Anda di halaman 1dari 2

Nama:Khoirul Ifin saputra

Kls :VIII-D

ALUN-ALUN NGANJUK
Lungo tak anti-anti
Kapan nggonmu bali
Mecake endahing wengi
Kutho nganjuk iki
Suwelir angin wates
Nggugah kangene ati
Opo kowe ora ngerteni
Kowe tak kangeni
Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun taK enteni
Tresnamu sing tak gondheli
Lali tenan tho dhek, nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan tho dhek, karo aku ini
Neng terminal stasiun nggonku nggoleki
Suwelir angin wates
Nggugah kangene ati
Opo kowe ora ngerteni
Kowe tak kangeni
Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun taK enteni
Tresnamu sing tak gondheli
Lali tenan tho dhek, nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki

Lali tenan tho dhek, karo aku ini


Neng terminal stasiun nggonku nggoleki
Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun taK enteni
Tresnamu sing tak gondheli