Nur Julaikha Bt Ishak, Unit Bahan Tanaman, PPP Tun Razak, 27000 Jerantut, Pahang Darul Makmur.

Tarikh : 06 oktober 2011 Kepada, Pengurus Kanan, Unit Bahan Tanaman, PPP Tun Razak, 27000 Jerantut, Pahang Darul Makmur. MEMOHON CUTI Saya seperti nama dan alamat di atas ingin memohon cuti selama 1 hari pada 06 oktober 2011 atas sebab pergi ke kelas amali dan praktikal memandu. Diharap perkara ini mendapat perhatian dari pihak tuan. Segala kerjasama dari pihak tuan amat saya hargai. Sekian, terima kasih.

Yang benar,

(Nur Julaikha Bt Ishak)

Unit Bahan Tanaman. Segala kerjasama dari pihak tuan amat saya hargai.Saya masih mempunyai baki cuti tahun sebanyak 15 hari. Melalui Pengurus Unit Bahan Tanaman MEMOHON BAYARAN CUTI TAHUNAN Dengan hormat merujuk perkara di atas.Ab. (Ab. Tarikh : 30 November 2010 Kepada. Pengurus Unit Sumber Manusia. Adalah saya Ab. Atas permintaan dari Unit Bahan Tanaman. Pahang Darul Makmur.Dulhamid bin Udin. Diharap perkara ini mendapat tindakan dari pihak tuan. Yang benar.No K/T 2100072 yang akan bersara pada penghujung bulan ini.Dulhamid bin Udin) .saya bersetuju dan dengan rela hati untuk bekerja menggantikan cuti tahunan saya sebanyak 15 hari.Gantian hari bekerja dibayar secara tunai mengikut kadar gaji sehari. PPP Tun Razak. 27000 Jerantut.Dulhamid bin Udin. Sekian. terima kasih.

Adalah dimaklumkan saya seperti nama diatas No K/T 02101821. Pengurus Kanan. Segala kerjasama dari pihak tuan amat saya hargai. PPP Tun Razak. Sekian. Diharap perkara ini mendapat perhatian dari pihak tuan. 27000 Jerantut. Unit Bahan Tanaman. PPP Tun Razak. (Mohd Norhafizan bin Mat Ladzin) . Pahang Darul Makmur. Pahang Darul Makmur. MEMOHON CUTI TANPA GAJI Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas. terima kasih.Mohd Norhafizan bin Mat Ladzin. Unit Bahan Tanaman. Yang benar. Tarikh : 21 April 2011 Kepada. ingin memohon cuti tanpa gaji selama 1 hari mulai dari 20 April 2011 atas sebab urusan keluarga. 27000 Jerantut.