Anda di halaman 1dari 6

Nikmat cinta Hari itu aku termenung sendirian mengenangkan kekasih aku yang amat aku sayang yaitu

S yang kini sudah pun bekerja disebuah syarikat dekat sebuah Bandar Utama. Lantas aku terus mengambil separuh hari kerja dan memandu kereta aku menuju ke KL dengan tujuan untuk bertemu dan melepaskan rinduku padanya sekurang kurang nya dapat spend satu malam pun jadilah disamping gian ku pada pepetnya yang temban itu makin membuak buak sehingga semasa aku memandu pun bila aku teringatkan kenangan aku dan dia masa aku masih menetap di KL membuatkan batang aku tiba tiba menegak. Setelah penat berjam jam memanda akhirnya aku telah sampai ke Bandar KL jam 10.30 malam dan aku terus memandu menuju ke Bandar S tempat rumah se!anya dengan ka!an"ka!annya. Bila sampai dika!san itu aku terus membuat panggilan ke m#bile ph#nenya tapi sayang pula m#bile ph#ne dia dimatikan atau mungkin habis bateri k#t aku membisik ke se#rang. Setelah ber$ikir sekejap aku pun terus menyusur l#r#ng dengan memandu perlahan kereta dan aku parking kereta aku dihadapan pangsapurinya. %ku bergegas menuruti anak tangga ke tingkat tiga pangsapuri itu dan menekan bu&&er pintu namun tiada ja!apan ' ahh ini tidak b#leh jadi nih. %ku berkali kali turun naik pangsapuri dan menekan bu&&er hingga aku sendiri sudah merasa letih sudah lah penat memandu dari jauh. %ku pun sekali lagi membuat andaian yang mungkin S keluar makan lalu aku pergi usher di sekitar kedai makan dibandar S itu namun tiada kelihatan kelibat S pun. %ku pun kembali ke ka!asan pangsapurinya dan mengambil sekeping kertas dan menulis %bang datang tunggu S kat ba!ah dan menulis n# plat kereta ku di kertas itu dengan harapan bila ka!an serumahnya balik jumpa lah kertas itu. %ku lantas turun dan menunggu didalam kereta agak agak dalam 30 minit aku ternampak seperti S sedang seperti tercari cari' ah S sudah turun jumpa juga aku dengan dia malam ni aku berbisik. (%bang)) kenapa tak beritahu nak datang( (Habis tu berkali kali abang call ph#ne ayang tak b#leh pun( (S#rry lah Bang ph#ne S bateri !eak kena tukar baru(.

*ada malam tu S memakai + shirt $itt !arna #ren yang menampakkan buah dadanya dengan seluar slack !anita !arna ah aku sudah lupalah !arna apa kalau tidak hitam c#klat rasanya. (%yang pergi mana abang sudah penat turun naik' tekan l#ceng berkali kali sampai kena tinggal message abang sampai sini dari jam 10.,- lagi ini sudah pukul 1..00 lebih alahai( (S#rry lah Bang S sakit kepala jadi telan ubat terus tidur itu sebabnya S tidak dengar(. (%yang kita nak kemana nie(/ (0akan lah dulu Bang S lapar nie' balik kerja tadi lepas makan ubat terus tidur(. (1kaylah kita gi KL dulu abang pun tidak makan lagi kita gi 2h#! Kit lah K32 kat sana ., jam((1h ya #k lah bang' S ikut ajer(. (%yang kita bungkus ajerlah lepas tu kita makan kat mana"mana( (1k lah(. i K32 itu aku #rder Nugget dan 3rench $ries sementara S rumstick dan air. Setelah itu aku terus memandu menuju balik ke high!ay dan aku terus memberi cadangan ke 4enting Highlands lepak kat sana S mengikut aje sambil berbual k#s#ng tentang kerja barunya dan gangguan yang dia terima sepeninggalan aku tiada disisinya. ia juga ada menceritakan tentang se#rang 0amak yang mengajaknya mengadakan hubungan seks dan melahirkan anaknya dan akan memberi harta kepada S itupun kalau S tidak mahu kah!in dengan dia kalau kah!in dengan dia banyak lagi harta dia akan beri. an macam macam cerita lagi hingga bila dengar pun aku jadi jeal#us enggak dan cerita tentang tunang dia minta tangguh lagi perkah!inannya aku makin menjadi seram sejuk bercampur nak marah. %ku terus memandu melaui selek#h selek#h tajam ke 4enting maklumlah sudah dekat pukul 1.00 pagi aku sampai di 4H tepat jam 1.30 pagi dan mula mencari parking yang sesuai untuk kami lepak. S menyuruh aku parking ditempat hari itu yaitu dihadapan 4enting H#tel aku turuti sahaja kemahuannya. Bila aku park kat situ perut aku plak meragam sebelum tu aku enggak cakap dengan dia aku nie rasa penat sangat' S sendiri pun bagitau aku' (Kalau abang penat dan nak mandi kena check in lah bang( %ku pun $aham maksudnya itu. %ku pun minta diri untuk ke tandas dan disamping usher +anya bilik. Lepas buang air besar aku terus ke l#bi h#tel dantanya 2ust#mer ser5ices situ dan dia beritahu aku yang bilik di 3irst 6#rld h#tel banyak k#s#ng lagi dan harga pun murak sebab bukan peak seas#n s# aku pun terus tempah satu. %ku

terus berlari kekereta dan memberitahu S yang aku nak check in di 3irst 6#rld h#tel kalau dia tidak keberatan' lantas dia cakap #k dia pun nak tidur enggak 7dengan aku lah tu maklumlah sudah lama dia tidak merasa batang kau k#t dalam hati aku8 %ku pun terus memandu ke 36 h#tel dan parking kereta dan terus ke l#bi untuk check in hari itu aku dapat bilik yang agak bagus kerana dapat melihat suasana hutan 4H itu dan aku sendiri disamping hutan 4H aku jugak akan dapat lihat hutan S' mener#ka saluran !anita S dan kemutan S yang amat aku rindu itu. Bila sampai ditingkat yang di tuju seperti biasa S merebut kad bilik untuk dia membuka pintu bilik. ia berlari anak meninggalkan ku untuk mencari bilik kami dan aku mengejarnya dari belakang. Setelah pintu bilik dibuka S terus meluru ke tingkat dan membuka ikatan rambut' membuka +9 dan terus kekatil dan membuka bungkusan K32 yang kami ba!a sementara aku pulak mencari tuala dan terus kebilik air dan mandi' segar rasanya badan' keluh aku sendirian mana S ni tak nak mandi ke' alamak masamlah burid dia nanti ah pedulikan lah. Sesudah aku mandi aku teng#k S sudah pun habis makan dan sedang asyik men#nt#n +9. (%bang makan ni sudah sejuk( (1kay ayang'( balas aku pendek. Selesai makan aku terus terjelepuk disebelah S samping minta dia beri luang untuk aku untuk landing disebelahnya. %ku terus memeluk S dari belakang kerana aku tahu itulah kegemarannya dari dulu lagi dipeluk dari belakang disamping tanganku meng#s#k g#s#k rambutnya dan mencium pipinya. %ku teng#k S seperti tidur m#ny#k enggak aku kejap lepas tu aku terpandang matanya seperti terkedip 7bila pejam mata akan bergerak8 dan disitu aku tahu baha!a S sebenarnya buat buat tidur' aku terus mengeletek pinggannya dan dia kegelian aku terus merangkul pinggangnya dan memusing badannya ke arah aku dan terus memeluk dengan erat hingga batang aku mulai keras dan aku terus merapatkan lagi badanku agar dia dapat merasa batang aku itu. S se#lah nak tak nak aje dan berpaling semula membelakangi aku. %ku mengeluh dan berkali kali menyuruh dia pergi mandi' tapi dia tak nak. %ku terus memeluk dia' dan membalikkan badannya sekali lagi dan tangan aku membelai pipinya.. Ke telinga.. an aku merapatkan bibirku perlahan lahan ke bibir S dan kami mulai bercumbuan makin lama makin asyik berterusan untuk temp#h yang lama cumbuan kami itu.

%ku tahu S amat dahagakan kenikmatan yang telah kami semaikan dari dahulu lagi !alaupun dia sekarang telah bergelar tunang #rang namun tiap kali aku ke KL kalau ada masa kami pasti akan bertemu dan meluangkan masa untuk bersama. %ku terus bercumbuan dengan S' lidah kami salin bertemu dan bergilir gilir menghisap lidah asyik sekali' aku sudah tidak dapat menahan perasaan aku dan aku terus panjat naik diatas badan S dan merapatkan badanku kebadan dia' dan terus bibir kami bertaut rapat. %ku terus meregankan kakinya agar terbuka dan terkangkang memberi laluan bahagian ba!ah badanku agar dapat mengeselkan batang aku yang keras dibahagian sensiti$nya. isamping aku bercumbu itu' aku sudah mulai mengesel"gesel batang aku di bahagian buridnya diatas slacknya yang berkain licin dan nipis seperti slack aku juga dan aku tidak memakai seluar dalam maka makin terasalah kerasnya. +api akulah yang peritnya kerana geselan itu membuatkan kulit batang aku itu pedih' maklumlah kena kain dan masih berseluar. %ku mula menyerang bahagian sensiti$nya' telinganya' ketiaknya' tengk#knya dan aku mulai menjilat cuping telinganya dan S menjerit kegelian disamping meminta aku menutup lampu' (%bang tutup lampu' h#tel ni tidak b#leh dipercayai sekarang'( kata S. %ku terus aje meluru dan menutup suis lampu dan membetulkan batang aku yang mulai kendur sedikit kerana masa aku bercumbu dan mengesel tadi aku sudah pun terpancut satu ledakan mani. Selesai aku betulkan apa yang patut aku meluru ke katil dan terus naik ke atas badan S' 7nasib baik dia masih lagi terlentang tunggu aku8 dan sambung ciuman aku tadi' tiba"tiba S melepas bibir aku dan memegang + Shirt #ren sambil menariknya ke atas dan menyuruh aku menghisap teteknya. %ku apa lagi terus menghisap seperti baby dari kanan ke kiri' dari kiri ke kanan bergilir gilir dan S juga menyuruh aku membuat tanda seperti dulu dulu 7l#5e bite di teteknya8. %ku terus meng#m#l teteknya dam mulai turun menjilat perutnya dan lubang pusatnya kemudian naik ke atas jumpa payudara kanan ke kiri turun lagi ke perut dan ke pusat dan aku terus pandu badan aku keba!ah lagi dan mengigit buridnya diluar slacknya dan aku dapat menghidu yang air pelincir sudah keluar kerana ada bauan biasa dari kemaluannya. S mengeliat dan aku naik semula ke atas dan bibir kami kemudian bertaut kembali sementara tangan aku meramas teteknya dan mencari sasaran baru butang seluar S. %khirnya aku bertemu butangnya yang kembar terpaksa aku bersusah payah membuka butang dan menarik slack dan sekaligus seluar dalamnya sekali.

%ku terus menurun dari badan S ke bahagian burid S namun ditahan #leh S geli katanya namun aku terus kesasaran aku itu juga dan mula menjilat kelentiknya dan terus ke saluran S yang sudah lencun sebenarnya. 0asa ini batang aku sudah macam nak tembak sangat tangan aku giat membuka seluar slack aku dan bila semuanya terdedah aku naik semula ke atas sambil menjilat pusat naik keperut ketetek keleher telinga dan bibir kami bertaut semula sambil S mengeluarkan desahan kenikmatan. Batang aku sekarang bergesel gesel dengan burid S hingga lencun sekali celah kelangkang S dan aku menghadap S meminta dengan S (%yang abang nak masuk'( kata aku. S senyum dan aku pegang batang aku dan mengesel seketika dikelentik S dan kemudian dilubang nikmat S dan mula menekan perlahan lahan batang aku higga sampai kepangkal. %ku dapat merasakan S mengemut salurannya seketika dan terasa denyutan yang kenyal berkali kali aku sendiri tidak pasti adakah aku telah melepaskan air mani aku atau S telah sampai nikmat yang pertama. %ku mulai lakukan acara s#r#ng tarik batang aku dari lubang $araj S dengan alunan yang lembut sambil S meluahkan rasa nikmatnya' (Sesesedap Bangg( (Lalaagi bang( (S sayangkan abang( (Sebab inilah S tidak dapat lupakann abangg' Sesesedapp abanngg( (Sedap :ang' Sedapp yang(. ;tulah luahan dari kami sambil meny#r#ng tarik batang aku dari lubang ke!anitaannya itu. %ku terus menghisap teteknya hingga bengkak dan kembang' bibirnya' lidah nya aku sedut semahu mahunya sambil menjilat tengk#k dan telinga S' begitu juga S mulai liar meng#m#li muka aku tengk#k aku dan reaksi ganasnya inginkan aku menhentak kuat kuat' (Kuat lagi bang' macam tadi bang' ahh sesedapp Bang lagi bang' lagi bang' macam tadi bang. %hh( +empikan nya aku tahu dia sampai kemucaknya dan aku bertanya (%yang sudah/( (Berapa kali/( S tersenyum puas. Sekarang giliran aku lak untuk memancut air aku' aku mulai mendayung semahu aku dengan kuat' perlahan' berhenti kejap' agar aku dapat main lama kemudian sambung balik dayung lagi 7kekadang aku terasa seperti aku telah melapaskan air mani di rahim S namun aku diamkan saja8 aku lakukan dayungan itu ke

arah kiri dan kanan agar aku dapat rasakan keseluruhan saluran S itu dan aku sudah mulai rasa air mani aku mulai ingin menembak keluar dari batang aku dan dengan pantas aku mencabut batang aku yang berlumuran dengan air nikmat S itu memuntahkan air mani aku dengan banyaknya diluar burid S. (%hh Sedapnya ayang( aku menciumnya dan kami terkapar keletihan dan tertidur sekejap. Kemudian aku terjaga bila S ketandas untuk kencing' bila S datang batang aku keras semula bila teng#k payudara' burid S yang temban itu' aku terus memeluk S dan S memegang batang aku sambil berkata' (Ni nak lagi lah nie( dan tanpa banyak adengan <ilat menjilat dan cumbuan aku sudah pun terjelepuk menghunus batang aku dan terus menekannya sampai habis dan terus lakukan dayungan dengan bantuan S sekali bersama dan bergilir gilir' sekali lagi kami puas dan merasa kenikmatan untuk satu musim perjumpaan kami ini pada September .003. =N