Nur Julaikha Bt Ishak, Unit Bahan Tanaman, PPP Tun Razak, 27000 Jerantut, Pahang Darul Makmur.

Tarikh : 06 oktober 2011 Kepada, Pengurus Kanan, Unit Bahan Tanaman, PPP Tun Razak, 27000 Jerantut, Pahang Darul Makmur. MEMOHON CUTI Saya seperti nama dan alamat di atas ingin memohon cuti selama 1 hari pada 06 oktober 2011 atas sebab pergi ke kelas amali dan praktikal memandu. Diharap perkara ini mendapat perhatian dari pihak tuan. Segala kerjasama dari pihak tuan amat saya hargai. Sekian, terima kasih.

Yang benar,

(Nur Julaikha Bt Ishak)

Saya masih mempunyai baki cuti tahun sebanyak 15 hari.Dulhamid bin Udin) . Atas permintaan dari Unit Bahan Tanaman. Pahang Darul Makmur. Sekian. Tarikh : 30 November 2010 Kepada.Dulhamid bin Udin. Unit Bahan Tanaman. Adalah saya Ab. Diharap perkara ini mendapat tindakan dari pihak tuan. PPP Tun Razak. Melalui Pengurus Unit Bahan Tanaman MEMOHON BAYARAN CUTI TAHUNAN Dengan hormat merujuk perkara di atas.Ab. (Ab. Pengurus Unit Sumber Manusia. terima kasih.Gantian hari bekerja dibayar secara tunai mengikut kadar gaji sehari.saya bersetuju dan dengan rela hati untuk bekerja menggantikan cuti tahunan saya sebanyak 15 hari. 27000 Jerantut. Segala kerjasama dari pihak tuan amat saya hargai. Yang benar.Dulhamid bin Udin.No K/T 2100072 yang akan bersara pada penghujung bulan ini.

Yang benar. Segala kerjasama dari pihak tuan amat saya hargai. Pahang Darul Makmur. terima kasih. MEMOHON CUTI TANPA GAJI Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas. Pahang Darul Makmur. Tarikh : 21 April 2011 Kepada. Diharap perkara ini mendapat perhatian dari pihak tuan. PPP Tun Razak. Sekian. Unit Bahan Tanaman. 27000 Jerantut. Pengurus Kanan. (Mohd Norhafizan bin Mat Ladzin) . Adalah dimaklumkan saya seperti nama diatas No K/T 02101821.Mohd Norhafizan bin Mat Ladzin. PPP Tun Razak. ingin memohon cuti tanpa gaji selama 1 hari mulai dari 20 April 2011 atas sebab urusan keluarga. Unit Bahan Tanaman. 27000 Jerantut.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful