Anda di halaman 1dari 17

Teknik Buat Duit Dengan Handphone Anda!

http://duit-handphone.blogspot.com/ Kik sini untuk lawati facebook kami

SEBARANG PERTANYAAN, SILA HUBUNGI MOHAMAD BIN MAT ISA 014-5141-363

Lawati facebook kami!

Teknik Buat Duit Dengan Handphone Anda!

Bagaimana anda boleh menukarkan RM55 kepada RM1,000,000.


Baca baik-baik peluang keemasan ini. Masih ramai yang tidak mengetahui teknik ini kerana sistem ini baru diasaskan oleh 1whp.net (1 World Hand Phone) dan ia merupakan bisnes sms pertama di MALAYSIA dan untuk SELURUH DUNIA termasuk INDONESIA, SINGAPURA, dan BRUNEI. Oleh itu, saya ingin mendedahkan kepada anda teknik mudah tersebut.

Lawati facebook kami!

Teknik Buat Duit Dengan Handphone Anda!

Hak Cipta 2012 duit-handphone.blogspot.com/

HAK ANDA: [YA]


Boleh diberikan percuma kepada orang lain. Boleh dipakejkan di website/email anda. Boleh diberikan sebagai hadiah atau bonus. Boleh diletakkan di dalam web keahlian berbayar. Boleh diletakkan di dalam web forum, portal & komuniti.

[TIDAK]

Tidak boleh mengedit mana-mana bahagian di dalam ebook ini. Tidak boleh menjual ebook ini kepada sesiapa sahaja walau apa cara sekalipun.

______________________________________________________________________________

Notis Undang-undang & Penafian


Pelbagai usaha telah dilakukan untuk memastikan ebook ini menepati matlamat dengan tepat dan betul pada masa ia diterbitkan. Segala maklumat di dalam ebook ini adalah pandangan semasa untuk makluman pembaca.

Lawati facebook kami!

Teknik Buat Duit Dengan Handphone Anda!


Tiada sebarang jaminan sama ada semua orang mampu mendapat hasil yang sama dengan teknik atau maklumat yang diberikan kerana kita berbeza dari segi skills, pengetahuan dan apa jua faktor kemanusiaan. Sehubungan itu sebarang liabiliti atau kerugian tidak boleh dipertanggungjawabkan kepada penulis atau pengeluar ebook ini. Hakcipta ebook ini milik http://duit-handphone.blogspot.com/ yang diedarkan untuk semua.

Ni review yang saya ambil dalam akaun bisnes ini.

Seperti mana yang telah saya katakan, sistem bisnes ini amat tidak merugikan kerana ia hanya memerlukan RM55 untuk memulakannya berbanding dengan sistem bisnes yang pernah kita jumpa, bahkan saya pernah jumpa sistem bisnes yang mengenakan RM200 lebih sebelum ini. Saya ada juga menemui cara untuk manjana duit dengan menggunakan handphone yang lain dengan bayaran RM65

Lawati facebook kami!

Teknik Buat Duit Dengan Handphone Anda!


tetapi saya tidak berapa yakin dengan sistem yang diterangkan. Ternyata cara ini lebih baik daripada sistem bisnes yang pernah saya masuk sebelum ini.

Sebelum itu,saya ingin berkongsi kisah kawan saya kepada anda. Encik Zul mula join 1whp ni pada akhir tahun 2011. Pada asalnya beliau hanya join 1whp ni hanya sekadar cuba-cuba je. Yela... ada ke program yang join hanya RM55 pastu boleh membawa pendapatan lumayan? Beliau hanya bekerja untuk try teknik ini hanya semasa lepak di kedai kopi. Beliau telah menyedari bahawa teknik ini mampu menghasilkan pendapatan lumayan. Ternyata teknik ini mampu menarik ramai orang dan menjana pendapatan yang lumayan. Hanya dalam beberapa bulan, beliau check e-wallet dalam akaun 1whp melalui handphonenya. Agak terkejut! Beliau telah hasilkan RM14,000 lebih hanya dalam masa sebulan lebih dengan usaha sambil lepak berbual dengan kawan-kawan di pejabat dan di kedai kopi. Teruja jugak la katanya. Tidak percaya? Ini nombor telefonnya, 0192635620(hanya untuk kepastian sahaja.sms sahaja, jangan pulak menyusahkan dia ). Perlukan lebih bukti? Jawapan di www.1whp.biz/thank_you.php (sila buat kiraan jumlah org yg telah berjaya)

Sila lawati laman web rasmi 1whp di www.1whp.net.

Lawati facebook kami!

Teknik Buat Duit Dengan Handphone Anda!

J I K A A N D A B E R F I K I R .. 1. Penipuan 2. Tiada Masa 3. Tiada Produk 4. Terlalu Susah 5. Kerja ini Tidak berbaloi 6. Tidak percaya ini boleh berjaya! 7. Anda tiada minat bisnes serupa ini 8. Anda seorang JUTAWAN 9. Anda tidak memerlukan duit tambahan 10. Anda berkerja atau bisnes lainan 11. Bis seperti ini terlalu banyak, semua agak pun sama 12. Lain-2 sebab tertentu, anda masih tidak mahu mencuba

SILA FIKIRKAN SEKALI LAGI 1. jika berunsul penipuan, syarikat tidak akan memberi latar belakang, syarikat sejak 1994, www.1whp.net sejak 2009
Lawati facebook kami!

Teknik Buat Duit Dengan Handphone Anda!


2. ini satu alasan, kalau nak berjaya, cari jalan, jika kalah, cari alasan 3. Perisian SMS pukal ialah produk, antara orang terkaya hari ini juga jual perisian! 4. susah bukan erti putus hati, mana ada jalan jutawan lebih senang? 5. ramai rakan kongsi telah dapat 100 kali keuntungan atau lebih! Apa pandangan anda "Kerja tidak baloi"? 6. Jawapan di laman web seterus(sila buat kiraan jumlah orang yg telah cuba dan berjaya) 7. Ini bukan soal hobi, tetapi adakah pendapatan anda telah mencukupi keperluan? 8. Tahniah! Tetapi anda masih boleh membantu kawan yang sedang mencari rezeki! 9. Jangan tiba masa keperluan baru sedar apa yang ada sememangnya tidak mengcukupi! 10. Tiada konflik, perisian SMS pukal juga pengalatan pemasaran untuk berbagai jenis bisnes 11. Modal rm55, anda dapat 1) Perisian SMS Pukal 2) www.1whp.biz/nama_anda 3) 24 jam beoperasi dengan SMS 4) iklan percuma di www.1whp.cc, betulkah ada yang sama? 12. Sila ucapkan semoga berjaya kepada kami, jika anda terdapat jalan lagi hebat, sila beritahu kami juga!

Rangkaian, apa cara lagi org biasa boleh dpt keuntungan luar biasa?

Lawati facebook kami!

Teknik Buat Duit Dengan Handphone Anda!


ii)System canggih dgn zaman berinternet, sebab ini ramai akan menjadi! iii)KERJA BUKAN SAJA JAGA KEPERLUAN, LAGI PENTING MEMPUNYAI IMPIAN!

UNTUK ORANG LAMA Bisnes yg memberi faedah tinggi-tinggian tanpa menaja i)Jika boleh 'duduk diam-2 dapat duit", mengapa mereka tidak "duduk diam-2 dapat duit" tetapi sibuk menaja org menyertai program mereka? ii)Pasti ada orang dapat bayaran sebab masih ada orang masuk, cuma masa belum tiba sahaja iii)Pasti ada orang tersangkut, anda jangan jadi pembantu! iv)99% bisnes ini dalam internet adalah palsu, sebab tidak dpt kesan pengasas, tidak dpt bukti perniagaan!

Bines yg perlukan tajaan Sila pilih 1whp, sebab i)dapat membantu orang yg kurang modal dan lebih senang utk duplikasi ii)System SMS, boleh beroperasi di tempat/masa yg tidak ada internet iii)Pelan super BOB menaja 2 balik modal, paling cepat dan digemari org ramai! iv)System kukuh dapat hampuskan masalah kewangan seumur hidup dalam 1-3 tahun v)TANDA ARAS:Modal terendah! Balik modal terpantas! Pendapatan terhebat! Sistem Tercanggih! vi)produk tidak payah testimoni, pasaran dunia segera, maintain 1 tahun 1 kali!

Lawati facebook kami!

Teknik Buat Duit Dengan Handphone Anda!

SEBAB 1WHP BOLEH MENGHASILKAN RM6 JUTA TAHUNAN 1)Senang utk sesiapa pun nak bermula bila masa, mana tempat(rm55+SMS), Tidak payah meeting, tidak ada maintain bulanan 2)Segala perlukan(sepanjang hayat) adalah 10 rakan kongsi! Modal rendah dengan web replikasi www.1whp.biz/nama_anda, bolehkan? 3)Bantu rakan kongsi anda menjadi 5 star, anda akan dpt bonus B36 yg lebih besar lagi! 4)Jika untung pada tahun pertama, tahun seterus minta buat pembaharuan(bonus berulang) 5)Rangkaian dapat kembang satu dunia, potensi menghasilkan Jutawan Tahunan!

Lawati facebook kami!

Teknik Buat Duit Dengan Handphone Anda!

_____________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________

KEJAYAAN BERMULA SEKARANG!!!


BERSEDIA UNTUK MEMULAKANNYA? JANGAN TUNGGU LAGI! MULAKANNYA SEKARANG.

Perhatian: Sila ikuti langkah-langkah di bawah dengan berhati-hati dan jangan skip mana-mana langkah berikut. Jika ada sebarang pertanyaan, sila sms pertanyaan anda kepada saya, +60148003660.

Bagaimana untuk bermula? 1. Guna telefon bimbit untuk hantar/terima sms. 2. Modal RM55 Sekarang saya akan tunjukkan cara untuk anda memulakannya. Oleh kerana kita tidak bersemuka, sila kemukakan modal RM55 itu kepada saya sebagai penaja anda.

Lawati facebook kami!

Teknik Buat Duit Dengan Handphone Anda!

Lawati facebook kami!

Teknik Buat Duit Dengan Handphone Anda!

Peringatan, jika anda menggunakan cara pembayaran pertama, jangan lupa untuk sms kepada saya seperti berikut(diperlukan untuk proses menaja anda ke dalam sistem ini). Jika anda tidak tahu bagaimana untuk bayar cara pertama(secara online), searchlah di google atau belajar dengan kawan yang sudah pandai. [NO.TEL ANDA]#MASA DAN TARIKH PEMBAYARAN# HANTAR KE +60148003660

Cara pembayaran pertama adalah digalakkan kerana ianya lebih cepat berbanding cara pembayaran kedua. Jika anda menggunakan cara pembayaran kedua, saya perlu menunggu kiriman modal itu sampai barulah saya boleh memulakannya untuk anda.

LANGKAH SETERUSNYA Setelah mengesahkan penerimaan wang modal anda, anda akan menerima sms pengesahan dari saya untuk anda lakukan proses seterusnya. Langkh seterusnya ialah anda perlu register nombor telefon anda kepada server seperti berikut: APP#FULL NAME#NO.IC/PASSPORT#FULL ADDRESS Hantar kepada server: +6012-678-0470

Lawati facebook kami!

Teknik Buat Duit Dengan Handphone Anda! Contoh: APP#NORIAH BINTI ISA#860714035563#LOT2, KUARTERS POLIS,14000 BUKIT MERTAJAM, PULAU PINANG, MALAYSIA

SETERUSNYA... Sebagai penaja anda, saya perlu mengaktifkan permohonan anda untuk join program ini. Oleh itu, sila sms kepada saya seperti berikut: REQ#FULL NAME#NO.PHONE hantar kepada nombor telefon saya: +60148003660. Contoh: REQ#NORIAH BINTI ISA#0123456789

Setelah itu barulah saya mengesahkan anda untuk join program ini. Anda akan menerima welcome message daripada server 1whp.

TAHNIAH! SEKARANG ANDA SUDAH BOLEH MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN SECARA SAMPINGAN MAHUPUN TETAP.

TETAPI, BAGAIMANA....? Jangan risau, sebagai penaja anda, saya akan memberi teknik paling mudah untuk menjana melalui program ini!

Lawati facebook kami!

Teknik Buat Duit Dengan Handphone Anda!

Sekadar nota ingatan, satu nombor hanya boleh membuka 1 akaun 1whp untuk program ini. Jangan bersikap tamak sangat...pihak syarikat tersebut berhak untuk terminate akaun anda jika anda berbuat demikian.

CARA MENJANA PENDAPATAN MELALUI PROGRAM 1WHP


Caranya mudah sahaja, ianya boleh dilakukan di mana-mana sahaja dan di pada bila masa sahaja. Sebelum itu, saya menyarankan anda untuk melawati laman web rasmi 1whp, www.1whp.net untuk mengetahui tentang bonus-bonus yang akan anda dapat. Log in akaun anda pada laman tersebut. Pada akaun anda, anda akan mendapat banyak maklumat berkenaan dengan program ini. Sudah faham potensi program ini? Tolong faham tentang bonus-bonus yang akan dapat tidak lama lagi. Daripada menunggu bonus masuk, lebih baik anda berusaha untuk menggandakan pendapatan. Betul tak?
Lawati facebook kami!

Teknik Buat Duit Dengan Handphone Anda! Okay, saya akan menerangkan cara saya jana pendapatan melalui program ini. Anda hanya perlu menaja kawan-kawan anda untuk menyertai program ini. Mudah! Sambil-sambil berbual kosong sambil minum kopi pun boleh dapat duit. Hanya ajak kawan-kawan anda untuk buat duit bersamasama anda. Jika anda faham bonus-bonus dalam program ini, anda tahu bahawa anda akan dapat lebih kurang RM40 jika anda dapat menaja seorang untuk join program ini. Wow! Macam duit percuma je...dah la ada lagi bonus lain...itulah keistimewaan program ini.

BAGAIMANA CARA UNTUK MENAJA ORANG LAIN UNTUK MENYERTAI PROGRAM INI?
Caranya sama saja... Kawan anda perlu memberi modal RM55 kepada anda. Langkah seterusnya ialah mereka perlu register nombor telefon mereka kepada server seperti berikut: APP#FULL NAME#NO.IC/PASSPORT#FULL ADDRESS Hantar kepada server: +6012-678-0470 Contoh: APP#NORIAH BINTI ISA#860714035563#LOT2, KUARTERS POLIS,14000 BUKIT MERTAJAM, PULAU PINANG, MALAYSIA

Lawati facebook kami!

Teknik Buat Duit Dengan Handphone Anda! SETERUSNYA... Sebagai penaja mereka, anda perlu mengaktifkan permohonan mereka untuk join program ini. Caranya ialah: ACT#NO.PHONE#J50#SPONSOR ID#TrxPassword Hantar kepada server: +60126780470 Contoh: ACT#0123456789#J50#T002045# *****

KESIMPULAN
Begitulah juga cara kawan-kawan anda untuk menjana pendapatan selain hanya menunggu bonus masuk. Saya harap informasi yang diberikan di dalam ebook ini dapat membantu anda semua dari pelbagai aspek sama ada dari segi kewangan ataupun sebagainya. Bersama kita menjana pendapatan lumayan untuk mencapai matlamat anda. Tak kisahlah untuk mengeluarkan diri daripada masalah hutang ataupun untuk menambah pendapatan secara sampingan. Akhir kata, berusahalah demi mencapai apa yang kita mahu. Sekian, assalamualaikum w.b.t.....
TERIMA KASIH KERANA TELAH DOWNLOAD EBOOK INI...

Lawati facebook kami!

Teknik Buat Duit Dengan Handphone Anda!

PROMOSI SAMPINGAN UNTUK ANDA!


TAHUKAH ANDA BENDA YANG ANDA GUNA DALAM KEHIDUPAN SEHARIAN ANDA DAPAT MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN KEPADA ANDA? DI SINI SAYA KONGSIKAN SEDIKIT ILMU KEPADA ANDA UNTUK KEGUNAAN SEMUA...

CARA BUAT DUIT DENGAN FACEBOOK KLIK SINI UNTUK BUAT DUIT DENGAN FACEBOOK!

CARA BUAT DUIT DENGAN TWITTER KLIK SINI UNTUK BUAT DUIT DENGAN TWITTER!

CARA BUAT DUIT DENGAN GOOGLE KLIK SINI UNTUK BUAT DUIT DENGAN GOOGLE!

CARA BUAT DUIT DENGAN YOUTUBE KLIK SINI UNTUK BUAT DUIT DENGAN YOUTUBE!

CARA BUAT DUIT DENGAN CLICKBANK (RECOMENDED) 1.KLIK SINI UNTUK BUAT DUIT DENGAN CLICKBANK! 2.KLIK SINI UNTUK BUAT DUIT DENGAN CLICKBANK!

CARA BUAT DUIT DENGAN SURVEY (PALING MUDAH[bagi saya]) KLIK SINI UNTUK BUAT DUIT DENGAN HANYA BUAT SURVEY!

Lawati facebook kami!