KURSUS: ….……….......

lekatkan gambar terbaru disini

UNIT PERHUBUNGAN DAN LATIHAN INDUSTRI POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH KEMENTERIAN PENGAJIAN TINGGI MALAYSIA BORANG BIODATA PELAJAR

#A

NAMA: NO. PEND.: HPNM TERBARU: AGAMA: BIASISWA: NAMA IBUBAPA / PENJAGA: ALAMAT TETAP:

NO. K/P: JANTINA: KEPUTUSAN B. INGGERIS SPM: INSURAN: PINJAMAN: -

…………………………………………………………………... NO. TEL.: ……………………………………… KECACATAN JIKA ADA: PENYAKIT LAIN JIKA ADA ( JELASKAN ): RABUN WARNA: YA / TIDAK ………………………………………………………………………………………………. ………………………………………………………………..……………………………..

NAMA DAN ALAMAT WARIS SEMASA KECEMASAN: …………………………………………………………………... NO. TEL.: …………….………………………… PERHUBUNGAN:
#B

PEKERJAAN BAPA: BIL TANGGUNGAN:
#C

PENDAPATAN BULANAN:

PENGAKUAN PELAJAR:
Saya mengaku bahawa semua butiran di atas adalah benar. TANDATANGAN PELAJAR: ……………………………………………. TARIKH: ………………………………….

KEGUNAAN UPLI ULASAN:

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Tandatangan Pelajar : Tarikh : Penting : Setiap pelajar dikehendaki mengemukakan resume ini kepada firma semasa membuat permohonan dan menyerahkan satu salinan (fotostat) kepada Unit Perhubungan & Latihan Industri sebelum melapor diri ke tempat latihan. Pend. : PENGETAHUAN SEDIA ADA PENGETAHUAN / PENGALAMAN YANG DIPERLUKAN PENGALAMAN KERJA Saya akui bahawa semua keterangan di atas adalah benar dan betul. : Alamat Semasa / Alamat Lain: No Tel. : Program : No. Tel. .RESUME PELAJAR UNIT PERHUBUNGAN DAN LATIHAN INDUSTRI POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH KEMENTERIAN PENGAJIAN TINGGI MALAYSIA lekatkan gambar terbaru disini MAKLUMAT PERIBADI Nama No K/P Alamat Tetap: : : No.

…………………………………. Pendaftaran : Program : ………………………………………………………. ………………………………………………………. terima kasih. ( u. Pelajar ini akan ditempatkan di : (alamat tempat lapor diri jika lain dari atas) ………………………………………………… Nama Pegawai : Jawatan : Cop Jabatan / Firma AKUAN PELAJAR Saya __________________No K/P _______________bersetuju menerima tawaran jabatan / firma di atas dan akan mematuhi segala arahan / peraturan yang ditetapkan oleh jabatan / firma tersebut dan Politeknik Sultan Idris Shah. Kepada Pengarah Politeknik Sultan Idris Shah Sg..p : Pegawai Perhubungan & Latihan Industri) Tuan..………. Sekian. kami Ruj. Kami No Tel No Fax Tarikh : : : : Bersetuju Tidak bersetuju menerima pelajar berikut untuk Menjalani Latihan Industri di jabatan / firma kami dari _________hingga ________ Nama Pelajar : No..………. …………………………………………. …………………………………. 45100 Sungai Air Tawar.Saya juga mengaku bahawa saya tidak ada membuat permohonan Menjalani Latihan Industri di jabatan / firma lain.………. ………………………………………………………. ……………………….…… ( Tandatangan pelajar) ……………… ( Tarikh ) .Lang.SALINAN POLITEKNIK SURAT JAWAPAN (Untuk dikembalikan ke Politeknik Sultan idris shah) Sila lekatkan Kad Perniagaan anda disini Please attach your company business card here …………………………………. Selangor Darul Ehsan... Penawaran Tempat Bagi Program Latihan Industri Pelajar Politeknik Sultan Idris Shah Sesi________________ Merujuk kepada perkara di atas.

. ……………………………………………………….. …………………………………. Lang.………. ………………………………………………………. ………………………………………….SALINAN FIRMA SURAT JAWAPAN (Untuk disimpan oleh firma) …………………………………. Kami No Tel No Fax Tarikh : : : : Bersetuju Tidak bersetuju menerima pelajar berikut untuk Menjalani Latihan Industri di jabatan / firma kami dari _________hingga ________ Nama Pelajar : No. Selangor Darul Ehsan.…… ( Tandatangan pelajar) ……………… ( Tarikh ) . Pelajar ini akan ditempatkan di : (alamat tempat lapor diri jika lain dari atas) ………………………………………………… Nama Pegawai : Jawatan : Cop Jabatan / Firma AKUAN PELAJAR Saya ______________________ No K/P ____________________ bersetuju menerima tawaran jabatan / firma di atas dan akan mematuhi segala arahan / peraturan yang ditetapkan oleh jabatan / firma tersebut dan Politeknik Sultan Idris Shah. Penawaran Tempat Bagi Program Latihan Industri Pelajar Politeknik Sultan Idris Shah Sesi __________________ Merujuk kepada perkara di atas. kami Ruj.p : Pegawai Perhubungan & Latihan Industri) Tuan. Pendaftaran : Program : ………………………………………………………. Saya juga mengaku bahawa saya tidak ada membuat permohonan Menjalani Latihan Industri di jabatan / firma lain.. …………………………………. Sekian. ( u.………. terima kasih. Kepada Pengarah Politeknik Sultan Idris Shah Sg. 45100 Sungai Air Tawar. ………………………..……….

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful