Anda di halaman 1dari 2

Ditinggal Rabi

Atiku rasane loronyawang kowe rabi karo wong


liyonangis getih eluhkuremuk ajur rosokukowe tego
ninggal akuopo iki wes dalanekudu pisah kelangan
tresnanekudu kuat atiku kudu kuat batinkusenajan
nyikso tresnokumas opo kowe lali karo sumpah
janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan
matikupancene kowe tego medot tali asmoro rabi
karo wong liyomblenjani tresnoku nelongsoAtiku
rasane loronyawang kowe rabi karo wong liyonangis
getih eluhkuremuk ajur rosokukowe tego ninggal
akuopo iki wes dalanekudu pisah kelangan
tresnanekudu kuat atiku kudu kuat batinkusenajan
nyikso tresnokumas opo kowe lali karo sumpah
janjimu mbiyen bakal ngancani urip tekan
matikupancene kowe tego medot tali asmoro rabi
karo wong liyomblenjani tresnoku nelongsoBiyen tak
tandur pari tukule suket tekiWes kadung tak pacari
malah ditinggal rabiKowe tego nglarani blenjani janji
suciNetes eluh tangisku wong tresni wani
kelanganmas opo kowe lali karo sumpah janjimu
mbiyen bakal ngancani urip tekan matikupancene
kowe tego medot tali asmoro rabi karo wong
liyomblenjani tresnoku nelongsomas opo kowe lali
karo sumpah janjimu mbiyen bakal ngancani urip
tekan matikupancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyomblenjani tresnoku nelongso