Anda di halaman 1dari 3

SASARAN KERJA TAHUNAN 2011 SEKOLAH KEBANGSAAN DANGLAU 08210 SIK KEDAH NAMA GURU : NORHASNI BINTI MOHD

AMIN NO. K/P : 780922-08-5910


BIL
1

BIDANG
Pengurusan Sekolah y

JAWATAN YANG DISANDANG


Guru Perpustakaan & Media y

TUGASAN YANG DILAKUKAN


Meningkatkan bilangan murid untuk Program NILAM Menjadikan Pusat Sumber sebagai pusat rujukan untuk semua. Kem Membaca 1 Malaysia Mesyuarat J/K 4 kali setahun Menyediakan program kecemerlangan Meningkatkan peratus kelulusan M/P Bahasa Inggeris bagi setiap kelas. Merancang dan mengadakan latihan dalam perkhidmatan.

PERINGKAT / TAHAP
y y y y y

PENCAPAIAN
Gangsa 16 orang Perak - 8 orang Emas 1 orang Peratus yang mengunjungi pusat sumber meningkat Semua murid dan guru mengambil bahagian. Hanya dilaksanakan 2 kali setahun Telah dirancang dan dilaksanakan Rujuk pencapaian akademik Telah melaksanakan 2 kali Latihan Dalam Perkhidmatan peringkat sekolah. Telah dilaksanakan mengikut perancangan. Telah dilaksanakan mengikut perancangan. Telah dirancang dan dilaksanakan.

CATATAN

MARKAH

Ketua Panitia Bahasa Inggeris

y y y y

y y y

Setiausaha Latihan Dalam Perkhidmatan Setiausaha JK Jadual Waktu Setiausaha JK Headcount AJK Pengurusan Kewangan Dan Akaun Sekolah AJK Pengurusan Data Sekolah AJK Makmal ICT

y y

y y

y y

y y

Membantu membina jadual waktu sekolah. Membantu menyediakan dan mengemaskini headcount sekolah. Membantu merancang perbelanjaan dan pembelian bahan dan peralatan yang diperlukan. Membantu mengemaskini data dan maklumat sekolah Membantu mengurus makmal dan peralatan ICT berada dalam

y y

y y

Telah dilaksanakan. Telah dilaksana mengikut perancangan.

Pengurusan Akademik

Bahasa Inggeris Tahun 4 Bahasa Inggeris Tahun 5 Setiausaha JK Lawatan Dan Rekreasi

keadaan yang baik. Mengajar mengikut RPH yang telah disediakan. Mengajar mengikut RPH Yang telah disediakan. Merancang tempat-tempat yang dilawati. Membuat kertas kerja sebelum membuat lawatan. Memastikan waris menandatangani surat akuan kebenaran waris. Mengemaskini fail dan dokumen lawatan dan rekreasi. Menghadiri perjumpaan yang diadakan pada setiap hari Rabu. Melaksanakan program yang telah dirancang sepanjang tahun.

TOV

THN

AKHIR THN

ETR

y 3 Pengurusan HEM y

y y y y

% Lulus % Gagal % Lulus % Gagal y y y Telah melaksanakan lawatan ke Taiping Perak. Kertas kerja lawatan telah mendapat kelulusan. Seramai 70 orang murid dan 7 orang guru pengiring telah mengikuti lawatan Telah dilaksanakan mengikut perancangan. Telah melibatkan diri dalam Perkhemahan Unit Beruniform Sekolah. Telah melaksanakan program yang dirancang seperti kawad kaki dan pertolongan cemas. Telah melaksanakan tugasan mengikut perancangan yang telah ditetapkan. Telah melaksanakan tugasan dengan baik. Pasukan Rumah Delima (Merah) telah Berjaya mendapat johan keseluruhan di dalam Kejohanan Olahraga Sekolah dan johan perbarisan. Telah melaksanakan tugasan mengikut perancangan yang telah ditetapkan. Telah melaksanakan tugasan dengan baik.

y 4 Pengurusan KoKurikulum y Guru Penasihat Pertubuhan Bulan Sabit Merah y y

y y

Guru Penasihat Persatuan Bahasa Inggeris Guru Penasihat Pasukan Rumah Delima (Merah)

y y y

Menghadiri perjumpaan yang diadakan pada setiap hari Rabu. Melaksanakan program yang telah dirancang sepanjang tahun. Melatih pasukan Rumah Delima (Merah)

y y

Jurulatih Pasukan Bola Jaring Sekolah Tiada Bendahari Badan Kebajikan Guru & Kakitangan

Melatih pasukan bola jarring sekolah.

5 6

Khidmat Sosial Sumbangan Luar / Komuniti (5 tahun kebelakang)

y y

Melaksanakan tugas yang telah diberikan seperti yang telah dirancangkan.

AJK PIBG Sekolah

Melaksanakan tugas yang telah diberikan seperti yang telah dirancangkan.

Telah melaksanakan tugasan dengan baik.

Anda mungkin juga menyukai