Nur Julaikha Bt Ishak, Unit Bahan Tanaman, PPP Tun Razak, 27000 Jerantut, Pahang Darul Makmur.

Tarikh : 06 oktober 2011 Kepada, Pengurus Kanan, Unit Bahan Tanaman, PPP Tun Razak, 27000 Jerantut, Pahang Darul Makmur. MEMOHON CUTI Saya seperti nama dan alamat di atas ingin memohon cuti selama 1 hari pada 06 oktober 2011 atas sebab pergi ke kelas amali dan praktikal memandu. Diharap perkara ini mendapat perhatian dari pihak tuan. Segala kerjasama dari pihak tuan amat saya hargai. Sekian, terima kasih.

Yang benar,

(Nur Julaikha Bt Ishak)

Diharap perkara ini mendapat tindakan dari pihak tuan. 27000 Jerantut. PPP Tun Razak. terima kasih. Pengurus Unit Sumber Manusia.No K/T 2100072 yang akan bersara pada penghujung bulan ini.saya bersetuju dan dengan rela hati untuk bekerja menggantikan cuti tahunan saya sebanyak 15 hari. Tarikh : 30 November 2010 Kepada.Ab. Melalui Pengurus Unit Bahan Tanaman MEMOHON BAYARAN CUTI TAHUNAN Dengan hormat merujuk perkara di atas. Yang benar. Adalah saya Ab.Gantian hari bekerja dibayar secara tunai mengikut kadar gaji sehari.Dulhamid bin Udin. Atas permintaan dari Unit Bahan Tanaman. (Ab. Sekian. Pahang Darul Makmur.Dulhamid bin Udin) . Unit Bahan Tanaman.Saya masih mempunyai baki cuti tahun sebanyak 15 hari.Dulhamid bin Udin. Segala kerjasama dari pihak tuan amat saya hargai.

Pahang Darul Makmur. Tarikh : 21 April 2011 Kepada. Sekian. Pahang Darul Makmur. Unit Bahan Tanaman. Yang benar. terima kasih. PPP Tun Razak. Adalah dimaklumkan saya seperti nama diatas No K/T 02101821. Diharap perkara ini mendapat perhatian dari pihak tuan. 27000 Jerantut. 27000 Jerantut. MEMOHON CUTI TANPA GAJI Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas. Pengurus Kanan. (Mohd Norhafizan bin Mat Ladzin) . PPP Tun Razak. Unit Bahan Tanaman. Segala kerjasama dari pihak tuan amat saya hargai.Mohd Norhafizan bin Mat Ladzin. ingin memohon cuti tanpa gaji selama 1 hari mulai dari 20 April 2011 atas sebab urusan keluarga.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful