Anda di halaman 1dari 13

Panduan Percuma Panjang & Besarkan Zakar Secara Malas!

Belajar RAHSIA ORANG MALAS memanjang dan membesarkan zakar.

PERINGATAN Panduan ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Ianya adalah tulisan yang serius, bukan bahan berbentuk pornografi atau gurauan. Sekiranya anda mempunyai masalah seperti mati pucuk (erectile dysfunction) dan sebagainya, sila berhubung dengan doktor pakar terlebih dahulu untuk tujuan rawatan. Segala kecederaan, kesakitan, komplikasi atau kemalangan yang mungkin disebabkan oleh maklumat di dalam panduan ini adalah di atas tanggung jawab anda sendiri. Sila guna panduan ini untuk tujuan yang yang baik & bermoral sahaja. (Notis: Anda mesti bersetuju melihatnya sebagai info pendidikan sahaja & merasakan sesuai untuk diri anda untuk tujuan perkahwinan yang sah. Ebook ini juga bukan satu bahan lucah. Jika anda tidak setuju, sila tutup ebook ini & buang ke recycle bin. Terima kasih.

Masalah #1:Nak besar & panjangkan zakar? Tapi MALAS? Tak ada masa untuk urut zakar hari-hari?
Ya, kebanyakan orang adalah sibuk dengan kerja seharian. Pakailah minyak apa pun, minyak belacak, dhab, lintah & macam-macam lagi. Tapi kalau tak konsisten buat urutan dalam tempoh masa yang ditetapkan, zakar tak akan jadi panjang & besar. Hanya buang masa sahaja. Jadi masalah pertama, TAK ADA MASA.

[Ebook PERCUMA]Download Ebook Teknik Memasukkan Zakar ke Dalam Faraj Sekarang! Sila Klik Di SINI! Masalah #2:Onani itu berdosa!
Masalah kedua. Jika urutan zakar, kalau salah cara, air mani akan terkeluar & itu BERDOSA. Proses pembesar & pemanjangan zakar juga terbantut. Sengaja mengeluarkan air mani tanpa sebab yang dibolehkan. Masalah ini berlaku kepada hampir semua pemakai minyak ketika proses mengurut.

Masalah #3:Saiz zakar yang pendek & kecil.


Berapakah saiz zakar anda? Bagi setiap lelaki Asia yang matang, saiz purata zakar normal pada ketika tegang adalah pada saiz 4-6 inci. Saiz itu dianggap pendek. Tetapi sebilangan mereka rasa tidak puas, lebih lagi yang bertubuh rendah dan inginkan zakar lebih besar. Ingat, para wanita mahukan zakar yang besar & panjang. Malu rasanya pada malam pertama, isteri anda ketawakan anda. Zakar pendek & kecil.

Masalah #4:Zakar bengkok.


Dah la pendek & kecil, bengkok pula tu. Sama ada bengkok ke kiri atau ke kanan. Keadaan zakar begini akan menimbulkan ketidakselesaan ketika melakukan hubungan seks bersama isteri tercinta. Selain itu akan megalami kesukaran ketika hendak memasukkan zakar ke dalam faraj isteri.

Masalah #5:Isteri geramkan zakar yang besar & panjang! Isteri juga tak puas.
Ini masalah yang boleh membawa kepada keretakan rumahtangga jika tidak ditangani dengan betul. Kebanyakan isteri begitu atas tinjauan yang dilakukan. Tapi kaum wanita biasalah, segan & pemalu. Jadi memang tanggungjawab menyediakan bentuk zakar yang baik kepada isteri anda.

Masalah #6:Kena telan pil, makanan tambahan yang belum tentu elok.
Bermacam-macam jenis pil, ubat & makanan tambahan yang berlambak yang mendakwa hanya dengan MAKAN, boleh membesar & memanjangkan zakar. Bahkan sesetengahnya amat bahaya kerana mengandungi bahan-bahan yang tidak diiktiraf oleh badan kesihatan yang berkelayakan. Jika anda lihat di internet, banyak komen-komen negatif tentang produk-produk sebegini.

Panjang & besarkan zakar ketika tidur? Bagaimana tu (jika anda mahu)?
Curiga? Adakah produk yang boleh besar & panjangkan zakar tanpa buat apaapa? Yang pastinya, sesuatu perlu dilakukan. Tanpa urutan. Tanpa minyak. Lintah, belacak & sebagainya. Secara malas? Mustahil? Tidak. Tidak dengan Androzakar@Andropenis Gold daripada Andropenis!

Androzakar@Andropenis Gold(nama panggilan di Malaysia) daripada Andropenis!

Androzakar@Andropenis Gold(atau nama sebenar Andropenis, klik SINI untuk info lanjut) ialah satu alat yang menggunakan konsep regangan. Konsep ini telah lama digunakan oleh pakar bedah plastik untuk pembedahan yang boleh membina balik tisu-tisu kulit manusia. Mekanisma dalam Androzakar@Andropenis Gold adalah sama, Cuma kerana keadaan semulajadi tisu zakar, ianya lebih mudah digunakan untuk membesar & memanjangkan zakar. Androzakar@Andropenis Gold boleh diguna ketika duduk, berdiri & berjalan. Ini bermakna, sambil bermalas-malasan seperti sambil menonton TV atau pun berjalan-jalan di Tesco pun boleh! Jika anda mahu. Secara perlahan, ia akan mengenakan berat dari 600 gram ke 1500 gram kuasa tarikan ke atas zakar. Ia akan merangsang pertumbuhan ligamen suspensori, corpus cavernosum & tisu-tisu zakar yang lain. Secara efektif membuatkan zakar menjadi panjang sepanjang hari!

Apa kelebihan Androzakar@Andropenis Gold ni?


Sebelum dilancarkan di pasaran, Androzakar@Andropenis Gold sudah melalui banyak ujian peubatan & ujian klinikal sebagai alat pembesar & pemanjangan zakar. Pihak syarikat amat yakin di dalam keputusan ujian & telah terbukti untuk:

Pemanjangan kekal sehingga 4 cm (1.6 inci) ketika zakar ereksi. Pemanjangan kekal sehingga 4 cm (1.6 inci) ketika zakar lembik.

Ukur lilit zakar sehingga 1.5 cm (0.6 inci). Sehingga 40% pembetulan untuk zakar yang bengkok. Tiada kesan sampingan.

Untuk info lanjut, klik SINI. Pergi ke bahagian Results. (Amaran: Page mengandungi gambar sebenar sebelum & selepas penggunaan Androzakar@Andropenis Gold. Anda mesti setuju untuk melihat untuk tujuan pendidikan sahaja. Jika tidak setuju, sila buang ebook ini ke dalam recycle bin)

Adakah Androzakar@Andropenis Gold selamat? Ya..kerana produk ini dicadangkan oleh Dr Ismail Tambi!
Anda kenal Dr Ismail Tambi? Seorang rakyat Malaysia. Beliau selalu muncul di kaca TV memberi ceramah & nasihat tentang seks & kesihata serta isu mengenai organ seks. Kolum beliau boleh dilihat dalam media seperti di akbar Harian Metro. Bekerja sebagai Consultant Clinical Andrologist, Reproductive and Sexual Health Specialist Mens Health Clinic di Damai Servis Hospital di Kuala Lumpur.

Beliau merupakan seorang doktor pakar yang menyertai jawatankuasa doktor-doktor Andropenis. Beliau tekah mengesahkan yang Androzakar@Andropenis Gold adalah selamat digunakan untuk perubatan. Seterusnya untuk membesar & memanjangkan Zakar. Baca lebih lanjut di SINI. Pergi ke bahagian Doctors.

Androzakar@Andropenis Gold diluluskan oleh dan berdaftar dengan US FDA!


US FDA ialah United States Food & Drugs Agency, bertanggungjawab untuk melindungi kesihatan & keselamatan awam dari penggunaan produk biologi, alatan perubatan & sebagainya yang merbahaya. Androzakar@Andropenis Gold telah disahkan oleh US FDA sebagai Type 2 Registered Medical Device. Lihat SINI untuk bukti di website US FDA. Selain

daripada Androzakar@Andropenis Gold, tiada alat lain yang serupa yang berdaftar/mendapat kelulusan dari US FDA! Androzakar@Andropenis Gold juga mendapat pengiktirafan, dan quality check pembuatan yang tertinggi. Klik SINI. Pergi ke bahagian Certification.

Ada kesan sampingan tak?


Bila berkata tentang hasil, Androzakar@Andropenis Gold ialah penyelesaian yang tidak dapat di lawan oleh mana-mana produk yang lain. Bukan hanya keputusan yang memberangsangkan & pemanjangan yang kekal, ia juga tanpa kesan sampingan yang berbahaya. Kesan menjadi dengan apa yang dijanjikan, tanpa meletakkan pengguna dalam sebarang bahaya.

Kesan pemanjangan kekal?


Apabila sudah mencapai saiz yang diidamkan, pengguna boleh berhenti dari menggunakan alat Androzakar@Andropenis Gold. Saiz adalah kekal & tidak berkurang apabila berhenti memakainya.

Cakap saja. Ada bukti atau testimoni orang yang dah pakai?
Ya ada. Kami ada berpuluh testimoni. Sila pergi ke SINI. DI bawah ini salah satu testimoni yang dihantar ke forum Androzakar@Andropenis Gold. Saya telah menggunakan Andro selama 6 bulan & mendapat keputusan yang sangat baik. Saya mengalami 3.5 cm penambahan ketika tegang & 5 cm penambahan ketika lembik. Saya telah menggunakan andro untuk 9 jam sehari dengan kit selesa tanpa ada sebarang masalah!. Bila saya bermula, zakar saya ketika tegang adalah 17.8 cm & sekarang 21.3 cm. Ketika lembik, mula-mula 10.9 cm & sekarang 15.9 cm! Ukur lilit dari 12.5 cm ke 13.5 cm. Pierre Tak puas hati? Jangan lupa ke SINI. Baca sampai anda puas hati.

Siapa yang perlukan Androzakar@Andropenis Gold?


Terima kasih kerana membaca ebook ringkas ini. Di harap kandungannya dapat dimanfaatkan kearah tujuan yang baik & menambah keakraban hubungan intim suami isteri. Juga kepada mereka yang mempunyai zakar bengkok, atau zakar yang pendek & kecil. Cubalah produk ini. Kepada yang belum berkahwin, boleh buat persediaan zakar untuk menempuh malam pertama. Jangan biarkan isteri mengejek anda! Diharap ebook panduan ringkas ini dapat membantu menyelesaikan masalah yang menghantui anda selama ini. Jika anda ingin tahu lebih lanjut tentang produk ini, boleh lihat info tambahan di bawah. Salam ikhlas,

Email: admin@rahsia-Androzakar@Andropenis Gold.com No HP: 0176209071 YM: jou_yoo_rin@yahoo.com

Info tambahan

Saya berminat dengan Androzakar@Andropenis Gold. Bagaimana nak dapatkan di Malaysia?


Kami, PanduanBatin.com Enterprise adalah pengimport & pengedar sah Androzakar@Andropenis Gold daripada Syarikat Andropenis (Klik SINI lihat produk) di Malaysia. Kami juga memberi jaminan produk Androzakar@Andropenis Gold kami adalah 100% original dari syarikat Andropenis di Sepanyol. Jika anda dapat produk yang tak original, kami sedia pulangkan duit anda 400%!

Kalau saya boleh beli online, kenapa perlu lagi beli dari kamu?
Ya, anda boleh beli secara terus di laman web Andropenis. Tiada masalah. Klik SINI untuk beli. Anda juga mempunya pilihan untuk beli secara terus dari kami. Kami menawarkan beberapa faedah jika anda beli terus daripada kami.

Harga yang lebih murah. Jika anda klik SINI, anda akan perasan jumlah setelah ditukar ke Ringgit Malaysia dari matawang Euro dan dicampurkan dengan UPS shipping fee adalah RM850 (mengikut kadar tukaran wang semasa. Harga akan diupdate dari masa ke samasa). Beli dari kami hanya RM820. Jimat hampir RM30. Jika anda sertakan kod kupon diskaun 30OFFEBK. Hanya kepada mereka yang mempunyai ebook ini sahaja. Saya boleh beri murah kerana saya telah beli borong dari pihak syarikat. Penghantaran lebih cepat daripada kami melalui Pos Laju. Lambat sehingga 7 hari jika beli terus dari website mereka. Mereka akan pos dari Sepanyol. Kos penghantaran Pos Laju Adalah percuma! Boleh beli secara terus atau COD di sekitar Shah Alam atau Damansara. Mudah bagi mereka yang tiada kad kredit untuk pembelian online.

Bonus percuma 1. Ebook Teknik Memasukkan Zakar ke dalam Faraj.

Teknik memasukkan zakar ke dalam faraj. Ketahui teknik yang betul bagaimana untuk memasukkan zakar ke dalam faraj yang tidak terfikir oleh anda untuk menambah kenikmatan dalam hubungan seks. Seks memang mudah. Tetapi jika tidak tahu caranya, ia akan menjadi sukar & akan bermasalah dalam mencapai klimaks. Khas untuk anda yang telah berkahwin.

Bonus percuma 2. Ebook Teknik Bagaimana Pancutkan Isteri.

Pelajari Teknik Bagaimana Pancutkan Isteri. Bukan lelaki sahaja yang boleh pancut! Bawa isteri anda ke puncka kenikmatan seberapa kali yang anda mampu. Isteri akan lebih sayang kepada anda & hidup anda akan lebih bahagia.

Bonus percuma 3. Ebook Jutawan Seks

Rahsia dalaman bagaimana menjual produk seks ribuan ringgit seminggu dan bagaimana pula anda boleh meniru langkah mereka dan menjana wang lumayan automatik 4 hingga 5 angka setiap bulan serta merta dengan kos minima. Walaupun TIADA modal, barangan, kemahiran dan pengalaman! Dijamin 100%. Hidup anda tidak sempurna jika tidak memiliki duit yang banyak walaupun zakar anda besar.

Pembungkusan adalah rahsia!


Pembungkusan adalah rahsia. Sesiapa pun tidak akan mengetahui apa kandungan bungkusan yang akan dihantar ke rumah anda. Jangan bimbang.

Untuk membuat pembayaran, anda hanya perlu mengikuti dua langkah berikut: ==================================================== LANGKAH 1 - CARA PEMBAYARAN ==================================================== Depositkan wang sebanyak RM820 (dengan kupon diskaun) atau RM850 (tanpa kupon diskaun) ke dalam salah satu akaun berikut menggunakan perbankan internet/deposit bank/ATM deposit/pindahan ATM. Pindahan ATM ialah cara terbaik jika anda tiada perbankan internet.

Bank Maybank CIMB Public Bank Bank Islam Bank Rakyat

No Akaun 158387002488 14260062020524 4888197715 08013020279025 220191443491

Nama Mohammad Anas Bin Asarani Mohammad Anas Bin Asarani Mohammad Anas Bin Asarani Mohammad Anas Bin Asarani Mohammad Anas Bin Asarani

Mohd Mohd Mohd Mohd Mohd

Email anas.xy@gmail.com anas.xy@gmail.com anas.xy@gmail.com anas.xy@gmail.com anas.xy@gmail.com

*PEMBAYARAN MELALUI KAD KREDIT/DEBIT & PAYPAL(USD275)

*Klik butang "Buy Now" di atas. Anda juga masih perlu membuat pengesahan pembelian selepas membuat pembayaran di PAYPAL. Jika butang di atas tidak berfungsi, copy & paste link https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_sxclick&hosted_button_id=5Y52W4M4RP37Y ke browser anda.

==================================================== LANGKAH 2 - PENGESAHAN PEMBAYARAN ==================================================== Setelah bayaran dibuat, sila email ke anas.xy@gmail.com atau sms ke 0176209071. Di dalam email/sms anda, pastikan anda menghantar maklumat berikut dengan lengkap: mesin Nama anda: Alamat penghantaran barang: Kaedah bayaran: Online/Deposit/Transfer (paling mudah selain online) di ATM Tarikh bayaran: Masa bayaran: Jumlah bayaran: Kod kupon diskaun:

Setelah bayaran disahkan, Androzakar@Andropenis Gold akan diproses dalam masa 72 jam hari bekerja dan akan dihantar melalui pos laju terus ke pintu rumah anda. Link download ebook percuma juga akan diberikan melalui email. Anda perlu cepat kerana bekalan selalu cepat habis kerana permintaan yang sangat banyak. Terima kasih. Jika anda ada sebarang kemusykilan, anda boleh hubungi saya di Email: admin@Rahsia-Androzakar.com No Hp: 0176209071 YM: jou_you_rin@yahoo.com

>>Untuk Info lanjut, KLIK DI SINI<<


Ingin tambah pendapatan? Jadi agen jualan kami. RM150 (peringkat 1) dan RM50 (peringkat 2) komisyen akan diberi setiap jualan. Daftar di SINI.