf ialah hukum alam semesta)
Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Dalam ibadah haji atau umrah, satu ibadah yang dinamakan "tawaf" dimana ketika itu umat-umat islam mengelingi kaabah bermula di Hajaratul Aswad dan mengelingi kaabah dalam kedudukan putaran lawan arah jam. Namun tahukah anda, sebenarnya tawaf merupakan hukum alam semesta ini.

Peredaran darah atau apa saja di dalam tubuh manusia mengikut lawan jam. Justeru dengan mengelilingi Ka abah mengikut lawan jam, bermakna peredaran darah di dalam badan meningkat dan sudah tentunya akan menambahkan tenaga. Sebab itulah orang yang berada di Mekah sentiasa bertenaga, sihat dan panjang umur. Manakala bilangan tujuh itu adalah simbolik kepada tidak terhingga banyaknya. Angka tujuh itu membawa maksud tidak terhad atau terlalu banyak. Dengan melakukan tujuh kali pusingan sebenarnya kita mendapat ibadat yang tidak terhad jumlahnya.

Ramai yg xtau sebenarnya jantung kita bergerak ikut arah lawan jam.. so bila kita pakai jam kt luar sana yg ikut arah jam tlh menyebabkn tubuh bdn kita mengalami kejutan coz berlawanan dgn arah pusingan jantung.. coz itulah bdn kita mudah lemah & mudah alami pelbagai penyakit..
Oleh itu, marilah kita mengembara dari benda yang sekecil-kecil atom sehinggalah ke sesuatu yg besar di angkasa lepas untuk membuktikan kehebatan tawaf dan hukum putaran lawan arah jam ini..... Bermula dengan sesuatu yang paling kecil dalam alam semesta ini iaitu Atom...

Pada struktur atom, terdapat satu bahagian yang dinamakan electrons yg merupakan satu2 nya objek yg bergerak dlm atom, ianya mengandungi cas negatif dan berputar mengelingi nucleus dlm kedudukan lawan arah jam. benda yang paling halus sekali pon sudah menunjukkan suatu kehebatan Allah dlm ibadah tawaf ini, jadi kita pergi ke objek yg lebih besar..

dalam sel, terdapat satu bahagian yg bernama cytoplasm yg berfungsi utk menyimpan bahan2 terlarut dlm sel, tpi tahukah anda sebenarnya sel sedang bergerak mengelingi nucleus dlm putaran lawan arah jam...

kemudian, bumi yang kita duduki ini juga berputar pada paksinya dlm kedudukan lawan arah jam dan beredar mengelingi matahari dlm kedudukan lawan arah jam

bulan juga melakukan benda yg sama, berputar dan mengelingi

bumi & matahari dlm lawan arah jam...

bumi, bulan, masing2 berputar dan mengelingi matahari dgn penuh tertib....

walaupun bumi dan bulan mengelingi matahari, namun matahari juga berputar dlm kedudukan lawan arah jam....

sehinggalah kepada kesemua planet2 dlm sistem suria yg mengelingi matahari secara tawaf lawan arah jam....

ketika atom, cell, bumi, bulan, planet dan matahari berputar,,

ketika inilah seluruh sistem suria juga bergerak mengelingi pusat sistem suria... disini kita dapat melihat kebesaran Allah menjadikan sesuatu itu dgn penuh teratur,, daripada benda yg plg kecil sehingga yg plg besar, masing2 menunjukkan tanda bagi org yg beriman....

Tawaf ialah hukum alam semesta.... tawaf is a law of cosmic... semoga dgn penerangan ini dpt menambahkan ketakwaan terhadap Allah SWT.

FAKTA YANG ANDA PERLU TAHU.


-YAHUDI ITU SENANTIASA CUBA MELEMAHKAN, MEROSAKKAN & MENGELIRUKAN SELURUH UMMAT MANUSIA DENGAN PELBAGAI FAKTA YG DIPUTARBELITKAN OLEH MEREKA... JADI KEMBALILAH KEPADA FITRAH YG ALLAH CIPTAKAN & KAJILAH KENAPA JAM YAHUDI KEBANYAKKANNYA BERPUTAR LAWAN JAM (CARI GAMBAR JAM ANTICLOCKWISE DALAM GOOGLE @ YAHOO). MEREKA SURUH KITA GUNA JAM BIASA YG MELAWAN HUKUM ALAM SEDANGKAN MEREKA GUNA YG BETUL. - KETAHUILAH YAHUDI YG BUAT SUSU TEPUNG DRPD SUSU LEMBU TAPI MEREKA HANYA BAGI BAYI MEREKA SUSU IBU ATAU SUSU KAMBING SAHAJA KERANA HANYA 2 SUSU INI SAHAJA BERSIFAT ALKALI YANG LAIN BERSIFAT ASID.

- MEREKA BUAT COCA-COLA TAPI MEREKA X PERNAH LANGSUNG MINUMNYA. - MEREKA BUAT ROKOK BERPUNTUNG (FILTER) TAPI X PERNAH HISAP ROKOK BERPUNTUNG, KERANA FILTER ITU AKAN MENAPIS KANDUNGAN OKSIGEN KE PARU-PARU MENYEBABKAN HANYA ASAP (KARBON MONOKSIDA) SAJA YG MASUK DLM DADA KITA. MEREKA SELALUNYA HISAP PAIP @ TAK HISAP LANGSUNG. DAN BANYAK LAGI FAKTA MENAKUTKAN TTG SERANGAN DOKTRIN YAHUDI TERHADAP SEMUA UMMAT MANUSIA.... KAMI BUKAN SEMATA-MATA NAK JUAL JAM, TAPI MENYEBARKAN KEBENARAN YG TERLALU LAMA TERSEMBUNYI SEJAK JAM DICIPTA...

RASAILAH KEHEBATAN & KESAN SETELAH MEMAKAINYA... BILA ANDA PAKAI, PASTI RAMAI YANG KAGUM MELIHATNYA... SEBARKAN RAHSIA PUSINGAN TAWAF KEPADA MEREKA SEMUA... Kelebihan & khasiat Jam Tangan pusingan lawan jam bertindak:* sebagai pengimbang semulajadi setiap detik/saat * menjadikn fikiran lebih tenang dgn penghantaran mesej tenaga secara tetap & sekata * membantu mengawal rentak jantung serta memulihkan kembali sel-sel saraf dlm badan * mengharmonikn sistem kelenjar dgn rangsangan sistem deria dlm mengesan berbagai bentuk maklumat dari luar * membantu yg bermasaalah Halusinasi (kerohanian) * meningkatkn tekanan disekitar tubuh bg mengawal &

mengimbangi aura/cahaya * merangsang daya tumpuan serta mengekalkn potensi diri yg optima * gerakan jam yg mengikut arus fitrah akan mengubah persepsi pengguna utk menempatkn sesuatu di bawah kawalan, membantu meringankn penyakit & bertindak sebagai pencegahan terhadap gangguan radiasi tercemar Memenuhi falsafah hukum 7 kuasa menguasai tenaga.. * Kebenaran mengatasi kesilapan * Kelajuan mengatasi kelewatan * Kemudahan mengatasi rintangan * Kestabilan mengatasi kucar-kacir * Kekuatan mengatasi kelemahan * Keuntungan mengatasi kerugian * Kejayaan mengatasi kegagalan

PENGGUNAAN JAM ANTICLOCKWISE. Bagi lelaki di pergelangan tangan kanan. Bagi wanita di pergelangan tangan kiri