Anda di halaman 1dari 19

CIKGU BIOLOGI Oleh: Teratai ina adalah seorang guru sains di sebuah sekolah menengah.

Umurnya 30 tahun, telah bercerai tanpa anak kerana tiada persefahaman. Bekas suaminya seorang ustaz atas pilihan keluarga. Suaminya menyuruh Rina berhenti kerja dan menjadi suri rumah sepenuh masa. Kerana sayangkan kerjayanya terjadi perselisihan faham dan jatuhlah talak satu. Rina yang cantik mirip Deemi Moore menjadi kegilaan murid-murid terutama murid lelaki. Bertubuh langsing tinggi lampai Rina kelihatan seorang wanita yang sempurna. Bagi mengisi masa lapang dan atas permintaan murid-muridnya Rina mengadakan tuisyen di rumahnya. Pelajaran sains terutama biologi adalah kepakaran Rina. Ada lima orang murid yang secara tetap datang ke rumahnya setiap petang, tiga hari seminggu. Sayangnya tiada pelajar melayu yang berminat. Mereka lebih suka lepak di shopping complex. Petang itu hujan lebat, hanya Lim Keng Liat yang sempat sampai sebelum hujan turun. Sewaktu dia sampai di rumahnya Lim sedang menunggu di luar rumah. Rina yang basah seluruh pakaiannya menjemput Lim masuk ke rumah selepas kunci pintu di buka. Okey Lim, buat dulu latihan, saya perlu mandi dan menukar pakaian saya yang basah. Bagi Rina, Lim seorang pelajar yang rajin cuma pelajaranya agak tercicir kerana sering mewakili sekolah ke pertandingan bola keranjang. Lim bertubuh langsing dan tinggi budaknya. Mungkin kerana sering di padang Lim tidak seperti budak cina yang lainnya yang berkulit putih, kulit Lim agak gelap dan badannya berotot pejal. Bagi Rina antara semua murid yang datang tuisyen ke rumahnya Limlah yang paling menarik. Rina tertarik dengan Lim dan diam-diam dia menyukai muridnya itu. Malam tadi Rina bermimpi indah dan mimpi itu menghantui dirinya. Mungkin kerana sudah lama tidak mengadakan hubungan batin maka mimpi enak malam tadi terbawa-bawa hingga ke siang hari. Bila Rina melihat Lim petang ini maka timbul perasaan berahinya dan dia akan memberi pelajaran tambahan kepada muridnya itu. "Sudah selesai latihannya Lim?" Rina bertanya muridnya itu. Rina masuk kembali ke ruang tamu setelah meninggalkan Lim selama satu jam untuk mengerjakan soalan-soalan yang diberikannya. Hujan masih lebat mencurah-curah di luar dengan petir sekali sekala memancar cerah. Agak sejuk suasana di dalam rumah. Rina menukar pakaian pakainnya, dia hanya mengenakan t shirt sahaja tanpa coli untuk merangsang muridnya itu. Di balik baju longgarnya itu bentuk payudaranya terlihat jelas, terlebih lagi puting susunya yang menyembul. Sebaik saja ia keluar, mata Lim nyaris terkeluar karena melotot, melihat tubuh gurunya. Rina membiarkan rambut panjangnya terurai bebas, tidak seperti biasanya bertudung bila dia mengajar di sekolah. "Kenapa kamu Lim, sini kertas latihannya biar saya periksa." Muka Lim merah kerana malu bila Rina tersenyum sewaktu pandangannya terarah ke buah dada cikgu muda yang cantik itu. "Lim kamu mau menolong saya?" Rina merapatkan duduknya di sofa bersentuhan dengan tubuh muridnya.

"Tolong apa tu cikgu?" Tubuh Lim bergetar ketika tangan gurunya itu merangkul dirinya, sementara tangan Rina yang lagi satu mengusap-ngusap pangkal pahanya. Sekarang Lim mula faham apa jenis pertolongan yang diminta oleh guru biologinya itu. "Tolong saya, tapi ini rahsia antara kita." "Tapi tapi ..saya.." "Kenapa? Ooooo..kamu masih teruna ya?" Muka Lim langsung saja merah mendengar perkataan Rina. Tanpa bersuara dia mengangguk perlahan. Dia malu kerana tidak ada pengalaman mengenai hubungan lelaki dan perempuan. "Tak apa-apa, kambing yang tak sekolah pun pandai buat seks." Rina kemudian duduk di pangkuan Lim. Bibir keduanya kemudian saling bertautan, Rina yang agresif kerana haus akan kehangatan dan Lim yang menurut saja ketika tubuh hangat gurunya menekan ke dadanya. Ia boleh merasakan puting susu Rina yg mengeras. Lidah Rina menjelajahi mulut Lim, mencari lidahnya untuk kemudian saling berpagutan bagai ular. Setelah puas, Rina kemudian berdiri di depan muridnya yang masih terpinga-pinga. Satu demi satu pakaiannya berjatuhan ke lantai. Tubuhnya yang terdedah seakan-akan mencabar untuk diberi kehangatan oleh remaja yang juga muridnya ini. "Buka pakaianmu Lim." Rina berkata sambil merebahkan dirinya di karpet. Rambut panjangnya tergerai bagai sutera ditindihi tubuhnya. Rambut hitam berkilat itu sungguh cantik. "Ahhhh... cepat Lim," Rina mendesah tidak sabar. Lim kemudian berlutut di samping gurunya. Ia tidak tahu apa yg harus dilakukan. Pengetahuannya tentang seks hanya diperolehi dari buku dan video saja. "Lim, letakkan tanganmu di dada cikgu." Dengan gementar Lim meletakkan tangannya di dada Rina yang turun naik. Tangannya kemudian dibimbing untuk meramas-ramas payudara Rina yang montok itu. "Oohhh... enakk. Bagus, ramas pelan-pelan, rasakan putingnya yang menegang.." Dengan semangat Lim melakukan apa yang gurunya katakan. Dengan perasaan penuh debaran dia memicit-micit lembut gunung kembar itu. Pertama kali dalam hidupnya dia menyentuh buah dada wanita dewasa. "Cikgu, boleh saya hisap tetek cikgu?" Rina tersenyum mendengar pertanyaan muridnya, yang berkata sambil menunduk malu. Masih ada perasaan segan pada remaja muridnya itu. "Boleh, buatlah apa yg kamu suka."

Tubuh Rina menegang ketika merasakan jilatan dan hisapan mulut pemuda itu di puting susunya. Perasaan yang pernah dirasakan 3 tahun lalu ketika ia masih bersama suaminya. "Oohhh... jilat terus sayang. Oohhhhh... " Tangan Rina mendakap erat kepala Lim ke payudaranya. Lim semakin buas menjilat puting susu gurunya tersebut, mulutnya tanpa ia sedari menimbulkan bunyi yang nyaring. Keharuman tubuh Rina membangkitkan nafsu Lim. Dia menjadi geram. Hisapan Lim makin kuat, bahkan tanpa ia sedari digigit-gigit ringan puting gurunya tersebut. "Mmmmm.. nakal kamu." Rina tersenyum merasakan tingkah muridnya itu. Sekarang cuba kamu lihat daerah bawah pusat cikgu. Lim menurut saja. Duduk di antara kaki Rina yang membuka lebar. Rina kemudian menyandarkan belakangya pada dinding ruang tamu. Rina berada dalam posisi yang memudahkan Lim membelai bahagian bawah tubuhnya itu. Lim memerhati tubuh telanjang Rina dengan dada berdebar dan perasaan serba-salah. Pertama kali dia berhadapan dengan wanita dewasa tanpa seurat benang menutupi lekoklekok indah. Cikgu biologinya sungguh cantik. Bagi Lim, Rina adalah suatu ciptaan yang amat sempurna. Perasaannya terbakar, ghairahnya menyala dan nafsunya berada diubunubun. Tanpa dia sadari batang kemaluannya menegang dan mengembang. Pertama kali dia merasai perasaan aneh menjalar di sekujur batang tubuhnya. "Cuba kamu rasakan." Rina membimbing telunjuk Lim memasuki kemaluannya. "Hangat cikgu." Kata Lim dengan suara yang hampir tidak terkeluar. "Boleh kamu rasakan ada semacam benjolan?" "Ia, cikgu" "Itu yang dinamakan klitoris atau kelentit. Benda itu adalah titik peka bagi wanita. Kamu masih ingat mengenai organ reproduktif perempuan?. Cuba kamu gosok." Pelan-pelan jari Lim mengusap-usap klitoris yg mulai menyembul itu. Kenyal dan licin. Hanya jarinya di situ sedangkan perhatiannya pada tundun tebal berbulu nipis warna hitam. Sepasang bibir tebal warna merah terbuka bagaikan kelopak warna mawar. "Terus ..ooohhhh ..ya..gosok ..gosokk .." Rina mengeliat keenakan ketika kelentitnya digosok-gosok oleh Lim. "Kalau digosok begini sedap ya cikgu?" Lim tersenyum sambil terus mengosok-gosok jarinya. "Oohh! Limm......," tubuh Rini telah basah oleh peluh, fikirannya serasa di awang-awang, sementara bibirnya merintih-rintih keenakan. Tangan Lim semakin berani mempermainkan kelentiti gurunya yang makin bergelora dirangsang birahi. Nafasnya yang semakin pantas pertanda pertahanan gurunya akan segera bolos. "Oooaaaahhhh... Limmm..."

Tangan Rina mencengkam bahu muridnya, sementara tubuhnya menegang dan otot-otot kewanitaannya menegang. Matanya terpejam sesaat, menikmati kenikmatan yang telah lama tidak dirasakannya. "Hmmmm... kamu pandai Lim. Sekarang cuba kamu berbaring." Lim menurut saja. Pelirnya makin menegang ketika merasakan tangan lembut gurunya. Pertama kali batang pelirnya disentuh oleh tangan halus seorang perempuan. Malah perempuan itu adalah gurunya yang cantik dan menawan. Guru yang dipuja-puja oleh muridmurid lelaki di sekolahnya. Guru yang sentiasa dijadikan ilham untuk melancap. "Wah..wahh.. besarnya buruk awak," tangan Rina segera mengusap-usap batang pelir yang telah mengeras tersebut. Rina memerhati batang pelir muridnya yang sedang terbaring itu. Ukurannya jauh lebih besar dan lebih panjang daripada batang pelir bekas suaminya dulu. Batang keras kepunyaan remaja cina itu dipegang, diramas dan diusap-usap. Batang coklat berkepala merah itu membuat hatinya berdebar kencang. Ghairah dan nafsunya menyala-nyala. Ini batang zakar atau penis shaft. Kamu masih ingat pelajaran biologi yang saya ajar? Masih ingat cikgu, sikit-sikit. Penis kamu masih lengkap. Ini foreskin atau prepuce. Budak-budak biasa menyebutnya kulup. Saya pernah melihat burung Aziz, tak ada kulup cikgu. Itu kerana Aziz bersunat. Kulit kulup ini dipotong. Kenapa mesti bersunat, cikgu? Itu ajaran agama. Agama Islam dan Yahudi menyuruh penganutnya bersunat. Kalau cikgu suka yang mana. Bersunat atau tak bersunat? Lim masih bertanya. Dua-dua saya suka. Tapi saya seronok melihat perempuan bermain dengan penis tak bersunat. Saya suka tengok mereka masukkan lidah mereka dalam kelongsong kulup. Cikgu dah cuba penis berkulup? Belum, saya hanya lihat dalam internet. Kalau yang bersunat memang pernah saya rasa. Cikgu nak cuba saya punya? Boleh juga, apa salahnya. Mata Rina masih terfokus di pangkal paha Lim yang terbaring terlentang di atas karpet. Rina dapat melihat dengan jelas batang zakar Lim keras terpacak macam tiang bendera. Cikgu biologi itu teramat geram dengan batang coklat berkepala merah itu berdenyut-denyut. Hanya separuh saja kepala merah itu kelihatan terjulur keluar daripada kulit penutupnya. Rina mengenggam dengan kedua tapak tangannya dan kepalanya masih berbaki. Mungkin tujuh inci panjangnya, fikir Rina.

Rina melancap batang remaja itu beberapa kali. Kulit kulupnya bergerak turun naik mengikut gerak irama tangan Rina. Melihat kepala merah yang lembab itu membuat Rina bertambah geram. Segera saja benda panjang dan berdenyut-denyut itu masuk ke mulut Rina. Ia segera menjilat zakar muridnya itu dengan penuh semangat. Kepala pelir muridnya itu dihisapnya kuat-kuat, hingga Lim merintih dan mengerang keenakan. "Ahhhh... sedapnya cikgu." Lim tanpa sedar mengangkat-angkat punggungnya ke atas membuatkan batang pelirnya makin dalam memasuki mulut mungil cikgunya. Bibir merah yang basah itu kejap melingkari batang coklat muda. Lim merasa sungguh geli bila lidah Rina melingkari kepala pelirnya yang sudah terloceh itu. Lidah suam yang kasar itu memberikan rasa sensasi yang sungguh lazat. Belum pernah dia merasai kesedapan seperti ini. Gerakan mulut Rina semakin laju seiringan dengan gerak Lim yang juga laju. Rina dapat merasakan batang kenyal seperti belon itu sungguh enak. Lim juga merasakan keenakan mulut gurunya yang hangat itu. Lim mendorong pelirnya makin dalam hingga ke kerongkong Rina. Rina mengemut mulutnya makin kuat. Batang muda itu amat menyelerakan. "Ooohhh... cikgu, sedapnya..." Serentak itu tersemburlah cairan mani Lim dengan lajunya bagaikan jetstream ke dalam mulut cikgu biologi itu. Rina menjilat dan menelan cairan hangat itu penuh selera hingga ke pancutan terakhir. Cairan berlendir itu terasa lemak-lemak masin. "Hmmm... manis rasanya Lim." Rina masih tetap menjilat batang pelir muridnya yang masih tegak. Kedua lutut Lim bagaikan tak bermaya. Nafasnya disedut dan dihembus tanpa irama. Dia rasa badannya bagaikan tidak bermaya. Perasaan aneh yang pertama kali dirasainya. "Sebentar, saya mau minum dulu.." Rina bersuara perlahan. Ketika Rina sedang membelakangi muridnya sambil meneguk air dingin dari peti sejuk, tibatiba ia merasakan seseorang memeluknya dari belakang. Pelukan itu cukup erat hingga Rina terasa lemas. "Lim, biar cikgu minum dulu..." "Cikgu minumlah, mulut bawah pun biar minum juga." Lim yang batang pelirnya kembali mengeras mendorong Rina ke peti sejuk. Gelas yang dipegang Rina jatuh, untungnya tidak pecah. Tangan Rina kini menyangga tubuhnya ke permukaan pintu peti sejuk. Sesuatu yang keras kenyal berada dipermukaan lurah kemaluannya. "Cikgu, sekarang!" "Ahhh..... " Rina meraung ketika Lim menekan batang pelirnya dengan kuat ke liang buritnya dari belakang. Dalam hatinya ia sangat menikmati hal ini, pemuda yg tadinya pasif berubah menjadi liar dan ganas. "Lim... sedap ohhh ohhh..."

Tubuh Rina bagai tanpa tenaga menikmati kelazatan yangg tiada taranya. Tangan Lim satu menyangga tubuhnya, sementara yang lain meramas-ramas payudara cikgu yang menjadi idamannya. Dan pelirnya yang keras meneroka lubang nikmat yang basah dan hangat kepunyaan cikgu muda itu. "Cikgu, sedap kan?" bisik Lim di telinga Rina. 'Ahhhh ..hhhhh." Rina hanya merintih dan merengek setiap kali merasakan tikaman keras dari belakang. 'Jawab cikgu, " dengan keras dan kuat Lim mengulangi dayungannya. "Sedap Lim, sedap... " Rina tak mampu berkata-kata lagi. Dia benar-benar menikmati hubungan tersebut. Sudah lama dia tidak merasai kenikmatan seperti ini sejak berpisah dengan suaminya dulu. Dan kelazatan kali ini amat berlainan. Batang anak muridnya yang besar dan panjang itu benarbenar memberi kepuasan kepadanya. Batang yang semakin mengeras dan kepalanya makin mengembang serta berdenyut-denyut itu memberi rasa kesedapan yang tiada tara. Lim makin melajukan tikamannya. Pergerakan sungguh lancar kerana cairan pelincir banyak keluar dari lubang nikmat Rina. Malah cairan yang hangat itu mengalir keluar membasahi pangkal paha guru dan murid. Bila Rina merasai pelir Lim makin mengeras dan denyutan kepalanya makin kuat, dia tahu Lim akan memuntahkan maninya sekali lagi. "Lim... jangan di da...." Belum sempat ia meneruskan kalimatnya, Rina telah merasakan cairan hangat di liang buritnya menyembur keras. Kepalang basah ia kemudian mendorong keras pinggulnya ke belakang. Punggungnya merapat ke pangkal paha Lim. "Uuhggghhh... " Butuh Lim yang berlepotan mani itupun tertancap sampai ke pangkal hingga menyentuh pangkal rahim Rina. Kedua-duanya menggelepar kesedapan. Kedua-duanya secara serentak mengalami orgasme yang palong agung. Kedua insan itupun tergolek lemas menikmati apa yang baru saja mereka rasakan. Setelah kejadian dengan Lim, Rina masih sering bertemu dengannya bagi mengulangi lagi perbuatan mereka. Namun yang membuatkan Rina bimbang adalah jika Lim kemudian membocorkan hal ini kepada teman-temannya. Benar juga, apa yang ditakutkannya itu benar-benar berlaku.....

Ketika Rina berjalan menuju keretanya selepas tamat persekolahan hari itu, perhatiannya tertumpu pada seorang muridnya yang duduk di atas motorsikal di samping keretanya. Rina memang kenal murid itu, namanya Reza. Reza memang terkenal dengan nakalnya dan ketua kumpulan budak-budak yang selalu membuat masalah. Hatinya agak tidak tenteram melihat situasi ini. "Cikgu Rina, salam dari Lim, " Reza melemparkan senyum sambil

duduk di s motornya. " Terima kasih, boleh saya masuk? " Dengan hati yang bercampu-baur Rina meminta izin muridnya sendiri kerana motor Reza menghalang pintu keretanya. " Boleh.. boleh cikgu, saya juga ingin pelajaran tambahan seperti Lim." Langkah Rina terhenti seketika. Namun otaknya masih berfungsi normal, meskipun dia amat terperanjat dengan permintaan itu. "Saya rasa pelajaran kamu okey, tak perlu pelajaran tambahan," jawab Rina perlahan sambil melangkah masuk ke dalam keretanya. "Saya nak belajar pelajaran biologi, pelajaran reproduksi. Kalau cikgu tak sudi saya akan minta pengetua mengajar saya sambil melaporkan pelajaran Lim, " Reza tersenyum penuh kemenangan. " Apa hubungannya, saya tak faham?" Keringat mulai membasahi dahi Rina. " Sudahlah kita sama-sama tahu cikgu. Saya jamin pasti puas." Tanpa menghiraukan muridnya, Rina memandu kereta pulang ke rumahnya. Namun ia sempat mengamati bahwa muridnya itu mengikutinya hingga hilang d iselekoh di belakangnya. Setelah mandi air hangat dan minum segelas air dari peti sejuk, Rina menuju ruang tamu untuk menonton tv. Namun ketika ia hendak duduk tia-tiba pintu depan diketuk oleh seseorang. Rina segera menuju pintu itu, ia mengira Lim yang datang. "Reza! Kenapa kamu mengikut saya?" Rina terperanjat melihat Reza berdiri di hadapannya. "Boleh saya masuk?" Tidak!" "Cikgu mahu rahsia cikgu dengan Lim diketahui cikgu lain?"

Dengan geram ia mempersilakan Reza masuk. Rina berdebardebar. Dia amat yakin Reza telah mengetahui rahsianya dengan Lim. "Cantik rumah cikgu," dengan santainya Reza duduk di dekat tv. " Patutlah Lim seronok datang ke sini. "Apa hubunganmu dengan Lim? Itu urusan kami berdua, dengan rasa dongkol Rina bertanya. "Dia kawan rapat saya. Tidak ada rahasia diantara kami berdua. Jadi ertinya.... Reza sengaja membiarkan kata-katanya tergantung. Kali ini Rina benar-benar mati akal. Tidak tahu apa yang harus dilakukan. Suasana di ruang tamu menjadi sepi dan kaku. "Cikgu, kalau saya ingin melayan lebih baik dari Lim, cikgu mau?" Reza bangkit dari duduknya dan berdiri di depan Rina. Rina tidak mampu menjawab pertanyaan muridnya itu. Tubuhnya panas dingin. Belum sempat ia menjawab, Reza telah membuka zip celananya. Dan setelah beberapa ketika batang pelirnya meyembul keluar dan telah berada di hadapan Rina. "Bagaimana cikgu, lebih besar dari Lim kan? Reza ternyata lebih agresif dari Lim, dengan satu gerakan meraih kepala Rina dan memasukkan butuhnya ke mulut Rina. "Mmmmppphhhh...." "Ahh yaa.. memang cikgu pandai dalam hal ini. Nikmati saja cikgu... " Rupanya nafsu menguasai diri Rina, menikmati butuh yang besar di dalam mulutnya, ia segera mengulumnya bagai gula-gula. Dijilatinya kepala pelir muridnya itu dengan semangat. Tak guna dia membantah kalau akhirnya itu juga yang perlu dilakukannya. Lebih baik dia menikmatinya saja. Spontan saja Reza merintih keenakan. "Aduhh... sedapnya cikgu. Ooohhhhh.."

Reza mengayak-ayak batang pelirnya ke dalam mulut Rina, sementara tangannya meramas-ramas rambut gurunya itu. Rina merasakan ketulan daging yang dimamahnya berdenyut-denyut. Rupanya Reza sudah hendak keluar. "Oooohhh.. cikgu enakkk..enakkk ..aahhhhhhhhhh.." Cairan mani Reza memancut di mulut Rina, dan segera ditelannya. Dijilatnya batang pelir yang berlepotan itu hingga bersih. Kemudian ia berdiri. "Sudahh.. sudah selesai kamu boleh pulang." Namun Rina tidak mampu melawan perasaannya sendiri. Ia menikmati mani Reza yang berlemak itu serta membayangkan bagaimana rasanya jika butuh besar itu masuk ke lubangnya. Serentak itu lubang buritnya terasa hangat, geli dan gatal-gatal. "Belum selesai lagi cikgu. Itu hanya pembuka selera saja. Mari ke kamar, akan saya perlihatkan permainan yang sebenarnya." "Apa!! beraninya kamu!" Rina pura-pura membentak dan membantah. Namun dalam hatinya ia mau. Justeru itu tanpa berkata-kata ia berjalan ke kamarnya, Reza mengikuti saja. Setelah berada di dalam bilik tidur, Rina tetap berdiri membelakangi muridnya itu. Ia mendengar suara pakaian jatuh, dugaannya pasti Reza sedang melepaskan pakaiannya. Ia pun segera mengikuti jejak Reza. Namun ketika ia hendak melepaskan kancing bajunya.. "Sini saya teruskan.." ia mendengar Reza berbisik ke telinganya. Tangan Reza segera membuka kancing bajunya yang terletak di bagian depan. Kemudian setelah baju yang dipakai Rina terbuka, tangan muridnya itupun meraba-raba payudaranya. Rina juga merasakan batang pelir pemuda itu di antara belahan pantatnya. "Besarnya batang budak ini," fikir Rina cuba membandingkan dengan Lim. Tak lama kemudian iapun dalam keadaan polos. Butuh Reza digosok-gosokkan di antara pantatnya, sementara

tangan pemuda itu meramas payudaranya. Ketika jemari Reza meramas puting susu Rina, erangan kenikmatan pun keluar. "Mmmmm... oohhhhh.... Reza tetap melakuka aksi peramasan itu dengan satu tangan, sementara tangan yang satu lagi melakukan operasi ke celah paha Rina. "Reza aaahhhhhh...." Tubuh Rina menegang ketika benjolan klitorisnya ditekan-tekan oleh Reza. "Enak cikgu?" Reza kembali berbisik di telinga gurunya yang telah terbakar oleh api birahi itu. Rina hanya mampu mengerang, mendesah, dan berteriak lirih ketika usapan, ramasan dan pekerjaan tangan Reza dikombinasi dengan gigitan ringan di lehernya. Tiba-tiba Reza menolak perlahan tubuh Rina agar membongkok. Kakinya di lebarkan. Rina berdiri dengan kedua kaki terbuka luas. "Kata Lim ini posisi yang disukai cikgu." "Ahhhh....." Rina mengerang ketika Reza dengan keras membenamkan batang besar dan panjangnya ke liang cipapnya dari belakang. "Uggghhhhh....." Reza medengus penuh ghairah dengan tiap tikaman baatang pelirnya ke lubang burit Rina. Rinapun merengek dan mengerang kenikmatan ketika liang nikmatnya yang sempit itu dibolosi secara cepat. "Aahhh ..terussss terussss Rezaaa ... " Kepala cikgu cantik dan bergetah itu berayun-ayun akibat tikaman-tikaman Reza. Tangan Reza mencengkam bahu Rina, seolah-olah mengarahkan tubuh gurunya itu agar semakin cepat saja menelan butuhnya. Tiap kali pinggulnya ditolak ke depan akan diikuti serentak dengan tarikan bahu Rina ke belakang. Dengan cara itu batang pelirnya terbenam dengan dalamnya hingga ke pangkal. Rina dapat merasanya pangkal rahimnya disondol-sondol oleh kepala pelir Reza. Dia mengerang bertambah

kuat. "Ooohhh Rina... Rinnnaaaaaaa.." Reza meracau dan tidak lagi memanggil cikgu kepada gurunya itu. Cairan maninya terasa sudah bergerak laju di dalam batang pelirnya. Bila-bila masa cairan nikmatnya itu akan memancut keluar. Badannya mengejang dan otot-otot badannya mengeras kaku. Rina segera merasakan cairan hangat menyembur di dalam rahimnya dengan deras. Matanya terpejam menikmati perasaan yang tidak bisapernah ia bayangkan. Kesedapannya melebihi dari apa yang ia perolehi dari Lim. Pemuda melayu ini memang hebat. Risa dalam diam mengakui kehebatan Reza. Rina masih tergolek kelelahan di tempat tidur. Rambutnya yang hitam panjang menutupi bantalnya, dadanya yang indah naikturun mengikuti irama nafasnya. Sementara itu lurah merekahnya sangat basah, berlepotan mani Reza dan maninya sendiri. Reza juga telajang bulat, ia duduk di tepi tempat tidur mengamati tubuh gurunya itu. Ia kemudian duduk mendekat, tangannya meraba-raba gua keramat Rina, kemudian dimain-mainkan biji kelentit gurunya yang merah dan menonjol. "Mmmmm.. letih..." Bibir Rina mendesah ketika kelentitnya dipermainkan. Sebenarnya ia sangat kepenatan tapi perasaan terangsang yang ada di dalam dirinya mulai muncul lagi. Dibukanya kakinya lebar-lebar sehingga memberikan kemudahan bagi Reza untuk memainkan permata nikmatnya. "Reza... aahhhh..." Tubuh Rina bergetar, menggelinjang-gelinjang ketika Reza mempercepat permainan tangannya. Permata nikmat itu digosokgosok lembut dengan jari-jarinya. Rina kemudiannya menjerit histeria bila lidah Reza berlegar dan menyedut daging lembut yang sensitif itu. Cairan hangat mencurah-curah keluar dari terowong Rina. Tungging cikgu, teringin lagi.

"Kamu ni tak puas-puas ke?" Rina bersuara manja sambil tersenyum-senyum. Sempat juga dia menjeling batang zakar Reza yang kembali mengeras. Barang cikgu sungguh sedap. Saya sanggup tak makan kalau boleh bersama dengan cikgu. Kalau kamu tak makan macam mana batang kamu nak keras. Saya tak suka batang lembik. Sambil tersenyum nakal, Rina bangkit dan menungging. Sempat juga dia melurut-melurut alat kelamin muridnya yang hangat dan keras itu sebelum kedua tangannya memegang kayu kepala katil tempat tidurnya. Matanya terpejam menanti tujahan pelir Reza. Reza meraih payudara Rina dari belakang dan mencengkam dengan kuat bila ia membenamkan kepala butuhnya yang sudah tegang. "Adduuuuhhhh...." Rina mengaduh nikmat kemudian menggigit bibirnya, ketika lubang kemaluannya yang telah licin melebar kerana desakan pelir Reza. "Lubang cikgu sungguh enak, ketat. Macam lubang anak dara, " Reza memuji sambil menggoyang-goyangkan pinggulnya. "Burung kamu juga sedap..." Rina benar-benar menikmati permainan muridnya itu. Tak sangka muridnya itu amat pandai melayannya. Reza sungguh berpengalaman. Berkali-kali Rina mengalami orgasme dikerjakan oleh muridnya itu. Hanya erangan dan jeritan nikmat yang keluar dari celah-celah bibir mungilnya. Sedap dan hangat lubang cikgu. Patutlah Lim kata kotenya macam terbakar bila berada dalam lubang cikgu. Itu kerana Lim tak sunat. Kepala burungnya lebih sensitif. Rina memegang erat kepala katil. Badannya digerakkan untuk mengimbangi serangan Reza. Nikmat dan nikmat saja dirasainya bila batang pelir Reza keluar masuk dalam lubang buritnya.

Nikmatnya bertambah-tambah bila kedua teteknya diramasramas. Kata Lim cikgu suka kote tak sunat. Saya suka main-main dengan kulit muncung di kepala kote Lim tu. Saya punya tak sedap ke, cikgu? Reza bertanya sambil menghentak kuat di pantat cikgu cantik itu. Sedap, lebih sedap dari Lim punya. Reza tersenyum dengan pujian Rina. Sodokan dan tikamannya makin laju dan kuat dalam posisi "doggy style". Buah dada dan badan Rina terayun-ayun. Keenakan kembali menjaliri sekujur badan wanita muda itu. Kenikmatan yang diperolehi dari remaja yang masih bersekolah itu sungguh hebat. Rina tak menyangka murid-muridnya yang masih muda belia ini mampu memberi kepuasan tak terhingga kepadanya. Mengalahkan permainan suaminya dulu. "Oooowww......." Jeritan Rina terdengar kuat ketika ia menikmati orgasmenya. Tangannya mencengkam kepala katil. Kepalanya mendongak menikmati kenikmatan yang menjalar ke seluruh tubuhnya. Sementara Reza sendiri tetap menusuk-nusukkan torpedonya ke lubang burit Rina yang makin basah dan banjir. Aaahhhhhh.." Rezapun mulai bersuara. Bila-bila masa maninya akan terpancut keluar. Dia tak mampu lagi bertahan bila badannya kembali mengejang. Batang pelirnya terasa makin keras dalam lubang Rina yang hangat. Akhirnya benih-benih budak remaja itu memancut keluar menyirami rahim cikgunya sendiri. Rina sekali lagi memejamkan matanya, ketika mani Reza menyembur dalam liang cipapnya. Terasa hangat di pangkal rahimnya. Rina kemudian tersungkur ke atas tilam sambil tubuh Reza menindihnya. Murid dan guru keletihan penuh nikmat. Badan kedua-duanya basah dengan peluh. Sementara diantara kaki-kaki mereka mengalir cairan hangat hasil kenikmatan

bersama. "Cikgu Rina sungguh luar biasa. Kalaulah ada Lim di sini sekarang... " "Memangnya kamu mau apa." Rina kemudian merebahkan badannya di samping Reza. Tangannya mengusap-usap puting tetek Reza. Badan muridnya itu dipeluk mesra. "Kita boleh main bertiga cikgu, pasti lebih nikmat .." Rina terperanjat dengan cadangan muridnya itu. Dia tidak mampu berkata-kata. Perasaannya bingung dan kosong. Dia termenung beberapa ketika. Tiba-tiba timbul keinginannya untuk bermain bertiga, threesome. Pasti nikmat bila dua batang pelir berlegarlegar dalam mulut dan lubang buritnya secara serentak. Satu batang bersunat dan yang satu lagi berkulup. Rina ingin merasainya....

Pagi itu selepas habis kelas, Rina pulang ke bilik guru. Dia menuju ke meja
kerjanya di bahagian belakang di sisi kanan bilik guru yang dihias cantik itu. Bilik itu terasa sejuk kerana pendingin hawa terpasang, berbeza dengan bilik kelas yang hangat dan pengap. Di atas mejanya ada sekeping sampul ukuran 4x9 berwarna coklat, di bahagian atasnya tertulis Urusan Seri Paduka Baginda. Dengan perasaan berdebar Rina mencapai sampul tersebut dan membukanya. Surat putih di dalamnya ditarik keluar dan diperhati dengan perasaan ingin tahu. Di bahagian atas sebelah kiri memang jelas tertulis namanya. Pelan-pelan Rina membacanya dan hatinya berbunga bila dia ditawarkan kenaikkan pangkat ke Gred DG44. Dibacanya lagi dan dia diarah untuk bertukar ke bandar lain dan diarah melapor diri dalam tempoh empat belas hari. Rina amat gembira dengan berita baik ini. Dia terasa khidmatnya selama ini telah dihargai. Dengan arahan pertukaran ini bermakna Rina harus berpisah dengan kedua murid yang disayanginya. Lim dan Reza, dua murid yang sentiasa memberi kepuasan dan kenikmatan kepadanya. Jiwa kosongnya terisi bila bersama kedua muridnya itu. Hari-hari sepinya menjadi lebih ceria bila salah seorang dari mereka berkunjung ke rumahnya. Selepas waktu sekolah tengah hari itu dia menghubungi Lim supaya datang ke rumahnya kerana ingin memberitahu tentang pertukarannya. Petang itu Lim datang ke rumah Rina seperti di suruh. Lim bertanya-tanya dalam hati kenapa Cikgu Rina memanggilnya. Bagi Lim dia sentiasa bersedia ke rumah

Cikgu Rina pada bila-bila masa diperlukan. Dia tahu dia akan mendapat hadiah yang paling nikmat. Selama ini dia tidak pernah pulang sia-sia. "Cikgu rindukan saya ke?" Gurau Lim bila sudah berada dalam bilik ramu rumah Cikgu Rina. "Ia... Saya juga ingin beritahu bahawa saya dinaikkan pangkat dan akan berpindah. Tahniah, ini berita baik, cikgu. Mungkin hari ini adalah pertemuan terakhir kita. Mata Rina berkaca-kaca ketika mengucapkan itu. "Aaaaa..." Lim terkelu. Ia terkejut mendengar berita itu. Baginya Rina merupakan segalanya, terlebih lagi ia telah mendapatkan pelajaran berharga dari gurunya itu. "Tapi kita masih boleh berhubungan surat atau emel." Boleh cikgu, boleh. Jawab Lim tergagap-gagap. "Minum dulu teh ais atas meja tu. Lepas minum mari lihat VCD di bilik." Rina mengerling nakal ke muridnya sambil beranjak ke kamar. Di kamar ia menyalin pakaiannya dengan kimono kegemarannya. Bra di badannya dilucut dan VCD player dihidupkan. Rina meniarap sambil menonton VCD yang bertajuk modern Kamasutra. Di luar Lim menikmati teh ais yang disediakan Rina dan membiarkan pintu depan tidak terkunci. Ia mempunyai rancangan yang telah disusun rapi. Dibuat secara rahsia. Lim kemudianmenyusul Rina ke kamar tidur. Sebaik saja pintu dibuka ia melihat gurunya meniarap di katil menonton VCD dengan dibaluti kimono merah tipis. Lekuk-lekuk tubuhnya jelas terlihat. Rambutnya yang panjang terurai di belakangnya bagai gadis iklan shampoo Pantene. Tanpa perlu disuruh, Lim berbaring di sebelah gurunya. Dia jug meniarap seperti Rina. "Sudah lihat filem ini belum? Bagus untuk info posisi-posisi seks. " "Belum cikgu." Mata Lim tertuju pada seorang lelaki perkasa sedang berdiri membelakangi pokok sambil si wanita mencangkung di hadapannya. Si wanita membelai zakar lelaki yang besar panjang separuh keras. Si wanita melancap perlahan-lahan zakar lelaki memperlihatkan kulupnya terbuka dan tertutup. Kemudian dengan geram si wanita memasukkan kulup itu ke dalam mulutnya dan menjlat penuh nafsu. Lim tahu cikgunya menyukai zakar tak bersunat.

Puas mejilat, si wanita bangun berdiri dan menghadp ke pokok sambil memegang batang pokok. Si lelaki bergerak ke belakang dan memasukkan zakarnya dari belakang, sambil meramas-ramas payudara pasangannya. Si wanita menjerit penuh nikmat. "Mmmmm.. itu posisi favourite saya. Kalau kamu suka nanti CD itu kamu ambil." "Thanks, cikgu." Lim kemudian mengecup pipi gurunya. Adegan demi adegan terus berganti, suasana pun menjadi semakin panas. Rina kini meniarap dengan tidak lagi mengenakan selembar benangpun. Begitu juga Lim. Lim kemudian duduk di sebelah gurunya itu, dibelainya rambut Rina dengan lembut, kemudian disibakkannya ke sebelah kiri. Bibir Lim kemudian membelai tengkok Rina, dijilatnya rambut-rambut halus yang tumbuh menghiasi leher jenjang itu. "Aaahhh...." Rina mengeluh nikmat. Setelah puas, Lim kemudian memberi isyarat pada Rina agar duduk di pangkuannya. "Cikgu, biar saya yang puaskan cikgu hari ini." Bisik Lim di telinga Rina. Rina yg telah duduk di pangkuan Lim pasrah saja ketika kedua tangan muridnya meramas-ramas payudaranya yang liat. Kemudian ia menjerit lirih ketika puting susunya mendapat ramasan dan belaian. "Aahhh...." Rina memejamkan matanya. "Lim, jilat cikgu." Jilat apa, cikgu? Jilat itulah. Cakap betul-betul cikgu. Lim mendera cikgunya itu. Jilat kelentit cikgu. Jawab Rina sambil menunggu. Lim kemudian merebahkan Rina, dibukanya kaki gurunya itu lebar-lebar, kemudian dengan perlahan ia mula menjilat kemaluan gurunya. Bau khas dari vagina yang telah basah kerana gairah itu membuat Lim kian bernafsu. "Ooohhhh...." Rina bergetar merasakan kenikmatan itu. Tangannya membimbing tangan Lim supaya meramas susunya. Memberikan kenikmatan ganda. "Jilat kelentit, Lim."

Bagai diarah Lim menjilat biji kelentit Rina dengan penuh semagat. Dia ingin memberi kepuasan maksima kepada gurunya kali ini. Mungkin ini adalah kali terakhir dia dapat menikmati gurunya itu. "Aduuhh... sedapnya." Rina mengerang. Burung nak masuk saranglah cikgu. Kata Lim selepas bertungkus lumus mengerjakan kelentit Rina. Nanti dulu Lim, saya ingin menikmati burung kamu. Zakar Lim sudah lama tegang tapi masih belum begitu mengeras. Dan kepala zakarnya sudah mulai sedikit keluar. Rina memegang batang muridnya itu dan dengan dua tangannya di pegang kulit kulup sehingga muncung kulup kembali tertutup. Rina suka memainkan kulup zakar yang tebal dengan lidahnya ketika zakar belum sepenuhnya menegang. Ditariknya kulup ke hujung, membuat kepala zakar Lim tertutup kulupnya dan sepantasnya dikulum. Rina memasukkan hujung lidahnya ke dalam kulup dan memutarkan lidahnya membelai kepala zakar di dalam sarung kulup. Rina amat menyukainya dan dirasai cukup enak. Tapi semuanya itu berlaku sekejap saja kerana dengan cepatnya zakar Lim mengembang dan kepalanya akan meluncur keluar. Lim menggeliat dan berdesis menahan kenikmatan permainan lidah gurunya yang cantik itu. Masukkan cikgu, dah tak tahan ni. Rina hanya mengangguk walaupun dia belum puas menyonyot zakar Lim, matanya kelihatan kuyu. Lim kemudian mengangkang kedua kaki Rina dan mengangkat ke bahunya. Lurah Rina terbuka luas, merah dan basah. Dengan cepat Lim membenamkan batang pelirnya ke lubang syurga Rina yang sudah banjir. "Aaahhhhh...." Rina menggigit bibirnya. Meskipu lubang vaginanya telah licin, namun batang yangg besar itu tetap saja agak sukar menyelam masuk. " Uuhhh... masih susah juga cikgu. Ketatnya." Lim sambil meringis mula memaju mundurkan batang zakarnya. Kulupnya dirasakan tertolak ke belakang hingga kepala zakarnya terloceh kerana sempitnya lubang Rina. Dia dapat merasakan batang pelirnya bagai diramasramas oleh tangan yang sangat halus ketika berada di dalam lubang enak cikgunya. Tangan Rina mempermainkan putting Lim. Dengan geramnya dicubitnya hingga Lim menjerit. "Uhh... nakal. Ini balasannya!" Lim menekan dengan kuat, lebih kuat dari tadi hingga seluruh batangnya terbenam. "Aaaaaa......"

Tiba-tiba pintu kamar tebuka. Spontan Rina terkejut, tapi bukan Lim. Reza sudah berdiri di muka pintu, senjatanya telah tegak berdiri. "Mmmm.. hot juga permainan cikgu dengan dia, boleh saya join? " Reza kemudian berjalan mendekati mereka. Rina yang hendak berdiri ditahan oleh Lim, yang tetap menjaga balaknya di dalam burit Rina. "Nikmati saja, cikgu..." Reza kemudian mengangkangi Rina, zakarnya berada tepat di muka Rina. Hisap cikgu. Reza merapatkan batang kerasnya ke mulut Rina. Rina membuka mulut sambil Reza memasukkan batang pelirnya ke dalam mulut mungil Rina. Rina menghisap-hisap pelir Reza sementara Lim dengan ganas menggarap lubang buritnya. "Uuuff... jilat cikgu," tangan Reza memegang kepala Rina, agar semakin dalam batang pelirnya berada dalam mulut Rina. Posisi itu tetap bertahan beberapa ketika hingga akhirnya Lim memancutkan maninya terlebiih dulu. Maninya menyembur dengan leluasa di lubang vagina gurunya yang cantik. Sementara Reza tetap mengerang-erang sambil medorongdorong kepala Rina. Akhirnya Lim mengalah, ditariknya batangnya yang lembih keluar dari lubang Rina. Cairan pekat warna putih ikut sama keluar. "Berdiri menghadap dinding, cikgu." Rina masih keletihan. Ia telah mengalami orgasme pula ketika Lim memancutkan mani panas ke pangkal rahimnya. Dia ingin menjerit kerana kesedapan namun ia tidak mampu melakukannya kerana ada batang pelir di mulutnya. Dengan badan terhoyong-hayang kerana lututnya masih lemah dia berdiri dengan tangan di dinding menaha tubuhnya. Melalui rekahan burit Rina terlihat cairan putih kental mengalir keluar. "Lim, tengok tu awak punya." Reza tersenyum sambil menjuih bibirnya ke arah punggung Rina. Ia kemudian merapatkankan tubuhnya ke tubuh Rina. Kepala zakarnya yang membengkak diarahkan tepat ke rekahan di antara kedua belahan pantat Rina. "Rasakan saya punya pula, cikgu." Lim dengan santai menyaksikan temannya menggarap gurunya dari belakang.

Tangan Reza memegang pinggang Rina ketika ia menyodok-nyodokkan zakarnya keluar masuk dengan cepat. Pada ketika Rina merintih-rintih menikmati permainan mereka, Lim merasakan pelirnya mengeras lagi. Dia tidak tahan melihat pemandangan yg sangat erotik sekali. Kedua insan itu saling mengaduh, mendesah, dan berteriak lirih seiring kenikmatan yang mereka berikan dan rasakan. "Oooowww...." Tubuh Rina yang disangga Reza menegang, kemudian lemas. Lim menduga mereka berdua telah sampai di puncak kenikmatan. Kedua-duanya terguling keletihan di atas tilam. Nafas keduanya laju bagaikan atlet 100 meter setibanya di garis penamat. Lim tak sanggup menunggu lama. Batang kerasnya perlu dilayan. Tanpa memberi peluang Rina berehat, dia merangkul gurunya itu dan mengangkat hingga Rina pada posisi merangkak. Dirapatkan batang pelirnya yang keras dari belakang. Ditekan hingga batangnya terbenam dalam kedudukan anjing mengawan. Disorong tarik dengan laju hingga badan Rina terhinggut-hinggut. Teteknya yang tergantung terhayunhayun mengikut gerakan tikaman Lim. "Lim, aaahhhh..." Lagi-lagi Rina mengerang ketika batang Lim masuk dan keluar dengan laju. Pinggangnya dipegang erat oleh Lim. "Ooohh... aaahhh.... Rina menjerit kuat sekali. Lim juga mendengus seirama dengan Rina. Keduaduanya sedang menikmati orgasme yang amat enak. Cairan panas menyiram kepala pelir Lim yang terloceh. Pangkal rahim Rina hangat disiram oleh benihbenih Lim. Adegan hangat petang itu diakhiri dengan kedua batang kepunyaan murid serentak masuk ke dalam lubang nikmat cikgu. Reza terlentang di tilam sementara Rina mengangkang dari atas sambil meniarap di dada Reza. Lim rapat di bahagian belakang memasukkan batangnya dari belakang. Diakhir adegan ketiga-tiganya meraung penuh nikmat. Ketiga-tiganya puas. Petang itu merupakan hari yang liar tapi indah bagi ketiga insan yg akan berpisah itu. Pelajaran biologi yang diberikan oleh cikgu yang cantik sungguh berkesan. Detik yang tidak akan mereka lupakan untuk selama-lamanya.