Nur Julaikha Bt Ishak, Unit Bahan Tanaman, PPP Tun Razak, 27000 Jerantut, Pahang Darul Makmur.

Tarikh : 06 oktober 2011 Kepada, Pengurus Kanan, Unit Bahan Tanaman, PPP Tun Razak, 27000 Jerantut, Pahang Darul Makmur. MEMOHON CUTI Saya seperti nama dan alamat di atas ingin memohon cuti selama 1 hari pada 06 oktober 2011 atas sebab pergi ke kelas amali dan praktikal memandu. Diharap perkara ini mendapat perhatian dari pihak tuan. Segala kerjasama dari pihak tuan amat saya hargai. Sekian, terima kasih.

Yang benar,

(Nur Julaikha Bt Ishak)

Unit Bahan Tanaman. Yang benar.saya bersetuju dan dengan rela hati untuk bekerja menggantikan cuti tahunan saya sebanyak 15 hari. 27000 Jerantut. Adalah saya Ab.Dulhamid bin Udin) . terima kasih.Ab. Tarikh : 30 November 2010 Kepada.Saya masih mempunyai baki cuti tahun sebanyak 15 hari. PPP Tun Razak.Dulhamid bin Udin. (Ab. Segala kerjasama dari pihak tuan amat saya hargai. Atas permintaan dari Unit Bahan Tanaman.Gantian hari bekerja dibayar secara tunai mengikut kadar gaji sehari. Pahang Darul Makmur. Melalui Pengurus Unit Bahan Tanaman MEMOHON BAYARAN CUTI TAHUNAN Dengan hormat merujuk perkara di atas.Dulhamid bin Udin. Sekian. Pengurus Unit Sumber Manusia. Diharap perkara ini mendapat tindakan dari pihak tuan.No K/T 2100072 yang akan bersara pada penghujung bulan ini.

terima kasih. PPP Tun Razak. Sekian. Segala kerjasama dari pihak tuan amat saya hargai. Tarikh : 21 April 2011 Kepada. Unit Bahan Tanaman. Unit Bahan Tanaman. Yang benar. 27000 Jerantut. Pengurus Kanan. PPP Tun Razak. 27000 Jerantut. MEMOHON CUTI TANPA GAJI Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas. Pahang Darul Makmur.Mohd Norhafizan bin Mat Ladzin. (Mohd Norhafizan bin Mat Ladzin) . Adalah dimaklumkan saya seperti nama diatas No K/T 02101821. ingin memohon cuti tanpa gaji selama 1 hari mulai dari 20 April 2011 atas sebab urusan keluarga. Pahang Darul Makmur. Diharap perkara ini mendapat perhatian dari pihak tuan.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful