Anda di halaman 1dari 2

http://myosc.blogspot.

com

Beraya Di Kampung Suamiku


Tahun ini suamiku mengajak beraya dikampungnya.aku memang menunggu suami mengajak aku ke kampungnya.aku pasti pak mertuaku dan jugak aiman menunggu untuk menjamah tubuhku ini. Aku sendiri sudah merindui batang mereka.. Segalanya seperti biasasambutan meriah dikampung halamanadik beradik suamiku yang lain turut serta. Aku memilih untuk memakai baju kurung berwarna hijau..yang menampakkan tubuh aku. Ramai saudara mara dan kawan-kawan mengunjung ke rumah suamiku.. sehingga penat kami melayan. Sepanjang hari itu..aku perasan pak mertua ku hanya memandang aku, dari atas ke bawah. aku perasan, memang pak mertuaku rindukan tubuhku ini.. kadang-kadang aku sengaja merapatkan badanku dan mengeselnya sewaktu berjalan dalam rumah itu. Malam itu aku tidor agak awal bersama anak-anakkumanakala suamiku tidur di ruang tamu bersama yang lain. Aku hanya berkain batik dan baju t sewaktu tidor dan ketika ituaku terjaga apabila pak mertua ku berada ditepi katil dan memang tangankutanpa bercakap pak mertuku menunjukan isyarat supaya mengikutnyanya segera.. dengan keadaanku yang separuh tidur,,aku bangkit dan mengikutnya.

Pak mertuaku berjalan terus ke stor dan aku mengikut dari belakang perlahan-lahan. Keadaan ketika itu memang gelap, sejurus aku memasuki stor, pak mertuaku menarikku dan mencuim dengan ghairah. Baju t aku di angkat keatas tetekku di ramas ganas, di isap putingku. Aku sandar di dinding membiarkan pak mertuaku melakukan apa yang dirinduinya selama ini..pakkissss aahhhh aku mengerang sedap. Tanpa berkata apa-apa, pak mertua menyelak kain batikku dan mula menjilat buritku. Aku masih dalam keadaaan berdiri dan sebelah kakiku dia atas sebuh kotak dalam stor. Pak mertua menjilat, mengisap kelintitku,,membuatkanku klimaks pada ketika itusungguh sedap. Kini pak mertuaku cuba memasukkan batangnya dalam buritku yang basah..aku masih dalam keadaan berdiri. Batangnya mula memasuki buritku.. ahhhhh aku mengerang kesedapan kali ini pak mertuaku seperti gila seks,,,terus mengenjut ganas dan lajumulutku dicuim,bibirku digigit begitu jugak tetekku, walaupun ganas aku merasakan begitu sedap dihenjut oleh pak mertuaku... batangnya keluar masuk dengan laju dalam buritku.. setelah beberapa minitpak mertuaku memusingkan aku dan aku faham kehendaknya. Aku terus mengambil kedudukan doggytanpa menunggu lama,,,aku dapat merasai batangnya kembali masuk ke buritku,, ermmmmm ermmmmm aku ingin menjerit tetapi takut orang dengaraku menutup mulutku dengan tangan,,,pak mertua ku sungguh gana s pada malam itu..mengenjut burit ku laju dan ganassehingga memancutkan benihnya kedalam buritku. Aku dapat merasakan pancutan air maninya kedalam buritku..pak mertuaku terus terbaring
http://myosc.blogspot.com

http://myosc.blogspot.com

belakang aku seketikasehingga semua airnya dipancutkan didalam burit ku yang subur ketika itu. pak mertuaku terus mencabut batangnyadan tanpa berkata..terus beredar dari stor.. aku membetulkan pakaianku dan perlahan-lahan balik ke biliksetelah sekian lamaaku puas mendapat batang pak mertua ku..

http://myosc.blogspot.com