P. 1
Surat Cuti Tanpa Gaji

Surat Cuti Tanpa Gaji

|Views: 9,497|Likes:
Dipublikasikan oleh ikafaramey

More info:

Published by: ikafaramey on Oct 06, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/01/2013

pdf

text

original

Nur Julaikha Bt Ishak, Unit Bahan Tanaman, PPP Tun Razak, 27000 Jerantut, Pahang Darul Makmur.

Tarikh : 06 oktober 2011 Kepada, Pengurus Kanan, Unit Bahan Tanaman, PPP Tun Razak, 27000 Jerantut, Pahang Darul Makmur. MEMOHON CUTI Saya seperti nama dan alamat di atas ingin memohon cuti selama 1 hari pada 06 oktober 2011 atas sebab pergi ke kelas amali dan praktikal memandu. Diharap perkara ini mendapat perhatian dari pihak tuan. Segala kerjasama dari pihak tuan amat saya hargai. Sekian, terima kasih.

Yang benar,

(Nur Julaikha Bt Ishak)

saya bersetuju dan dengan rela hati untuk bekerja menggantikan cuti tahunan saya sebanyak 15 hari.Dulhamid bin Udin) . Pahang Darul Makmur. Unit Bahan Tanaman.Dulhamid bin Udin. Segala kerjasama dari pihak tuan amat saya hargai. Yang benar.Saya masih mempunyai baki cuti tahun sebanyak 15 hari. Sekian. PPP Tun Razak. Pengurus Unit Sumber Manusia.Gantian hari bekerja dibayar secara tunai mengikut kadar gaji sehari. terima kasih.Dulhamid bin Udin. 27000 Jerantut.Ab. (Ab. Tarikh : 30 November 2010 Kepada. Diharap perkara ini mendapat tindakan dari pihak tuan. Adalah saya Ab. Melalui Pengurus Unit Bahan Tanaman MEMOHON BAYARAN CUTI TAHUNAN Dengan hormat merujuk perkara di atas. Atas permintaan dari Unit Bahan Tanaman.No K/T 2100072 yang akan bersara pada penghujung bulan ini.

Yang benar. 27000 Jerantut. Segala kerjasama dari pihak tuan amat saya hargai. Pahang Darul Makmur. Unit Bahan Tanaman. Unit Bahan Tanaman. (Mohd Norhafizan bin Mat Ladzin) . 27000 Jerantut. PPP Tun Razak. Sekian. PPP Tun Razak. MEMOHON CUTI TANPA GAJI Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas. terima kasih. ingin memohon cuti tanpa gaji selama 1 hari mulai dari 20 April 2011 atas sebab urusan keluarga. Diharap perkara ini mendapat perhatian dari pihak tuan. Pahang Darul Makmur. Adalah dimaklumkan saya seperti nama diatas No K/T 02101821. Tarikh : 21 April 2011 Kepada. Pengurus Kanan.Mohd Norhafizan bin Mat Ladzin.

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->