P. 1
contoh surat sponsor

contoh surat sponsor

|Views: 10,453|Likes:
Dipublikasikan oleh robinhudz

More info:

Published by: robinhudz on Mar 07, 2011
Hak Cipta:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/19/2013

pdf

text

original

LKKKS/14/2009 20hb.

Februari 2009 Hasro Furniture Gallery (M) Sdn Bhd Lot 12, Jalan PBR 33 Fasa 4C , Kawasan Perindustrian Bukit Rambai, 75250 Melaka TANGAN Tuan, MEMOHON SUMBANGAN BAGI TUJUAN LAWATAN KERJA KE KOTA KINABALU SABAH, PADA 2HB HINGGA 5HB JULAI 2009 Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk. 2. Sukacita dimaklumkan bahawa Kelab Sukan dan Kebajikan Mahkamah Syariah Melaka akan mengadakan Lawatan Kerja Ke Kota Kinabalu, Sabah yang dijadualkan bermula pada 2hb Julai 2009 sehingga 5hb Julai 2009.

DENGAN SERAHAN

3.

Untuk makluman tuan, tujuan utama lawatan kerja ni adalah untuk melawat Mahkamah Syariah Kota Kinabalu, Sabah serta untuk pendedahan dan input baru kepada pegawai dan kakitangan Mahkamah Syariah Melaka. Ianya penting bagi kami untuk mempertingkatkan lagi prosedur kerja ke tahap yang lebih efisyen dan mengemaskinikan lagi Sistem Penyampaian Awam di peringkat jabatan.

4.

Sehubungan dengan itu, kami amat menghargai sekiranya pihak tuan memberi sumbangan bagi membiayai lawatan kerja ini. Sumbangan bolehlah dibuat atas nama “KELAB SUKAN DAN KEBAJIKAN MAHKAMAH SYARIAH NEGERI MELAKA”.

5.

Di atas kerjasama dan pertimbangan tuan sangat dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih Sekian,terima kasih. Saya yang menurut perintah, ………………………………………………………………… TUAN AMIRRUDIN ABDUL LATIP Pengerusi Lawatan Kerja Ke Kota Kinabalu, Sabah. b/p Ketua Hakim Syarie

Mahkamah Syariah Negeri Melaka Melaka .

You're Reading a Free Preview

Mengunduh
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->