Anda di halaman 1dari 4

ASAL-USUL TECHNOLOGY TOUCH SCREEN

Posted on 16 Februari 2012 by Andri Kurniawan

Kieu Caritana Baraya: Dina hiji poe aya hiji Ilmuwan Manca Nagara arek dahar di WARTEG. Tiap PENGUNJUNG nudatang ditanya ku Pelayan Warteg: Pelayan: Makan pake apa? Pengunjung nempelkeun jarina dina kaca (nunjuk dahareun nu aya dbalik kaca) Pelayan: Makan pake apa lagi? Pengunjung nempelkeun deui jarina kana kaca Pelayan: Apa lagi? Pengunjung tuluy menempelkeun jarina deui kana kaca Sababaraha detik ti harita dahareun teh geus siap di sajikeun. SANG ILMUWAN Olohok kagum, ternyata technology di Indonesia luar biasa majuna. Ti harita manehna teh ngajiplak jang dipake dina TV, LAPTOP, PDA Blackberry Torch dan Ipad

. Kitu ceunah caritana barayaa. salam ti urang sunda Filed under: Gambar Bodor | Ditandai: urang sunda | 11 Komentar

HP Monocrome Dual Sim Card GSM & CDMA


Posted on 6 September 2010 by Andri Kurniawan Aya aya wae, Hp Monocrome tapi 2 sim card na, gsm jeung cdma tah ieu gambarna

Filed under: Gambar Bodor | 16 Komentar

Gambar Hiburan
Posted on 11 Februari 2010 by Andri Kurniawan